Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Huskyk
Megosztás: f

Huskyk

Történet: Egyszer volt, vagy mégsem volt, Szibériában történt. Több husky csapat készül a közelgő versenyre. Alaszkai malamutok is részt vesznek, de most a huskykról van szó. Nos, mindenki egy kis kunyhóban lakik. Egyedül, vagy nem egyedül, élő emberek élnek ezekben a faházakban, huskyjukkal. Mindenki kemény edzésbe kezd, mikor fülükhöz jut, hogy verseny lesz. A kutyák is komolyan veszik ezt, mivel ők is nyerni szeretnének. Az út kb. 10 kilométer hosszú, kettő és még egy pihenőhely, ahol ételt és italt, meg öt perc pihit kapnak. Tiszta luxus, mi? De a kutyáknak fárasztó, nem bírják ki a 10 kilométert fáradság nélkül! A havas terület, a hóesés, ez nem olyan hely, ahol gond nélkül átsuhanunk a pályán!

Szabályok:

~ Nincs -leg, egyetlen és társai!
~ Ne irányítsd más karakterét!
~ Senki sem tökéletes, nem kritizálunk!
~ Vitát most azonnal TILTOM! Ezeket Levélben intézzétek!

Karakterlap:

Név: (Kínaitól kezdve az oroszig bármi lehet!)
Kor: ( újszülöttől a 12 évig)
Nem: (de. Amúgy kan és szuka lehet egyaránt! Vagy lány és fiú embernek))
Tulajdonság: (maximum három értelmes mondat!)
Történet: (nem muszáj, de ha akarsz, akkor max négy, öt mondatot firkancs má' ide!)
Rang: (leírom, mert nincs sok: vezér, szóval az első (egy csapatnál max. 2), "húzó" (Paw. Enciklopédia. Hu), további kutyi aki a szánt húzza (egy csapatnál max. 8) és... szerintem ennyi!^^)
Gazdi: (uhumm... hohy embert is lehet hozniii! Ide a gazdi neve kéne!:3)
Kinézet: (egy huskyt vagy egy embert kérek)
Egyéb: (egyéb dolgok a karidról)

Remélem tetszik, és sokan jelentkeztek!:3 A karilap remélem érthető *mé ne lenne az!* Tőlem jön, Iki, Tropper, Poppern, Kaya, Fehu, Rauch, Saba és Rouge!^^ És lehet keverék husky is, de jobb lenne a fajtatiszta!:3

( 305 megtekintés )

Szólj hozzá:

cegelil201 2017. 11. 20. 20:11  
Silvermoon elhelyezkedés:

Ghost      Mya
Wyatt      Lady
Princess  Waya
Jason      Mike

    Szán
      =
Amanda Rosewood

cegelil201 2017. 11. 20. 20:04  
Egy kis olvasni való! :3

Név: Lady ’Lédi’
Kor: 2 éves
Nem: szuka
Tulajdonság: Egy kedves, nyugodt természetű szuka. Ugyan rengeteg energiája van, és imádja a rohangálást, szánhúzást, de nehéz más játékkal elcsábítani. Álltalában szívesen sétálgat, de nehéz rávenni arra, hogy felkeljen egy kis játék kedvéért. Szívesen csatangol, ha társaságban lehet. Amolyan csendes szuka, aki inkább hallgat, és csak szivattyúzza magába az információk tömkelegét. Nem szereti, ha pihenés közben zaklatják, és elég morcos tud lenni érte, ha megzavarják a pihentető, szépítő alvásában.
Történet: Egy tenyésztőnél született, már szülei is szánt húztak, így kiskorától kezdve nevelték erre. Társaival nőtt fel, így elég szoros köztük a kötelék, még ha néha össze is vesznek.
Rang: húzó (Mya mögött)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Vörös hám: 

Név: Mya ’Mia’
Kor: 3 éves
Nem: szuka
Tulajdonság: Elég mozgékony, szeret száguldani, és meglehetősen fáradhatatlan. Szeret a többiekkel lenni, de élvezi a pihenés csendes perceit is. Határozott, komoly, és tekintélyt parancsoló. Nem tűri az ellentmondást, és nyugodt szívvel teszi helyre azokat, akik nem úgy viselkednek, ahogy kell.
Történet: Szibériában született, de járt már Alaszkában, és más tájakon is.
Rang: vezér (jobb elől)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Lila hám:
Egyéb: Ghost a tesója

Név: Waya ’vájá’
Kor: 1,5 éves
Nem: szuka
Tulajdonság: Elég kelekótya, és játékos, de nagyon gyors, és mozgékony. Sokkal több energiája van, mint bárki másnak, és ezt a feles energiát nem mindig tudja levezetni versenyzéssel, bár ha sokáig nem tudja levezetni, akkor versenyen hajlamos bomlasztani a csapatot, mivel gyorsabban akar haladni a többieknél. Általában a többi szuka szokta helyre tenni a fejét, mert néha nem tudja, hogy hol a határ.
Történet: Tenyésztőnél született Moszkvában és elég hamar Amandához került.
Rang: húzó (Lady mögött)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Sárga hám:

Név: Princess
Kor: 3 éves
Nem: szuka
Tulajdonság: Egy kedves, törődő szuka, aki nagyon anyáskodó. Engedelmes, és szeret gazdái közelében lenni. Jobban szeret a csapattársaival lenni, de nem veti meg mások társaságát sem. Gyors, és ami azt illeti meglehetősen jól bírja, hosszú távon jól fut.
Történet: Alaskában született, de 4 hónaposan már Amandához került Szibériába.
Rang: húzó (Waya mellett)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Világoskék hám:

Név: Jason ’Dzsészön’
Kor: kan
Nem: 3,5 éves
Tulajdonság: Elég undok tud lenni. Nagyon harcias, és erős. Nem szereti, ha ellentmondanak neki, így gyakori, hogy összekap a többiekkel. Gazdáival mindig engedelmes, és olyan álszent tud lenni, hogy az néha már fáj. De nyugi, jó tulajdonsága is van. Meglehetősen határozott, és még annál is inkább makacs. Ha valamit elhatároz, akkor arról még maga az Atya Úr Isten se tudná lebeszélni.
Történet: A többiekkel ellentétben ő Európából származik, még annál is pontosabban Erdélyből. Fél éves koráig ott élt, szinte teljesen vadon, viszont akkor Amandához került, és szánhúzó lett. Mivel színe nem szabályos, így elsőre sokan hiszik, hogy keverék.
Rang: húzó (Princess mögött)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Vörös hám:

Név: Mike ’Májk’
Kor: 5 éves
Nem: kan
Tulajdonság: Gyűlöli, ha öregnek nevezik. Nem öreg, csak tapasztalt. Ő a legidősebb a csapatban, és ezért tisztelik is, de egy lustaság. Erős, de eszméletlenül lusta. Általában mást sem csinál, csak alszik, és nem áll jót magáért, ha megzavarják alvás közben. Nem az a játékos fajta, de néha benne van a buliban. Bár nem a leggyorsabb egyed, de nagyon erős, és kitartó.
Történet: Mivel színhibás, vagy… mintahibás, ezért eleinte azt hitték, sőt, most is sokan hiszik, hogy keverék. Csak a törzskönyve tudja bizonyítani, hogy fajtatiszta, de gazdáját ez nem is igazán izgatja, hiszen nem egy versenyt nyertek már meg vele ez alatt az öt év alatt.
Rang: húzó (Waya mögött)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: Zöld hám:
Egyéb: Soha, de soha, semmilyen körülmények között NE keltsd fel! Kivéve, ha meguntad az életed! : D

Név: Ghost ’Goszt’
Kor: 3 éves
Nem: kan
Tulajdonság: Mint azt neve is mondja, olyan, mint egy kísértet. Úgy jelenik meg, és tűnik el, mint egy szellem. Még ha ott is áll melletted, akkor sem biztos, hogy érzékeled a jelenlétét. Ghost kiváló futó, gyors, és kitartó.
Történet: Alaskában született, majd Amanda kezeibe került testvérével.
Rang: vezér (Bal elől)
Gazdi: Amanda Rosewood
Csapat: Silvermoon
Kinézet: kék hám:
Egyéb: Mya a tesója

Név: Amanda Rosewood
Kor: 23 éves
Nem: na vajon?
Tulajdonság: Kedves, kutyabolond lány, de van otthon egy utcáról mentett cicája is… Pontosabban az erdőből mentette, mivel beleesett egy csapdába, és senki sem jelentkezett érte, így megtartotta. Nem csak ez a nyolc kutyája van. Van még pár kutyája tartalékba, ha valaki lesérülne verseny közben. A kutyáit sosem tartotta láncon, és sokan bolondozták le emiatt, mert mindenki meg volt győződve, ha nem köti meg a kutyákat, akkor el fognak szaladni. Nos ez nem így lett, de mivel fő a biztonság, így lényegében egy hatalmas udvart kerített be nekik, amiben csak a kutyaólak vannak lehelyezve, valamint a teraszon szokta etetni a kutyákat.
Történet: Apja is kutyákkal foglalkozott, és a versenyzés már egész kicsi korában elragadta, ahogy a kutyák is a szívét. Minden kutyáját maga képzi, és nem híve a láncra verésnek, kivéve, ha muszáj. Mert ugye a szükség nagy úr.
Rang: Hajtó és gazdi
Csapat: Silvermoon
Kinézet: (<---Lili és Ami)
Egyéb: Van egy ikertestvére Livi(Lívia), de ő most Amerikában, azaz az USAban van, de hamarosan megy Kanadába is.
Livi és Ami*, nem Lili

Pawwy 2017. 11. 19. 22:00  
Cica baba, hm, jövő hét valamelyik nap, amikor mindenkinek jó!=>

Sky. 2017. 11. 19. 19:19  
Nemsokára érkeznek a karakterlapok, csak egy új történeten dolgozok... :c

Cica baba 2017. 11. 19. 18:29  
Am mikor kezdünk?

Pawwy 2017. 11. 19. 18:26  
Elfogadva!^^

Cica baba 2017. 11. 19. 18:01  
Név: Ronno
Kor: 2 és fél év
Nem: kan
Tulajdonság:: Ronno egy kedves és nyugodt kan, szeret játszani. Kissé gyerekes, folyton nyafog, nem elégszik meg semmivel. Utál egyedül lenni, egyszerűen szüksége van a társaságra. Olyankor folyton jár a szája, nem képes elhallgatni, mindenről képes dumálni. Még a fűről is. Hogy milyen és zöld puha. Szeret játszani, nem érdekli kivel csak szórakozzon vele. Imádja a kalandokat, mindegyikbe benne van. Makacssága sokszor bajba sodorta őt és barátait is, ezért sosem engedik el sehova barátaival. Nem vesz komolyan semmit, mindig elpoénkodja a dolgokat. Ezért nem igazán szoktak rá bízni dolgokat. Ronno egy nagyon barátságos kan, védi barátait, értük bármit megtesz. Nem a legokosabb kan, de ha kell használja az eszét. Elég ügyes kan, szereti testvéreivel a szánt húzni.
Történet: Nincs valami izgalmas története. Apja halála után kemény képzést kaptak testvéreivel. Idősebb testvéreivel sosem volt valami jó kapcsolata, Kayla az egyetlen olyan testvére akire mindig számíthatott. Mikor a falkát megtámadták sikerült testvéreivel elmenekülnie, igy ők négyen túlélték a harcot. Mikor rátaláltak Graffity- re hozzá csapódtak és azóta vele élnek.
Rang: húzó ( negyedik sor )
Gazda: Rebeca Peterson
Kinézet:
Egyéb: Farkas és husky keverék. Illetve Graffity elég sokszor megtépi, ezért van az orrán egy egész nagy seb.

Név: Kayla
Kor: 2 és fél év
Nem: szuka
Tulajdonság: Egy nagyon nyitott személyiség. Imád barátkozni, beszélgetni. Elég gyerekes, könnyű lenyűgözni. De ne tévesszen meg. Belül már teljesen összetört, hiába nevet vagy vigyorog mindig. Csak próbál erősnek látszani, nem akarja, hogy sajnálják. Utálja, ha segíteni próbálják, attól gyengének érzi magát. Szeretne mindent maga megoldani, akár az élete árán is. Azonban ő szeret segíteni másoknak. Ha teheti, mindig támogatja társait. Az életét képes lenne feláldozni azért, hogy a többiek megmeneküljenek. És bár nagyon szerethető jelleme van, szemrebbenés nélkül képes hazudni. Szinte mindig azt teszi. Múltjáról nem hajlandó mesélni, feltűnően tereli a témát. Igazából magáról se szeret mesélni - inkább a másikról faggatózik -, ezért erősen rejtélyesnek nevezhető, senki se tud róla semmit. Utál a középpontban lenni, és csak néha képes megállás nélkül dumálni, de akkor nagyon. Egy dolog van, amiről képes sokat beszélni: a kalandokról. Imádja a kalandot. Bármiben benne van, és bármilyen veszélyes is a túra, ő csak röhög rajta. Makacsnak se nevezhető, inkább sodródik az árral, de ha egy dologban 110%-osan biztos, akkor nem enged. Felidegesíteni nagyon nehéz, de megsérteni is, mert minden lepereg róla, és elpoénkodja a dolgot. Természetesen őt is látni komolynak: a harcokon. Kitűnő reflexei vannak, hallása és szaglása kifinomult, látása éles, ezért ráaggathatjuk a tökéletes harcos címet. Pedig mások előtt nem szereti mutogatni tehetségét, mert nem akarja, hogy lássák a vérszomjas ént. Mivel fontos számára, hogy mások szeressék. Próbálja mindig a legtöbb állat barátságát elnyerni. Szeret barátkozni, bárkihez odamegy, és addig üldözi, amíg az ki nem jelenti, hogy barátok. De a barátai nem csak úgy vannak: számít neki a véleményük, mindenről kikérdezi őket, és próbál a legtöbbjüknek megfelelni. Ha azt mondják, hogy ölesse meg magát, megteszi. Megteszi, mert szeretne mások számára hasznos lenni, nem szeret arra gondolni, hogy ő csak teher, vagy egy haszontalan tag. És pont ezért hazudozik másoknak is. Hogy megfeleljen nekik. És emiatt is kockáztatja életét. Nevezhetjük idiótának, de inkább csak merész.
Történet: Idősebb testvérei nem igazán törődtek vele, csakis Ronno. Ő mindig ott volt neki. Illetve a barátai. Ők nagyon közel álltak hozzá, folyton vele voltak, Kayla nem volt képes békén hagyni őket. Mindig is azt hitték egy esetlen, gyenge szuka, aki fél egyedül lenni. Pedig ez nem igaz. Kayla csak szeretett velük lenni, kiélvezni a velük töltött időt, nem akarta elvesziteni őket. Első harcukon Kayla szó szerint mészárolt. Mindenkit megölt, aki az útjába került. Barátai megijedtek tőle és otthagyták, nem törődtek vele többet. Kayla- nak már csak testvérei maradtak, akikkel sikerült elmenekülnie a harcról, azóta egyedül él testvéreivel.
Rang: húzó ( harmadik sor )
Gazda: Lena Peterson
Kinézet:
Egyéb: Farkas és husky mix. Csak azért csatlakozott a csapatba, mert testvérei is, illetve gazdája gyorsnak találta.

Név: Lilith
Kor: 2 és fél év
Nem: szuka
Tulajdonság: Lilith egy kissé zárkózott, csendes szuka, aki nem nyilik meg mások előtt. Nehezen lehet elnyerni a bizalmát, viszont ha kitartó vagy lehet sikerül. Akiket hamar megkedvel örökké kiáll mellettük, megvédi őket. Újakkal elég goromba és pofátlan, nem ajánlatos hozzászólni. Elég erős szuka, bár nem igazán harcol, csak ha nagyon kell. Graffity szerint a húga is erősebb, ezért mindig vele van. Alapból egy igazán aranyos, kedves szuka lenne. De nem az. A sok csalódás után, a szerettei elvesztése után már nem akar senkit sem közel engedni magához. Birja a szenvedést, bár Graffity mindig megvédi, igy nagyjából biztonságban van.
Történet: Apja halála után nagybátyja nevelte őt és Aaron- t. Barátait elvesztette, folyton húgával voltak, ő edzésben vett részt bátyával. Sosem volt ideje semmire, az edzés elvette az egész idejét. Egy évesen végre felszabadult, akkor jött a falkába egy kan, Dragon. Lilith azonnal beleszeretett, később Dragon párja lett. Mikor a kan béta lett pár hónappal később elárulta a falkáját, összetörve Lilith szivét is. Testvéreivel elmenekült, azóta ilyen zárkózott és goromba. Mivel Aaron nem tartott velük a versenyekre és saját falkát alakított Lilith kissé összetört, de már jobban van.
Rang: húzó ( harmadik sor )
Gazda: Rebeca Peterson
Kinézet:
Egyéb: Farkas és husky mix. Graffy mindig mellette van.

Név: Graffity ( vagy Alpha, de csak testvérei hívják így )
Kor: 2 és fél év
Nem: szuka
Tulajdonság: Graffity- re ragadnak a szukák, helyes, izmos és erős. Nagyon hamar felkapja a vizet, bár próbál mindig nyugodt maradni. A legtöbb kutya általában meglepődik, ha leáll veszekedni Graffy- vel. A kannak hatalmas száj van, kegyetlenül lealáz másokat és elmondja a véleményét. Gorombaságával nem egyszer ijesztett el másokat, sokan félnek tőle. Nem csoda, Graffy már sok kutyát megölt, csak mert az útjában voltak, vagy gúnyolódni próbáltak. Elragadó, pimasz mosolyosa minden szukát levesz a lábáról. Graffy még talán csak egyszer volt szerelmes, akkor is mindent elbaltázott. Azóta kevés szukával áll szóba, kivételek a húgai. Ritka ha van olyan szuka, akivel kicsit is kedves. Mint már említettem, harcokban tökéletes teljesít. Reflexei tökéletesek, szempillantások alatt kitér a támadás elől és sokkal hamarabb támad. Néhány harapással végez egy kutyával, pengeéles fogai vannak, hatalmas, izmos teste. Hallása és szaglása is tökéletes, harcokon és vadászatokon is tökéletesen teljesít. Mindig figyel, sosem kalandozik el. Minden feladatot komolyan vesz, semmit nem kapkod el. Ha jó kedvében van, kivételesen szeret játszani. Azért tud néha kedves is lenni, főleg ha megszokta a társaságot.
Történet: Apja egy farkasfalka vezére volt, az anyja egy kutya- farkas mix. Erről viszont apja nem tudott. Fél évesen nagynénje elhitette apjával, hogy Graffy nem a kölyke, ezért meg akarta ölni. Trigger sikeresen megmentette, de végzett apjával. Trigger csapatában élt egy ideig, ott ismerte meg Lisát. Egy évesen Lisa otthagyta egy kan miatt, azóta nem érdeklik a szukák. Két évesen megküzdött bátyával, pár hónappal később pedig testvérei hozzá csapódva csatlakoztak a csapathoz.
Rang: vezér ( első sor )
Gazda: Adam Black
Kinézet: Kék szemei vannak, csak a képek nem igazán látszanak.
Egyéb: Farkas és husky mix. Aaron mindennél jobban utálja, mert otthagyta a családját.

Név: Galax és Astra
Nem: kanok
Kor: 2 és fél év
Tulajdonság: A: Tulajdonság: Astra... na igen. Mint egy nagy kölyök, folyton pörög, ugrál, játszik és futkorászik. Emellett egy nagyon kedves, ragaszkodó kutya, aki mindenkiben csak a jót látja. Talán pont ezért keresik fel olyan sokan a társaságát, főleg a szukák. A mosolyt sosem lehet letörölni a pofájáról. Humoros, vicces állat, aki a legrosszabb helyzetekben is a jóra gondol. A kaland a mindene, mindegyikben benne van. Bár senki se nézi ki belőle, de igen is erős harcos. Könnyedén kicselez bárkit, éles fogaival szempillantások alatt elharapja egy másik kutya torkát. Vadászni is épp olyan jól tud, bármilyen nagy növényevőt leterít. De ezzel nem igazán szeret dicsekedi, mindig egy serény, csendes egyed volt. Természetesen ha társaságban van, akkor csak dumál, be sem fogja a száját. Minden sértés lepereg róla, nem bánja, ha alázzák. Túlságosan kedves ahhoz. Persze néha ő is tud goromba és pofátlan lenni. Ha barátjait bánták, azonnal kiáll mellettük.
G: Szeret vadászni, nem is kicsit. Ebben a tevékenységben előnyére van a gyorsasága, rejtőzködésre alkalmas bundája és halk léptei. Az átlagnál gyorsabban fut, a sok edzésnek hála. Nemcsak a vadászatban, hanem a párbajokban is kitűnően jeleskedik jó reflexei, rugalmas testalkata és jó manőverezésének köszönhetően. Ugyanis játszi könnyedséggel képes éles kanyarokat bevenni, ezáltal könnyedén becsaphatja ellenfelét. Hiába nevezzük bátornak és vakmerőnek, félénk is. A beszélgetés kezdeményezése nem az erőssége, de utána megered a nyelve. Azonban mégis leginkább egyedül szeret lenni, de azért néha neki is szüksége van egy társra, aki támogatja, segíti, akiben megbízhat. Általában kedves, jókedvű és gyakran mosolyog, csak vadászat idején komolyodik el. Könnyű barátkozni vele - csak kezdeményezni kell -, mert könnyedén össze lehet vele hangolódni. Imád játszani, ugrálni és szórakozni. Borzasztó türelmes, azonban a sértegetést nagyon nem bírja. Az az, amivel egyből fel lehet húzni. Elég makacs, mindig kiáll az igaza mellett, még ha egy idegenről is van szó, annak a pártjára áll, akinek az érvelései jobbak, ezért akár a barátja ellen is fordul. Tele van energiával, nem képes egy helyben ücsörögni, mindig csinálnia kell valamit, ami a céltalan rohangálás is lehet. Pont ezért van az, hogy nem nagyon lehet mellette unatkozni, mert olyan, akár egy kölyök, akinek mindig játszásra van szüksége.
Történet: Astra sosem ismerte igazi szüleit, Galax anyja nevelte. A szuka sajnos nem tudta etetni a kölyköket, mivel összesen hét kölyke volt, Astra- val nyolc. Ezért felkereste idősebb fiát, Triggert. Odaadta neki Galax-ot és Astra- t, akikben a legtöbb reményt látta a túléléshez. A kan átvette őket, így kerültek Chris- hez.
Rang: húzok ( egymás mellett )
Csapat: Cloudy
Gazda: Chris Hermony
Kinézet: A:
G:
Egyéb: Astra fajtatiszta husky, Galax husky, német juhász és malamut keverék.

nonti 2017. 11. 19. 16:54  
Bocsi, azt nem gondoltam hogy ez szerepben baj, azt tudom, hogy a valóságban nem tudná, de ez szerep. Akkor keresek neki más képet. És egy kicsit átírom a tulajdonságot.

Rocky kinézete: Rottweiler Husky keverék.

És a tulajdonságai: Tapasztalt kutya, sosem izgul a versenyeknél. A szánban a legidősebb, ezért tisztelik őt, még ha egy kicsit fura is a bundája. Rövidebb a szőre mint a Huskynak, de tulajdonképpen olyasmi színe van, csak egy kicsit Rottweileres, ez egy ici-picit az alakján is látszik.(Még ha a képen nem is.)(Rottweiler és Husky keverék.)

K. Ruby 2017. 11. 19. 16:27  
Így van, de szurkoló még lehet.

Cica baba 2017. 11. 19. 16:21  
Nonti, már mondtuk. Rocky túl kicsi a szánhúzáshoz.

cuki71 2017. 11. 19. 14:36  
Dixie:

nonti 2017. 11. 19. 13:29  
Nya írom a tulajdonságokat.

Maja: Kedves és segítőkész szuka, ő a vezér a szánban. Szeret szánt húzni, ez az ő hobbyja. Szeretné megnyerni a versenyt, de nem számít arra, hogy dobogósok lesznek.

Alex: Jó állóképességű és gyorsaságú kutya. A csapatával jól kijön, jó összhangban van velük. A versenyt meg akarja nyerni, hajtja őt a versenyszellem.(Fogalmazás egyes, tudom hogy ez milyen h.lyén hangzik, de nem tudom ezt jobban leírni.)

Molly: Nemsokára kölykei lesznek, valószínűleg a versenyen még nevezhet, de utána szüntet kell tartania a szánhúzásban. Molly izgul, de nem a verseny, hanem a kölykei miatt, hogy hogyan bírja a szánhúzást a kicsik miatt. És félti őket, hogy valami bajuk lesz, egyszóval mostanában elég félős.(Na megint fogalmazás egyes.)

Zeusz: Harcias kutya, mindet magának akar, még ha nem is kell neki, ő csak azt akarja, hogy ne másé legyen. Mindenből versenyt csinál, és a versenyeket elég komolyan veszi, ezt a versenyt pedig véresen komolyan veszi. A győzelem érdekében minden edzésen kiteszi a lelkét, és ha teheti, plusz órákat is tart magának.(Na én biztosan meg fogok bukni fogalmazásból, még ha már nem is tantárgy.)

Nina: Megvédi a kisebbeket, és szereti is őket. Mindig kiáll az igaza mellett. Anyjaként szereti Maxet, vagyis hát ő a nevelőanyja.

Rocky: Tapasztalt kutya, sosem izgul a versenyeknél. A szánban a legidősebb, ezért tisztelik őt, még ha egy kicsit furán is néz ki, mivel keverék. Hosszúkás teste van és alacsonyabb a többieknél, a szőrzete pedig olyan, mint a Huskynak.(Wales Corgi és Husky keverék.)

Sky: Kedves, játékos, eleven, túlságosan is hiperaktív kutya. Attól függetlenül, hogy egész nap ugrál és rohangál, gyenge kutya.

Fanni: Imádja az állatokat, különösen a kutyákat, a Husky a kedvenc fajtája. A versenyre nagyon edz, szeretné megnyerni, de nem tartja esélyesnek magát. És egyáltalán nem a kutyákat tartja rossznak, magát hibáztatja amiért tapasztalatlan, magát tartja hibásnak amiért nem olyan jók.(Na valaki írjon be egy fogalmazás egyest.)

K. Ruby 2017. 11. 18. 20:49  
Lehet. Nati, én se nagyon tudtam, h lehet, de eszerint... Akkor hozok majd.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat