Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

The Devil's Roost (Jelentkezés!)
Megosztás: f

The Devil's Roost (Jelentkezés!)

Még egy BATIMhoz kapcsolódó szerep. De nem muszáj ismerned, hogy játszhass, mert egy teljesen más szálat követ (bár megjegyzem, most nem tőlem van az ötlet, szóval nem érdemlek dicsőséget). A kép meg csak úgy jött :'D

TÖRTÉNET:

Nos... történetünknek sok főhőse van. Leginkább a Démon, de persze ő csak egy a sok közül, bármennyire is híres errefelé. Lássuk csak.
Van egy kicsiny város az emberektől távol, a neve ToonTown. Nem véletlenül hívják így; hemzseg a szokatlan, mesébe illő teremtményektől, akik egyszer régen valóban rajzfilmekből keltek életre, bár a dolgok sokat változtak azóta. Eleinte lakói boldogan és békében éltek, mindenki vidám és kedves, ártatlanok, már-már természetellenesen jóságosak voltak, nem volt bűn vagy ellentét, sőt halál sem, mindannyian kortalanok és sebezhetetlenek. Szinte tökéletes helynek tűnt, egyetlen napig.
Egy démon érkezett a városba. Külsőre majdnem beleolvadt a tömegbe, teljesen ártatlanul nézett ki, pedig ó, dehogy volt az. Hatalmat akart, dicsőítést, hogy a kis városka őt istenítse s szolgálja, ezt nem is titkolta. A bátrabbak ellenálltak, nem féltek a Pokol szülöttétől, aki azonban pusztításba kezdett. Ezt az eseményt csak Nagy Vészként emlegetik mára; hatvan halálos áldozatot s több sebesültet is követelt (ami azt is jelenti, hogy ő az első identitás, amely képes bántani őket). Csak egyvalaki fékez(het)te meg, a város védelmezője, akinek pontos kiléte a mai napig rejtély, mindössze annyit tudunk róla, hogy a Mennyből való és Elysiumnak nevezik. A Szörny a városlakók szeme előtt haldoklott és életéért könyörgött, ám volt, aki nem bírta végignézni és tiltakozott az ellen, hogy megöljék őt, minden bűne ellenére. Így a sötét teremtmény túlélte, azt vallva, megbánta tettét, a város nagy része pedig megbocsátott neki, azzal a feltétellel, hogy megváltozik. Szegény, naiv polgárok nem is sejtik, hogy céljai ugyanazok, jóllehet tényleg meg akar változni és úgymond "barátkozik", de azért jobb ha résen vagy, idegen, ki erre jársz.
A város most más lett, mint előtte volt, ugyanis a Démon lassan beszivárogtatta a tökéletességbe a lehető legtökéletlenebb dolgot; a Bűnt. Minden változik, új dolgok jelentek meg, a trágár beszéd, az alkohol, az egyéjszakák - olyasmik, amiket még elképzelni sem tudtak ezen a hatos karikás kis helyen évekkel ezelőtt. Megnyitott a Devil's Roost nevű night club, az első és egyetlen a városban, természetesen sejtjük, ki a tulajdonosa. A hely sokakat vonz, nemcsak errefelé, más helyekről is, néha még egy-egy ember is erre téved, és persze angyalok, démonok egyaránt megfordulnak.

Karaktereink: Nos, magát a Démont (Bendy a neve már megint) nemigen terveztem hozni, de az egész sztorit egy angol nyelvű oldalról loptam és én tudok róla a legtöbbet, szóval talán megírom a lapot és majd valakinek odaadom, hogy használja a szerep erejéig, ha nem tartjátok fairnek, hogy én hozom a nagykutyát. Mondanom sem kell Elysium szóba se jön, őt úgyse tudod használni, mert csak egyszer látták a Nagy Vész idején és aztán eltűnt. Ami a lakókat illeti, lehetnek furry-szerűségek, kevert lények, humanoid karakterek, de azért látsszon, hogy valaki megrajzolta őket. Persze tudom, hogy csakis átutazó démonokat, angyalokat vagy embereket hoztok majd, ahogyan persze Tintalényt is alig hoztatok az előző szerepben. Pedig lehet "mesebeli angyal/démon", vagy csak egy emberszerű karakter, de ebben a szerepben speciel inkább városlakókra számítanék, nem csak vendégekre. Ez egy bizonyos fajta szerep volna bizonyos fajta karikkal, talán kicsit gyerekes, de ilyen. Amúgy meg nem lehetnek tökéletesek, mint mondottam, az itt élők többsége megváltozott és már vannak rossz tulajdonságok is. Hozhattok ismert karaktereket, HA akartok, akár Mickey egeret is (bár Disney-fan a talpán, aki őt akarná).

Szabályok: A szokásos, KT szabályai, név/kinézet/képesség terén nem lopunk, nincs legerősebb/legjobb, képességekről kérdezzetek meg angyal/démon esetén (van egy korlát, amit nincs kedvem most leírni), gayness nem megengedett, mentális cuccosról levelet kérek. És érezd jól magad.

KATAKTERLAP

Név: (szó szerint akármi, használd a fantáziád)
Kor: (akármennyi, megint, elméletileg annyi idősek, amilyen régi a műsor, ahonnan jöttek)
Nem: (azért csak van neki)
Fajta: (rajzfilmkarakter/démon/angyal/ember)
Típus: (valahogy nevezd meg, micsoda, pl. kutya furry, humanoid stb)
Tulajdonságok: (szép kerek hat sor, nem tőmondatok)
Történet: (3-4 sort ki tudtok facsarni)
Származás: (ha nem idevalósi, bár leköteleznél, ha a karijaid többségének a ToonTown lenne ideírva)
Kinézet: (KÉP kell, meg esetleg rövid leírás)
Egyéb: (nem kötelező)

A városról majd további infókat a klubban teszek ki. Na hát én tuti hozok két furry-figurát, az egyik a cukorfalat Fliss, a másik egy Bailey nevű cica szépség, hozok még egy vagy angyal, vagy rajzfilmangyal lánykát, Roryt, és egyelőre ennyi. Have fun!

( 886 megtekintés )

Szólj hozzá:

Elza01 2018. 05. 23. 22:04  
Esther

- Persze - nyújtottam ki a kezem, hogy felsegítsem. Kicsit ismerős volt az arca a suliból, de még nem beszéltem vele... sem.

Ramuchan 2018. 05. 23. 14:31  
Lamia
Csendesen bementem a megszokott helyemre, a Devil's Roost-ba. Leültem közel pár lényhez, miközben a szokásos vodkámat kértem. A mai nap új páciensek után nézek, mostanság nem sok jön.

K. Ruby 2018. 05. 23. 10:22  
Fliss

- Nekem oké! Ez érdekes lesz - örültem csendesen. De most komolyan sosem hallottam még a paródiák életéről.

Kriza 2018. 05. 22. 20:48  
Kate

Felemeltem kék szemeimet a szarvakat viselő lányra. Majd bólintottam egy kicsit óvatosan.
- Fel tudsz segíteni? Félek, ha magamtól állok fel még egyszer felbukok. - kicsit halk és erőtlen volt a hangom.
Mikor is beszéltem másokkal? Talán iskola időszakban? Hát akkor sem nagyon. Bár most meglepően nem voltam rekedtes. Határozóan haladó képes vagyok. 
*Határozottan

PipiP 2018. 05. 22. 19:40  
Pop-Chin

- Akkor meséljek én magamról vagy hogy legyen?

Elza01 2018. 05. 22. 19:09  
Emily

- Rendben bólogattam - bár nem a segítsége kell, egyszerűen csak az akarata. De az is meglesz...

Esther

- Öhm... Segítsek? - léptem oda a lányhoz. Valójában nem nagyon tudom, hogy ilyenkor meg kell-e kérdezni ezt valakitől, de úgysincs mit csinàlnom, csak nem ártok ezzel.

K. Ruby 2018. 05. 22. 17:48  
Bailey

- Heheh kis pancser - nevettem. - Na, mostantól legalább egyet számon tarthatsz - bokszoltam vállba óvatosan, persze magamra célozva. Igazából megértem, és nem kellemes magányosnak lenni, szóval gondoltam, miért ne? Nem veszthetek semmit.

Soko 2018. 05. 22. 16:46  
Ryder
- Á, értem, jó tervek kellenek - bólogattam elismerően - Ha kell a segítségem, csak szólj!

Seth
- Hehe, annyira azért nem nehéz a számolás - vakartam meg zavartan a tarkómat - Nem igazán... vannak barátaim.

K. Ruby 2018. 05. 21. 18:49  
Bailey

- Na és te? Neked hány barátod van? - kíváncsiskodtam. - Feltéve, ha meg tudod őket számolni...

PipiP 2018. 05. 21. 17:45  
Pop-Chin

- Akkor most ki mesél magáról?

Kriza 2018. 05. 21. 17:30  
Kate

Felültem a földön ès magam elè hùztam a làbam megvizsgálva hogy èppen mi ment vagy èppen nem a làbamba. A vèrcsìkot egèsz hamar felfedeztem ès sikerült a hozzà tartozó sebet is meglelnem. Egy apró sòhaj kìsèretèben magamhoz hùztam a tàskàmat ès kototàsztam benne. Ùgy elemlèkszem valamikor belehajìtottam ebe valami elsősegèly doboz félèt. Ekkor tűnt fel hogy figyelnek. Nem tudtam mit is kellene csinálom, hogy jó vagy rossz-é hogy felkeltettem egy démon figyelmét. Szóval magamhoz hűen csendben kerestem a doboz.

Elza01 2018. 05. 21. 16:34  
Emily

- Öhm... Nem tudom... - feleltem zavartan. - De ha nem, akkor teszek róla, hogy kölcsönös legyen - tettem hozzá kissé elpirulva.

Esther

Gondolkodásomból egy kiáltás hatására eszméltem fel. Odakaptam a fejem, és egy görkoris furry lányt láttam elterülni a földön. Mik nem történnek...

Kriza 2018. 05. 21. 15:29  
Kate

A boltot a bàr felől akartam megközelíteni, mivel ùgy közelebb van. Khm az ùt viszonyok nem voltak a legjobbak. Igyekeztem kerülgetni a szilànkokat kàtyùkat, kupakokat azonban valami mègis megakad a cipőm kerekei között így egy hatalmasat buktam előre egy  meglepett kiàltás kìsèretében. Rossz ötlet volt.

Soko 2018. 05. 21. 14:55  
Ryder
- És? Kölcsönös a vonzalom? - érdeklődtem hugicám felettébb drámai szerelmi életéről.

Seth
- Hát, azt hiszem kettő barát is nagy dolog - húztam el a szám. Tudni illik, hogy én egyért is bármit megadnék...

Kriza 2018. 05. 20. 16:51  
Kate

Mikor kinyitottam a szememet a BMTH-től a True Friends üvöltött és már a szám igen csak a vége fele járt. Hihetetlen, hogy még erre sem keltem fel. Gond terhelten néztem az órára, bár végül is, nem rohanok sehova. Neki láttam a reggeli készülődésemnek. Kényelmes, farmer, atléta viselet fésülködés stb. Bár a reggelinél megakadtam. Elfelejtettem tegnap bevásárolni. Biztos bealudtam. Mikor is aludtam ennyit utoljára? Ja megvan múlthéten. Akkor érthető... Jobb híján felkaptam a táskám, ami szinte mindig készenlétben kitudja, mikor elrohannom meg ilyesmi. Görkorcsolyával vágtam neki a vegyeskereskedéshez vezető útnak.


1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat