Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Stormy)

Lola's diary
Megosztás: f

Lola's diary

- Ezt komolyan gondoltad? - acsargott - Ezt itt, komolyan gondoltad, te kis korcs? - dobta nekem a nyulat olyan erővel, hogy a földre estem. Nyüszítve megadtam magam neki, de a kan csak kihasználta ezt, és a hasamat kezdte tépni, én meg hangosan felsírtam. Ekkor mellém lépett az előbb látott kölyök, és morogva végigmérte Nico-t. Nagybátyám szinte rémülten nézegette a kis kant. Hátracsapott fülekkel eltűnt a bokrok között, így a kölyöknek volt ideje felrántani a földről, és a szemembe nézve megnyalta a fülemet.
- Ugye jól vagy? - mért végig, mire megszeppenten bólintottam, majd hátráltam egy lépést - Egyébként Nexus vagyok, és téged hogyan szólíthatlak? - csóválta meg a farkát, és közelített felém egy kicsit. Ugyanolyan megszeppenten hátráltam, mint azelőtt, majd nagy nehezen kinyögtem a nevemet. Nexus csak mosolyogva biccentett, és körbeszaglászott, így a földre borítva. Felszisszentem, mire a kan azonnal elengedett, és ismét felsegített. Méretbeli előnyeit kihasználva felemelt a grabancomnál fogva, és a folyó felé kezdett rángatni. Szerettem volna ellenkezni, de megmozdulni sem volt erőm így hagytam, hogy a sekélyebb vízbe fektessen, majd lefröcskölje sebeimet, és ledőljön mellém a csomókba rendeződött bundáját az enyémhez érintve. Fejemet a mancsomra támasztva lehunytam a szemeimet és már elaludtam volna, mikor a kan nyalogatni kezdte a sebemet. Összerándultam; ezt azért mégsem hagyhatom ennek az idegennek. Nexus önelégülten vigyorogva az enyémhez dörgölte fejét, mire már jóval odébb húzódtam. Mintha jó barátok lettünk volna, vagy még rosszabb... A kan már szinte nevetve kikerült, és elsétált valamerre, így egyedül maradtam a sebeimmel, mikor megjelent Diesel, Knife és Noa. A két kan felemeltek, míg a nővérem körbepattogott, aztán megszaglászott.
- Idegen illat van Lolán! - csóvált tovább - Biztos az udvarlójáé, vagy a szomszédé, vagy a barátjáé, vagy az ükapjáé, vagy a nagymamájáé, vagy a kölykéé, vagy a dédunokájáé! - pattogott. Felsóhajtottam, és éppen válaszolni akartam, mikor az odúhoz értünk, ahol... Ahol kishíján elájultam, ahogy megláttam Neela - és apa - mellett Nexust, aki olyannyira önelégült fejjel lépkedett felém, hogy a szédülés jött rám.
- Szia, hát te ki vagy? Én Nexus vagyok, Neela meg Rambo nevelt fia! - csóválta. Egy mozdulattal lerántott a két kanról, azok meg sértődötten elvonultak valamerre, így már megint volt ideje Nexusnak felrántani a talajról, és aljas módon kihasználva gyengeségemet megnyalta az orromat. De természetesen ezt úgy, hogy a többiek ne lássák... Összerezzentem, mikor végre érkezett a segítség, azaz a nevelőanyám, aki finoman megfogta a grabancomat, és az odúban letett a mohakupacomra.
- Itt fogsz pihenni. Azt beszéltük meg Nexussal, hogy vele kell osztoznod ezen az odún, mellettetek pedig aludhatna mondjuk... Noa - hasalt le velem szemben a szuka. A sírógörcs határán bólintottam, majd Neela már ott is hagyott.
  Borzasztó volt Nexus. Mindene, de tényleg mindene olyan... Rémisztő volt. Tudtam, hogy ez a - finoman szólva - furcsa viselkedés nem tart örökké, láttam a szemében, hogy nem jószándékkal érkezett. De Nico miért ment el, mikor megérkezett ez az idegesítő, tolakodó kölyök? Vajon... 
  Összeesküvés-elméletemet az említett egyén zavarta meg, aki ismételten bemászott az aurámba, és a fülembe csípett. Halkan felnyüszítettem, de a kan elkapta az orromat, így be kellett fejeznem.
- Örülsz, hogy hálótársak lettünk? - billentette oldalra a fejét, mikor végre elengedte orrnyergemet. Félve bólintottam, majd igyekeztem elhúzódni Nexus mellől, de az csak tovább közelített, így nekinyomva az odú falának.
- Hagyjál már békén! - kiáltottam fel. Kirohanásomat hosszú, fagyos csend követte, a barlang köré gyűlt apa, "anya", Negro, Noa, még Nico is. A barna kölyök mogorván elhúzódott mellőlem, egészen az odú másik végébe, én meg készültem elporladni, és lángoló pofimat elfordítottam a többiektől, de azok egyre csak a "mi történt?", "mit tett?", "mikor eszünk már, apu?", "bajod esett?" és társaival bombáztak. Még jobban összehúzódtam, hogy éreztethessem velük; nem fogok válaszolni, és nagyon félek.

Jó estét/napot/reggelt! Sajnálom a sok késést, de az utóbbi időben már minden bajom volt, és ezáltal időm sem nagyon akadt. De a következő rész hamar jön majd.(vagy nem)
Emellett nagyon rossz lett ez a rész, borzasztó, bocsánat az esetleges agykárosodásokért.^^

( 114 megtekintés )

Szólj hozzá:

Spicc tenyészet
 
2017. 08. 17. 13:24  
Köszönöm, Tutifrutti.^^
Nexlith nem valószínű, de az Aarla-ban nem vagyok biztos, habár már gondoltam rá... Nem tudom, ahogy alakul. Az is lehet, hogy nem lesz párja Lolának.

~Annie~ 2017. 08. 16. 21:29  
Nem is igaaaz! Na jó, talán egy picit. Amúgy lesz Aarla vagy Nexlith? *^*

tutifrutti 2017. 08. 13. 16:03  
Nexus nekem se eltúlozva szimpi. :/
Azért jó rész volt, olvasnék egy folyatást.

Spicc tenyészet
 
2017. 08. 13. 15:23  
Nexust nem lehet nem szeretni, nála csak Nico cukibb.^^
Köszönöm.

AliNati2 2017. 08. 13. 13:59  
Ancsi, szerintem féltékeny vagy Aaron miatt :"D

Cica baba 2017. 08. 13. 13:54  
Hát... nekem valamiért most nem szimpi Nexus. :/ Hamar folytasd! ^^

Spicc tenyészet
 
2017. 08. 13. 11:57  
Köszönöm!

Cuki Susu Powa 2017. 08. 12. 23:57  
Remélem Knife és Lola nem lesznek rosszba Amúgy nagyon tetszet, folytasd!

Spicc tenyészet
 
2017. 08. 12. 21:45  
Köszönöm.*-* Nexus nekem is a kedvenceim közé tartozik, bár csak a későbbi tettei miatt.^^

AliNati2 2017. 08. 12. 20:57  
Ahw, ez annyira cuki, mint Sz... Befogtam, nem spoilerezek *-* Nexus nagyon szimpi, imádom *-* Hamar folytasd!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat