Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Darkness vs. Magic (Kezdés!)
Megosztás: f

Darkness vs. Magic (Kezdés!)

Történet:

Adott egy gyönyörű királyság... Amangard. Itt virágzik az élet. Az uralkodói párnak épp most született gyermeke, mindenki boldog, a nép is fesztivállal ünnepli a királyi család legújabb tagjának érkezését. Ebben a birodalomban az a különleges, hogy mindenkinek van valami varázsereje, és két embernek nincs ugyanolyan képessége (csak hogy a szabályok közt ezt már ne kelljen elismételnem). Egy kicsit most eltérünk a parádéktól, és bekukkantunk az erdő mélyére. Egy kis csoport belovagolt a járatlan sűrűségbe nem is olyan régen, körülbelül két hete. Ezt az erdőt még kevesen ismerték, kísértethistóriák lengték körül, melyekben mindig éles fogú, ember nagyságú szörnyek szerepeltek, amelyek az acélkardot is elharapják rettentő erős állkapcsukkal. Az előbb említett csapatból éppen tegnap tért vissza egyetlen ember, halálos sebekkel. Nem volt idő megmenteni az életét, de halála előtt még figyelmeztette az odagyűlteket a szörnyű veszélyre, amelyet ő és társai a birodalomra szabadítottak. A polgárok nem tudják, mit higgyenek, kétfelé oszlott a véleményük, egy részük tart a veszélytől, míg mások csak legyintenek. Természetesen azok, akik nem voltak ott. De múlt éjjel különös morajlások, morgások hallatszottak az erdőből, egyre közelebb a városhoz...
A szerepet a reggellel kezdjük.

A faj: Senki sem tudja pontosan, milyen a kinézete. A járatlan erdőről százéves legendák keringenek, melyek több csoportra oszthatók. Vannak, amik óriási farkashoz hasonló, acélfogú árnylényekről számolnak be, melyek csillapíthatatlan étvággyal támadják az utazókat, és öt-hat tagú csoportban járnak zsákmány után, így még erősebbé téve magukat. Mások alaktalan démonszörnyetegekről mesélnek, alakváltó, szirénhangú bestiákról. Vagy sötét lidércekről, akik felvillannak és eltűnnek, ide-oda cikáznak, majd hátulról csapnak le, úgy, hogy észre sem veszed. Egyben megegyeznek: a lény fekete, mint az árnyék, és alattomosan jár, mint a kígyó. Napvilágon még sohasem látták, csak remélni tudjuk, hogy árt neki a fény.
Képek arról, milyen “lehet „ :

Szabályok:

- Nincs egyetlen, leg- és társai, minden képességnek legyen hátulütője, plusz Mary Sue/Gary Stu maradjon távol a szerepemtől.
- Név terén legyetek kreatívak, nem kérek olyan vitákat, hogy "én akartam hozni XY-t, mert ő mindig az enyém". Nem. Ha valaki Kiarát hozna, hadd hozzon Kiarát, te meg legfeljebb megelégedsz a Clarával. Természetesen minden név azé, aki előbb foglalta/hozta.
- VAN klubja a szerepnek, méghozzá itt.
- KT szabályai.
- Mindenfajta mentális gondról levelet akarok kapni, benne egy kérdéssel, hogy megengedett-e ez és ez.
- Királyt/királynőt/most született örököst lehet hozni, de akkor a karilapba írj egy "rang" részt is, ahol leírod, miféle méltóság. Bár Lesso foglalta a királynőt, szóval...
- Azt mondtam már, hogy a szerepben kitalálhatjátok, miféle lénnyel akadtatok össze? Bizony, a fent leírtak alapján bármi megtörténhet, és én ezt engedélyezem is :3 Csak ne legyen kedves. Ezek gonoszak, nem lehet olyan, hogy egy csapásra megszelídítitek. A-a. Meg kell velük küzdeni, ha nem akarod a karid szörnykajának. Ja és legyen fekete.
- És ami a legfontosabb: érezd jól magad!

Karakterlap:

Név: (értelmes, lehetőleg angol, vezeték és kereszt, vagy kábel és feszület)
Kor: (no, hát akkor... bármi)
Nem: (de)
Képesség: (na vajon)
Tulajdonságok: (hat értelmes, tőmondatmentes sornyi a karakteredből)
Történet: (három-négy sort ki tudsz préselni magadból)
Birodalom: (ha esetleg, valami véletlen folytán nem idevalósit hoznál, amúgy nem kötelező)
Kinézet: (KÉPET kérek, lehet bármi, SVTFOE, anime...)
Egyéb: (ha valamit kihagytál, nem kötelező)

Eddig jelentkeztek:
K. Ruby (én): Luciana Lucitor, Aurora Diaz, Lilou Diaz
Cica baba: Elizabeth Butterfly, Luna Butterfly (karaktereit átírni kívánja majd)
Kriza: Aprille Sirett, Nancy Brown, Jack Azo, Brenda Snow, Dave Silver, Betty Silver
Somi: Nia Bones, Nicholas Crusader, Weiss Schnee
Rékus43: Margaret Smith
Lesso: Yvette Thompson, Daenerys Targaryen (most nem írom le a teljes nevet, bocsi, Lesso), Arya Stark

Hát ennyi volna. Kezdésre fel! *-*

( 279 megtekintés )

Szólj hozzá:

Wolf13 2018. 01. 17. 18:01  
(Valaki?)

Kriza 2018. 01. 16. 20:57  
Dave

A parkon keresztül mentünk.
- Pontosan hova is megyünk-kérdezte Betty
- A fegyverekért. Tegnap levittem megéleztetni.- mosolyodtam el
- Te tudtad előre??
- Fogalmazhatunk úgyis, hogy megérzés.
- Pedig nem is neked a képességed függ össze az idővel- vágott durcás arcot.

Wolf13 2018. 01. 16. 17:03  
(Valaki?)

Somi123 2018. 01. 16. 16:20  
Weiss

Amikor a gyomrom meghallotta a "kifli" szót, tiltakozásba kezdett. Elgondolkoztam azon, hogy csak kedvességből vagy szánalomból adja nekem, mivel úgy nézek ki mint aki több napja nem evett. Hirtelen nem tudtam eldönteni melyik a valószínűbb, így a gyomrom hívására hallgattam.
- Öhm...Kifli nélkül is megtettem volna, de ha így felajánlottad...-mondtam miközben figyeltem a tekintetét.

Nia

Kifizettem a kölcsönzést plusz még vettem védőfelszerelést is Nicknek. A pálya közelében lévő padhoz ültünk. Segítettem ráadni a dolgokat, amikor megláttam egy... furcsa ruházatban lévő csapatot, köztük egy kerekesszékest is, meg kettő aranyos farkast.
- Oda nézz Nick, turisták!- kiáltottam boldogan.- Menjünk és köszöntsük őket!- azzal felugrottam és feléjük gurultam.
- Nia, várj! Ne ijeszd meg őket! Nia!
Én azonban nem is hederítettem rá. Mikor odaértem lassítottam és megszólítottam őket.
- Jó napot. Nia Bones vagyok és ha jól látom, turisták vagytok.- itt megálltam és vártam hogy a megállapításomat megerősítsék.

Wolf13 2018. 01. 16. 6:55  
(Valaki?)

Wolf13 2018. 01. 15. 18:32  
(Vagyok)

Lesso 2018. 01. 15. 17:54  
Akkor megvárlak :P

Wolf13 2018. 01. 15. 17:36  
(10 perc mulva faktom lesz a koliban 45percig, utana raerek.)

Lesso 2018. 01. 15. 17:20  
Valaki?

Wolf13 2018. 01. 15. 17:19  
Fáelán:
Mélyet szippantottam az utca levegőjéből, mely különböző szagokkal volt tele. Az épp elhaladók parfümériái, az ételárusok feissen készült remekei és az a tipikus utcai összetéveszthetetlen szag keveredett. A siető tömegben állva bal kezemmel végigszántottam hajamat, és édes Istenek! De jó érzés volt mindezt úgy megtenni hogy nem bámultak meg, vagy épp nem súgtak össze a hátam mögött. Egy mély sóhaj után a nem létezőkoszt lesepertem a zafírkék szövetkabátomról, majd megfontolt léptekkel haladtam a beszállítóm székhelye felé, mely egy csemdes, városszéli zugban volt
(Valaki?)

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat