Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

A Hold Fényében
Megosztás: f

A Hold Fényében

Reggel fél hétkörül, én, Star és Black a szobánkban aludtunk. Hallottam pár mozgolódást, de nem ébredtem fel rá. Körülbelül tíz perc múlva beszélgetést hallottam. Felébredtem, de a szememet csukva tartottam. Star és Black hangját hallottam:
-Jó reggelt! -ásítozva suttogta Star
-Neked is! -suttogta Black
-Luluval mivan? -kérdezte Star
-Hát, még alszik. -mondta Black- Az éjszaka párszor forgolódott, és ugatott. Biztos rémálmai voltak
-Ti most rólam beszéltek? -kérdeztem, félálmomban, és feltápézkodtam
-Jó reggelt! -mondták

Miután kikeltünk az ágyból, rögtön a konyha felé vettük az irányt. Gazdánk a jól megszokott tápból rakott mind a hármunk táljába. Ugatással fejeztük ki köszönetünket, ő pedig egy szimpla mosollyal nézett ránk. Azonnal nekiláttunk az evésnek. A szomszéd szobából lehetett hallani, az apró csontalakú eledel ropogását. Black ette meg leghamarabb, Star utána, én pedig csak legutoljára.

Az evés után, rögtön pihenni mentünk. Hát, nem mi vagyunk a legszorgosabb kutyák a világon , az biztos. Pihenésképpen TV-t néztünk. A gazdink tudja, hogy mit szeretünk. Sokszor néztük már az "Egy Kutya Négy élete" című filmet, és most is bekapcsolta a gazdánk. A film vége felé, meguntuk és inkább, az udvart választottuk játszóhelynek. Egy ideig játszottunk, labdát gurigattunk, törülközőt húzigáltunk, és amikor Black ellen voltam a törülköző húzó versenyben, ő nyert. Elengedtem a törülköző egyik végét, viszont Black még a másik végét húzta. Elgurultam a kerítés végéig, és ott felfedeztem egy lyukat. Azonnal ki is mentem. Star és Black is velem tartott. ELindultunk hát, a nagy kalandunkra. Először a városba akartünk menni Starral, de Black rögtön nyafogni kezdett és elindult az erdő felé. Utána futottunk, és mire észbekaptunk, az erdő kellős közepén találtuk magunkat. Nos, így kezdődött a kaland.

( 81 megtekintés )

Szólj hozzá:

Juhászkutyi.
 
2018. 05. 07. 21:02  
Moonlight ne csak hangulatjelet!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat