Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

The Wounded Dog
Megosztás: f

The Wounded Dog

Az út közben, anya és apa azon gondolkoztak, hogy mondják el azt, hogy muszáJ volt elmennünk.
-Sea, figyelj! -Szólt hozzám anya -Azért kellett elmennünk, mert apád egyik ellensége tudja, hogy hol laktunk.
-Ha ennyire veszélyes, akkor miért nem támadta le apát négy évvel ez előtt? -Kérdeztem ´, felidegesedve
-Ilyet soha többet ne mondj! -Kiáltott rám anya.
-De, ha muszáj volt! -Kiáltottam vissza, majd előre siettem.

Anya mérgesen nézett engem hátulról. Apa meglepődve bámult, mert ennyire bunkó még sosem voltam. Az erdő felé vettem az irányt.
Miközben mentem elgondolkoztam, miért is jöttem ide?
-Anyáék miatt?
-Az élet igazságtalansága miatt?
-Talán mert, mindig csak visszabeszélek?

Igen, minden ok miatt. Minden amit felsoroltam, igaz. Nem tudok jó lenni. Ha valami nem tetszik, akkor felfuvalkodom, és elsétálok a szüleim mellett.

Eltekintve, az érvektől amiket most felsoroltam, mentem tovább, az erdő fele. Az erdő....üres és csendes volt. Egyszer csak üvöltést hallottam. Egy farkas volt. Fekete-szürke bundájával, vörös szemével és a nagy tappancsaival hódította meg az erdőt. Mivel, illedelmes kutya voltam, ráköszöntem.
-Szia.... -Néztem a farkasra, aki morgással próbált elijeszteni
-Ki vagy te? -Kérdezte
-É...én Sea vagyok! -Mondtam, nyálamat lenyelve
-Sea....szép név -Mondta
-Kö...kö...köszönöm. -Mondtam, félve.
-Az én nevem Storm -Közölte velem

Meglepett, mert mintha apa ellenségének is ez lett volna a neve. Pár másodpercig néztem a farkast, majd egy pillantásra eltekintettem róla. Anya és apa hangját hallottam.
-Storm, gyere! El kell mennünk -Kiáltottam a farkasra
-MI...de miért? -Kérdezte
-Majd útközben elmesélem! Most SIESS! -Ordítottam.

Az út nagyon veszélyes volt. Egy csomó fa és bokor lepte be az utat. Néha meg kellett állnunk, mert a hátam és a lábaim is megfájdult. Storm úgy nézett rám, mintha e gyermeke lennék.
-Most már áruld el, miért kellett elfutnunk! -Kérdezte a farkas
-Azok a kutyák, anyám és apám volt. -Mondtam
-Bántottak? Félsz tőlük? -Kérdezősködött
-Nem, csak tőlük "szöktem" el. Nem akarok velük találkozni. -Meséltem el
-Aha....csak még valami...miért pont az erdőbe jöttél? Vannak erre falvak és városok is. Azok még biztonságosabbak is, mint ez erdő.-Mondta, és egyben nézett rám elpirulva
-Tudom, de az erdő közelebb volt. -Ecseteltem

Miközben az erdő mélysége szállást nyújtott nekünk, addig anya és apa szomorúan kerestek a városok környékén.

Azon gondolkodtam, hogy anya és apa, miért engedtek el. Tudják, hogy gyors vagyok és simán elmegyek akár az erdőn túlra is. De....mégsem mentem. Hiányoznak, de nem mehetek vissza hozzájuk. Szomorú és egyben boldog is voltam. Ha azt nézzük, hogy anya és apa engem keresnek és hiányoznak akkor szomorú vagyok, de ha azt, hogy rám talált Storm, akkor boldog vagyok.

Nem tudom eldönteni. De erről most ne beszéljünk. Mire Storm és én futottunk és beszélgettünk eltelt az idő. Este lett. Nagyon fújt a a szél, és még az eső is esett. Egy fa lombja mellett feküdtem, és melegedtem. Storm odajött és farkasfarkával melegített. Lehet, hogy rátaláltam életem párjára?

Nem tudom...de most ne ezzel törődjünk. Jó éjt Storm....

( 143 megtekintés )

Szólj hozzá:

Lesso 2018. 02. 11. 15:47  
Én csak azt tudom írni mint az előttem szólók.
Ha beküldesz egy történetet, akkor azt nyilván azért osztod meg másokkal, mert kíváncsi vagy a véleményekre. Hozzá kell szokni, hogy az embernek nem csak jó véleménye lehet. Ez tele van helyesírási hibákkal, a történet enyhén gyerekes... S mindig át kell nézned beküldés előtt. Akkor tudsz fejlődni, ha megfogadod a tanácsokat, más különben olyan leszel mint InezKszegi a Wattpadról. Kemény példa, tudom.
Szóval, remélem most nem tojsz bele mit gondolnak rólad és a történetről.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 11. 13:54  
Figyi, hallgass a kritikára mert, ha nem hallgatsz rá, akkor sose fogsz jó történetet írni. Rengeteg hibával tele van. Már több példa volt, hogy elmondták a többiek neked! Fogadd meg a tanácsot! Addig amíg nem fogadod meg a kritikát és nem is érdekelnek téged (mert nem úgy látszik, mintha annyira érdekelne téged), addig ne írj kövi részt, mert semmi értelme!

Sky. 2018. 02. 10. 18:24  
Vesszőhibáktól hemzseg az egész cikk, olyan helyekre teszel, ahová felesleges, avagy nem is kell.
Storm? A képből kifolyólag border collie, de a te elmondásod szerint farkas. Átolvastad te ezt? Ha eddig nem figyeltél arra, hogy írták neked azt, hogy ALAPOSAN OLVASD ÁT a történetet, mielőtt beküldöd, akkor ne háborodj fel azon, hogy ezt említik a legtöbbször. Mármint a helyesírási hibákat, stb.
Attól, hogy te leszólod azokat, akik csak segíteni akarnak, attól nem leszel jobb, de nem is kapsz jobb visszajelzéseket.
Fölösleges egy regényt írni a hibáidról, mert te magasról teszel rá, hogy mit írunk a komment részlegbe.
Ezt már a többiek is leírták az összes irományodnál. Ez sem különbözik sokkal a többitől minőségileg, csak az alap más, meg a cím.

Itsme 2018. 02. 10. 15:44  
Véleményem sajna nem tud változni, épp ahogyan te sem. Próbálunk segíteni, de nem érted. Belefáradtam a kritikaírásba, bár előttem már megtették.

Juhászkutyi.
 
2018. 02. 10. 15:11  
Már ne haragudj, de felesleges úgy beküldened ennyi történetet, hogy konkrétan tojsz a kritikákra. Ha nem bírod őket elviselni, nem kell írni, mert amiket összedobsz, amellett még én se tudok szó nélkül megmaradni.:p
Olvass többet, tanuld meg végre, hogy idézőjel előtt és után SZÓKÖZ! Illetve párbeszéd után nem kell nagybetűvel kezdeni a mondatot (-Ki vagy te? -Kérdezte).
MONDAT UTÁN PONT. Nem kell ennyi entert nyomni.
Rengeteg hiba van még, de igazából feleslegesen beszélek, hisz nem foglalkozol az építőkritikával. Megértem én, hogy rossz, mikor az ember nem egy Colleen Hoover, de akkor se kell olyan stílusban visszaszólni a kommentelőknek amilyenben te szoktál.

Cica baba 2018. 02. 10. 15:01  
A képen egy border collie van... azok mióta farkasok? Amúgy meg Sea honnan tudná az apja ellenségenek  nevét, ha el sem árulták? Most sem fogok nagy kritikát írni, de még mindig nem jó. Tanuld meg hova kell tenni a vesszőket.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat