Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Molli naplója 1. rész
Megosztás: f

Molli naplója 1. rész

Az egész ott kezdődött, hogy megszülettem. Először nem láttam semmit sem, de 1 hónaposan már vidáman szaladgáltam a kertben. A gazdáim Mollinak neveztek el. Van két testvérem is, Dió és Luna. Dió fiú, ő a legidősebb közülünk. Szőre színe aranybarna. Luna lány, ő Diónál fiatalabb. Fehér alapon fekete foltos bundája van. És én, én vagyok a legfiatalabb. Színem fehér, mint a hó.
Hat hetes korunkra, furcsa módon, elhalmoztak minket a látogatók. Két testvéremet elvitték, és soha többet nem láttam őket. Nagyon hiányoznak. Egyszer jött egy kislány, és engem is el akartak vinni.
Nagyon megijedtem, tudtam, hogy ezt meg kell akadályoznom. Mikor arra készültek, hogy beraknak valamiféle ketrecbe, kiugrottam a gyermek kezéből és addig futottam míg bírtam. Aztán megálltam, mert borzasztóan elfáradtam. Láttam, hogy nemsokára lemegy a nap, és csak egy dolog járt a fejemben. Menedéket találni! Jó sokáig barangoltam a sötét utcákon, és mikor megláttam az arra tévedt kóbor kutyákat, arra gondoltam, hogy mi lesz, ha én is ilyen leszek? Megpróbáltam ezt a gondolatot elhessegetni, de egyre csak ezen aggódtam. Végre találtam egy kis kuckót, ahol kényelembe helyezhettem magam. Nem kellett sokat várnom, hogy elaludjak. Nagyon fáradt voltam. Reggel, mikor kinyitottam a szemem, teljesen máshol találtam magam. Az első gondolatom ez volt: Hol vagyok?

Remélem tetszett, véleményeket szívesen fogadok! ^^

( 66 megtekintés )

Szólj hozzá:

Bokszer54 2018. 05. 22. 16:47  
Nagyon jó már alig várom a következő részét!!♥★


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat