Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

The adventures of puppies
Megosztás: f

The adventures of puppies

Türelmetlenül álltam és figyeltem Sagurolt, aki csak tátogva forgatta fejét.
- Az apád... - mondta végre, majd kis szünetet tartott. - ... meghalt - sóhajtott, mire ledermedten, kerek szemekkel, nagyokat lélegezve álltam. Szememből kicsordult egy könycsepp, amit több követett. A földre hullottak, majd elmosódtak. Leültem, közben magam elé bámulva és azt mondogattam "ne...". Kicsi lelkem, képtelen volt felfogni a történteket, szívem pedig darabokra tört. Sagurol mellém ült, majd kis biztatásul megnyalta fejem. Igaz, ő is szomorú volt, de próbált erősnek lenni. Ezután elment én pedig egyedül maradtam. Egyedül maradtam a nagyvilágban, család nélkül. Szülők nélkül, akik vigyáznának rám, játszanának velem és akikkel együtt bemegyek a barlangba és elmondanak egy mesét, amitől elalszom. Semmim sem maradt, csupán néhány barát, de ők sem tudják összeragasztani szívem. Szipogva felálltam és a régi barlangunkba sétáltam, ahol Tilika-t és a két kölyköt találtam. Nem vetettem rájuk semmit, elkullogtam mellettük, majd az egyik sarokba feküdtem. A kis vöröses szuka, Finarel, odajött hozzám, de elfordítottam fejem. Orrával megbökdösne oldalam, de meg sem mozdultam. Nyüszítve hátrált, majd elment tőlem. Se anyám, se apám, aki ilyenkor megvigasztalna, és testvérem sincs. Összegömbölyödtem, füleimet lecsaptam, közben megállás nélkül sírtam. Hallottam, ahogy Sagurol vonítt, azután pedig hallottam, hogy a többike mancsai a földnek ütődnek. Tudtam, hogy vadászni mentek, de nem voltam olyan izgatott, mint mindig. Tilika, Imperia és Finarel a barlangban maradt, pedig szívesen mehettek volna. Csakis egyedül szerettem volna lenni, viszont a területünkön nem volt máshol olyan hely, ahol elzárhattam volna magam a külvilágtól. Lassan kimentek a helyiségből, mire felkaptam fejem. Felültem és a földre tekintettem.
- Miért... miért pont velem történik ez? - suttogtam alig hallhatóan. Ekkor végigfutott az agyamon, az összes dolog ami történt velem. Amikor Faust-ékkal találkoztam, a kiképzés, Polaris-sal történt dolgok, a barlang, a szökésünk... minden. Kölyök létemre ennyi mindent végigélni... kegyetlenség. Mintha mindig is ez lett volna a terve az életnek. És, ki tudja mit hoz a jövőm. Lehet meg sem élem. Viszont egy kölyöknek nem ezen kellene gondolkozni, de akkor min kéne?
- Saba! - kiáltott valaki, pontosabban a gondolataim megzavarója. Ijedten kaptam fel fejem, mikor megláttam Sagurol-t, szájában egy kis pocokkkal. Hű, ez gyors volt!
- Ez a tied - tette le elémm, de elfordítottam fejem, mire sóhajtva leült mellém. - Tudom mit érzel... de erősnek kell lenned! nem élhetsz így örökre.... igaz, nehéz, de nem lehetsz ilyen szomorú egész életedben - nyalta meg buksim, majd elment. Felálltam, majd lassan enni kezdtem.
Egy jó sok ideig, csak ez ment. Egy éves lettem, sokkal nagyobb, mint voltam. Kajla füleim felegyenesedtek, bundám hosszabb lett, viszont megmaradt világos színe. Imperia és Finarel is felnőtt, Tilika és Sagurol... nos, párok lettek. Tilika lett az alfa szuka és vemhes lett. Apám gyásza elmúlt, viszont még bennem élt. És, ahogy mondta, én lettem az alfa bétája. Sagurol maga választott ki kedvenc bétájának, szóval, büszke voltam magamra. És, egyben Tilika védelmezője is lettem, mivel nagyon jó barátok lettünk és szüksége van rám a nehéz időszakokban. Megtanultam, hogy felnőttnek lenni nagy felelősség, de néha hozol nehéz döntéseket is...

Remélem tetszik :3 A kövi részben már nem csak gondolatok lesznek, hanem mostmár "izgalom" is és persze cselekvés is :3

( 110 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2018. 02. 12. 14:13  
Amúúúgy nekem tetszik^^ Tetszik ez a Tilika×Sagurol, Saba pedig aranyos felnőttként^^ Folytasd:3 (bár így már a cím nem illik hozzá)


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat