Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Badlands
Megosztás: f

Badlands

A város alapítója, George Remember Wright 1856. február tizennyolcadik napján hunyt el, különös körülmények között. Azóta a várost Badlandsként emlegetik.

Amerika rengeteg kisvárosa közül ez csak egy, de igen említésre méltó. Különös csoportok székhelye, sok haláleset itt történt, hatalmas templomáról is hírhedt (a város lakói saját isteneket tisztelnek). Aztán egy nap fenyegető, koromfekete felhők jelennek meg az égen - és mintha fellázadtak volna a természetfeletti erők. Denevérrajok, jégesők, különös halálok rengetegei... Ez csak egy pár a csapások közül, amit a régen megatkozott boszorkány, Rachel Crues küld a városra.

Különböző csoportok:

Senkik: Bérgyilkosként szolgálnak, Badlands legnagyobb köre, hatvan tagot tudhat magáénak. Köztudott róluk, hogy miután beálltak senkinek, levetik nevüket, hogy az Istenek előtt egyetlen egy embernek tűnjenek a sok közül. Kevés nő van a senkik között, többnyire férfiakból álló csapat.
Boszorkány Kör: A kört egy idős, ma már háromszáz éves nő, Bella Green alapította. Rengeteg gyermeke született, akik mint ő is, mindannyian bevették az örök fiatalság szérumát. A Green család alakítja a kört, másokat nem vesznek be.
Vámpír kör: A Kör csak vámpírokból áll - pontosan húsz vérszívó a tagja. Alapító atyja (véletlenül sem Dracula) Hector Moondatsen. Felesége egy papnő, Yvette, akitől tizenhárom árny gyermeke, és hét vámpír gyermeke született. Az árnyak az erdőben élnek, különböző barlangokban.
Visszatérve a körre: a csoport gyermekeket mészárol le a vérükért, szóval nem azok az Edward meg Bella cukimukikák.
Alakváltók: Összesen harminc tag, mint ahogy a névből is kiderült, különböző állatok alakjait képesek felvenni.
A lúzerek klubja: A “Mystical Washington High School „ hét diákja alapította a klubot. Fiúk és lányok egyaránt csatlakozhatnak. Ide legfőképp a suli "lúzer" diákjai járnak, minden héten hatszor találkoznak a Mama Maria Shop melletti sikátorban, hogy megbeszéljék a merényleteket amiket a menőkön akarnak végre hajtani.
A törött szívűek klubja: Tíz lány. Ronda, kövér, vékony, idegen származású, antiszociális, utcalány, könyvmoly, zseni és őrült. Ugyanaz a fiú törte össze a szívüket - és most bosszút forralnak.
Szellemek köre: Egy bátor, de mérhetetlenül ostoba szellem, Sebastian Gray (1789 nyarán megölték) elhatározta, hogy megalapítja a szellemek körét. Badlands kísérteteit mindenki látja, de csak ritkán merészkednek elő.
P. Nincs neve a klubnak, az alapítóról se sokat tudni. Tíz tagja van, ami nem valami sok de egy biztos - pszichopaták. Gyilkosok, erőszaktevők, bolondok, megannyi történettel és titokkal. Együtt fosztogatnak, egy héten hétszer találkoznak.

Karakterlap:
Név: (egyértelmű)
Kor: (akármennyi. A szellemeknél ki kell írni mikor halt meg, és hány évesen)
Nem:
Tulajdonságok: (minimum 5 sor, köszi.)
Történet: (nekem mindegy mennyit írsz)
Csoport: (ha tagja valamilyen csoportnak. Fentebb válogathatsz)
Faj: (boszorkány, vámpír, szellem, ember... Stb.)
Kinézet: (kép és leírás)

Egy kis szösszenet, magam se tudom honnan jött :"D kis rövidke lett, de ma csak ennyi tellett tőlem (elírásokért bocsi, telefonról írtam).
Ha esetleg lennének jelentkezők... Várom a karaktereket! ^^

( 1250 megtekintés )

Szólj hozzá:

Elza01 2018. 03. 23. 16:53  
Tina

- Én benne vagyok - mosolyogtam. - Úgysincsenek nagyon barátkozó kedvű emberek a környéken.

K. Ruby 2018. 03. 23. 13:11  
Sally

- Nekem most volt kedvem kijönni, úgyhogy most jöttem ki.
Egy kis dacosság volt a hangomban, de azon nyomban el is tűnt, és kicsit közelebb mentem a lányhoz.
- De azért oké.

cegelil201 2018. 03. 23. 9:42  
Violin

- Pedig nagyon aranyosak vagytok. Mond csak, mit csinálsz errefelé? Nappal nincs túl jó idő a szellemeknek. Keresnünk kéne egy sötétebb helyet. - mondtam kedves mosollyal nézve a kislányt fehér ruhámban ácsorogva, hasonló színű hajam alól nézve ki, a szemeimet elfedő kötéseken át.

K. Ruby 2018. 03. 23. 9:17  
Sally

- Tényleg? Ezt nem sokan mondják - töprengtem. - Vagyis elsőre még mondják, de aztán már nem.
Eszembe jutott, hogy amikor még éltem, az élő emberek sokat mondták ezt, és őszintén. Most meg már inkább a "menj innen", "hagyj békén" és a "miért csinálod ezt" szavakkal felváltva. Nem is értem.

cegelil201 2018. 03. 21. 17:46  
Violin

- Nos, örvendek a találkozásnak, Sally, Charlie. Mindketten nagyon aranyosak vagytok! - mosolyogtam kedvesen a két kicsire, még ha a maci nem is élőlény, de lényegében olyan, mit mi, csak fordítva. Elvégre, míg nekünk a testünk hiányzik, neki a lelke, azaz szelleme.

Max

- Ugyan, erre nem is kérlek. Ha kedved van hülyéskedni, csak csöngess be. Én se szeretek unatkozni, szóval lóghatunk együtt, ha neked nincs ellene kifogásod!  mondtam barátságos mosollyal.

Elza01 2018. 03. 19. 21:12  
Tina

- Nekem tudtommal nincsenek testvéreim, szóval nagyonnem tudom átérezni a helyzeted - sóhajtottam.

K. Ruby 2018. 03. 17. 16:35  
Sally

- Én Sally. Ő pedig Charlie - mutattam fel a plüssöt, kis mancsát mozgatva, mintha integetne a lánynak.

cegelil201 2018. 03. 17. 14:04  
Violin

- Violin vagyok, és te? - kérdeztem barátságos mosollyal a kislányt. Ő is szelem... Szegény... Ilyen fiatalon meghalni... Mondjuk, én se mondhatom magam öregnek, bár ez attól függ honnan nézzük.

K. Ruby 2018. 03. 17. 9:42  
Sally

- Hogy hívnak? - érdeklődtem, magamhoz szorítva a plüssöt.
Szimpatikusnak tűnt, szóval -egyelőre- nem akartam goromba lenni.

cegelil201 2018. 03. 16. 12:38  
Max

- Max, hoznál nekem valami gyümölcsöt? - kérdezi nővérem.
- Nem. Majd felállsz és hozol magadnak. - jelentem ki mire mérgesen rám néz.
- Ha nem hozol elátkozlak! - mondta határozottan mérgesnek titulálható ábrázattal.
- Állok elébe, nem vagy nagy kihívás! - öltöttem ki nyelvemet.
- Levágom a nyelvedet, és kutyává foglak változtatni, sőt, inkább egy plüsst csinálok belőled! - mondta ördögi mosollyal. Egek, és még komolyan is gondolja...
- Emlékeztetlek, hogy az átkok terén otthonosabban mozgok, mint te. - mondtam pimasz mosollyal, mire csak sértődötten elkapta a fejét. Meg amúgy nem kéne szerencsétlen Tinát belevonni ebbe, mert még a végén őt átkozzuk el egymás helyett.
- Jó, akkor megmondalak anyának, ha hazajön! - mondta sértődötten, majd felment a szobájába, és erőből becsapta az ajtót.
- Bocsi, néha éretlenebb, mint bárki más a családban... Annak ellenére, hogy anya után ő a legidősebb családtag... - mondtam kissé kínos mosollyal nézve Tina felé. Oké, megszoktam, hogy Maria szeret beégetni, de nem kéne ebből rendszert csinálni, meg egy vendég orra előtt nem szép dolog vitázni...

Elza01 2018. 03. 16. 12:23  
Tina

Elég furcsa volt belegondolni, hogy aki fiatalabbnak néz ki, igazából az az idősebb, míg aki idősebbnek tűnik, az a fiatalabb. Nem egy szokványos felállas.

cegelil201 2018. 03. 16. 11:38  
Max

- Amúgy anya hol van? - kérdeztem meg végül nővéremet.
- Elment vásárolni. Elfogyott pár dolog itthon, és az mondta kell egy kis mozgás, ezért kiment a városba. - mondta, mire hátradőltem a székemben. Akkor nem hiszem, hogy egy hamar vissza fog jönni. Akkor miatta nem kell aggódnunk.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat