Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Dog Life 2.
Megosztás: f

Dog Life 2.

Bonnie szemszöge

A következő nap valami furcsa dologra ébredtünk. Olyan nagy volt a területünk. Pedig ugyan úgy, ahogy szoktunk lenni az udvarunkon voltunk a kis házunkban. Még anya is ott volt, de így is bőven elfértünk.
Anya zaklatottnak tűnt. Már mind biztosak voltunk benne, hogy valami nincs rendben. De vajon mi? Nem tudtuk. Volt valami hiányosság. Nagyon elgondolkodtam, mi lehet a baj.
"Talán kibővítette az a két lábú kutya a házunkat, vagy mi lettünk kisebbek. Lehet, hogy új lakó érkezik a házba. Vagy... elmegy. Igen, azt hiszem ez lesz a baj. Valaki eltűnt, elvitték, kilakoltatták, megkínozzák."
Miután ezt végiggondoltam, rögtön megszámoltam hányan is vagyunk mi testvérek. Négy kiskutyának kellet volna feküdnie a házban. Azonban csak kettő volt és én. Hárman. A testvérünk eltűnt!
- Anya, hol van a testvérünk? - kérdeztem anyától zaklatottan.
- A gazdánál. Bevitte az ő házukba - mondta a szuka.
- Most mi lesz vele? Szétcincálom a gazdát... Gazda? Az meg ki? - kíváncsiskodtam.
- Az a kétlábú. Kedves, de elszakít a gyermekemtől. Tudod, ilyenkor a kiskutyákat pici korukban elszakítják az édesanyjuktól. Más gazdához kerülnek, akik vigyáznak rájuk. De ne ijedj meg! Ez nem rossz dolog! Kedves emberekhez fogsz te is kerülni - mondta anya.
Nagyon megijedtem. Nem szerettem ezt a kétlábú gazdát sem. Féltem, hogy a tesómat soha többet nem látom. Még nevet sem kaptunk! Szegény.
A következő pillanatban kilépett az ajtón a gazdánk. A kezében tartotta fehér és barna színű testvérünk. Szőre borzos és koszos volt. Nagyon megviseltnek látszott. A szép kék szemeit alig láttuk, olyan nagyokat pislogott. Szegényt már biztos este bevitték, és nem tudott aludni. A kétlábú nem rakta le őt. Tovább ment és kivitte a kerítésen túlra. Egy furcsa négykerekű szerkezetbe rakta bele. Azt hiszem a szüleim autónak hívták. Miután berakta a testvérem bezárta az autó ajtaját és integetett. A mi kis, negyedik testvérünk kivált a csapatból. Sajnálom! Nagyon szerettük őt.

( 43 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sky. 2017. 11. 11. 22:03  
Aranyos történetnek ígérkezik! ^^ Elolvasnám a folytatását, mert eddig tetszik (:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 16:59  
Jó! Szeretnék olvasni egy folytatást!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat