Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Juhászkutyi.)

Rocky naplója 2.
Megosztás: f

Rocky naplója 2.

- Te... - kezdett bele, de ekkor anyut vettem észre. Hátranéztem anyura, és mire visszafordultam, a kutya eltűnt.
- Rocky, miért mentél el, egyedül? - nézett rám nagyot sóhajtva.
- Hova lett? - mondtam alig hallhatóan. Nem figyeltem, hogy anya mit mond nekem.
- Mi? - lépett mellém.
- Öööö.....semmi! Csak láttam egy....gyíkot! Igen.. egy gyíkot! - füllentettem anyunak. Nem tudom miért mondtam ezt, talán nem is hinne nekem. Ki kell derítenem, hogy ez mit jelentsen! A szuka után mentem.
Egész este csak ez járt a fejemben. Nem tudtam kiverni a fejemből, egyfolytában ezen gondolkoztam. Mire utalhatott? Kis idő múlva elaludtam.

Sötét volt. Csak a baglyok huhogását lehetett hallani. Hangokat hallottam és megfordultam. Megint az a kutya! Nevetve engem bámult. Egyre közelebb lépett, aztán letepert a földre. Lélegzetemet visszafolytva bámultam éjfekete szemeibe. Olyan varázslatos, de egyben ijesztő! Hangosan felnevetett.

Ekkor felkeltem. Ijedten lihegtem, és felültem. Nagyon zaklatott voltam. Körbenéztem, de csak a sötétséget láttam és néhány fát körülöttem. Nagyot sóhajtottam. Azt éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Újra körbenéztem, de semmi. Próbáltam magamat megnyugtatni, de nem ment. Egyre csak nézelődtem, aztán mintha elvarázsoltak volna és, azok az emlékek újra visszajöttek, amiket a fekete kutyával szereztem. Megráztam a fejem, elhesegettem a gondolatokat a fejemből. Sóhajtottam és újra lehunytam szemeimet.
Reggel már jobban megnyugodtam, útnak indultunk a kis csapattal. Az erdőben sétáltunk, és kb. olyan fél óra múlva egy városba értünk. Hamar elment az egész nap. Egy háznál pihentünk a város végén. Nagyon magas ház volt. Tele volt ablakokkal a fal, középen egy nagy ajtó. Az ajtó mellett feküdtünk. Elaludtam. Pár óra múlva felkeltem, sötét volt. Felálltam, aztán elindultam, megkerültem a házat. Mintha nem én irányítottam volna a testem. Legszívesebben maradtam volna a többiekkel, de egyszerűen nem tudtam irányítani a testem. Mintha nem is én mozogtam volna. A ház másik oldalán megálltam. A másik oldalról megérkezett, a fekete kutya. Ijedten lépdeltem hátra. Szemében tükröződött a gonoszság. Nagyon furcsa volt, és ijesztő. Közeledett hozzám, én pedig egyre gyorsabban lépdeltem hátra, és egyre gyorsabban vettem a levegőt is. Megálltam. Egyet még előre lépett és elnevette magát. A ház falát bámultam, nem mertem a szemébe nézni. Még a hideg is kiráz, ha meglátom ezt az állatot.
- Te.... egy fakas vagy! - nézett a szemeimbe, és én is az övébe.
- Ez nem lehet, hazudsz! - próbáltam erősnek tettetni magam, de belülről nagyon féltem.
- Nem hazudok! Miért is lennél kutya? Az igazi anyukád egy farkas,az apád kutya. Nem kellettél nekik! Egyedül hagytak téged! Honnan is tudnád, hogy mi vagy? Nem ismerted a szüleid? Most egy kutya nevel, de te nem vagy az! Egy farkas lakozik benned! Majd meglátod... - aztán eltűnt.


Hát próbáltam beletenni több gondolatot, amit a kutya gondol és egy kicsivel több tájleírást is.
Remélem elnyerte tetszéseteket!

( 84 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 13. 20:26  
Hát most a suli miatt nem nagyon volt időm de remélem, hogy az elkövetkezendőbpár napban sikerül hozni!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 21:23  
Itsme rendben!
~ Smaragd ~ köszi!
Holnap hozok egy folytit!

~ Smaragd ~ 2017. 11. 11. 18:45  
Jó lett

Itsme 2017. 11. 11. 17:41  
Nagyon rövid, de érdekes. Na hagyd ki az entereket, kissé idegesítő volt, hogy pár mondat után megjelentek. Folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 16:58  
Köszönöm! :3

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 16:50  
Jobb lett.!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat