Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Niti)

Áprilisi tábor - Jelentkezés és részletek
Megosztás: f

Áprilisi tábor - Jelentkezés és részletek

Sziasztok! CampDirector vagyok a KutyaTanya táborvezetője. Mostantól én fogok gondoskodni a szórakozásról minden hónapban. Ez azt jelenti, hogy havonta lesznek táborok az én vezetésemmel.

Első táborunk
Első táborunk április 7.-én fog indulni, ez egy húsvéti tábor lesz. Már itt hozzászólásban jelentkezhettek, azonban 5.-én is lesz kiéve a tábor, még ott is lehet lesz majd jelentkezni. Aki pedig szeretné a jelentkezését privát üzenetben is leadhatja. Ez a táborunk április 14.-ig fog tartani. Csoportokban oldhatjátok majd meg a feladatokat, a csapatokat még most elkezdhetitek kialakítani (3-4 fős csapatokat várok) és, ha megvan egy csapat privát üzenetben jelezzétek. Rengeteg könnyebb, nehezebb, játékos és szórakoztató feladattal készülök nektek.

Egy kis szavazás
Mivel nem tudom milyen típusú táborokat vagy feladatokat kedveltek, ezért a feladatokkal kapcsolatban szavazást tartunk. Amelyikre több szavazat érkezik az gyakoribb feladat lesz, amelyikre kevesebb ritkábban lesz majd olyan!
- Csapatos
- Egyéni
- Kifejtős
- Keresgélős
- Válaszolgatós
- Képes
- Verseny
- Nem versengéses
Kérlek szavazzatok és az ötleteitek is osszátok meg velem! Az áprilisi táborban még nem a szavazottak alapján lesznek a feladataink, mert azok már elkészültek.

Próbaidőről
Az első 3 hónapom próbaidő lesz. Ha megvagytok elégedve a táborokkal továbbra is maradok, ha nem természetesen nem folytatom. Az elégedettség esetén ezek a táborok 1 évre vannak előre tervezve. Azután nem biztos, hogy folytatom.

További részletek, egyéb tudnivalók
A profil oldalamon bővebben és részletesen elolvashattok mindent a táborokkal kapcsolatban. Ha pedig van kérdésetek és még nem találtátok meg rá a választ bátran írjatok üzenetet, mindenki kérdésére szívesen válaszolok. Később, ha beindulnak a táborok klubbunk is lesz! Ne felejtsetek el jelentkezni, szavazni, ha tetszik a tábor!

További szép napot!
CampDirector

( 199 megtekintés )

Szólj hozzá:

Pirate Wolf 2018. 04. 07. 15:42  
R.I.P tábor, sose feledünk!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 03. 17:56  
Kedves jelentkezők, olvasók!
Szomorúan közlöm, hogy nem lesz tábor. Sem most sem később. Valamint ez az egész táboros dolog le van fújva. Köszönöm aki érdeklődéssel és kíváncsisággal fordult a programhoz, még egyszer sajnálom!

Ha tudni szeretnétek valamit a visszavonulásom okáról privát üzenetbe írjatok!  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 03. 17:53  
Rendben köszönöm Spicc tenyészet és Rocky12, de mégsem lesz tábor! ne haragudjatok de közbejött valami!

Niti 2018. 04. 03. 17:49  
A tény elé, hogy hivatalos lenne, Tamako is értetlenül áll. Ha feltétlenül lopásról akarunk beszélni, akkor lehet akár a Cicanevelde Tábor másolása is, elvégre, majdhogynem ugyanaz. Egyébként, sajnos el kell szomorítsalak, itt, és a társoldalakon is rengeteg ugyanilyen tábor volt már, legtöbb a Cicanevelde Tábor ihletése végett - a megalkotó, kiötlő tehát nem te vagy. Emiatt mondtam, hogy a tábort illetően nem tudok sok pozitivitással szolgálni, mivel a legtöbb ilyen jellegű tábor sorsa ugyanaz volt: jelentkezőhiány, vagy idővel érdekvesztés.

Nem kívánom, hogy a táborod a fent említett sorsa jusson, de azt értsd meg, hogy olyan nincs, hogy lopás. Ezt már előtted jóval kitalálták, csinálták, többen is, és senki nem hívta a másikat tolvajnak. Óvakodjunk az ilyen nagy szavaktól.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 03. 13:02  
Szerintem én fogok jönni! És ha már lehet szavazni, akkor én a válaszolgatósra szavaznék!

Spicc tenyészet
 
2018. 04. 03. 11:41  
Elképzelhető, hogy jövök, amennyiben úgy látom, hogy van létjogosultsága itt a táboroknak (ergo lesznek jelentkezők)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 03. 11:28  
Pirate Wolf
Köszönöm, hogy jössz! ha ez tényleg így van hozd a barátaidat is! Ígérem nagyon jó szórakozás lesz!!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 03. 11:27  
Kedves Niti!
Igen természetesen bárki csinálhat ilyen táborokat! De Tamakoval majd beszélj a táborról, mert ő tudja a pontos részleteket! Igen, miután kiadtam a történetet azután merült fel, hogy nem hivatalos, kérlek ha azt ki tudjátok javítani. Viszont én minden hónapban gondoskodom a szórakozásról. Nem szereteem, ha lopják az ötletet, de természetesen bárki csinálhat tábort!
Köszönöm.

Pirate Wolf 2018. 04. 03. 9:58  
Április hét a szülinapom.
Viszont én CicaNeveldére is beküldeném, szerintem ott jóval többen jelentkeznének. Bár lehet itt is lesz sok jelentkező. Én jövök, ha sokan lesznek.

Niti 2018. 04. 03. 8:32  
A pontot feloldja a kötőjel.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a tábor, úgy mint az, nem hivatalos (nem összetévesztendő a Cicaneveldén hagyománnyá vált táborral, vagy ahhoz hasonlóval), és értelemszerűen ilyen jellegű versenysorozatokat bárki szervezhet. A félreértések elkerülése végett szerettem volna ezt tisztázni.

Másrészről, sok sikert a táborhoz. Remélem, hogy kapóak lesznek rá az emberek. Sajnos én nem biztathatlak túl sok pozitív megfigyeléssel. 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat