Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Én a Nutella
Megosztás: f

Én a Nutella

Az összes Nutella elég értelmetlenül bámult rám, és a mellettem lévő, oldalán fekvő Nutellára. Én is próbáltam értelmetlen fejet vágni, de persze ez nem sikerült úgy, ahogy elterveztem. Végül ő is elállt, és azon törtük a fejünket, hogy hogyan juthatnánk ki innen. Az ajtó alján volt egy kis piros valami, aminek ha nekiment egy állat, akkor kinyílt. Mikor beférkőzött azon a kis ajtón egy fehér, hosszú szőrzetű macska, és ránknézett, mindenki megrémült.
- Oh, szia! Segítenél nekünk? - lépdelt oda hozzá A Davidnak nevezett Nutella. Ő volt a félénk Nutella, csak eddig nem árultam el a nevét. Megsimogatta a macskát, és elmosolyodott. A macska, mikor bejött elég mérgesnek és vadnak tűnt, de most, hogy odament hozzá David, teljesen megnyugodott és dorombolni kezdett. Kedvesen dörgölődött a Nutellához, aki pedig őt simogatta. Eltelt egy kis idő, de még mindig ugyan ezt a dolgot csinálták. Oldalra fordultam, ahol a mérges Nutella, vagyis Andrew állt, de most nem volt ott. Magam mögé néztem, és mikor megpillantottam Andewet a mögöttünk lévő, lentebb lévő szekrényben kutatni, azonnal odasúgtam neki, de már késő volt. Egy konzerv kiesett a szekrényből ,amitől megijedt a macska. Mindenki dühösen nézett a Nutellára, aki elmosolyodott. A macska odébb lökte a mellette álló Davidot. Én beszaladtam egy szekrény mögé, és onnan figyeltem, ahogy a többi Nutella menekül a macska elől.
- Elkapott! - sivított David, aki a szemeit becsukva állt a szoba közepén.
- Nyisd ki a szemed! - kurjantott neki oda Sophie, a lány Nutella. A Nutella kinyitotta a szemét, és boldogan látta, hogy nem éppen rá fáj a macskának a foga.
- De most komolyan? Négy Nutellát kerget egy macska? - mikor belegondoltam a most történő dologba, úgy éreztem, hogy ezt nem tarthatom magamban, ezért odakiáltottam a többieknek.
- Hármat... - óbégatott flegmán Andrew.
- Ne te legyél felháborodva! Ez mind miattad van! - rikkantott Sophie. Eközben David, az elég hosszú függöny mögé bújt.  A macska odafutott hozzá, de beleakadt a körme a függönybe. Elég jól beleakadt, mivel David a másik oldalon kibújt. Andrew a kis piros ajtó alá lépett, ami ettől kinyílt. Kiszaladtam rajta, utánam jöttek a többiek. A cica épp kiszabadult, de szerencsére Andrew akkor lépett ki a ki piros ajtó alól, ami fejbetalálta az ott megálló állatot. Mind nagyot sóhajtottunk, de még csak most jött a neheze. Egy kert volt a ház mögött, ahonnan előfutott egy barna kutya.


Na hát most ez a rész ennyi lenne. Gondolom ti is megláttátok most ebben a részben, hogy elneveztem a történetben szereplő megmaradt Nutikat. Azért gondoltam ezt, hogy ne mindig azt mondjam benne, hogy félénk Nutella, mg lány Nutella stb...Ezért gondoltam, hogy adok nekik inkább nevet. Írjátok le nyugodtan a véleményeteket, hogy nektek ez, hogy tetszik!

( 126 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 07. 12:25  
Értem. Köszönöm a kritikát, igyekszem betartani..

K. Ruby 2018. 01. 07. 10:42  
Yeee, macskás ötleeet :3 Még ha nem is az én ötletem alapján tetted bele, azért örülök.
Astrum már mindent leírt, ezenkívül egy picit erőltetettnek érzem, hogy egy macskát is, meg egy kutyát is beraktál az izgalmak kedvéért, de nem muszáj hallgatnod rám, lehet, hogy tévedek. Leírásokkal, plusz az események alaposabb kidolgozásával, részletezésével sokkal többet ki lehetne hozni ebből, mert maga a sztori érdekes, csak tudni kell "tálalni". Az érzelmeknek is szentelhetnél hosszabb mondatokat, amúgy tetszett és folytasd (bocs ha kritikus vagyok)

Astrum 2018. 01. 06. 23:45  
Érdekes, bár lehet, hogy a szokatlan jobban illene rá. Mondjuk ha képesek voltak virslikről animációs filmet készíteni, akkor miért ne írhatnál a Nutellákról? Egyedi ötlet.
Viszont az egyediség magában nem elég, mert halmozod a hibákat. Kezdve a címmel. Én után vessző. Én, a robot. Én, a Nutella.
Az értelmetlenül és értetlenül között van egy kis különbség, és nem, nem a jót használtad. Ránk nézett külön van. A Davidnak sehogy sem helyes. Ha magyarosan Dávid, akkor Dávidnak, ha angolosan David (dévidnek ejtve) Akkor Davidnek. Ebben az esetben kiejtés szerint ragozunk. Főszereplőnk pontosan mit súgott oda Andrew-nak? Apropó, Andrew-t kötőjellel ragozzuk.
Ezen kívül a történet kissé döcögős, leírásokat (a kis piros valamit nem nevezném annak) sem nagyon találni benne. És még mindig sok a szóismétlés, főleg a neveket és a márkajelzést ismételgeted nagyon sokszor.
Ennek ellenére ne add fel, az irományod határozottan nem esik a rossz kategóriába, és mindenki fejlődőképes. Olvass és gyakorolj sokat!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 06. 14:50  
Az csak véletlen volt, de örülök, hogy tetszett!

Sky. 2018. 01. 06. 14:29  
- Oh, szia! Segítenél nekünk? - lépdelt oda hozzá A Davidnak nevezett Nutella „ <---- az a betűt nem kell nagybetűvel írni, csak ha mondatot kezdesz vele.

Sky. 2018. 01. 06. 14:27  
A képet én találtam, de az a téma nuku. :"D Örülök, hogy azt tetted be ^^ Van benne hiba, de attól függetlenül tetszett, folytasd.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat