Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Kopa és Kiara története
Megosztás: f

Kopa és Kiara története

 Abban a pillanatban, mikor Simba súlyosan megsebesülve kihirdette Kovura rótt lányában egy világ omlott össze.
Egyszerűen nem értette meg, hogy viselkedhet így szeretett édesapja, mikor nagyon jól tudja, hogy milyen sokat jelentett neki Kovu közelsége s barátsága. Az uralkodó mindezt figyelmen kívül hagyta, hiszen valószínűleg Zordonnal hasonlította össze és ezzel szemben alulmaradt. Kiara el sem tudta képzelni, vajon mit gondolhatott társa, amikor az állatok kivétel nélkül elutasítóan kezdtek vele viselkedni. A zsiráfok és a zebrák idegesen, türelmetlenül dobogtak patáikkal, mert egyszerűen nem akarták eltűrni köreikben tovább ezt a száműzött lényt. Oroszlánként már nem bántak vele, s ez mindennél jobban fájt a lánynak. Szülei aztán végképp nem hittek neki, hogy megváltozott a fiú, de édesanyjában nagyot csalódott. Nem értette, hiszen Nala királynő megígérte neki, hogy beszél párjával és mindenben mellettük fog állni. Ez azonban nem teljesült, hiszen mamája is teljes mértékben támogatta az Oroszlánkirályt. Igazságtalannak tartotta az ítéletet barátja számára éppen ezért, úgy határozott, hogy megkeresi Kovut. Tudta jól, hogy családja ebbe nem egyezne bele, de úgy érezte, hogy mindenki ellenük van. Nemcsak az oroszlánok, hanem az összes állat és nincs ezen a világon senki, aki miatt érdemes lenne a Büszke Birtokon maradni. Mindenki ellenük van és mindenhol ellenségek hada vár rájuk. Nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezte magát. Míg egyedül könnyeit nyelve sétált az éjszakában szinte mindenhol látta azokat a párokat, akik boldogan elvoltak családjuk körében. Különböző kérdések jártak a fejében, de egyetlenegy választ sem kaphatott. Arra gondolt vajon Kopa mit tett volna, ha ő lenne a helyében és Vitanival történt volna ez az egész? Valószínűleg bátyja hasonlóképpen vélekedett volna, de erre már nem kaphat választ. Még az égbolt fénylőn ragyogó csillagai sem tudták megadni kérdéseire a választ. Ezen elmélkedett, miközben megpillantotta a felé tartó Kovut. Szívében az öröm és az egymás iránt érzett szerelem azonnal fellobbant. Később így beszélgettek egymással:
- Kiara végre együtt lehetünk. Nincs hatalma immáron a szüleinknek, hiszen szerethetjük egymást - jelentette ki.
- Egy dolgot még meg kell tennünk - mondta.
- Mire gondolsz? - kérdezte tőle.
- Mi mindannyian oroszlánok egyek vagyunk. Véget vetnünk ennek a viszálynak - döntötte el.
- Nem gondolhatod komolyan - tiltakozott.
- De a legkomolyabban mondom. Ha mi nem teszünk semmit nem lesz, amiért harcolhatunk, vagy éppen harcolnunk kell - magyarázta.
- Biztos vagy benne? - kételkedett.
- Minden rendbe lesz, együtt mindennel megbirkózunk - nyugtatta meg párját.
Kovu nehéz szívvel egyezett bele mindebbe. Nem gondolta, hogy sikerül szüleiket jobb belátásra bírni, de Kiara miatt úgy érezte muszáj megpróbálniuk.

( 85 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat