Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

The Devil's Roost (Jelentkezés!)
Megosztás: f

The Devil's Roost (Jelentkezés!)

Még egy BATIMhoz kapcsolódó szerep. De nem muszáj ismerned, hogy játszhass, mert egy teljesen más szálat követ (bár megjegyzem, most nem tőlem van az ötlet, szóval nem érdemlek dicsőséget). A kép meg csak úgy jött :'D

TÖRTÉNET:

Nos... történetünknek sok főhőse van. Leginkább a Démon, de persze ő csak egy a sok közül, bármennyire is híres errefelé. Lássuk csak.
Van egy kicsiny város az emberektől távol, a neve ToonTown. Nem véletlenül hívják így; hemzseg a szokatlan, mesébe illő teremtményektől, akik egyszer régen valóban rajzfilmekből keltek életre, bár a dolgok sokat változtak azóta. Eleinte lakói boldogan és békében éltek, mindenki vidám és kedves, ártatlanok, már-már természetellenesen jóságosak voltak, nem volt bűn vagy ellentét, sőt halál sem, mindannyian kortalanok és sebezhetetlenek. Szinte tökéletes helynek tűnt, egyetlen napig.
Egy démon érkezett a városba. Külsőre majdnem beleolvadt a tömegbe, teljesen ártatlanul nézett ki, pedig ó, dehogy volt az. Hatalmat akart, dicsőítést, hogy a kis városka őt istenítse s szolgálja, ezt nem is titkolta. A bátrabbak ellenálltak, nem féltek a Pokol szülöttétől, aki azonban pusztításba kezdett. Ezt az eseményt csak Nagy Vészként emlegetik mára; hatvan halálos áldozatot s több sebesültet is követelt (ami azt is jelenti, hogy ő az első identitás, amely képes bántani őket). Csak egyvalaki fékez(het)te meg, a város védelmezője, akinek pontos kiléte a mai napig rejtély, mindössze annyit tudunk róla, hogy a Mennyből való és Elysiumnak nevezik. A Szörny a városlakók szeme előtt haldoklott és életéért könyörgött, ám volt, aki nem bírta végignézni és tiltakozott az ellen, hogy megöljék őt, minden bűne ellenére. Így a sötét teremtmény túlélte, azt vallva, megbánta tettét, a város nagy része pedig megbocsátott neki, azzal a feltétellel, hogy megváltozik. Szegény, naiv polgárok nem is sejtik, hogy céljai ugyanazok, jóllehet tényleg meg akar változni és úgymond "barátkozik", de azért jobb ha résen vagy, idegen, ki erre jársz.
A város most más lett, mint előtte volt, ugyanis a Démon lassan beszivárogtatta a tökéletességbe a lehető legtökéletlenebb dolgot; a Bűnt. Minden változik, új dolgok jelentek meg, a trágár beszéd, az alkohol, az egyéjszakák - olyasmik, amiket még elképzelni sem tudtak ezen a hatos karikás kis helyen évekkel ezelőtt. Megnyitott a Devil's Roost nevű night club, az első és egyetlen a városban, természetesen sejtjük, ki a tulajdonosa. A hely sokakat vonz, nemcsak errefelé, más helyekről is, néha még egy-egy ember is erre téved, és persze angyalok, démonok egyaránt megfordulnak.

Karaktereink: Nos, magát a Démont (Bendy a neve már megint) nemigen terveztem hozni, de az egész sztorit egy angol nyelvű oldalról loptam és én tudok róla a legtöbbet, szóval talán megírom a lapot és majd valakinek odaadom, hogy használja a szerep erejéig, ha nem tartjátok fairnek, hogy én hozom a nagykutyát. Mondanom sem kell Elysium szóba se jön, őt úgyse tudod használni, mert csak egyszer látták a Nagy Vész idején és aztán eltűnt. Ami a lakókat illeti, lehetnek furry-szerűségek, kevert lények, humanoid karakterek, de azért látsszon, hogy valaki megrajzolta őket. Persze tudom, hogy csakis átutazó démonokat, angyalokat vagy embereket hoztok majd, ahogyan persze Tintalényt is alig hoztatok az előző szerepben. Pedig lehet "mesebeli angyal/démon", vagy csak egy emberszerű karakter, de ebben a szerepben speciel inkább városlakókra számítanék, nem csak vendégekre. Ez egy bizonyos fajta szerep volna bizonyos fajta karikkal, talán kicsit gyerekes, de ilyen. Amúgy meg nem lehetnek tökéletesek, mint mondottam, az itt élők többsége megváltozott és már vannak rossz tulajdonságok is. Hozhattok ismert karaktereket, HA akartok, akár Mickey egeret is (bár Disney-fan a talpán, aki őt akarná).

Szabályok: A szokásos, KT szabályai, név/kinézet/képesség terén nem lopunk, nincs legerősebb/legjobb, képességekről kérdezzetek meg angyal/démon esetén (van egy korlát, amit nincs kedvem most leírni), gayness nem megengedett, mentális cuccosról levelet kérek. És érezd jól magad.

KATAKTERLAP

Név: (szó szerint akármi, használd a fantáziád)
Kor: (akármennyi, megint, elméletileg annyi idősek, amilyen régi a műsor, ahonnan jöttek)
Nem: (azért csak van neki)
Fajta: (rajzfilmkarakter/démon/angyal/ember)
Típus: (valahogy nevezd meg, micsoda, pl. kutya furry, humanoid stb)
Tulajdonságok: (szép kerek hat sor, nem tőmondatok)
Történet: (3-4 sort ki tudtok facsarni)
Származás: (ha nem idevalósi, bár leköteleznél, ha a karijaid többségének a ToonTown lenne ideírva)
Kinézet: (KÉP kell, meg esetleg rövid leírás)
Egyéb: (nem kötelező)

A városról majd további infókat a klubban teszek ki. Na hát én tuti hozok két furry-figurát, az egyik a cukorfalat Fliss, a másik egy Bailey nevű cica szépség, hozok még egy vagy angyal, vagy rajzfilmangyal lánykát, Roryt, és egyelőre ennyi. Have fun!

( 1253 megtekintés )

Szólj hozzá:

Elza01 2018. 06. 07. 16:41  
Emily

- Miért nem kellene? - vetettem föl a kérdést, amit azonnal meg is válaszoltam. - A barátaidnak hasmenése van, és jegyek terén sem áll túl jól a szénád, legalább is a tanár ezt mondta - soroltam, miközben kihúztam a szekrényem, hogy rendes ruhát válasszak magamnak.

K. Ruby 2018. 06. 06. 16:57  
Theo

Nem igazán reagáltam a srárca, hanem visszapillantottam Merzedeshre, majd inkább visszahúzódtam Fliss mellé. Így kényelmesebb.
- Naaa akkor ki mit kér? - vándorolt Bailey a pult mögé.
- Húúú ez nehéz döntés - töprengett Fliss. - Most inkább semmit. Hacsak nincs narancslevetek.
- Nem, az még mindig nincs - rázta fejét a macska. - Fliss, nem a cukimuki Napfény Kávézóban vagyunk. Tudod.
- Én is passzolok - emeltem fel a kezem, bár valószínűleg senkit nem érdekelt, hogy rendelek-e vagy sem.
(Tényleg hova tűnt Merz és Pop-Chin gazdája?)

Soko 2018. 06. 06. 14:59  
Seth
A szükségesnél valószínűleg egy "ici-picit" lelkesebben fogadtam a kézfogást.
- Üdv.

Ryder
- Aggódniuk? - egyenesedtem fel hirtelen. Mégis tud valamit? - Hogy érted ezt? Miattam kéne?

Elza01 2018. 06. 01. 21:04  
Én most hétvégén nem leszek, de hétfőn ismét jövök! C:

K. Ruby 2018. 06. 01. 18:36  
Fliss

- Számítsunk rá, hogy mostantól együtt jöttök reggelenként? - vigyorogtam a párocskára szélesen.
- Fliss, szerintem hagyd őket - termett mellettem Theo a semmiből, majd félszegen kezet rázott Sethtel. - üdv.

Elza01 2018. 06. 01. 17:28  
Emily

- Miattam legalább nem kell aggódniuk anyáéknak - vágtam rá, miközben kihúztam a pendrive-ot a gépből.

Soko 2018. 06. 01. 16:58  
Ryder
- Te vagy az osztály hőse, mi? - dőltem hátra a székemben vigyorogva.

Seth
- Én is láttalak már titeket... - bólintottam. Persze azt az érdekfeszítő tényt nem tettem hozzá, hogy általában mint mindenki mást, őket is őrülten bámulom...

Elza01 2018. 05. 31. 18:31  
Emily

- Elküldöm a nyelvtanházit az osztálytársamnak - füllentettem. - De azt mondta, hogy majd vigyem át a kötelező olvasmányt, mert amíg hiányzik, elolvassa - hazudtam ismét. Mert valójában már rég kiolvasta a könyvet. Viszont így biztosítom magam, hogy el tudjak menni a papírboltba nyomtatni.

K. Ruby 2018. 05. 31. 17:54  
Fliss

- Na és hogyhogy együtt jöttetek? - kérdeztem.
- Áh, összefutottunk az utcán, semmi különös - legyintett Bailey.
- Már régóta tudni akartam a neved - jegyeztem meg a fiúnak. - Mindig láttalak, de aztán végül mégsem- Áh, bocsi, elfelejtettem bemutatkozni! Fliss vagyok, azok ott Theo, meg Merzedesh, meg Pop-Chin, és ugye Baileyt már ismered - mutogattam hevesen, farkamat megállíthatatlanul csóválva.

Soko 2018. 05. 31. 16:47  
Ryder
Unottan pörgettem az oldalt: csücsörítve pózoló, nagggyon jól szórakozó társaság. Remek... Egy újabb drámai életidézet egy tizenévestől. Ettől garantáltan szebb lett a napom...
- Amúgy mit csinálsz? - szóltam ki egy ásítást elnyomva Emilynek.

Seth
- Asszem nekem is... - álltam idétlen mosolyra fagyott arccal. Ez nem lehet igaz...

K. Ruby 2018. 05. 31. 9:15  
Theo

Áhá, megjött Bailey. Annyira nem vele voltam elfoglalva, de azért hanyagul felé intettem egyet, amire ő egy szemöldök-felvonással válaszolt. Láttam, hogy a tekintete Merzedeshre vándorol, mire cinkosan rám mosolygott. Nem értem, miért mindenki ugyanazt rakja össze...
- Szia! - rázta meg Fliss az idegen srác kezét lelkesen. - Bailey, ki az új barátod?
- Csak egy ismerős - felelte Bailey. - És egyébként Seth.
- Áh, Seth, üdvözöllek köreinkben! De jó! - Mancsán számolni kezdett. - Egy, kettő, három... Így már három új barátunk lett ma! Ez a szerencsenapom!

Elza01 2018. 05. 30. 17:43  
Emily

Gondolkodtam, hogy mit írhatnék még, és közben eszembe jutott, hogy a 'Kedves'-t átírom 'Drágára'. Utána tovább gondolkodtam. 'Mindig, mikor meglátlak, pillangók szállnak a gyomromba. Ha látlak, máris sokkal szebbé teszed a napomat. Remélem, hogy ha rájönnél, ki vagyok te is hasonlóképp éreznél irántam!
A titkos imádód'
Nem akartam túlbonyolítani a dolgot, ezzel meg is elégedtem. Gyorsan kihúztam a fiókot, amiben még az a pendrájvom volt, amin bevittem egy házidolgozatot a tanárnak, és ráraktam a szöveget.

Soko 2018. 05. 30. 17:03  
Seth
Belépve megint átjárt az a remek kis érzés, hogy "itt az esélyed, sok ember, társaság, boldogság" mint mindig, ha ide jövök. Bár ez az első alkalom, hogy nem egyedül toppanok be azon a bizonyos ajtón...
- Sziasztok! - derült fel az arcom a társaság láttán. Igen, vadidegenek, de barátságosak is lehetnek. Nem?...

Ryder
Piszkos munkám elvégzése után drámai arckifejezéssel huppantam vissza a székemre, majd mint egy diplomás tini, előkaptam telefonomat. Á, újabb poszt a kedvenc idióta WC-s ismerőseimtől... Nesze egy like, mielőtt megint a WC kagylóban találom magam...

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat