Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Én, a Nutella
Megosztás: f

Én, a Nutella

Mindegyikőnk nagyot sóhajtott, és a kapu felé igyekeztünk. A kutya persze utolért minket és ugatni kezdett ránk. Biztosan érdekesnek találta, hogy négy Nutella bújik ki egy kerítésen. Az ő helyében, én is ezt tettem volna. A kutya először letette a hátsó felét a földre, de, mikor én bújtam ki újra ugatásban tört, ki és utánam kapott a mancsával. Grimaszokat vágva álltam a kapu másik oldalán. A kutya mérgesen ugatott utánunk.
- Ezt épphogy megúsztuk! - sóhajtott Sophi.
- De ez nem lett volna, ha a drágalátos kis Andrew nem piszkálja a szekrényt! - fordítottam a fejem, a nyugodtan sétáló Nutella felé.
- Ha nem hagyjátok, hogy elvigyen a gyerek, akkor én nem piszkálom a szekrényt! - tette csípőre a kezét, majd felhúzta a szemöldökét.
- Ez nem csak a mi hibánk, jó? - állt meg Sophi egy helyben.
- Nyugodjatok már le! - lépett hármunk közé David. Dühösen pillantottam a Nutellára, majd megpróbáltam megnyugodni.
- Igazából, most egyáltalán hova megyünk? - nézett értetlenkedve Sophi.
- Vissza... - szólalt meg halkan Andrew.
- És, te honnan fogod tudni, hogy merre van a Tesco? Egész életedbe csak egy polcon ültél, de most nem ott vagy! Most a járdán sétálsz...igen! A járdán! Egy Nutella!?  - egyre hangosabban beszélt, amit az követte, hogy sóhajtott egyet.
- Pont ebből lesz a... - kezdett bele David, de mikor épp befejezte volna, egy hangos sikoltást hallottam, majd a Nutellába belerúgott egy láb, és David elrepült.
- Te szent jó Isten, ez mi volt? - sikoltott fel Sophi.
- Egy láb elrúgta Davidet! Egy láb! - nevettem el magam, majd elcsodálkoztam azon, amit mondtam. - Egy láb? - sikítottam én is egy hangosat, majd felnéztem. Egy rémült gyerek állt mögöttem.

Helló. Ma, hogy hétvégén van, remélhetőleg holnap, vagy azután is hozok  majd egy részt.Na igazából remélem, jobb volt, mint az előző. 

( 54 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 13. 11:15  
Köszii! Örülök, hogy tetszik!

nonti 2018. 01. 12. 18:37  
Nagyon tetszik! Folytasd! ^^


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat