Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Ashley1998)

Brendon titkos naplója
Megosztás: f

Brendon titkos naplója

 Másnap reggel Bella nedves, fekete orrocskája ébresztett. Bágyadtan meredtem barna szemeibe, majd kedves mosolyára tekintettem.
- Jó reggelt kívánok! Hasadra süt a nap! - vigyorgott barátságosan.
- Mit is akarsz mutatni? - keltem fel egy nagy ásítás kíséretében. Bella erre elkomolyodott és kinézett az ablakon.
- Hol haltál meg? - kérdezte végül. Máris átgondoltam mindent és felélénkülve kiloholtam az udvarra. Bella persze követett, szorosan a nyomomban volt. A karámhoz vezettem az átázott, saras, pocsolyákkal tarkított füvön. Térdig felcsaptuk a lábunkat a barna, vizes földdel, de pont ez volt az utolsó, ami ekkor érdekelt. Átmásztam a léceken, majd a fa alá mentem. Egy sírkő állt ott, márványból készült, jól faragott, ovális alakzatú, rajta pedig egykori becses nevemmel... Brendon! A kő előtt egy kis kidomborodás volt látható, amit már benőtt a fű és a lila réti gaz. Megszakadt a szívem, szinte a lélegzetem is elakadt. Itt haltam meg, tisztán emlékeztem és... És... Itt temettek el, itt emeltek sírt nekem. Egyszerre hálát és gyászt éreztem. Bellára néztem, viszont az életvidám, aranyos őzszemek helyett kikerekedett, könnyben fürdő, fényes szemecskék fogadtak.
- Ez az a hely... - nyögte ki végül, majd feltört belőle a vigasztalhatatlan sírás, amitől az én szemeim is könnybe lábadtak. - Emlékszek arra a délelőttre... Ayo véres lábbal állított be és azt mondta... Azt mondta... Hogy... A bátyánk meghalt. Kirohantunk és ott feküdtél. Az oldaladon két döfésnyom, a fejeden pedig nyomot hagyott a vöröslő vér, ami pár perce még patakokban fojt...
Meséje végén rám emelte tekintetét. Erre én is sírásban törtem ki, nem bírtam megállni. Olyan szinten eluralkodott fölöttem minden bűntudat, harag, gyász és a többi borzasztó érzés, amik most először kaptak utat előtörni belőlem, hogy ez a pillanat szabályosan kitaposta belőlem az érzelmeket. Bella a fejét a vállamra ejtette, én pedig az enyémet ráhelyeztem a buksijára, így zokogtunk, mint két egykori testvér. Mindeközben egyre jobban felszabadultam, egyszerre elszállt minden rossz, megszűnni látszott az egykori viharos életem. Hátam mögött hagytam a múltamat, már csak a jelenre összpontosítottam. Jó, néha a jövőre is.
Ayo-nak és Rory-nak egy kölyke született, akit Princess-nek neveztek el. Bocsánatot kértem az egykor megbántott szukától, aki persze sírva könyörgött azért, amiért flegma volt velem. Princess-nek becenevet is adtam, mégpedig azt, hogy Pici.
Athena Pici dadusa lett, illetve egy Ricky nevű fekete labradorkan kölyök gyámja. Megesküdött rá, hogy harci kutyát nevel belőle és egyszer majd eljuttatja más országokba is, más emberek keze által.
Bella és Figure felnevelték hét kölyküket, Bella viszont nem akar több kicsit nevelni. Így is már két almon, vagyis tizenkét kölykön van túl! Figure minden vágya pedig az lett, hogy Bellával elhagyják a farmot. A húgom azonban ragaszkodik ahhoz, hogy maradjanak.
Sumbra és Kesh megismertettek Seera-val, illetve megismerkedtek az összes újonnan jött taggal. Élmény volt látni, ahogyan elbírálják őket! Hehe...
Ami Bajnokot, vagyis Champion-t illeti, őt elvitték a farmról, ugyanis egykori nagy bajnok lévén jó tenyészménnek találták. Fia, Patkó maradt csak, aki örült az új lovaknak... Főleg Calliope-nek.
Calliope és Cassio maradtak folytonos vitabajnokok, viszont titokban mindketten szerelmesek egymásba. Nem hiszem, hogy valaha is lesz ezekből az érzésekből valami, bár Patkót mindig megijesztik a vitáikkal.
Csiperke és Winnie elhagyták a farmot új otthon reményében. Demi megbékélt velem, Cézár pedig nem hisz nekem, de menőnek találja a történetemet, amit állítólag kitaláltam. Vesume és Lizzy mára élettársként tekint egymásra, a farmon maradtak.
Susy-val nem találkoztam többé azon a farmon, a történetét pedig nem tudom. Senki nem hallott róla, ami pedig a legijesztőbb, hogy Bella sem, pedig a szuka Bellácska legjobb barátnőjének mondta magát.
Ami pedig engem és Seera-t illeti. Újra egymásra találtunk, sőt három kölykünk is született: Angel, Cross és Rex. Na igen, két kis kalandvágyó szuka és egy virgonc kan.
A farmon senki nem hív Spike-nak, sokan azt sem tudják, hogy ez a nevem. Már a két ló és Lizzy barátom sem hív így, már ők is a Brendont használják. Azt mondtam, hogy nem hiszem már, hogy én voltam Brendon... Na, most már elhiszem és hálát adok annak, hogy ez igaz! Hogy miért? A kölykeim nagyobbrészt labradorok, a border collie vér alig-alig üt ki rajtuk, esetleg csak a hosszabb bunda miatt. Na igen... Ez lett volna az én nehéz, döcögős, de egyben kalandos történetem!

Remélem tetszett, várom a visszajelzéseket
Bűntudatom volt, hogy csak így abbahagyjam... Ez nem rám jellemző dolog, hogy félben hagyok valamit. Szóval itt volna a vége Sok évadot terveztem, de megéreztem azt az érzést, amikor az ember megun valamit. De remélem tetszett a sorozat, legközelebb (ha lesz egyáltalán xdd) egy oroszlánosat kezdenék a Gyerekszájba^^ Az oroszlánok megunhatatlanok :') Halihóóó!

( 331 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2017. 12. 24. 13:56  
Köszii^^
Az előző részben kérdezted, hogy SnowyDay benne lesz-e. Igen, valójában ő ihlette az egészet^^

Sky. 2017. 12. 23. 20:10  
Az én érzéseim is nagyon követelik az új sorozatodat, természetesen a megfelelő időpontban. ^^
Én is beleéltem magam, kétség sem fér hozzá. Timim, tartozol egy könyvel a népnek, hiszen mindenki rajong az irományodért! :3 Bárhogy is lesz a végére, mindig a Fanod leszek ^^ *lelkizés, szipszip*

lulilla009 2017. 12. 23. 18:11  
vauuuu

Itsme 2017. 12. 23. 18:04  
Semmi baj. Nyugodtan be lehet határolni, csak először kipihenem ezt az érzést, majd valamikor elkezdem persze
Nekem is fájt leírni, hogy vége. Hét hete vezetem az első sorozatomat, ezért megérdemelt egy méltó befejezést. Bár szarkazmusból mondva nem biztos, hogy megérte, ugyanis számítottunk a befejezésre: happy end. A lényeg, hogy már vége, a következő sorozatom meg olyan állatokról fog szólni, akiket nem tudok megunni^^
Luli, rossz kutya, helyedre pitbullom xD

amulet
 
2017. 12. 23. 17:46  
Nem szeretnék határt szabni neki, csak megint olvasnék valamit amit kiadott kezei alól^^

lulilla009 2017. 12. 23. 17:42  
Emberek szerintem akkor kezdje el amikor neki jó és ő akarja

amulet
 
2017. 12. 23. 17:38  
Vége???...Nem repesek az örömtől :"(
Egy dologgal tudsz kárpótolni Timim; Ha hamar elkezded azt az oroszlános történetet^^
Amúgy nagyon imádtam, jó volt a történeted részesévé válni, és talán csak nekem volt ilyen érzésem, de a végére annyira beleéltem magamat, hogy úgy tűnt, mintha ott lennék mikor mindez megtörténik<3

nonti 2017. 12. 23. 17:02  
Én is kérek könyvet, de akkor az egy forgatókönyv legyen és legyen belőle film is!

Kimba, a retardált oroszlán xDDD Ez jó!

Cica baba 2017. 12. 23. 14:45  
Eh, ne máááár! Pedig naon imádtam. :/ Amúgy még mindig kérek egy könyvet belőle, de gyorsan. xD

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat