Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: A Doktor)

Dog adventures ~ jelentkezés
Megosztás: f

Dog adventures ~ jelentkezés

Sziasztok! Már rég hiányoltam a ciki részlegből egy jó kutyás szerepet, szóóóval előállnék egyel :3 Na, de most csapjunk is bele:

Történet: Nos, ez a történet több helyen játszódik... de kezdjük a teleppel. Erre a telepre azon kutyák jutnak ki, akik elkóboroltak, vagy bementek olyan helyre, ahova nem szabadott volna. Valamennyi kutyát elaltattak, de voltak akik innen elszabadultak és újra szabad életet éltek. És, itt a második helyszín az utcák. Valójában minden kutya egy utcába kerül, ha nem kóborol, akkor egy csapatba verődik és egy zsákutcába élik mindennapjaikat. Van aki egyedül él és magányos. A harmadik helyszín szintén egy telep féle, ahol harcra képzik a kutyákat. Van aki nem bírta és elszökik és van aki egész életét ott tölti, viszont az emberek valami rossz cselekedett folyamán eldobják, elaltatják. Így ők is utcára kerülnek. A negyedik helyszín a tisztás. Szabadság és bármit csinálhatnak, viszont a nagy veszély és éhezés miatt, nekik is muszáj átköltözniük a városba. Lassan, a kutyák elszaporodnak a területen, így az emberek próbálják megfogni, megölni, elaltatni őket, viszont a szeretetrevágyó ebek gazdikat keresnek. Ha odamennek egy emberhez, elfut sikítva, vagy hívja a rossz embereket, pedig ők csak gazdit kertesnek. Persze nem egyet! Minden kutyi immáron egy csapatba van, viszont sokszor szóródnak szét, de előtte megbeszélik, hogy menni idő múlva és hol találkoznak. Vannak szerencsés ebek, akiket befogadnak, ők akár nyakörvet is kaphatnak.

A szerep ott veszi kezdetét, hogy a kutyik szöknek el minden helyszínről és csapatokba verődnek.

Helyszínek:

1. A telep: egy nagy, téglalap alakú, szürke, két emeletes "ház". Az első emeleten vannak irodák és néhány külön szoba, ahol a kutyikat altatják el és van egy raktár, ahol az ebek ételei, tálaik és egyéb dolgok vannak. A második emeleten vannak a kutyák, nagyobb ketrecekben. Egy ember is van ott, aki vigyáz rájuk. Neki van egy íróasztala, rajta kávéval és étellel. Fönt általában nagy a hangzavar, a kutyák eszeveszettül ugatnak. És hogy lehetséges kijutni? Este, mikor az ember elalszik, lehet próbálkozni, vagy mikor elaltatni, kínozni vinnék a kutyát, el lehet szökni.

2. Kiképző: egy óriási telep, hosszúkás, téglalap alakú, "ház". Óriási füves terület öleli körül, mindenféle harci ezközzel és néhány kisebb bódéval. Itt van a kiképző is, ez egy kitsposott terület. A kutyáknak ott van a táluk, ahol inni tudnak. Vannak fák és bokrok, ahol elvégzik a dolguk. Középméretű vaskerítés öleli körül ezt sz egész telepet. A "házban" van az iroda és az a hely, ahol a kutyák megmérkőznek. E rész mellett vannak a ketrecek, ahol a kutyák alusznak, pihennek. Legelöl, a bejáratnál van egy olyan hely, ahol fogadni lehet kutyákra. Hogy lehet kiszökni? Mikor kint vannak, meg lehet próbálni átugrani a kerítést.

3. Utcák: Gondolom mindenki tudja, házak, kertek, emberek, lámpák. Most a legfontosabbak a zsákutcák és azon utcák, ahol legtöbbet járnak emberek.

4. Tisztás: Ezt is mindenki tudja, sík vidék, magas fű, ritkán néhány fa. Szép kilátás esik a városra, amerre el fognak vándorolni az ott élő kutyik.

Szabályok:

- Nincs leg-, egyetlen és társai!
- Ne kötekedj! Ha mégis valami problem van a másikkal, azt levélben intézd!
- Ne káromkodj!
- Érezd jól magad!^^

Karakterlap:

Név: (leginkább angol, de lehet magyar, német, cseh, olasz, kínai, bármilyen)
Nem: (kan/szuka)
Kor: (9 hónapostól - 10 évig)
Élőhely: (a "helyszínek"-nél lehet válogatni. Élhet valaki az utcán is, de ha telepen és egyéb helyeken él, úgy lehet izgibb :3)
Tulajdonság: (egy három sort kérnék, nem tőmondatok)
Történet: (itt csak kettő a kötelező, de örülnék, ha valaki megerőltetne ennél több sort is)
Csapat: (ez csak később lesz lényeges, mikor elvileg mindenki kiszökik. Na, de most is lehet alapíttani és meg lehet beszélni, hogy kik lesznek benne. Persze nem muszáj, csak ha akartok)
Fajta: (ide kérném a fajtáját, pl: labrador, husky, doberman, pitbull, stb)
Kinézet: (mindenképpen kép)
Egyéb: (egyéb cuccok a karakteredről. Van lánca, kendője, nyakörve, rokonsága, családi élete stb.)

Nos, ennyi lenne a szerep, remélem tetszik^^ ha sokan jöttök és, ha hozzátok a fél karijaitoknak a lapját, esélyes a kezdés :3 Na, hogy felírjam magamnak, itt is vannak a karijaim:

Vision/Poison, kan: Harci kutya

Simba, kan: későbbi csapatom vezére. Jelenleg Harci kutya

White, kan (telepi neve: Albino) : telepi kutya

Uno, kan:? harci kutya

Veneho, kan: telepi kutya

Garett, kan: utcai eb


( 447 megtekintés )

Szólj hozzá:

tutifrutti 2018. 05. 10. 22:18  
Ha elbírsz vele, igen

lulilla009 2018. 05. 09. 19:23  
Awh, Phyton-nak is hozhatok párt?

Pawwy 2018. 05. 09. 16:19  
Rendben, úgy is jó:3

tutifrutti 2018. 05. 09. 15:57  
Phyton:
Astra:
Nem ugyan az a kettő. Phytonnak az egész pofája fekete, Astrának csak az orrnyergéig. Phyton élénkebb színű, Astra ordasabb. Astrának a szemöldökénél világosabb, Phytonnak nem.
Nem akartam képelemzésbe kezdeni, de oké :'D Ezt nem hagyhattam ki.
De miért? :c Nem akarom visszarakni őket harci kutyának... Netán élhetnek utcán, aztán majd összeverődnek a szerep folyamán? :3 *bociszem*

Pawwy 2018. 05. 09. 15:11  
Bár, ha jobban belegondolok... ha, majd a csapattal elmennek valami folytán a városba oké, nincs semmi probléma :3

Cica baba 2018. 05. 09. 14:08  
Tuti, Phyton képe már az én Astra-mé.

Pawwy 2018. 05. 08. 9:33  
Tutifrutti, mindenki elfogadva, de még a szerep kezdetével nincsenek csapatok, csak később :3

tutifrutti 2018. 05. 07. 21:47  
Név: Jethro (barna), Waldo (szürke)
Nem: Kanok
Kor: 3 évesek
Élőhely: Tisztás(?), de inkább az erdőben
Tulajdonság: J: Egy nagyon komoly, szigorú kanról van szó, aki mindig magának ad igazat. Határozott, nehéz megbarátkozni vele, eléggé elhúzódozik az örök barátságoktól. Vitákban mindig övé az utolsó szó, kemény, kicsit sem engedékeny. Eléggé magának való, roppantmód nehéz eset, akit lehetetlen meggyőzni akármiről is. Rendkívül makacs, minden döntését önmaga hozza meg. Sosem hallgat másokra, bár ez néha jobb is, mert sosem kever bajba senkit, megfontolt, bölcs döntéseket hoz. Jó alfának bizonyul, öccséért bármit megtenne, e két kutya között igen csak működik a testvériség ereje. Nem túl kalandvágyó, ritkán keveredik igazi, eget rengető kalandokba. Segítőkész, önzetlen kutya, igencsak önfeláldozó, barátaiért, és csapattagjaiért bármit megtenne.
W: Kissé komolytalan, de józan eszű kutya, gyakran viszont azt hinni, hogy nem nőtt be a feje lágya. Jethro szöges ellentéte, hiába testvérek. Bár harcban igencsak kegyetlennek mondható, valójában jó fej, kalandvágyó, mókás kutya, akit könnyű megsérteni. Szeret barátkozni, kíváncsi, mozgékony, fáradhatatlan kutya, aki rajong a kölykökért, és persze a bátyjáért. Meghallgat mindenkit, próbál segíteni. Jól átgondolja a döntéseit, rangját komolyan veszi. Bár nehéz múltja van, mégsem látható rajta, hogy megviselte volna. Próbálja félretenni, és elfelejteni múltját. Jó gondolatai vannak, bár nem gyakran hozza őket nyilvánosságra. Fél, hogy valójában nem jók, és akkor kinevetik, vagy leszidják. Kissé csendes, és visszahúzódó, de ha egy tag beszól neki (általában Hatty), akkor kiveri nála a biztosítékot, vagy megtépi, vagy leordibálja. Ő mindenkit egyenrangúnak néz, akárcsak Jethro, ezért nincs náluk omega.
Történet: Édestestvérek, anyjuk neve Raz, apjuk neve Killer volt. Szüleik is kutyaviadalokra jártak, így miután megszülettek, pár hétre rá őket is elvitték. Két másik testvérük is volt, akiket egy próbaviadal során ölte meg egy másik kan, persze csak véletlenül. Csak Jethro és Waldo jutott tovább a kölyökselejtezőn, a többi kölyök vagy meghalt, vagy egy életre lesérült.
Első viadaluk remekül sikerült, akkor csapatban voltak. Legyőzték ellenfeleiket, így a többi versenyen is, majd jött a nagy ellenfél, Mike. Vele azonban megbarátkoztak a verseny előtt, nem volt szívük legyőzni. Jethro ötlete volt, hogy tettessék magukat betegnek, így megúszhatják a viadalt. Ez azonban a kárukra vált, ugyanis az emberek le akarták lőni a két kant, mert nem volt pénz gyógyszerekre, így elkönyvelték őket selejteknek. Mike mentette meg őket, aki rátámadt gazdáira. Sikeresen megszöktek erről a szörnyű helyről.
Együtt letelepedtek egy erdőben, saját területet tudhatnak maguknak. Közben a területükre tévedt egy Hatty nevű kan, akinek határozottsága és kemény, mégis megnyerő személyisége azonnali döntésre késztette őket, rögtön befogadták. Kicsit később egy Jane nevű szukával is összefutottak, aki vérszomjas, mégis gyönyörű szukának bizonyult. Újabb taggal bővült a csapat.
Csapat: Ők az alfák
Fajta: Német dog, avagy dán dog
Kép:
Egyéb: Ikrek

Név: Hatty
Kor: 3 éves
Nem: Kan
Élőhely: Jethro, és Waldo csapatában
Tulajdonság: Bár kívülről egy kedves, mosolygós kan, valójában nemtörődöm, és bunkó. Határozott személyiség, bár a barátkozás sosem volt az erőssége. Erős jelleme, kemény kisugárzása, megnyerő személyisége mindig is csodálatra késztette a körülötte élőket. Eléggé harcias, büszke a múltjára, hogy ő egy kegyetlen harcos volt, néha gyilkos is. Bár nem sokat dicsekszik vele, és ritkán meséli el akárkinek is (főleg a részleteket), mégis önelégült ezzel kapcsolatban. Igen, egy gőgös személyiség, sokan ismerik, megint csak a múltjából kifolyólag. Ha sikeresen megismerkedik valakivel, akkor kibújik a csigaházából, nyílt természetű lesz, akit könnyű rávenni a játékra. Cinikus megjegyzései visszataszítóvá teszik, pedig ő mindigis ilyen felfuvalkodott, szarkasztikus kutya volt.
Történet: Hatty egy téli, fagyos, lucskos reggelen jött világra egyetlen testvérével, Violinnal. Apja a kutyaviadalok kutyája volt, anyjuk egy bakter kutyájaként élt egy bakterházban. Violin sajnos beteg lábbal jött a világra, illetve bal szemére fényérzékeny is volt: lábát amputálni kellett, szemét pedig a gazdája letakarva tartotta. Sajnos a letakarás nem segített, a fekete színen átszűrődtek a nap sugarai, Violin bal szemére megvakult. Olyan szinten le volt épülve a kölyök, hogy a gazda nem bírta tovább gondját viselni, fájószívvel ugyan, de lelőtte.
Hatty testvér nélkül nevelkedett tovább. A bakter és a kutyaviadal vezető, vagyis Hatty apjának gazdája megegyeztek, hogy a kölyköt kutyaviadalokra viszik. Kiképezték, majd átjutott a selejtezőn, végül pedig az edzéseknek köszönhetően többször is nyert. Ez azonban nem tartott sokáig, ugyanis a bakter megunta, hogy kutyája csaknem szétmarcangolva bukdácsol ki a ringből, így lemondott. Sajnos Hatty belefáradt a mindennapokba, újdonságra vágyott. Egyik nap otthagyta gazdáját és anyját, az erdőbe ment. Sokáig bóklászott, míg nem találkozott egy kutyacsapattal, melyben Jethro, Waldo és Mike voltak. Megengedték, hogy csatlakozzon, később pedig egy Jane nevű szukát is beengedtek.
Csapat: Tag
Fajta: Amerikai Staffordshire Terrier (Amstaff)
Kép:
Egyéb: Heterokrómiás

Név: Mike
Kor: 4 éves
Nem: Kan
Élőhely: Jethro, és Waldo falkájában
Tulajdonság: Mike először tartózkodó, és antipatikus, de ha jobban megismer valakit, akkor védelmező, és kedves lesz. Nem igazán szeret játszani, vagy hülyéskedni, szóval kissé komoly, de egy-egy versenyre mindig rá lehet venni. Szívesen eljár kalandozni az erdőben, illetve illemtudó. Mivel harci kutyabajnok volt, így erős, de mivel igyekszik felejteni, ezért szöges ellentéte a régi énjének. Jethro és Waldo legjobb barátja, velük alapította meg a csapatot, ezért lett béta. Nem túl engedékeny, nem szeret valamit kétszer elmondani, gyakran nagyon sokat kiabál. Próbál viszont keveset fenyegetőzni.
Történet: Mike egy kutyaviadal kutyája volt, apja egy igazi bajnoknak számított, anyját csak hobbiból harcoltatták. Mikor megszületett, a gazdák tudták, hogy Mikenak is harcolnia kéne, hiszen a vérében van. Egyedüli kölyök volt, így nem kellett sokat válogatni, Miket vitték hat hetesen selejtezőbe. Azonnal továbbjutott, minden ellenfelét legyőzte. Több győztes viadala, bajnoksága volt, sikeresen apja nyomdokaiba lépett. A viadalok sztárja volt, messze földön híres kutya, nem gyakran győzték le, mindig ért el helyezéseket.
Egyszer azonban Jethro és Waldo, a testvérpár ellen akarták viadaloztatni, viszont a három kutya összebarátkozott. Mike képtelen lett volna legyőzni őket is, ahogy a két kan őt. Végül Jethro és Waldo betegnek tettették magukat, de mivel így selejtnek számítottak, meg akarták őket ölni. Mike nem hagyhatta ezt, rátámadott gazdáira, majd elszöktek. Egy erődbe futottak, ahol letelepedtek. Pár hónap múlva a területre tévedt egy Hatty nevű kan, később egy Jane nevű szuka, befogadták őket, így egy csapatként élnek az erdőben.
Csapat: Béta
Fajta: Amerikai Pitbull Terrier
Kép:
Egyéb: Fekete nyakörvét mindig hordja. A fekete szín a halált, az ezüst körben ugyanilyen színű repülőgép mintázat a szabadságot, a kék-ezüst kövek a szépséget, illetve a lyukas biléta a függetlenséget szimbolizálja. Gazdája készítette neki.

Név: Jane
Kor: 2 éves
Nem: Szuka
Élőhely: Jethro, és Waldo falkájában
Tulajdonság: Egy rendkívül makacs, vérszomjas, de eléggé csábos, és szép szukáról van szó. Jane egy nagyon komoly, alfás kutya, aki előszeretettel parancsolgat, és esik neki másoknak. Kegyetlen, egy valódi gyilkológép, nem bírja nyugodtan kezelni a helyzeteket. A barátság számára ismeretlen fogalom, még Jethro előtt sem hajlandó fejet hajtani. A kölyökkorból már öt hónapos korában ki kellett lépnie, ugyanis ekkor vitték el katonakutyának képezni. Itt szigorú szabályokhoz volt kötve, pedig Jane egy szabad lelkű, független szuka. Utálja, ha parancsolgatnak neki, vagy tiszteletlenek vele, előszeretettel megtépi akár a kölyköket is, ha nem hallgatnak rá. Viszont nagyon kalandvágyó, minden kalandban benne van, illetve ha valaki a barátja lesz, akkor nem fél ironizálni, és kedvesnek lenni. Ha viszont kijátsszák a bizalmát, szinte lehetetlen újra visszanyerni azt.
Történet: Jane egy ködös, rideg őszi reggelen jött világra pontosan hat testvérével együtt. Egy játékos, ekkor még igencsak jó modorú kölyök volt, aki imádott társaságban, és csapatban lenni. Nemsokára azonban az emberek rájuk találtak, és elvitték őket, hogy katonakutyának képezzék, szüleiket sintértelepre adták (mivel senki nem jelentkezett értük, így elaltatták őket). Legidősebb fivére, Blood volt a legsikeresebb katonakutya, hiába tett meg mindent a szuka, lány létére nem állhatott első helyen. Nem tudott beletörődni, hogy hiába gyilkolnák meg azonnal bátyját akárhol, mégis ő a legjobb, pedig nála még Windy, a legfiatalabb húga is jobb.
A kiképzések végeztével elszökött, nem ment semmi háborúba, se máshova, csatangolni kezdett. Először farmokhoz próbált beállni, de mivel farkas-husky keverék, így nem fogadták be. Gazdákhoz is próbált szegődni, de hamar rájött, hogy az emberek társasága nem tartozik az érdeklődési körébe. Végül az erdőbe ment, ahol egy balul elsült vadászata során keveredett egy csapat területére, elsősorban (szép) külseje, másodsorban erős jelleme miatt fogadták be.
Csapat: Tag
Fajta: Husky-farkas mix
Kép:
Egyéb: ---

tutifrutti 2018. 05. 07. 19:26  
Persze

lulilla009 2018. 05. 07. 19:13  
Sybil-nek hozhatok párt?

tutifrutti 2018. 05. 07. 17:36  
Csapatom:
Jethro és Waldo, kanok: alfák
Hatty, kan: tag
Mike, kan: béta
Jane, szuka: tag
Graphite, kan: tag
Rasmus, Rosalie, Rocko: kölykök
Riddick, kan: tag
Seraphina, JoAnn, szukák: S: J: tagok
közülük mindenki harci kutya volt, kivéve Rasmus, Rosalie, Rocko, Riddick, és a lányikerpár

Teo & Onyx, kanok: T: Sötét O: Halvány, harci kutyák
Sierra, szuka:
Shiba (Szirén), szuka:
Phyton (Py), kan: Kutya-farkas mix, harci kutya
Mesopotamia, kan: harci kutya
Cobra, kan: harci kutya
Hope, szuka: (<-Raindroppal) harci kutya
Raindrop, szuka: --- Hope húga, utca kutya, ugyanis Hope megszöktette
Terrorist, kan: harci kutya
Psychipath, kan: Terrorist öccse, még nem jutott át a selejtezőn, de harci kutya lesz
Sybil, szuka: harci kutya

Iza... Akkor nincs ShinxJethro?:c

Pawwy 2018. 05. 07. 15:44  
De cukik *-* Stitch-nek hozhatok párt?^^
Am, inkább csak azok jönnek akik a cikkben vannak, meg Loki :3
Meg Zsálya is marad.
Na, ma lehet hozom valaki lapját.

lulilla009 2018. 05. 06. 21:32  
Amnesia-nak és Shin-nek hozhatok párt?

Sky. 2018. 05. 06. 21:05  
Ők a best karaktereim ^^

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat