Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Stormy)

Brendon titkos naplója
Megosztás: f

Brendon titkos naplója

 A húgaim szomorú búcsút vettek Snow-tól és a gazdiktól, én az ablakból néztem végig. Nem akartam Snowflake körül lenni, egy az, még mindig nem szimpatizáltam vele. Violette néni megígérte, hogy a gondunkat fogja viselni, ez idő alatt besurrant három cica a kapun, be a házba, azonban egy morgó kutya fogta őket, mivel hogy időben észrevettem a betolakodókat.
- Takarodjatok - morogtam ellentmondást nem tűrő hangon. A legelöl álló fehér, fején vöröstarka cica felém lépett és határozottan a szemeimbe nézett pezsgőszín szemeivel.
- Mert mi lesz? Megugatsz? - vigyorgott alattomosan. Végül is miért ne? Biztosan jobban érezném tőle magam. Csak akkor Violette néni szemében egy nyúzásra váró üregi nyúl lennék, szóval inkább nem.
- Először. Aztán elharapom a torkod és kidoblak az utcára.
- Komolyan? Hú, akkor jobb, ha vigyázunk, skacok! - bökte oldalba a fejével a mellette álló fekete-fehér macskát, aki egy jót vigyorgott rajta, bár nem hiszem, hogy nagyon figyelt volna rá.
- Hagyjuk ezt a vakarcsot, menjünk, fedezzük fel a helyet, csak időpocsékolás ezzel vitatkozni - javasolta egy vörös macska, talán hármójuk közül a legkövérebb. A legelső kandúr rábólintott és agresszívan kiakart kerülni, tervében volt, hogy nekem jön a vállával és ellök, de tartottam magam, így amikor hozzám ütközött visszapattant az oldalamról és elesett. A másik kettő visszatartotta a röhögést, azonnal megálltak és csak egymásra vigyorogtak, pufogtak magukban, a lehető leghalkabban.
- Gratulálok. Most pedig kifele - húztam ki magam, ugyanis a legtöbb filmben ha a főszereplő elintézi a bandavezért, akkor a többi megrémül és elrohan, ekkor már a legyőzött is befolyásolható lehet egyetlen pisszenéssel is.
- Mert mi lesz, ha nem? - tápászkodott fel a macska, bár kicsit ügyetlenül.
- Te csak ezzel vagy nagymenő? Azzal, "hogy mi lesz, ha nem?" - mosolyodtam el olyan céllal, hogy magamra haragítsam, ő azonban viszonozta a vigyort.
- Ez a legkézenfekvőbb ilyen helyzetekben, nincs időm jobbon gondolkozni. De fáj ez neked?
- Igen, eléggé. Egy ilyen macskától többet várna a józan eszű kutya... - rántottam meg a vállam.
- Akkor te miért vársz többet? - öltötte ki rám a nyelvét, amire igencsak felbőszültem. Hogy képzeli, hogy így beszél velem? Annyira utálok kölyök lenni! Mindenki gyengének és befolyásolhatónak néz. Ugatva nekirontottam, de időben elugrott és szaladni kezdett. Először a konyhát célozta meg, felugrott a kényelmes, modern, barna vázú, fehérrel párnázott székre, onnan az asztalra, követtem persze. Ügyesen próbált szlalomozni a poharak és tányérok között, de a legtöbbet leborította, amik nagy csörömpöléssel széttörtek a fehér, kövezett padlón. Az asztal végén ügyesen leugrott, talpra esett, én azonban hiába próbáltam, a súlyom előrebillentett és orra buktam. A macska visszafordult és elémugrott, majd gonosz nevetéssel és mutogatással gúnyolta ki a bakimat, amin azonnal inába szállt a bátorságom. Miért vagyok kutya? Miért nem vagyok macska? Ekkor azonban kinyílt az ajtó, a kandúr pedig ijedten nézett az irányába.
- Wick, Lolly, mit kerestek itt? Még ide is követtek, ti kis csirkefogók? - nevetett Violette néni a rekedtes, öreg nénis hangján. - Ti pedig, alattomos kis dögök, menjetek a dolgotokra! - Ezt már sokkal agresszívebben kiáltotta és arrébb rugdosta a testvéreimet. A kandúr azonnal megdermedt, nem tudta, hogy mit csináljon, de hirtelen támadt egy ötlete. Óvatosan befeküdt a fehér szilánkok közé és nyávogni kezdett, mint aki megsérült. Violette néni azonnal felismerte a hangját.
- Cobra! - kiáltotta kétségbeesetten és azonnal berohant. Összeszorított szemekkel vártam, mi fog történni a közeljövőben.

Remélem tetszett, várom a visszajelzéseket

( 57 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2017. 12. 07. 19:14  
Köszönöm Izu és nagyon örülök ennek:3

Sky. 2017. 12. 07. 19:00  
Tetszett! ^^ Mint mindig  *^*

Itsme 2017. 12. 07. 18:37  
Köszönöm szépen:3
Tiffany-t nem nyúzzuk meg, megvédem:3

lulilla009 2017. 12. 06. 20:39  
a nyuszikat nem nyúzzuuuk :cc
Főle Tiffany-t nem... Mondjuk ő nem is üregi nyúl volt de akkor is

nonti 2017. 12. 06. 20:35  
Nagyon jó, várom a folytatást^^

Itsme 2017. 12. 06. 19:33  
Köszi, nagyon örülök, hogy tetszik:3

Pawwy 2017. 12. 06. 19:32  
Imádtam, mint mindig!^^
Csúnya cicák! :c nyem bántjuk Spike-t!
Folytasd!:3

Itsme 2017. 12. 06. 19:09  
Köszönöm, örülök, hogy tetszik

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 06. 19:05  
Imádtam! Folytasd! <3


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat