Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Darkness vs. Magic (Kezdés!)
Megosztás: f

Darkness vs. Magic (Kezdés!)

Történet:

Adott egy gyönyörű királyság... Amangard. Itt virágzik az élet. Az uralkodói párnak épp most született gyermeke, mindenki boldog, a nép is fesztivállal ünnepli a királyi család legújabb tagjának érkezését. Ebben a birodalomban az a különleges, hogy mindenkinek van valami varázsereje, és két embernek nincs ugyanolyan képessége (csak hogy a szabályok közt ezt már ne kelljen elismételnem). Egy kicsit most eltérünk a parádéktól, és bekukkantunk az erdő mélyére. Egy kis csoport belovagolt a járatlan sűrűségbe nem is olyan régen, körülbelül két hete. Ezt az erdőt még kevesen ismerték, kísértethistóriák lengték körül, melyekben mindig éles fogú, ember nagyságú szörnyek szerepeltek, amelyek az acélkardot is elharapják rettentő erős állkapcsukkal. Az előbb említett csapatból éppen tegnap tért vissza egyetlen ember, halálos sebekkel. Nem volt idő megmenteni az életét, de halála előtt még figyelmeztette az odagyűlteket a szörnyű veszélyre, amelyet ő és társai a birodalomra szabadítottak. A polgárok nem tudják, mit higgyenek, kétfelé oszlott a véleményük, egy részük tart a veszélytől, míg mások csak legyintenek. Természetesen azok, akik nem voltak ott. De múlt éjjel különös morajlások, morgások hallatszottak az erdőből, egyre közelebb a városhoz...
A szerepet a reggellel kezdjük.

A faj: Senki sem tudja pontosan, milyen a kinézete. A járatlan erdőről százéves legendák keringenek, melyek több csoportra oszthatók. Vannak, amik óriási farkashoz hasonló, acélfogú árnylényekről számolnak be, melyek csillapíthatatlan étvággyal támadják az utazókat, és öt-hat tagú csoportban járnak zsákmány után, így még erősebbé téve magukat. Mások alaktalan démonszörnyetegekről mesélnek, alakváltó, szirénhangú bestiákról. Vagy sötét lidércekről, akik felvillannak és eltűnnek, ide-oda cikáznak, majd hátulról csapnak le, úgy, hogy észre sem veszed. Egyben megegyeznek: a lény fekete, mint az árnyék, és alattomosan jár, mint a kígyó. Napvilágon még sohasem látták, csak remélni tudjuk, hogy árt neki a fény.
Képek arról, milyen “lehet „ :

Szabályok:

- Nincs egyetlen, leg- és társai, minden képességnek legyen hátulütője, plusz Mary Sue/Gary Stu maradjon távol a szerepemtől.
- Név terén legyetek kreatívak, nem kérek olyan vitákat, hogy "én akartam hozni XY-t, mert ő mindig az enyém". Nem. Ha valaki Kiarát hozna, hadd hozzon Kiarát, te meg legfeljebb megelégedsz a Clarával. Természetesen minden név azé, aki előbb foglalta/hozta.
- VAN klubja a szerepnek, méghozzá itt.
- KT szabályai.
- Mindenfajta mentális gondról levelet akarok kapni, benne egy kérdéssel, hogy megengedett-e ez és ez.
- Királyt/királynőt/most született örököst lehet hozni, de akkor a karilapba írj egy "rang" részt is, ahol leírod, miféle méltóság. Bár Lesso foglalta a királynőt, szóval...
- Azt mondtam már, hogy a szerepben kitalálhatjátok, miféle lénnyel akadtatok össze? Bizony, a fent leírtak alapján bármi megtörténhet, és én ezt engedélyezem is :3 Csak ne legyen kedves. Ezek gonoszak, nem lehet olyan, hogy egy csapásra megszelídítitek. A-a. Meg kell velük küzdeni, ha nem akarod a karid szörnykajának. Ja és legyen fekete.
- És ami a legfontosabb: érezd jól magad!

Karakterlap:

Név: (értelmes, lehetőleg angol, vezeték és kereszt, vagy kábel és feszület)
Kor: (no, hát akkor... bármi)
Nem: (de)
Képesség: (na vajon)
Tulajdonságok: (hat értelmes, tőmondatmentes sornyi a karakteredből)
Történet: (három-négy sort ki tudsz préselni magadból)
Birodalom: (ha esetleg, valami véletlen folytán nem idevalósit hoznál, amúgy nem kötelező)
Kinézet: (KÉPET kérek, lehet bármi, SVTFOE, anime...)
Egyéb: (ha valamit kihagytál, nem kötelező)

Eddig jelentkeztek:
K. Ruby (én): Luciana Lucitor, Aurora Diaz, Lilou Diaz
Cica baba: Elizabeth Butterfly, Luna Butterfly (karaktereit átírni kívánja majd)
Kriza: Aprille Sirett, Nancy Brown, Jack Azo, Brenda Snow, Dave Silver, Betty Silver
Somi: Nia Bones, Nicholas Crusader, Weiss Schnee
Rékus43: Margaret Smith
Lesso: Yvette Thompson, Daenerys Targaryen (most nem írom le a teljes nevet, bocsi, Lesso), Arya Stark

Hát ennyi volna. Kezdésre fel! *-*

( 1670 megtekintés )

Szólj hozzá:

K. Ruby 2018. 03. 21. 16:04  
Aurora

- Igaza van - bólintott Lucy. - Amúgy is, ki kéne nyírni őket, mielőtt ők teszik meg ugyanezt velünk.
- Túl veszélyes - csóváltam a fejem. - Nem mehettek ketten egyedül.
- Akkor gyere velünk.
- Veszélyesnek hangzik - aggodalmaskodott anyu.
- Oké, megyek - sóhajtottam. Emlékeztem még a délutáni incidensre, de igazuk van, és többen úgyis többet elkapunk. - Veszélyes is, de nem hagyhatjuk, hogy álmunkban vadásszanak le minket, ha nem tesszük ezt meg mi előbb.

Kriza 2018. 03. 20. 14:51  
Nancy

A fáról amire szépen felhúztam magam, átugrottam a következőre. Majd ezt eljátszottam még egyszer meg mééégegyszer és a tetőre érkeztem. Onnan oda mentem ahol a vörös katona lányka volt, és lenéztem ami abból állt hogy beakasztottam a lábamat és fejjel lefele lógtam. Ekkor hallottam meg az árnyakat.
- Árnyak? Azok csúúúnya lények. De jó nagyok azt meg kell hagyni. Tényleg nincs valakinek kedve velem megkeresni azt amelyiket kinyírtuk? Már amennyiben van csontvázuk. Eltehetnénk emlékbe. Ó csókolom!- kezdtem vadul integetni amint megláttam Lucy és Aurora szüleit.

Kriza 2018. 03. 20. 14:36  
Aprille

- Akkor most már minden rendben- mosolyodtam el ahogy megláttam a boldog családot az ajtóban.

K. Ruby 2018. 03. 17. 9:50  
Aurora

Bementem a házba. Anya!
- Szia ki... - kezdte, de én hirtelen megöleltem. Jó érzés volt újra látni, elvégre már aggódnom kellett a két tesómért, értük, a városért... de most megnyugodtam.
- Úgy örülök, hogy itt vagy - mosolyogtam.
- Anyu! - hallottam Lucy hangját a hátam mögül. - Na de... hogy... hol voltatok? És láttátok a lényeket? Apa hol van?
- Milyen lényeket? - kérdezte anya. Meglepetésében csak ennyit tudott válaszolni a kérdésözönre.
- Hál' Istennnek, akkor még nem jöttek vissza - sóhajtottam.

Kriza 2018. 03. 14. 13:26  
Nancy

Mi lassabban értünk oda. De szerencsére egy fa alatt állt meg a harcikornis így felálltam rá és felhúztam magamat a fára. Ha lemegyek minden bizonnyal kinyír. Ami neki sem tenne jót.

K. Ruby 2018. 03. 13. 18:35  
Aurora

Leugrottam a lóról, majd lesegítettem Lilout és teljes gőzzel rohantam a ház felé. Az ablakokon kiszűrődött némi fény. Hát itt vannak.

Kriza 2018. 03. 13. 16:16  
Jack

- Jobb, jobb. Határozottan kezdesz belejönni. Deee még mindig nem.

Somi123 2018. 03. 12. 22:18  
/Kriza: Oké. /

Nia

Biccentettem egyet a fejemmel és tovább gondolkodtam.
- Akkor.... narancssárga? Vagy attól sötétebb? - kérdeztem. Nem vagyok az a típus aki egykönnyen feladja a dolgokat. Egyébként is, szeretem az efféle kitalálós játékokat.

Kriza 2018. 03. 12. 18:05  
Aprille

- Az biztos!
A várostól távolodva tűnt csak fel igazán milyen sötét is lett. Ebből a gondolatból repített ki a harcikornis. Szó szerint, hisz bevágta a satuéket.
- ÁÁÁ! - kiabáltam meglepetésemben, de a fegyverem, lándzsa részével sikerült két lábra érkeznem, mivel a levegőben szaltó közben leszúrtam a földbe, és így tudtam kapaszkodni. - Ezt most miért kellett?- fordultam felé, de az állat csak dühösen kapart. Most nekem akar rontani? De oldalra pillantva megláttam a házat. Itt vagyunk...

K. Ruby 2018. 03. 12. 13:11  
Lucy

Valahogy melléjük kormányoztam a... hát, fenevadat, bár az gyenge kifejezés.
- Legalább... gyorsabban odaérünk, nem? - próbáltam máshogy megközelíteni a dolgot. Közben lihegtem a hiábavaló igyekezetben, hogy lelassítsak.

Kriza 2018. 03. 11. 19:55  
Brenda

- Jó éjszakát!- majd én is az épületbe mentem
A szálloda tényleg nem volt olcsó. De a szobára nem tehettem panaszt. Fáradtan ledobtam magamat az ágyra. Még most sem tudtam elhinni azt, hogy mi fogadott otthon. Nagyot sóhajtottam. El kell terelni a gondolataimat. A nap másik eseményén kezdett el kattogni az agyam. Vahogy, lehet hogy bután hangzik, de ismerős volt az a farkas. Talán egy álom? Nem nem hiszem. Holnap szét kéne egy kicsit nézni a könyvtárban. Hátha van ott a sok időfecsérlő regény között némi információ is. Ez volt az utolsó gondolatom, hisz elnyomott az álom.

Cica baba 2018. 03. 11. 19:36  
Nath

- Igazán nincs mit. Akkor... még találkozunk Brenda - intettem és elindultam haza.

Kriza 2018. 03. 11. 18:38  
Brenda

Megráztam a fejemet, ahogy szemben álltam vele.
- Egyedül nekem kell elnézést kérnem. Nem harcoltam teljes erőmből és ezt bevallom. Illetve még ide is hoztál - néztem fel az épületre - Szóval elnézést.. és köszönöm. A képességedről pedig, tartom a számat, ezt megígérhetem.

Cica baba 2018. 03. 11. 17:03  
Nath

A szálloda előtt megálltam.
- Hát... itt is vagyunk - mondtam. - Sajnálom, hogy miattam harcolnod kellett. Egyedül is megoldhattam volna - dünnyögtem.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat