Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Fratelli per sempre
Megosztás: f

Fratelli per sempre

Sóhajtottam egy gondterheltet, majd tekintetemet az ezüstös holdra emeltem, utoljára. Elindultam a megvilágított ösvényen, melynek halványan kijárt útja, puha avarral volt fedett. Ez könnyítette lépteimet, mellé kellemes érzetet is adott, hogy nem a köves, poros földön kell végigtrappolnom. Út közben fejemet mélyen lehajtva tartottam, gondolkozva az életemen, a királyságon, a húgomon, a családomon. Anya halála után semmi se maradt nekem, apám nem foglalkozik velem, a húgom gyűlöl amiért én vagyok a leendő királyné. Gondolatmenetemet egy fülesbagoly zavarta meg, aki hangos huhogással közeledett felém, zuhanórepüléssel. Mivel azt hittem nekem jön, összeszorítottam kék szemeimet, fogaimmal együtt. Éreztem ahogyan nagy sebességgel elsuhan mellettem, és épp megérinti bundámat. Azonnal kinyitottam eddig csukva tartott szemeimet, majd megfordultam, és egyenesen a bagoly két szemébe meredtem. Hatalmas, haragos nézésű aranysárga szempárral találtam szembe magamat, kinek gazdája barna, itt ott fehér, és fekete tollazatú egyén volt, éles csőrrel és karmokkal. Kitárta szárnyait, mikor szembe fordult velem, majd felszállt a földről és egy helyben csapkodott. Hátam mögött sűrű köd jelent meg, ami felém kúszott és körbezárt. Egyszerűen nem láttam semmit, csak a bagoly vijjogását hallottam füleimben. Kétségbeesetten forogni kezdtem összevissza, ide oda kapkodtam tekintetemet, de sehol nem találtam a kiutat. A ködön átszűrődő furcsa, de mégis ismerős hangra felkaptam fejemet, és figyeltem. A köd lassan megszűnt létezni körülöttem, és felgyülemlett az égre, ahol fényesen kezdett ragyogni akár az éjjeli hold. Tátott szájjal, és könnyekkel küszködve fagytam le, mikor a köd hirtelen anyám alakjává formálódott, és egyenesen rám nézett. Egy halvány mosoly jelent meg arcán, és egy boldog pillantás, amitől összeszorult a gyomrom, és gombóc keletkezett torkomban. Nem szólt hozzám, csak mosolygott és nézett.
- A-Anya? - léptem előre remegő testtel.
Bólintott, majd lassan leszállt a földre, és felém lépkedett. Mikor közel ért hozzám, arcán egy megkönnyebbült pillantással fejét fejemhez dörgölte, majd megnyalta az arcomat. Boldogan dörzsölődtem nyaka alá, kis idő után vettem csak észre, hogy már nem köd alakjában van, hanem rendesnek tűnő húsvér tigrisalakban.
- De te meghaltál... - húzódtam el tőle, ijedséget tükrözve.
- North, nem hiába látogattalak meg ma este - szólalt meg végre, kellemes, lágy, mégis határozott hangján. - Két dolgot kell közölnöm veled, ami megváltoztatja jelenlegi életedet - hunyta le aranysárga szemeit, miközben arca komolyba váltott.
- Nem értelek - értetlenkedtem, majd leültem elé még mindig ijedt arccal.
Kinyitotta szemeit, majd sóhajtott egyet, és elkezdte.
- Elég idős vagy ahhoz, hogy megtudd, Luna és te nem vagytok testvérek, semmi közötök egymáshoz.
- De ez hogy lehet? Hisz... - szorult el torkom, majd a földre meredtem, ezt nem hiszem el, képtelenség.
- Mikor te és a testvéreid megszülettek, apád akkor talál rá Lunára. Hazahozta, és felneveltük veletek együtt. Mindig is kételyeim voltak Luna felől, de vettem annyi fáradságot, hogy elmondtam neki az igazságot, amiért rám förmedt. A veszekedésünk végül harcba ment át. Nem volt szívem bántani mikor a földre teremtettem, de ő nem így gondolkodott. Fűtötte a gyűlölet. Felpattantam és a földhöz szorított, kértem hogy ne tegye ezt de elborult az elméje. Csak egy hatalmas csapást éreztem, és minden elsötétült körülöttem, nem tudtam lélegzett venni, majd már semmit se éreztem, zuhantam a fekete mélységbe - fejezte be.
Ezek hallatán kieresztettem fekete karaimat, amelyeket mélyen a földbe vájtam. Fogaim meg-meg mutatták magukat, miközben testem szinte remegett a gyűlölettől, amit Luna iránt éreztem ezek után. Halk morgást hallattam magamból, szemeim kikerekedtek, miközben elmémben elképzeltem a harcot a két domináns nőstény között.

Remélem valamennyire kitisztázódott bennetek, hogy mi megy Luna és North között, amiről főszereplőnk eddig nem is tudott.
Titeket meglepett ez a fordulat?


By: Shinigami

( 304 megtekintés )

Szólj hozzá:

A Győztes 2017. 09. 23. 13:26  
A cím milyen nyelven van? Valami újlatin a tippjeim szerint.

Ayani 2017. 09. 02. 14:36  
Az, hogy "minden történetben" akadnak elírások, még nem jelenti azt, hogy ez így jól is van.
Ráadásul az, hogy fantasy műfajról van szó, nem azt jelenti, hogy bármi megtörténhet. Minden kitalált világnak meg KELL, hogy legyenek a saját szabályai, különben előbb-utóbb óriási káoszt szül az egész.

tutifrutti 2017. 08. 25. 12:28  
Igen, tudom, hogy előfordulnak. Ez nem is nagy felháborodás. A történet is tetszett, de ezt még egy kicsit még mindig rövidellem. A leírások viszont szépek, tetszettek.

amulet
 
2017. 08. 24. 23:23  
Kata, minden történetben elfordulnak elírások, szerintem ezt te is tudod, amellett ez a történet fantasy alapra épült, szóval ebben minden megtörténhet.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 24. 21:16  
Katám, tévedsz. A tigris befogadja a kölyöket, jobb szíve van, mint az embernek. :P Ne ragadtasd el magad, nem állsz túl közel a realitáshoz te sem.

tutifrutti 2017. 08. 24. 21:10  
Találtam elírásokat. De egyébként nem gondolom hogy a tigris csak úgy random befogad egy kölyköt... ösztön lények.

Shinigami 2017. 08. 24. 12:17  
Niki, igen ez lett volna az első kérdésem^^
Kíváncsi vagyok mit gondolsz, mi lesz a vége, szóval priviben firkantsd le.
Köszönöm a komid<3

amulet
 
2017. 08. 24. 1:40  
Nana, Lunát nem bántani -.- Első perctől kezdve szimpi:3 (Előre hallom a kérdésed, igen, azért favorit mert gonosz Xd)
Nem vártam ezt a fordulatot, igazából meglepő hogy ez kiderült meg hogy így is van, mivel a címnek így nem látok értelmet, bár ha jobban belegondolok...Á, megvan. Nem lövöm le a poént, már értem az észjárásodat^^ Asszem van egy sejtésem a történet végéhez c:
Folytit:3

Shinigami 2017. 08. 23. 21:16  
Köszi Viki:3^^

Victoria♦ 2017. 08. 23. 20:54  
Engem különösebb módon meglepett, pedig azt hittem hogy Luna és North között csak sima testvéri viszály van. Kíváncsi vagyok mit akar még közölni vele Nima.
Folytasd, nagyon tetszett a fogalmazásod, a leírás és a többi:3


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat