Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Az új hely
Megosztás: f

Az új hely

Eljött a nagy nap. Ma megyek az úly suliba,és mostmár hivatalosan ide járok. Anyunak mondtam hogy nyugodtan menjen dolgozni nem kell elkisérnie,megyek gyalog. Amikort beléptem az iskolaudvarba mindenkiengem nézett míg végigsétálok és bemegyek az ajtón. Mivel nagy iskola volt nagyon könnyen eltévedhettem. De idővel találkoztam az igazgatónővel és elkisért a teremben ahol lesz órám. Leültem leghátra ahol volt még egy hely. Mintha tudták volna hogy jövök és kispéciztek volna nekem egy helyet leghátra. Félfüllel hallottam hogy sugdolóznak rólam. Végül ezt hallottam.... " engem nemérdekel odamegyek hozzá és megkérdezem,, Végül odajött hozzám valaki.
- Szia! Dóri vagyok,és te?
- Szia! Öö..Karmella.
- Karmella,öhm szóval te vagy az új lány?
- Igen!
Egy percig ált és méregetett engem. Picit keztem rosszul lenni hogy miért néz ennyire.
- A kövi óra Biosz lesz, akkort ülsz mellém?
- Miért is ne.
- Oké! Akk maj Bioszon.
El is ment. Kicsit fura lány de végülis kedvesnek tűnt. Összesen tizenkilencen vagyunk. Nyolc lány és tizenegy fiú. Miután elment Dóri figyelmesen végignéztem mindenki. Hát cseppetsem olyanok mint a régi osztájtársaim. Sokkal bolondosan viselkednek. Mármint a fiúk. A lányok meg nagyon röhögcséltek valmin. Én meg csak ültem mig ránk nem csengettek. Ahogy becsengettek abban a pillanatban bent is volta tanár. Nagyon pontos volt. Az én iskolámban mindig legalább öt percet kellet várni míg megérkezik a tanár, hogy elkezdje az órát.
- Na gyerekek pakoljatok elő,vegyétek elő a matek könyvet. Készüljetek mert holnap felelte.
Nagyon örültem amikort meghallottam hogy a második nap !árt felelnem kell az egész közönség elött.
Hamar vége lett az órának. De nagyon hamar el is kezdődött a következő. Ahogy megigérzem Dórinak mellé is ültem. Nem szóltunk csak egyszert egymáshoz,amikort megkérdezte tudom-e tartani a fonalat. Miután vége lett a többi órának bandukoltam hazafelé. Mikort befordultam az utszánkba meghallottam hogy egy macska nyávog valahol. Miután kőrbe néztem megpillantottam egy szűrke macskát akinek be volt szorúlva a lába. Odamentem és kiszabadítottam. Miután megsimiztem úgy elkezdett dorombólni hogy felvettem. Nagyon megsajnáltam. Úgy bújt hozzám. Mivel nem láttam rajta nyakörvet gondoltam hazaviszem. Miután elindultam gondoltam hogy talán jól jöhet Cicónak társaságnak ha nem vagyok ithon. Igy fogtam felkaptam és hazaindultam vele.

( 84 megtekintés )

Szólj hozzá:

Elza01 2018. 02. 10. 10:36  
Valóban sok az elírás, de ezt a problémát könnyen ki lehet küszöbölni azzal, hogy mielőtt beküldöd, figyelmesen átolvasod. Nem ártana, ha egy kicsit több leírás lenne benne, a szereplőkről, az iskoláról, esetleg a környékről. Ha jeleneteket jobban részleteznéd, sokkal inkább bele lehetne merülni a történetbe. Például egy egy kicsit többet beszélnél a főszereplő gondolatairól, érzéseiről, vagy mások reakciójáról a történtekre, az biztosan nagyot lendítene rajta! (;

Itsme 2018. 02. 09. 22:22  
Sok az elírás. Kicsit részletezhetnéd a jeleneteket. És a tanárok ritkán mondják, hogy "matek könyv". Inkább "tankönyv, matematika könyv, munkafüzet, dolgozófüzet", a saját tanárjaimból kiindulva. Amúgy egész aranyos történet, akár az előző részek is azok voltak (:


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat