Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Dream 8.
Megosztás: f

Dream 8.

Reggel, amikor kiértem a lovardába, nagy meglepetés ért minket: Natali nem volt egyedül, ott volt vele a tegnap látott fekete mén, és bátran viselkedett az emberekkel, hagyta, hogy Alessia hozzáérjen. Valószínűleg megszökött valakitől.
- Mi lesz vele? - kérdeztem a nőt.
- Kiraktunk pár hirdetést az internetre, meg a villanyoszlopokra, hátha egy közeli farmról megszökött, ha nem jelentkeznek érte és nem megy haza, itt marad - válaszolta.
A ló nem tágított Natali mellől, de a legelőn nem maradhatott a táboros kisgyerekek miatt, ezért be kellett vinni egy bokszba - Natalival együtt. A lovat minden gond nélkül sikerült bevinni egy állásba. Sikerült távol tartani tőle a táborosokat, ami egyáltalán nem volt baj. Délutánra mind az öt tanya jelezte, hogy nem az övüké, és hazamenni sem akart, nálunk maradt. Az utolsó óra után Alessia lovagolt rajta, és körülbelül olyan volt, mint Natali így én is felülhettem rá, meg Jake is. Nagyon stabilan megülte a vadlovat, aki nem igazán volt rosszabb, mint a palominó kanca. Valószínűleg valaki kidobta és letagadta szegényt, lehetetlen, hogy vadló. Rachel Jake ügyességén nagyot nézett, és bizony, ő is beleszeretett. De jó! Másnap az elviselhetetlen lány fekete toll-fülbevalóban, ékszerekben, hajával egyező színű egybe-ruhában és koromsötét, 12 centiméter magas tűsarkúban jelent meg. A lovardában. Ilyenkor jól van? Alessia haza is küldte átöltözni. Biztosan Jake miatt csinálta, vele szemben esélyem sincs, Rachel szép lány, és menő is, mondjuk nem kedves, de ez egy fiúnak sem számít, fogadok! A lány nagyon nyomult a szőke fiúra, de nem ő hagyta, ez viszonylag megnyugtatott. És bevallom, féltékeny lettem, pedig Jake nem kedveli Rachelt, de mégis! Még jobban gyűlöltem őt, még jobban, pedig eddig sem szerettem azt a lányt.
Teltek-múltak az idők, és már az utolsó hét volt a lovas táborból. Az utolsó héten a nap közben  inden átlagosan folyt. Az ott alvás szuper volt, általában egy szalmát húztam Tündér boksza elé és ott aludtam, egyszer a szalmát már a bokszba is behúztam, de Alessia is ott volt, nem akart egyedül hagyni, és a ló hátán is töltöttem az éjszakát, természetesen a lovardatulajdonos is velem volt, és Tündér remekül viselkedett! Egyszer sátorban aludtam, méghozzá Jake - vel! Rachel teljesen kiborult, amiért ez vele nem történt meg, és tulajdonképpen olyan volt, mint egy átlagos sátorban alvás, nem történt semmi különös, de hűűű! A tábornak vége lett, de még izgalmasabb dolgok történtek a lovardában, legalábbis részemről.

Na igen, ez a rész elég fantasy volt, de ez szerintem nem nagy baj. Nem volt valami eseménydús rész, de remélem legközelebb már az lesz.

( 51 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2017. 11. 11. 18:53  
A képen egy meggypej mén van, de tök mindegy. Folytasd^^

nonti 2017. 11. 11. 18:36  
Köszi

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 17:09  
Jó! Várom a folytatását!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat