Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: A Doktor)

Huskies ~ Kezdés!
Megosztás: f

Huskies ~ Kezdés!

Történet: Egyszer volt, vagy mégsem volt, Szibériában történt. Több husky csapat készül a közelgő versenyre. Alaszkai malamutok is részt vesznek, de most a huskykról van szó. Nos, mindenki egy kis kunyhóban lakik. Egyedül, vagy nem egyedül, élő emberek élnek ezekben a faházakban, huskyjukkal. Mindenki kemény edzésbe kezd, mikor fülükhöz jut, hogy verseny lesz. A kutyák is komolyan veszik ezt, mivel ők is nyerni szeretnének. Az út kb. 10 kilométer hosszú, kettő és még egy pihenőhely, ahol ételt és italt, meg öt perc pihit kapnak. Tiszta luxus, mi? De a kutyáknak fárasztó, nem bírják ki a 10 kilométert fáradság nélkül! A havas terület, a hóesés, ez nem olyan hely, ahol gond nélkül átsuhanunk a pályán!

Szabályok:

~ Nincs -leg, egyetlen és társai!
~ Ne irányítsd más karakterét!
~ Senki sem tökéletes, nem kritizálunk!
~ Vitát most azonnal TILTOM! Ezeket Levélben intézzétek!

Karakterlap:

Név: (Kínaitól kezdve az oroszig bármi lehet!)
Kor: ( újszülöttől a 12 évig)
Nem: (de. Amúgy kan és szuka lehet egyaránt! Vagy lány és fiú embernek))
Tulajdonság: (minimum három értelmes mondat!)
Történet: (nem muszáj, de ha akarsz, akkor minimum négy, öt mondatot firkancs má' ide!)
Rang: (leírom, mert nincs sok: vezér, szóval az első (egy csapatnál max. 2), "húzó" (Paw. Enciklopédia. Hu), további kutyi aki a szánt húzza (egy csapatnál max. 6,8), mentőkutya (max 5) szurkoló, és... szerintem ennyi!^^)
Gazdi: (uhumm... hohy embert is lehet hozniii! Ide a gazdi neve kéne!:3 ember rangok, hajtó és etető/itató (ebből max 5!)
Kinézet: (egy huskyt vagy egy embert kérek)
Egyéb: (egyéb dolgok a karidról)

Karakterek:

Pawwy (én), Cloudy csapatom: Raigho (farkas-husky mix), Snow (fajtatiszta), Rabban (husky-? Mix), Tropper (fajtatiszta), Rauch (fajtatiszta), Kaya (fajtatiszta), Iki (fajtatiszta), Fehu (fajtatiszta), Popper (fajtatiszta)
Cica baba/CB, MoonLight a csapata: White (fajtatiszta husky), Graffity (farkas-husky mix), Chaska (fajtatiszta), Trigger (fajtatiszta), Kayla (farkas-husky mix), Lilitch (farkas-husky mix), Empire (fajtatiszta), Ronno (farkas-husky mix), Galax (fajtatiszta), Astra (fajtatiszta), Amy (fajtatiszta)
Lulilla: Sophie (fajtatiszta)
K. Ruby/Ruby, Snow survivols a csapata: Scarlett (fajtatiszta), Sialy (fajtatiszta), Dartagnan (fajtatiszta), Tonny (fajtatiszta) Chiby, Chi (fajtatiszta)
Cuki71: Lucas (fajtatiszta) Dixie (fajtatiszta)
Cegelil, Silvermoon, Moon howlers a csapata: Lady (fajtatiszta), Mya (fajtatiszta), Waya (fajtatiszta), Pricness (fajtatiszta), Jason (fajtatiszta), Mike (fajtatiszta), Ghost (fajtatiszta), Lily (fajtatiszta...), Max (fajtatiszta), Tiara (fajtatiszta) Ghostdancer (husky-? Mix), Sasha (husky-?) Raz (fajtatiszta...), Maisha (husky-?), Max (fajtatiszta)
Itsme: Brooklyn (fajtatiszta), Brook (fajtatiszta), Ruby (fajtatiszta), Akela (fajtatiszta), Candy (fajtatiszta), Vesume (fajtatiszta)
Sky.: Axel (fajtatiszta), Shiba (fajtatiszta), Seera (fajtatiszta), Shelby (fajtatiszta), Sandy (fajtatiszta), Aspen (fajtatiszta)
AliNati2, Gemischte a csapata: Wyatt (fajtatiszta), Wonder (fajtatiszta), Alaska (fajtatiszta), Larrie (fajtatiszta), Rewars (fajtatiszta)
Nonti: Maja (fajtatiszta), Alex (fajtatiszta), Molly (fajtatiszta), Zeusz (fajtatiszta), Max (fajtatiszta), Nina (fajtatiszta), Kiara (husky - golden retriever), Léna (fajtatiszta), Rocky (rottweiler-husky mix)

Elnézést, ha valamit kifelejtettem, majd szóljatok rám!
A szerep ott kezdődik, hogy gyakorlunk, vagy a gyakorlás előtt. Jó szórakozást!^^


( 549 megtekintés )

Szólj hozzá:

nonti 2017. 12. 19. 14:26  
Sajna igen. Ketten vagyunk

cegelil201 2017. 12. 18. 16:44  
Emberek, kihaltunk?

nonti 2017. 12. 12. 14:21  
Molly

Valaki vonyított egyet, és én is így tettem.

cegelil201 2017. 12. 11. 18:27  
Lily

Vonyítás hangjára keltem fel, és ahogy kimásztam az ólamból, kinyújtóztam, majd vonyítottam egyet. Mivel nagyrészt farkas vagyok, így elég hitelesen sikerült, bár ez vagyok én. Utána megráztam magam, és már futottam is gazdámhoz, aki ennivalót hozott ki nekünk. Mikor letette a tálkámat, egyből ráraboltam, és olyan gyorsan faltam, ahogy csak tudtam, hogy nehogy elorozzák előlem a többiek, ha végeznek.

nonti 2017. 12. 11. 18:24  
(amúgy a verseny mikor kezdődik?)

nonti 2017. 12. 11. 18:03  
Molly

Vártam, hogy valaki válaszoljon a vonyításomra. Nem válaszoltak. Újra üvöltöttem egyet, pont olyan volt, mint egy farkas. A példaképem.

cegelil201 2017. 12. 10. 21:28  
Sasha

- Oké, de ezúttal óvatosabban! Nem szabad lesérülnöm a verseny előtt. - néztem a kölyökre amolyan.... semmilyen fejjel. Aztán futni kezdtem, miután orrommal megérintettem a kölyköt. - Most te vagy a fogó! - mondtam vidáman lihegve, majd elfutottam egy random irányba.

nonti 2017. 12. 10. 19:20  
Molly

Nem találtam senkit, és még mindig szomorú voltam. Üvöltöttem egyet. Hosszú volt, és hangos. Pont olyan, mint egy szomorú farkas.

Pawwy 2017. 12. 10. 10:57  
Rauch

Nevetve fogadtam, a "balesetet". Többiek furcsállva néztek rám, majd Kaya odajött hozzám és felvett.
- Hé! Tegyél le, ki mondta, hogy vegyél fel? - rugdalóztam, mire elmosolyodott és letett.
- Menjünk még egyszer!!!! - ugráltam Sasha körül.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat