Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Stormy)

Esetleg érdekelne?
Megosztás: f

Esetleg érdekelne?

Sziasztok!
Itt egy Icus! Elég régen neveldéztem, már úgy két hete? Naaa, mindegy, szóval, lehet, hogy láttátok, hogy egy Betti:3 nevű felhasználó megállás nélkül makacsul linkeli a kutyájáról készült videókat. Nos, igen. Mivel a társalgóban nem kap annyi figyelmet, ezért gondoltam, hogy egyenesen újságcikket írok! Szóval a mamámnak van egy kutyája, Bundás, de inkább Bundi, csak akkor Bundás, ha rosszul viselkedett. Egy nap a nyári szüneten úgy gondoltam, hogy: "Hé, miért ne csináljak róla videókat?". Nem kicsit unatkoztam, úgyhogy bele is tettem, ezzel egy plusz elfoglaltságom lett, és bizony, suli melett is, mivel már van 12 feliratkozóm, akik esetleg türelmetlenül várják, hogy új rész jöjjön. Hogy hogyan értem, hogy szinkronos videó? Hát felveszem a videót, majd rábeszélek, mintha a kutya beszélne, VAGY egyenesen a felvételben beszélek. Többen is mondták, hogy elég jól tudok játszani a hangommal, aminek örülök. Van olyan, hogy a barátnőm mondja, hogy sehogyan sem tudja Bundi hangját utánozni. Ilyenkor jó éezni, hogy valamit jobban tudok másoknál, hogy ebben az egyben, meg tudok másokat előzni. Mint emltettem 12 feliratkozóm van, ebből legtöbb nem tette számomra publi***á a nevét, pedig tényleg nem használom fel senki adatát, és nem szoktam megenni a feliratkozóimat reggelire. Maximum vacsorára! Na mindegy, csak annyi, hogy szeretném esetleg bővíteni a feliratkozóimat. Nem azt mondom, hogy: "Hé, te, ott a képernyő előtt, iratkozz fel!". Nézz meg egy videót és ha tetszik iratkozz fel. Még mit írjak ide? Ja, igen. Miket írhattok Bundinak!
1. Építő jellegű kritikát/Bíztatást, tőlem, ha nektek örömet szerez legyen negatív, nem én mondom meg
2. Kérdéseket a Kérdezz- felelek videóba. Ilyenből van egy. Majd linkelem!
3. Rajongói levelet: YOUTUBON KOMMENTBEN, KUTYATANYÁN (Betti:3) ÉS SNAPCHATEN (bundikutya, Szabó Alexia, ki hogyan találja meg )
4. Kihvásokat. Ilyen még nem volt, és nem is ígérem, hogy mindent teljestünk, mivel most példának okáért, nem önthetek forró vizet Bundira, vagy nem vezethet kocsit. Figyelem! A kihvásokat SZABADON ÉRTELMEZEM!
Hát igen, ennyi lenne, mindnégyet írhatjátok a videók alá is, de Kutyatanyán levélben is. Ahol jobbnak érzitek. Akinek van Kutyatanyája, az itteni levélnek jobban örülnék. Most jöjjön pár videó:
-Reakciók régi képekre
-Van reggeli rutin is, hogy ne maradjunk ki a sorból!
-Itt a Kérdezz-felelek
Ha kíváncsiak vagytok Bundi többi videójára (reakciós, szórakoztató, stb. ), akkor iratkozzatok fel a csatornámra.

U.I.: Remélem, nem baj, hogy beírtam egyszer a YouTube nevét, szándékosan írtam kevéssszser, remélem nem számít reklámnak. Csak azért írtam, hogy ESETLEG nézzétek meg a csatornámat! Puszi! Icus voltam!

( 266 megtekintés )

Szólj hozzá:

Betti:3
 
2017. 11. 21. 21:51  
Astrum, jaj, nagyon örülök, köszönöm szépen.
Igazából csak szórakozásból csinálom, de gondolotam rá, hogy, ha meglesz egy nagyobb megtekintési szám, akkor beszerzek hozzá kamerát, valamit egy normális, számítógépes szerkesztőt.

Astrum 2017. 11. 12. 16:20  
Na, mint ígértem, rálestem a videókra. Azt még a véleményem előtt leszögezném, hogy nem értek a videózáshoz, szóval csak nézői szemmel tudok véleményt mondani.
Az alapötlet, mint a kutya szinkronizálása jó, viszont a kivitelezéssel akad néhány probléma.
Az első, ami zavaró is, az a hang minőség. Néha olyan érzésem volt, mintha egy búra alatt hallgatnám a külső hangokat, és volt, hogy a mondat egyik fele jól hallatszott, a másik pedig elhalkult. A másik zavaróbb dolog az volt, hogy néha "rángattad" a kamerát, és egyáltalán nem a kutyát vetted. A beszéd is lehetne folyamatosabb, de ez persze gyakorlás kérdése.
Viszont, mint említettem, az alapötlet jó, elég sok mindent ki lehetne belőle hozni, de én azt javaslom, hogy szakadj el egy kicsit a youtube-on megtalálható sablonvideóktól (kérdezz-felelek, rutinok, stb.) és legyenek egyedi ötleteid. Amennyiben komolyabban gondolod, én javaslom egy jó kamera és mikrofon beszerzését, telefonnal sosem lehet igazán jó minőséget összehozni. De összességében jó ötlet, a humorosabbnak szánt részek is összejöttek javarészt, és ha javítasz egy kicsit, akkor szerintem jó lesz.

Betti:3
 
2017. 09. 30. 10:32  
LPS- ek? Teszek fel olyat is. De még nincs.
kendall, sajnálom, ha annak tűntek, pedig nem annak szántam.
Ezt úgy értettem, hogy mivel már összegyűlt ennyi, teszek fel videókat.

Ilovedogs♥ 2017. 09. 30. 10:02  
Megnéztem a csatidat. LPS-ek juuuujj imádom őket (igen ilyen gyerekesen viselkedek)

kendall 2017. 09. 30. 10:00  
hát..ne haragudj de egyes mondataid elég beképzelten hangzanak (pl. már van 12 feliratkozóm, rajongói levél)

Betti:3
 
2017. 09. 30. 7:18  
Sajnos nincs a laptopomnak mikrofonja, így én alapból nem tudnék számtógépes szerkesztővel rábeszélni.

AliNati2 2017. 09. 29. 21:11  
Okés, köszi ^^ Reménykedtem benne, hogy számítógépes, hiszen én ebben gyakorlottabb vagyok, de utáanézek

Betti:3
 
2017. 09. 29. 20:55  
Luca, oké várom. Majd jelezz vissza, hogy tetszettek- e!
Persze, hogy megmondom. egy telefonos appot használók Intro Maker a neve, igazából intrókészítésért jött létre, de bármit lehet szerkeszteni. Ott van olyan opció, hogy Spund és ott lehet rábeszélni a videóra. A hátránya, hogy kicsit sok reklám van benne. Remélem segítetettem.
Sound*

AliNati2 2017. 09. 29. 20:24  
Szia! Ígérem, bele fogok nézni (:
Milyen programot használsz? (Írtad, hogy utólag szerkeszted alá a hangot, és mivel én tavasszal indítom újra a csatornámat kutyák tanításával kapcsolatos videókkal, érdekelne.)
Remélem, nem gond, hogy így letámadtalak, mikor még bele sem néztem a videókba (:


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat