Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Juhászkutyi.)

Miss Harrison megmentése
Megosztás: f

Miss Harrison megmentése

Joyce mérgében a távozó után hajította a közelében lévő díszvázát, mely azonnal ripityára is tört a hamarabb bevágódó ajtón. Ezután hisztizve körbetoporgott. Csak ezután erőltetett magára nyugalmat. A közeli tükörben megigazította a sminkjét és a haját, majd azonnal a kollekció legmerészebb ruháját vette magára. A fekete egybe ruha csupán a fenekét takarta, a háta nyitott volt. Széles, tollakkal díszített kalapot és a kelleténél magasabb sarkú cipőt húzott, mind ezt gyorsan, minden hiba nélkül. Ezután utasította a szobalányt, hogy meg ne moccanjon, amíg haza nem ér, ugyanis akkor oda a ruha tartása.
Magához kapta a retiküljét, majd kitrappolt a dolgozószobából. Az egyik kedves biztonsági segített neki nem leesni a lépcsőn, majd némi próbálkozás után a limuzinba is sikerült beülnie fenékvillantás nélkül.
- Hová megyünk, asszonyom? - kérdezte a sofőr, aki kétség kívül az egyetlen afroamerikai volt az egész birtok területén. Miután egy véletlennek köszönhetően sikerült megmentenie Mr.Harrisont, kitüntetésként azonnal sofőr lehetett. Díjazta az állást, sokkal jobban élvezte, mint a wc pucolást a közeli bisztróban, ezért aztán a végletekig hűséges maradt a fehérnéphez.
- A reptérre. A kettes járat egyik utasát kell felvennünk, valahonnan Amerikából érkezik - magyarázta Joyce, majd újra megigazította a haját, hogy jó tartása legyen.
- Á igen! Mr.Wood elé megyünk, az új biztonsági főnök elé, igaz? - kérdezte a sofőr, miközben finoman a gázra lépett és kifordult az utcára, egyetlen fotóst sem elütve. Ezután újabb gázadag következett, mellyel már a tetőre kapaszkodó újságírót is sikerült lerázni.
Joyce a kamerák látószögén kívülre kerülve már nem játszotta meg az érdektelen gazdag asszonyt, így kíváncsian előrébb hajolt, hogy jól értse a sofőr minden mondatát.
- Mit tud arról a fickóról? - kérdezte a nő, remélve hogy fontos információk birtokába jut majd.
- Csak a nevét - vont vállat a férfi, így téve főnökasszonyát az eddigieknél is dühösebbé.
- Ennyi?! És ha valami tolókocsis veterán? Apám régimódi és azt hajszolja, nincs is jobb annál, mint aki a hazáját szolgálja.
- Nézze a jó oldalát, asszonyom. Ha így lesz, rallyzhat egy tolókocsival  a lakásban.
Joyce megforgatta a szemeit. Mekkora humorzsák! Persze az ötlet nem is rossz, a barátnői szerint ezt egyszer úgyis ki kell próbálnia mindenkinek. Ahogyan a bunge jumpingot is.
Az új  biztonsági főnöknek bizonyára lesz majd pár szava az öltözéke láttán, így ezzel máris nyeregben érezheti magát. Öregnek és régimódinak hívhatja majd a vén fószert, így is kifejezve felsőbbrendűségét. Valamint egy életre közölheti a nyugerrel, neki már van hercege, aki vigyáz rá, nem kell egy amcsi.

Joyce türelmetlenül toporgott a sofőr mögött, nem messze a beszállókapuktól, ahol a járat utasai özönlöttek kifelé. A sofőrt felcímkézte a Harrison névvel, hogy a nyugger biztosan megtalálja. A biztonság kedvéért hatalmas fekete betűkkel írta, hogy az idős úr eltudja olvasni.
A sofőr nem volt ennyire nyugtalan, lelkesen tartotta az egész mellkasát eltakaró kartonlapot a névvel, miközben minden öreg fickónak odaintegetett, hátha ő a keresett személy. Legtöbbjükben ez azonnal terrortámadás gyanúját keltette és igyekeztek megkétszerezni csiga tempójukat.
Joyce a tömegben egy katonára is felfigyelt. Legalábbis a narancssárgára emlékeztető színű nadrág, a fehér póló és a fekete bakancs azonnal ezt juttatták a nő eszébe, nem is beszélve az izmos testről és a tipikus katona séróról, mely középen kicsivel hosszabbra volt hagyva, mint kétoldalt. Dögcédula is csilingelt a fickó nyakában, a cuccát pedig a nadrágjához hasonló színű hátizsákban hozta, az egyik vállán.
A nő biztos volt benne, ha Raymond nem lenne a háziállata, azonnal férjül kérné a fickót, akinek minden bizonnyal ő is feltűnt, ugyanis elindult feléjük.

Várom a véleményeket!

( 40 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat