Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Sheira)

Fratelli per sempre
Megosztás: f

Fratelli per sempre

Húgom kieresztette fekete karmait, amelyeket szinte teljesen a földbe vájt, morgott, miközben szemfogait mutogatta felém. Aranysárga szemeiben a pokol minden gyűlölete tükröződött, támadásra készen állt. Fekete bundája elnyelte a napnak perzselő sugarait, miközben a szél itt ott belekapott rövid szőrébe. Szemben állva ifjú testvéremmel, kövér könnycseppek zuhataga gördült végig arcomon, amelyek végül földet értek. Lábaim megremegtek testem alatt, mikor testvérem felém kapott éles karmaival, és előttem termett egy ugrással. Kék szemeimben félelem látszódott, mikor egy hatalmas csapást mért rám, én pedig a földön termettem pár percen belül. Fogaimat összeszorítottam, majd felálltam lehunyt szemekkel, rá se nézve a fekete nőstény tigrisre, aki újra támadt. Éles, hasító fájdalmat éreztem jobb szemem körül, amitől felszisszentem. Ezúttal összerezzent testtel vártam a következő csapást, de mikor kinyitottam szemeimet, testvérem a földre rogyva rángatózott.
- L...Luna...? - kétségbeesetten hátrálni kezdtem, mikor húgom egész teste kéken kezdett ragyogni.
Lehajtott fejjel feltápászkodott, majd mikor közelebb léptem hozzá, eltorzult hangom nevetni kezdett, mint egy vérbeli gonosz. Felszegte fejét, miközben háta közepéből korom fekete szárnyak vélték felfedni magukat, amelyeket kitárva eltakarta a napfényt előlem. Szemei tengerkéken izzottak, míg mancsai kék lángba borultak...
Szaporán kapkodva levegő után ébredtem fel, szívem szinte majd kiugrott helyéről. Körbepillantottam a barlangban, szerencsére senki nem talált rám. Megkönnyebbültebben sóhajtottam egyet, majd felállva a hideg földről, a barlang szájához vettem az irányt. Megálltam az épp árnyékolt bejáratnál, felnéztem az égre amelyet a telihold ragyogó fénye tarkított el, megvilágítva az erdő ösvényét. Az éjjeli szellő kellemes fuvallata megérintette fehér alapon, fekete csíkos bundámat, amely összekócolatlanul maradt. A fák lombkoronái engedelmesen meghajoltak a szél előtt, ami büszkén szökött át a zöld levelek között. Halvány mosolyt festettem immár sebhelyes arcomra, mikor újra feltekintettem az ezüstösen csillogó kövér holdra. Húgom arca tükröződött a holdban, és a tegnap megtörtént szörnyű dolgok, mik közöttünk zajlottak. Elmémben zavaros gondolatok kezdtek lebegni, ezer kérdéssel és megmagyarázhatatlan, megtörtént dolgokkal.

Remélem valakinek elnyerte a tetszését, és van róla véleménye. Tudom, még bevezetőnek is kicsit zavaros, de hamarosan minden ki fog derülni. Várom a komikat, és a normális, építő kritikákat.

By: Shinigami

( 216 megtekintés )

Szólj hozzá:

Shinigami 2017. 08. 21. 12:06  
Köszi Niki:3

amulet
 
2017. 08. 21. 11:21  
Ügyes vagy Shinim^^ Csak így tovább, folytasd<3

Shinigami 2017. 08. 21. 8:57  
Tia, köszönöm^^
Ruby, köszike. Igen, ezt direkt fantasy feelingre terveztem. Viszont maradok a gyerekszájban.^^

K. Ruby 2017. 08. 21. 8:26  
Ja és még annyi, hogy ez szerintem nem gyerekszáj. Tedd át a történetek topicba, azt javaslom.

K. Ruby 2017. 08. 21. 8:23  
Ohh, mennyi itt a tigrisimádó! *o* Nem vagyok egyedül OwO
A történet tetszik, jó a leírás, bár kicsit fantasy feeling, de ha alapból ilyennek tervezted, akkor nincs mit mondanom. Legfeljebb annyit, hogy: FOLYTASD!

Tigergirl 2017. 08. 20. 22:31  
Tigergirl bejelentkezett!^^
Naon imádtam Shinim, tetszett minden benne, mind fogalmazás, mind leírás terén. Folytasd:3

Shinigami 2017. 08. 20. 14:49  
Köszönöm szépen, igyekszem a folytatással:3
Tigersmoke, rövidítheted, nyugodtan (:

tutifrutti 2017. 08. 20. 14:17  
Maja felbukkant. *-* Kis tigris fanatikus. < 3 Bár sajnálom, hogy több éves telóismeretséggel ilyen hibásan írsz...
Ha már itt vagyok, írok hozzá. Remekül fogalmazol, tartalmas részt olvashattam el. Rövid lett, az tény, de folytasd. ^^ Egyetértek a többiekkel.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 20. 14:09  
Apropo, a címet rövidíteném FPS-re, ha nem zavar túlzottan.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 20. 14:08  
Tényleg rövid, de imádom a tigriseket, ígye ezt is. < 3 Hamar fokytasd, kíváncsi vagyok rá... ^^

Victoria♦ 2017. 08. 20. 13:35  
Na, akkor most én sem értem.
Szinte sejtettem a címét^^

Shinigami 2017. 08. 20. 13:31  
A cím jelentése: Testvérek örökre

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat