Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Ashley1998)

Hope's diary
Megosztás: f

Hope's diary

Visszamentem a házba, és farokcsóválva a gazdihoz bújtam. Anna mosolyogva megsimogatta fejem, majd leguggolt hozzám, és megölelt. Boldogan megnyaltam arcát, aztán hasamra feküdtem előtte, és hemperegni kezdtem. A lány ezt nagyon élvezte, majd kiment. Az ablakon bámultam ki egy ideig, mikor Anna hívott ki minket. Mikor kimentünk, Anna apja jött ide hozzánk.
- Figyeljetek, most megjött még sok bárány, így nagyobb dolgotok lesz. Én nem tudok veletek jönni, mert még el kell cserélnem pár dolgot, de Solo, te biztosan jól tudod irányítani a csapatot - mosolygott a szukára. Ekkor kinyitotta a bárányok karámjának ajtaját, a birkák pedig elkezdtek kijönni.
- Mennyi fehér vattapamacs! Tegnap sokkal kevesebben voltak! - ámuldozott Candy.
- Candy... Azért, mert a gazda most hozta meg a legtöbb birkát - sóhajtott Solo. Ekkor indulnunk kellett a nyáj mellett sétálva vezettük ki őket a kapun.
- Gyerünk, fehér vattapamacsok, kifelé! - ugatott hátul ugrálva Candy. A mezőre vezettük őket, ahol a folyó is volt. Solo mellett leültem a folyópartra, és figyeltük a legelő nyájat. Candy kíváncsian figyelte a bárányokat, és egyszer csak fogta magát, és beleharapott egy nagy fűcsomóba, majd undorodva kiköpte.
- Nem is értem, mit szeretnek ezek annyira a fűben! - morgott, majd ugatva futott a nyáj közepébe, majd össze-vissza futott a birkák között, így azok ijedten bégetve szakadtak szét, és futottak el.
- Candy! Ez nem lehet igaz! - vicsorgott Solo.
- Bocsi... felpörögtem a sok pamacs miatt... - nyüszített a szuka, de nem volt időnk több dumára, a birkák után futottunk. Az erdőbe futottam egy csapat után, mikor megláttam a csapatot, akiket három farkas vett körül. Egy ideig ijedten néztem magam elé, majd felbátorodtam, és hangos ugatásba kezdtem. A farkasok ijedten néztek hátra rám.
- Takarodjatok a bárányok közeléből, különben mindannyiótokat széttéplek! - vicsorogtam, ugattam a három farkasra. Kettő nyüszítve hátrált, viszont az egyik rámugrott. Morogva lelöktem magamról, és egy sziklának löktem. A kan morogva felém futott, de elugrottam onnan, így egy fának ütközött. Felé futottam, majd ráugrottam.
- Mondtam, hogy takarodjatok innen! Te de most így jártál! - morogtam, és nyakát kezdtem szorítani. A farkas köhögve próbált kiszabadulni a szorításból, de egyre erősebben szorítottam.
- Ti... Mit műveltek?! Azonnal gyertek segíteni! - morgott a fojtogatástól halkan két társára, mire az egyik szuka felém ugrott, de hátsó lábaimmal arrébb löktem. A kant közben jobban szorítottam, majd elengedtem.
- Na mi van...? Ennyit bírsz csak? - vigyorgott, miközben nyakából ömlött a vér. - Ennyitől nem mondok le az ebédről! - tette hozzá, és újra a négy birkára nézett.
- Á, dehogy csak ennyit tudok. Ez még csak az ízelítő volt! - vigyorogtam, majd újra nekiugrottam nyakánál, amennyire tudtam felemeltem, és elkezdtem vele futni, bár igazából csak húztam. A kan lábával kapálódzott, de nem engedtem el. Mikor a folyóhoz értem, a partra futottam, majd a vízbe löktem a kant, és ráugrottam, így lenyomva. Ezen a területen a víz valamennyi részét a kan vére vörösre festette, miközben próbált kiszabadulni. Két társa csak ijedten nézett, miközben vezérük fuldokolt. Hirtelen lelökött magáról, de ekkor elkapta bal hátsó lábát, és elkezdtem lehúzni...

( 56 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 15:51  
Ez az agresszivitás! Elég agresszív egy kutya vagy mi ez az állat. Egyébként iuzgalmas. Elolvasnék még egy részt!

lulilla009 2017. 12. 06. 19:46  
Örülök,hogy tetszik ^^

Hát ja,egyenlőre Nino-t és ezt a farkast terveztem annak,Darkness-ről még gondolkodok

Itsme 2017. 12. 06. 19:34  
Gondolom nem mondok újdonságot azzal kapcsolatban, hogy tetszik^^  Néhány karakter elég ellenszenves, gondolom direkt^^ Folytasd:3


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat