Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Siblings
Megosztás: f

Siblings

Kilencedik rész második részlete.

Senkit nem akarok fárasztani Fiona és a köztem lezajló viaskodással, ugyanis még eltartott egy darabig. Nem tudtuk megölni egymást - mindketten halhatatlanok voltunk. Persze ejthettünk volna sérüléseket a másikon, de semmivel nem lett volna jobb. Csak az önérzetünk, maximum.
Nemsokára halk nyöszörgés szűrődött ki az egyik ajtó mögül, én pedig rögtön odakaptam a fejemet. Keith elkeseredett, fáradt, meggyötört hangja volt az. Aztán Sarah éles sikítása törte meg a csendet.
- Nem mozdulsz, Alcott - morogta Fiona, ahogy elindult az ajtók felé.
- Mit tettél velük? - léptem utána és megragadtam a nő jéghideg karjait. A fekete mágia nagy hatással volt a testére, szinte tönkretette.
- Bentley feltámasztása nem olyan egyszerű, mint hittem. Ne aggódj... sosem süllyedtem volna le arra a szintre, mint te, hogy megöljek valakit. Most viszont túl sokat foglalkoztak ezek a gyerekek az Átkommal. Úgy döntöttem, áldozatoktól még erősebb leszek és sikerülni fog a feltámasztás.
Elhűltem ennek a hallatán. Pedig egy ideje abban a tudatban éltem, hogy nem hatnak meg az érzelmek, most viszont egyszerűen elöntöttek. A bosszússág, a féltés, a védelmező ösztönöm nagyon is magas szintekre emelkedett. Nem halhatnak meg miattam. Jobban belegondolva Bentley miatt, csak megjegyzem halkan...
Nagy léptekkel indultam a hangok felé, Fiona viszont csak egyszerűen felém intett a tenyerével. Gyötrő fájdalom terjedt szét a hasamban, úgy éreztem, valami égeti a hasfalamat. Szerencsémre gyorsan tudtam reagálni, a kezeim szinte maguktól cselekedtek. Ellőttem egy nyilat Fiona felé, de már nem néztem meg, hogy hova érkezik, ahelyett berontottam Keithhez.
A fiú a földön feküdt, szemei körül sötét karikák húzódtak, fekete haja elszíneződött a vértől.
- Hol sérültél meg? - guggoltam le hozzá, ahogy megütögettem az arcát. Alig volt magánál.
- Megsérültem? - kérdezte kábán.
- Igen, kispajtás, tiszta vér a hajad - húztam fel, hogy ki tudjam vinni.
Keith mormogott valamit, aztán Sarah újra sikított. Neki hirtelen kitágultak a szemei, el is lökte magát tőlem, ahogy kifelé indult. Ójaj, gyengéd érzelmek fűzhetik a lányhoz...
- Neeem, kispajtás, nem - húztam vissza. - Ez az én dolgom, majd én gondoskodom a lányról.
- Ki a fene maga? - futott végig rajtam a pillantása, arca nem árult el semmilyen érzelmet. Vajon vannak érzelmei...?
- A megmentőd - kacsintottam, aztán kiléptem az ajtón.
A kedvenc boszorkányom dühösen vágtatott felém, sárga ruhájának váll részénél vörös folt tátongott. Megállt a mellettem lévő ajtó mellett és feltépte azt. Régen elgondolkoztam, hogy vajon maradt-e még benne egy csipet nőiesség, vagy végleg egy erőszakos, kegyetlen ember maradt. Most választ kaptam a kérdésemre. Semmi nem maradt benne, csak a düh.
Mellé léptem és benéztem az ajtón. Egy viszonylag alacsony lányt láttam bent, sok fülbevalóval a fülében, sötétbarna konttyal a fején, ráadásul az arca is elég riadt volt. Plusz sápadt. Hihetetlenül sápadt és erőtlen, mint akiből egyszerűen kitépik az életerejét, akit megfosztanak ettől. Mintha az ereje, valaki más testébe szállna... És ez ígyis volt. Fiona kinyújtotta a kezét és ökölbe szorította, a lány torkából pedig éles sikítás tört elő, majd hamarosan el is halt. A nő arcán a ráncok egyre jobban kisimultak, tele lett energiával. Hát persze... tényleg így akarja feltámasztani Bentley-t.
- Fiona, a francba is! - ragadtam meg a karját és belenéztem fekete szemeibe. Olyan, mintha csak egy tátongó lyuk lett volna a szemei helyén. - Ne vedd el az ő életét! Vedd el az enyémet, nyerj belőlem energiát!
- Te ezt nem érted, Alcott - nevetett fel. - Amíg nem ölted meg a bátyámat, én is úgy csodáltalak, mint bárki más. Rettegtem, de csodáltalak.
- És?! Ha az a rész jön, hogy szerelmes vagy belém, egy jó pszichológust ajánlok, mert megöltem a bátyádat. Ez nem lenne normális viselkedés.
- Nem vagyok szerelmes beléd - sziszegte. - De téged nem foglak bántani.
- Még mindig félsz? - emeltem meg a szemöldökömet.
Fiona nem válaszolt, csak újra Sarah felé intett a kézfejével.
A munkám során sok emberben keltettem félelmet. Kisgyerekekben, tinédzserekben, felnőttekben és az idősekben is. Boszorkányokban, boszorkányvadász társaimban, de soha nem gondoltam volna, hogy Fiona Tonkinban is. Amióta berontott hozzám a faházamba, elvetemültséget láttam az arcán, nem félelmet. Tény, hogy a találkozásaink alkalmával elváltozott a hangja és nem támadott, de azt hittem, hogy ennek az az oka, hogy halhatatlan vagyok. De nem, mint kiderült, a félelem az oka. Félt, hogy bántom, hisz tudta, hogy megtehetem. Elvettem a bátyját tőle, szerinte már bármire képes lettem volna.
A Tonkin testvérpár női tagja rámvillantotta kegyetlen tekintetét, de a kezét nem engedte le. Sarah szenvedett, viszont nem tudtam mit tehetnék. Fionát leállítani olyan lehetetlen volt, mint feltámasztani a Holt-tengert.
- Ezt nem állíthatod le, Alcott. Megkérdeztem a lányt, hogy Keith Morgan életét vegyem el, vagy az övét. Ez az ő döntése.
- Megmondtam: VEDD EL AZ ENYÉMET - álltam elé, csak már túl késő volt. Sarah összeesett, arca úgy szürkült el, ahogy több száz éve Bentleynek. Kiszállt belőle az élet, ez viszont egy valamit jelentett biztosan: Bentley Tonkin hamarosan visszatér az élők sorába, nekem pedig fel kell lépnem ellenük. Méghozzá Bree-vel, Craiggel, Ally-vel és Keithtel együtt.

( 116 megtekintés )

Szólj hozzá:

Ashley1998
 
 
2018. 01. 06. 20:45  
CINTII, köszönöm.<3 Igyekszem a folytatással.

.Cinti.
 
2018. 01. 06. 19:26  
ANGII, annyira gyönyörűen fogalmazol*O*
és Sarah minél hamarabb folytasd:3

Ashley1998
 
 
2018. 01. 06. 19:23  
Juuuj, köszönöm mindenkinek.^-^ De, Sarah meghalt.

Itsme 2018. 01. 06. 14:44  
Sarah most meghalt? 0.0 Remélem csak én lettem analfabéta :'(
Nagyon hamar folytasd, imádat van, mint eddig is^^ Az előző részek is csodásak lettek, így tovább*-*

Lesso 2018. 01. 06. 14:33  
Csodálkozom, hogy eddig nem olvastam ezt a történetedet, de mivel ez a rész nagyon megfogott, igyekszem elolvasni az eddigi részeket ^^ (:

Sky. 2018. 01. 06. 14:33  
Egy szóval imádtam! ^^ Tűkön ülve fogom várni a folytatást :3 Hozzátenném, hogy nagyon szeretem azt, ahogyan megfogalmazod!

Ashley1998
 
 
2018. 01. 06. 12:02  
Köszönöm.^^ Szerintem a következő rész csak a jövőhéten jön, de igyekszem vele.

Virsli 2018. 01. 06. 11:12  
Imádtam!! Nagyon jó! Remélem gyorsan hozod a következő részét, mert már alig várom!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat