Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Ashley1998)

Brendon titkos naplója
Megosztás: f

Brendon titkos naplója

 Összeszedtem magam, már amennyire lehetett, próbáltam szembenézni a nálam jóval erősebb kannal. Ayo bátran körbesétált és kárörvendően felnevetett, mintha csak a félelmemből táplálkozott volna, ami abban a szent percben nagyon eluralkodott felettem.
- Miért utálsz ennyire? - kérdeztem egy nagyot nyelve. Jogos volt a kérdés, éreztem, de azt is, hogy kár volt megkérdezni.
- Ó, Brendon, még túl fiatal vagy. A lényeg, hogy neked nem ezen a világon a helyed - vigyorodott el, miközben kihúzva magát körbejárt. A dühöm egyre csak fokozódott, valamit tennem kellett azért, hogy legalább csak egy röpke kis másodperccel tovább éljek, ami máskor jelentéktelen, akkor igenis jelentős volt az idő legkisebb töredéke is.
- Nem tettem semmi rosszat!
- Csakugyan? Semmi rosszat, Brendon, csak éppen azt, hogy élsz. De sebaj, segítek neked - Azzal oldalról a gyomromba öklelt a fejével, amitől egy éles, nyilalló fájdalom kíséretében a földön landoltam. Testem nagy erővel zuhant a hideg, fehér hóba, mely nagy ropogás után otthagyta a testem alakját.
- Ayo, ne csinálj ***séget! - próbáltam megállítani, bár nem tudom, ért-e valamit. Kicsit nyugodtabbak lettek az arcvonásai, csak egy széles mosoly látszott a pofáján.
- Azt hiszed, nem tudom, mit csinálok? Brendon, bízz bennem, öcsi - nevetett fel egy kis idő után és rám ugrott, majd mélyen a nyakamba harapott. Nagy nyüszítések közepette próbáltam kiszabadulni a szorításából, de egyre csak éreztem, ahogyan gyengülök. Kezdett belőlem elszállni az erő, de izmaimat összeszorítva igyekeztem elűzni köreinkből a Halál fantomarcát. Legnagyobb igyekezeteim ellenére is rémülettel telt meg a szívem, amikor éreztem, ahogyan skarlátvörös vérem a fehér hóra folyik, kicsit halványodva, majd fagyni kezdve. Egyre hevesebben vettem a levegőt, ziháltam, utolsó lélegzeteimet vettem volna, ugyanis Ayo a teljes nyugalmával meg akart fojtani és otthagyni, ekkor azonban valaki oldalról lelökte rólam őt és védőn fölém állva morgott. Ismerős mély morgás volt, azonnal tudtam, ki az... Woran. Fehér fogait csattogtatva morgott ellenfelére, Ayo kicsit megtoppant, de a vártnál is nagyobb vigyorral köszöntötte az új látogatót.
- Te is meg akarsz halni? Hát legyen, bár ez nem szerepelt a terveim között - rántotta meg a vállát Ayo, majd hirtelen elkomolyodással futni kezdett Woran felé, aki szintén. Egymással alig egy méterrel szemben hirtelen felugrottak és a német juhász azonnal ura lett a helyzetnek. Egymásnak ütköztek a levegőben és a kan magával rántotta Ayo-t a friss hóba, majd a földhöz szorította. Fogait villogtatva akarta megfélemlíteni a testvéremet, nem akart ő megölni senkit, főleg hogy most munkát kapott, ami nem más, mint a rendőrkutyai rang.
- Gyerünk Woran... Ölj meg - suttogta a fojtogatástól elhaló hangon Ayo, bátran a kan szemeibe nézve. Woran kicsit engedett a szorításból, látszott rajta, hogy nem képes rá. Testvérem szélesre húzta a vigyorát. - Egy valamit hálálhatok meg Duke-nak... Hogy sokszor harcolt velem, mert így elsajátítottam tőle pár mozzanatot.
Ayo a visszatérő, életre kelő hangjával igyekezett beszélni, majd rögtön, miután befejezte, gyomorszájon rúgta Woran-t, aki aki egy nagyot nyüszítve lelépett róla. A kan azonnal felugrott és a német juhász fejét célozta meg.
- Woran... - suttogtam egyre csak legyengülve, sok vért vesztettem addigra. Ayo azonnal a földre terítette a legyengült kant és teljes erejével az addig is fájó gyomrába harapott. Szédülni kezdtem, egyre kevesebb mindenre emlékszem, csak halvány foszlányokra, amikből nagyjából össze tudtam rakni a történteket. A legutolsó emlékem az volt, ahogyan Ayo diadalittasan magasodik Woran fölé, aki nem mozdul a hideg hóról, meleg vére egyre nagyobb területen befesti a talajt és igyekszik egy hőmérsékletbe kerülni azzal. Bundáján is vérfoltok sokasodtak, szemei csukva voltak. Ekkor minden elsötétült...

Remélem tetszett ez a rész is, várom a visszajelzéseket^^

( 80 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sky. 2017. 11. 14. 19:04  
Nem baj, tiszta Iza kettő :"D

Itsme 2017. 11. 14. 19:02  
Hát öhm, tényleg nagyon komikusan hangzik Xd

Sky. 2017. 11. 14. 18:24  
Timi, szegény cukkinik? :"D

Itsme 2017. 11. 14. 17:15  
Köszi nektek, sietek^^ Valójában nem tudok gonosz karaktereket megformázni, ezért Ayo-t az angol tanárom ihlette :') (kedvesség határtalan)
Ashley1998, tehetségem nem sok van, egy kortárs angol író adta nekem az löketet (aki még csak feltörekvő nagy író), hogy kezdjek el írni tizenkét évesen, mert hát ő is csak tizennégy és olyan horrorokat ír, hogy a végére be(káromkodás)ok.
Sky., a cukker az a cuki? xd Első benyomásom róla a cukkini volt, csak hát a mondatkörnyezet nagyon abszurddá teszi, így gondolom a cukival van rokonságban
Mellékesen Pawwy, egy apró betűs rész szól neked: ne tedd múlt időbe, mert ha Brendon meghal, akkor nem az ő szemszögéből lenne íródva a sztori

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 14. 17:10  
Eddig se volt a kedvencem Ayo de mostmár annyira se szeretem mint nem rég. Azért szeretem én a gonosz szereplőket de na... a lényeg, hogy imádtam és izgatottan várom a folytatást!

Pawwy 2017. 11. 14. 14:37  
Na, oké, mostmár utálom Ayo-t Szegény Woran és Brendon :c Én szerettem őket! Folytasd, kíváncsi vagyok, a kövi részre!

nonti 2017. 11. 14. 14:00  
Folytatást^^Nagyon izgalmas, és kíváncsi vagyok a kutyeszkák sorsára. Gyorsan hozzál új részt! 5/5*<3

Sky. 2017. 11. 13. 21:31  
Jó, nem csípem Ayot :"D Szegény cukkerek :ccc

Ashley1998
 
 
2017. 11. 13. 21:26  
A történet korábbi részeit bár nem teljesen olvastam, de úgy éreztem, hogy ehhez muszáj írnom, mert nagyon megfogott, ahogy írsz.:3
A leírások átadják a hangulatot, részletesek, könnyen el lehet képzelni a jelenetet és ez szerintem nagyon sokat segít azon, hogyha olvasunk valamit akkor lehessen azt teljesen élvezni, bele tudjuk élni magunkat.
A másik, hogy én személy szerint nagyon imádom azt, hogyha valaki egy részen belül csak egy eseményt dolgoz fel, szóval egy helyen játszódik, ugyanazokkal a szereplőkkel. Nekem ez mindig nagyon nehezen ment, de sokszor olvastam olyat is, akár könyvekben, hogy az író elkapkodja a dolgokat, gyorsan lezavarja az egészet. Na, te nem csináltad ezt és ez igazán megfogott a történetedben. Fent tartottad az izgalmat a legvégsőkig, váratlan fordulatot hoztál bele, szóval elismerésem, nekem nagyon tetszett.:3
Folytasd az írást mindenképp, van tehetséged hozzá.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat