Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

B.O.L.E.S.T.
Megosztás: f

B.O.L.E.S.T.

The Strain – A kór című sorozat egy olyan vírusról szól, ami elpusztítja az embert, és vérengző szörnnyé alakítja át, a vámpirizmus jegyei is fellelhetőek a fertőzötteken.

Történet: A jelenben járunk, egy kis amerikai városkában. A nyugodt, békés Lewisburgban.

Szombat délután kettő volt, a történetünk egy kis bevásárlóközpontban játszódott, a Marta’s Shop-ban. Ez volt a város legnagyobb bevásárlóközpontja, így nem csoda, hogy sokan jártak ide. Történetünk főhősei is innen indultak. Marta és a férje, Tom éppen a kasszában álltak, a dolgozók pedig rakodták az árukat, amikor belépett egy férfi. Nem látták az arcát, végig lefelé nézett, de mintha beteg lett volna – járása lassú volt és párszor majdnem el is esett. Tom készségesen ment oda hozzá, hogy segítsen, ám amikor felnézett, meglátták a véres arcát, a fekete szempárokat, és már nem volt menekvés – a szörny csápjait a férfi nyakába mélyesztette, és megölte. Azonnal pánik tört ki. Volt aki menekült, néhányat azonnal el is kapott a mutáns, sokan sokkosan álltak az egyik sarokban, néhányan pedig megpróbálták elüldözni a szörnyet – kevés sikerrel. 

Így történt az, hogy a történetünk főszereplői találkoztak az első mutánssal. A folytatás pedig rajtatok áll.

A mutánsokról: A kórt úgy lehet elkapni, hogyha a mutáns kiszívja az emberi vért, vagy pedig a kórokozók az emberi testbe jutnak. Ez esetben a kórokozók férgek, amelyek a mutánsok vérében találhatóak.  Eleinte még normális embernek tűnnek, majd megjelennek az apró jelek: vörös szemek, fülzúgás, mérhetetlen nagy éhség. Aztán elkezdenek gyilkolni, elsőnek mindig a szeretteikhez térnek vissza. A szemük fekete lesz, hajuk kihullik, szájukban pedig csápok jelennek meg, amelyek lehetővé teszik a falatozást számukra. Szóval, eléggé rémisztőek. Az ezüst gyengíti, jobb esetben öli meg őket. 

Karakterlap:
Név: (egyértelmű, külföldi)
Kor: (12-30)
Nem: (remélhetőleg nem csak lányok)
Tulajdonság:
Küllem:
Történet:
Egyéb: (ha valamit kihagytál/még hozzáfűznél valamit)
A történetet a bevásárlóközpontból kezdjük.

Minden jelentkezőt szívesen várok
Fanni <3

( 357 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cinderella
 
2018. 02. 03. 13:57  
Oldschool kátés szerep, de rég vártam már. :3 Jöttömre délután vagy holnap számíts. (:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 31. 22:16  
Köszi^^

Fan_ni
 
2018. 01. 31. 21:17  
Ahw*-* nagyon szuper lett!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 31. 18:19  
Itt is lenne a fiam, még nem tudom, hogy hozok-e majd mellé mást is.
Név: Logan Lawson
Kor: 19
Nem: Férfi
Tulajdonság: Logan egy végtelenül nyugodt és kimért habitusú srác, a lehetetlennel határos felhúzni vagy megijeszteni. Nagyon udvarias, az az igazi gentleman típus, ami nem csak a viselkedéséből, hanem az öltözködéséből is sugárzik róla. Nem szokta kimutatni az érzelmeit, az arca általában kifejezéstelen. Ugyanígy nehezen veszi a többi ember jelzéseit is, gyakran nem ismeri fel, ha bántja őket valami, vagy éppen nem esik le neki a szarkazmus. Van egy hajlama mindent szó szerint venni, sokszor kell neki egy pillanat ahhoz, hogy leessen, mire is gondolt valaki igazából. Nem egy empatikus típus, nem szokott - talán nem is tud - együtt érezni vagy beleképzelni magát mások helyébe. Az a fajta, aki könnyen kimondja, ami az eszébe jut, gyakran mindenféle cenzúra vagy finomítás nélkül, így udvariassága ellenére is nem egy embert vérig sértett már. Amúgy intelligens srác, jó stratégiai gondolkodással és hideg fejjel rendelkezik, és bár az emberekért és a társaságért úgy általában nem rajong, de él-hal a vitákért. Itt külön kiemelném, hogy a vitákat, nem pedig a veszekedéseket, balhékat kedveli. Nem is olyan ember, akivel jó ötlet lenne összeveszni, mert ha mond valamit, akkor azzal oda üt, ahol fáj, ha pedig megbánt valakit, akkor utána nem is érez bűntudatot. Az észjárása, ha nem kell még az emberekre is figyelnie, akkor gyors, és könnyen és hamar észreveszi a változásokat is. Udvariassága ellenére is elég csípős tud lenni néha, nem kedveli az inkompetens és önfejű embereket. Ha az ember látja, nem feltétlen tesz rögtön pozitív benyomást, mert az egyik leggyakrabban felvett arckifejezése olyan, mintha épp most harapott volna bele egy citromba.
Küllem: Általában elegánsan öltözködik, de a ruháiról süt, hogy nemhogy nem márkásak, hanem elég rossz minőségűek és régiek is, mint amiket már évek óta hordanak.
Történet: Logan élete nem indult túl jól. Szülei házassága már az ő születésekor sem üzemelt jól, de utána szépen lassan végleg tönkre is ment. Az apja elvesztette a munkáját, amikor ő kétéves volt, és már soha nem is szerzett újat. Egy ideig ugyan még próbálkozott, de idővel kezdtek ritkulni az állásinterjúi, míg végül teljesen meg is szűntek. Sehová sem vették fel, sorra érkeztek az elutasító levelek, ami végleg megkeserítette a férfit. Logan anyjának nem volt komolyabb végzettsége, így hát nem is tudott volna beszállni a közös keresetbe. Ezt az apja minden alkalommal a nő fejéhez is vágta. Idővel a veszekedéseik tettlegességig fajultak, amiből ugyan a fiatal - ekkor négy-öt éves - Logan nem kapott, de számtalan alkalommal volt tanúja annak, hogy az apja kékre-zöldre, néha véresre is veri az anyját. A kisfiú idővel teljesen magába fordult, az óvodában, majd később az iskolában sem játszott a többiekkel, inkább valamilyen magányos tevékenységbe merült. A folyamatos otthoni stressz miatt a jegyei sem voltak túl jók, emiatt párszor már neki is majdnem nekiment az apja, de ezeket a kísérletek az anyja minden egyes alkalommal megakadályozta - de így ő kapott sokkal többet. Egész életében Lewisburgben éltek, egy ilyen kisvárosban pedig semmit sem lehet eltitkolni. Az emberek tudták, mi folyik náluk otthon, látták az anyja arcán húzódó kékfoltokat, mégsem tettek semmit, ez pedig végleg megkeserítette a fiút. Logan azért próbált és próbál most is mindig udvarias és nyugodt lenni, mert nem akar olyanná válni, mint az ő iszákos, erőszakra hajlamos apja.
Az élete lehet még most is ebben a mederben folyt volna, ha az apja egy éjjel nem részegedik le túlságosan is. A férfi nem figyelt, amikor késő éjjel átvágott az úton hazafelé menet, aminek egyértlemű és talán tragikus vége lett: elütötték, ő pedig még ott helyben belehalt a sérüléseibe. Logan ekkor volt tizenkét éves. Az anyja addig a pontig túlságosan is félt a férjétől ahhoz, hogy elváljon, de azután, hogy megözvegyült, rengeteget doglozott azért, hogy eltarthassa a fiát. Logan maga is sok munkát vállalt el az iskola után, és a kettejük által megkeresett pénz már elég volt ahhoz, hogy néha több dolgot is megengedhessenek maguknak a feltétlen szükségeseknél. Logan már elvégezte a gimnáziumot, de a jelenlegi szűkös anyagi kereteik miatt úgy döntött egy ideig még nem fog tovább tanulni, inkább munkát vállalt a helyi autószerelő műhelyben.
Egyéb: -

Fan_ni
 
2018. 01. 30. 18:07  
Mónika121, elfogadva!(:

Mónika121
 
2018. 01. 29. 20:51  
Itt is vagyok vele! Remélem jó lett, de ha bármi gubanc van benne, csak szólj!
Név: Dorian Benjamin Sullivan
Kor: 25
Nem: férfi
Tulajdonság: Dorain alapjáraton egy nagyon kedves, ám önfejű egyéniséggel. Nehezen lehet neki parancsolni, mindig a saját feje után megy, emiatt pedig már fiatalabb korában voltak rossz döntései, és keveredett már bajba belőlük. Viszont már benőtt a feje lágya, és ezekből a kis nézeteltérésekből rengeteget tanult. Egy okos férfi, remek ötletekkel és problémamegoldó képességgel. Majdnem mindig tudja, mit kell tenni, néha azonban hajlamos túl sokat okoskodni. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Külleme alapján nem sokan gondolnák róla, hogy egy hatalmas könyvmoly, aki valami eszméletlen okos. Nagyon érdekli a történelem, így nem volt kérdés, hogy ezt a szakirányt választja. Lobbanékony természete miatt alakulhatnak ki konfliktusai, melyeket eléggé nehezen tud kezelni.     
Küllem: Tipikus férfi alkat. Magas, vékony, izmos testalkatú fiatalember. Némi borostával rendelkezik. Sötétbarna haja körülbelül az álláig ér, ezzel ellentétben a szemem ragyogó kék színben pompázik. Sok nő pályázna kegyeire. 
Történet: Egy harmonikus családban nevelkedett, egyke gyermekkel. Sokáig azt hitte minden tökéletes. Számára a szülei testesítették meg a tökéletes álompárt, ám tíz éve minden előzmény nélkül elváltak, és Dorian ekkor találkozott az élet sötét oldalával. Mindkettő szülőjét nagyon szerette, így nem csoda, hogy nagyon megviselte a válás. Körülbelül még négy évig, iskolás évei alatt élt édesanyjával, mígnem egyetemi tanulmányokat kezdett, mégpedig régész szakon. Azonban még nem sikerült elhelyezkednie ebben a szakirányban, most könyvtárosként dolgozik a piciny városi könyvtárban.
Egyéb: Két éve jegyzett le egy lányt, Quinn-t, aki körülbelül egy éve egy autóbalesetben vesztette életét. Dorian eléggé magába zuhant, és még most sem igazán tudta feldolgozni a történteket.   

Mónika121
 
2018. 01. 29. 18:08  
Szerintem este jövök!

Elza01 2018. 01. 29. 15:00  
Hmm... Érdekes a story, és hála a síszünetnek időm is van, szóval várható vagyok!

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat