Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Az új hely
Megosztás: f

Az új hely

Hát itt volnánk. Megérkeztünk.  Be kell vallanom nem csúnya hely Szombathely! És a mi kis házunk is szép. Nagyon hívagató. Igaz sokkal kissebb mint ami Pilisen volt.
- Na, megjöttünk. Hogy tetszik Karmella?
- Nem rosz!
- Hát, örülök hogy tetszik.
Tényleg nagyon csábító volt, de nagyon hiányzik a Pilisi házunk meg persze a barátaim. Még egy nap se telt el, de nagyon hiányzik. Szinte a fél életem ottmaradt....Amint beléptem elkáprásztatott az amit láttam. Mintha egy szerényebb palotában lettem volna. Babarózsaszin falak néhol fehéres árnyalattal...ehez csodálatosan illetek a fehér bútorok a napaliban. A konyha is szép volt. Szépen illett oda az ebédlőasztal. A fűrdőszoba is elegáns volt. Minden szépséges és egyszerű volt. Volt még egy háloszoba meg egy dolgozószoba. A felső részen két szoba és egy mosdó volt. Azt a szbát választottam ami egy kicsit kisseb volt. A másik szoba nem tudom még mire lesz hasznos. Talán egyelőre a csomagoknak lesz jó helye. Márt  nagyjából megvan első ránézésre, hogy mit hova fogok tenni, rendezni.  Letettem a dobozom és elővettem a laptopom. Ahogy megigértem Szintiának , hogy ráírok most ráírtam. Pár másodperc múlva jött is a válasz....
Sz. -Na! Milyen?
K. - Nem rosz!
Sz. - Kifejtenéd?
K.-Jól van! Jól van! Minden szupi!  Szép hely.
Sz.- Aha... milyen a ház? Nagy , kicsi?? Emeletes vagy csak földszintes?
K.- Kisebb mint az előző, de emeletes.
Közben anya szólt, hogy menjek még segíteni kipakolni a kocsiból. Nem volt sok. Ahogy gondoltam a fenti résznek a nagyobbik szobájába tettük a csomagokat. Szintia nem írt választ. Amit kicsit furcsáltam, mert mindig órákig beszélgettünk.  Míg anya csinált vacsorát körbejártam a ház összes zugát Cicóval. A kert is nagyon tetszett. Igaz nagyon nem látom márt tisztán, mert sötét volt már. Holnap beiratkozom a Szombathelyi iskolába. Nagyon izgulok.  De valahogy el kell kezdeni. Majd csak lesz  valahogy.

( 74 megtekintés )

Szólj hozzá:

Fan_ni
 
2018. 02. 11. 0:21  
"I" képzőnél kisbetűvel kell írni a városokat (pl szombathelyi). A párbeszédeket nem így írjuk, hanem a mondat után rakunk egy gondolatjelet, és úgy írjuk le, hogy ki mondta.
Túl sok a volt, összecsapott, sablon sztori.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat