Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Ashley1998)

ERROR
Megosztás: f

ERROR

A tegnapi napon rengeteget játszhattunk a kiskutyákkal, és mivel ismét egy szép napra virradtunk, ezért ismét lehetőséget kaptunk rá. Ám mára már gazdáink elnevezték a kicsiket, vagy legalább is most tudtam meg nevüket.
A vörös, rózsaszín orrú kölyök, akinek fülei úgy lógnak, mint nekem és mellkasa fehér, torkával egyetemben, a Rose nevet kapta. Az egyébként barna szemei nagyon elbűvölővé teszik ezt a kis szőrcsomót.
A lekonyuló végekkel rendelkező fülű, fehér alapon fekete, néhol bara mintás kiskutya, akinek a hátára kunkorodik a farkincája, és kék a szeme, nem olyan szőrös, mint testvére, neki inkább olyan középhosszú szőre van, de nagyon édes ő is! Ő a Skya nevet kapta.
És a kedvencem, Lala! Ő egy leginkább rám hasonlító, labrador alkatú, rövid szőrű, zsömle színű, kék szemű kölyök, fehér jegyekkel a pofiján, mellkasán, és pociján.
A negyedik kölyök, aki épp úgy szuka, mint testvérei, barna bundával rendelkezik, ám dobermann szerű mintázatban előbukkan rajta a zsömle színű árnyalat, valamint orrnyerge, és torka fehér, vagyis inkább csak nagyon halvány, vajszínű. Mancsain, azaz ujjacskáin is ezt a vajszínű árnyalatot ölti magára bundája. Ő a Foxy nevet kapta. Mielőtt elfelejtem említeni, foltos a nózija, ami még elbűvölőbbé teszi, akárcsak nővérét, Skyát.
Az egész délelőttöt játékkal töltöttük, majd mikor a kicsik és mi is megebédeltünk, jöhetett a jól megérdemelt szieszta. Mind összebújtunk a terasz narancssárga, fehér virágmintás csempéjén. Én a fivérem, és a kicsik. Alaska, mint jó anyuka ott feküdt a közvetlen közelünkben, és figyelte, ahogy négy csöppsége a két idősebb csecsemőjével alszik.
Néhány óra multán már fel is keltünk, legalább is muszáj voltunk, mivel gazdáink bevitték a kicsiket, és elmentünk sétálni. Persze örültem neki, hogy megint játszhatunk a parkban, de közeledett egy nagyon rossz érzés, ami nem hagyott nyugodni, és most nem éhes voltam, mivel elég nyalánkságot szereztem magamnak a fémvödrökből, amiket az emberek mindig kitesznek az utcára, ha jön az a nagy kocsi, ami idegesítően csipog, és elragadja belőle a finomságokat, meg úgy nagyjából mindent. De, visszatérve a parkbeli sétára, feltűnt, hogy pár napja már nem mentek a lányok suliba, pedig igaz, hogy hétvégén mindig itthon maradnak, de most ez más volt. Már csütörtök óta itthon vannak, és ez nekem kicsit sincs ellenemre!
- Remélem még sokáig nem mennek el itthonról a lányok… - mondtam séta közben felsóhajtva.
- Sajnos hamarosan megint kezdődik az iskola. – jelentette ki Alaska.
- Muszáj elrontani az örömömet? – kérdeztem morcosan.
- Jobb, ha tudod. – jelentette ki.
- Olyan gonosz vagy! – ugráltam közelebb hozzá, de aztán vissza lettem igazítva láb mellé, egy alapos szidás után. Mikor elértük azt a rész, ahol mindig játszani szoktunk, elengedtek minket, és kezdetét vehette a bikózósdi. Freddel tökéletesen elvoltunk, míg Alaska inkább csak közelről szemmel tartott minket, és belénk csípett, ha túl durvák voltunk egymással.
Hazafelé menet, már mindenki fáradt volt, bár nekem még belefért volna pár száz kilométer futás, de nya. Mindent azért nem lehet. Otthon szépen békésen elengedtek minket, és a nap hátralévő részét Freddel szórakoztam át, ugyanis Alaska bement a kicsikhez, akiket még kiengedtek egy csekély órácskára, de utána le kellett kötnünk magunkat.
Az emberek néha olyan kegyetlenek…

Remélem tetszett, a kommentjeiteket, építő jellegű kritikát, mint mindig várom sok szeretettel, és köszönöm, hogy elolvastad! Pontozásnak, kommenteknek mindig örülök, ugyanis azokon keresztül tudom meg, hogy mi a véleményetek! ^^
~ Puszi, tudjátok jól, mivel én nem osztogatok puszikat csak úgy, így ki más lehetne ez, mint Sarah?

( 193 megtekintés )

Szólj hozzá:

cegelil201 2018. 03. 30. 0:17  
Rendben, nem hagyom abba, köszönöm szépen a véleményezést és támogatás, igyekszem tartani a szintet, és Niki, eddig még nem kommenteltél, de köszönöm, hogy most írtál, nekem fontos, hogy írjatok, tudtomra adjátok a véleményeteket!

Niki20005 2018. 03. 29. 13:25  
Őszintén örülök hogy folytattad a történetedet. Eddig - ha jól emlékszek - nem komiztam egyik rész alá se, de nyomon követtem irományodat (mint szellemolvasó). Az elkövetkezendő időben se tudok majd túl sokat írni, de az olvasód maradok.
Folytasd hamar!

Elza01 2018. 03. 29. 12:00  
Nagyon tetszett, csak így tovább!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 29. 9:43  
Én öt pontot adok rá mert szerintem bagyon jó lett és légyszi ne hagyd abba az írását!

cegelil201 2018. 03. 26. 11:13  
Szívesen, köszönöm és igenis!

Itsme 2018. 03. 25. 19:39  
Lala de aranyos*-**-*
Köszi az első komit xdd
Nagyon tetszett, folytasd nagyon hamar:Đ

cegelil201 2018. 03. 23. 8:16  
Első komment, mivel nem szeretnek egyesek elsőként írni :"D


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat