Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Ashley1998)

Hmm?
Megosztás: f

Hmm?


Gondolom mindenkinek elárult a rövidke leírásom valamit erről a cikkről. Nem táborról, de még csak versenyről sem lesz szó. Mondjuk... ez szerintem egyértelmű volt. Aki jobban ismer, az tudhatja, hogy engem nem ezek a típusok jellemeznek. Elkalandoztam megint! Szóval lényeg a lényeg, történetet szeretnék kezdeni. Nem akartam így bejelenteni, de azért csak megkérdezem, hogy mit olvasnátok szívesen, milyen karakterekkel... Nekem van néhány ötletem, talán ezekből válogathatnátok, kommentbe pedig szavazhatnátok, hogy melyik legyen. Annyit még elárulok itt az elején, hogy a "történetek/sorozatok csapatába" kerülne az én irományom is. Hmm... szerintem ennyi. Na, csapjunk a lecsóba!

Első történetem egy fantasy, misztikus sztorynak indult, tudjátok, vérfarkasok, vámpírok és társaik, azaz a többi ilyesfajta lény. Inkább egy kicsi részletet megosztok veletek, így jobban eltudjátok képzelni.

Mew Roberts, a fiatal falusi lány nagyon beleszerelmesedett a város robajaiba, izgő-mozgó, egyben összetartó lakosságába. Mint minden sablonos történetben, ebben is a tinédzserkor örömei és szomorúságai kapnak főszerepet. Állj! Az előbb ugye azt mondtam, hogy a misztikus lényeket bújtatjuk főszerepbe? Igen, osztozniuk kell ezen a szerepen, mert ja. Tovább! Mewnek ugyan úgy telnek az unalmas, szokásos pillanati, mikor különös dologra lesz figyelmes. Vagyis, annyira nem különös, de azért nem mindennapi. Egy átlagos embernek. Tudom, sablonos, de Mew látja a szellemeket, kapcsolatba bír velük lépni, de egy ilyen különleges képességgel bíró lány csak a túlvilágiak szempontjává válhat?

Több szereplőnk is lesz természetesen, ennek a sorozatnak vagy a Starlight  vagy a Túlvilág címet adnám, kommentbe szavazzatok! |
                                    |
                                    |
                                    ˇ
 

Következő ötletemben a kutyusok kapnának főszerepet, ember és kutya közötti különös kapocsról, barátságról szólna. Címnek én az Everexists forevert gondoltam, persze ha ezt szavazzátok meg, akkor ti is adhattok ötleteket. Egy pinduri betekintő:

Az utcákat rengeteg, sőt, még annál több kutya járja, sikátorokban húzódnak meg, nem hiszik, hogy egyszer szeretni fogják őket. Na, de térjünk át a jobb oldalra, mikor végül is lesz gazdájuk (innen fog kezdődni a történet, mivel azt ahogy fentebb olvashattátok, a kapocs és a barátság lesz a középpontban)és... ja.

A harmadik ötletem még készül, a címe Never say Never lenne (szerintem), mert a kitartásról fog szólni, hogy ne hagyd magad, küzdj a végsőkig. Jó, halványlila fingom nincs, hogy mi lesz benne, de a lényeg ott van, találjatok ki valamit. Please!!!!!

A végére még annyit tartogattam, hogy amelyiket megszavazzátok, ahhoz szereplőket, karakterlapokat is írhattok. Előre is köszönöm, plusz azt is nagyon köszönöm, hogy elolvastad, (már aki) remélem tetszenek az ötletek. A megvalósításukkal lesznek gondok. Vagy... ha így jobban átgondolom... Nem, sikerülni fog, sikerülnie kell! (Ha már ezt képes voltam magammal megbeszélni)
                        Sziasztok! 

( 78 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sky. 2017. 10. 19. 18:24  
Köszönöm a hozzászólásokat, nagy valószínűséggel Csütörtökön, vagy pénteken érkezik a "Túlvilág" című sorozat első része

tutifrutti 2017. 10. 14. 16:32  
Alapjáraton mindegyik ötlet remek, bár az elsőn tényleg adj személyiséget a főhősünknek, mert ha azt írod, akkor nem fogom elfogadni a "tudom, hogy sablonos" szöveget. Beléd fogok kötni, hogy hamar találj ki neki valamit, vagy elmegyek hozzád, és verekedünk egyet. =)

1. sztorid: Na igen, adj neki személyiséget. Aztán ott van, hogy Edward, Jacob, Süsü, meg ilyenek, szóval hogy szerepelni fognak benne a misztikus lények is, Casper-en kívül. Szóval őket mindenki látni fogja, vagy csak a csajszi? Nekem ez ütött egy bazi nagy szöget a koponyámba. De első sorban ezt választom. =) És persze a Túlvilág címmel büszkélkedjen... =)
2. sztorid: Kutyik, ó, kutyik, istenek/istennők, szeretem őket, bár szerintem a lovas sztorik izgalmasabbak, és én jobban át tudom élni őket (történeteim fele kutyás volt, de mindegy). Persze ez még nem azt jelenti, hogy nem kell ez a sztori, mert kitagadom a kutyákat, meg 'kutya diszkrimináció', érted, de amúgy tetszik ez is, bár később kéne belevágnod, mert a KT-n már nagyon megszokottak a kutyák. Ha már KutyaTanya, attól nem kell feltétlen a kutyákról szólnia mindennek, az más kérdés, hogy én a történeteimbe kutya alakokat álmodtam meg, de amúgy én is kezdem őket unni... xd De ha mégis belevágsz, akkor jó lesz neki az Everexists forever cím.
3. sztorid: Jól hangzik, van mondanivalója, satöbbi, de ha nincs róla "halványlila fingod" sem, akkor inkább hanyagold, hátha kupán vág egy ihlet, ami ehhez illik. =) Szóval ezt most tényleg ne kezd el, mert ha valaki ad egy ötletet, az nem biztos, hogy jól állna a te személyiségedhez, vagy az alap sztorihoz, amit kigondoltál. De amúgy szerintem a cím így is jó: “Never say never „ . =)

Soko 2017. 10. 14. 9:01  
Nekem is az első nyerte el a tetszésem, talán mert a fantasy téma vonz a legjobban. Viszont arra figyelj, hogy azért a főszereplőnek is legyen jelleme, ne legyen az az agyon átlagos, mindig jószándékú, de a szőke csaj meg klikkje által cikizett csaj, aki egyszer csak felismeri, hogy aő a nagy kiválaszott... Ismerős? Legyen túl optimista, vagy túl pesszimista, lusta, agresszív, zárkózott, vagy akinek be nem áll a szája, tehát kapjon valamilyen személyiséget. Iletve nem csak ő, a mellékszereplők is legyenek érdekesek, tudjanak újat mutatni. Szerintem is a Túlvilág lenne jó cím, hisz főhősnőnk képessége ebben rejlik. Kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle! (:

Ashley1998
 
 
2017. 10. 14. 7:44  
Nekem az első ötlet tetszett, szerintem abból sok mindent ki lehetne hozni.(:

nonti 2017. 10. 13. 22:38  
Szerintem a fantasynak a Túlvilág cím lenne jó, engem érdekelne. A kutyásnak címet nem igazán tudok, de legyen benne a forever. A harmadikban ugye a kitartásról lesz szó, mi is lehetne jobb, mint egy tinédzser nehézségei, és hogyan oldja meg, erre én csak ***séget tudok, úgyhogy nem írom le.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat