Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: <3Detti<3)

Another Dimension
Megosztás: f

Another Dimension

Kes és Madisyn már a harmadik Scorpions számot énekelték teli torokból a nappaliban. A két fiatal nő igyekezett nem felborítani semmit a gyéren megvilágított szűkös helyiségben. Úgy tomboltak, mint tizenöt évvel ezelőtt, amikor még alig voltak hatévesek. Akkoriban a kanapé egyenlő volt a hajóval, amit a kalózok el akartak foglalni, és amiről az egyetlen menekülési útvonal a dohányzóasztalra való átugrás volt, reménykedve, hogy egyikük sem esik a két objektum között háborgó tengerbe, azaz a padlóra.
A gyerekkori barátok ebből a szempontból nem változtak, ugyan olyan lelkesedéssel tomboltak a kanapén, ám ezúttal tengerészek helyett rocksztároknak képzelték magukat. A “Rock you like a hurricane „ után Kes kiszáradt torokkal a konyhapulthoz lépett, és leemelte róla a poharát. Madisyn lehalkította valamennyire a zenelejátszót, és csatlakozott barátnőjéhez.
– Mikor indul holnap a géped? – Madisyn érdeklődve nézett barátnőjére, aki másnap Franciaországba utazik, és csak egy hónap múlva tér vissza Londonba.
– Négykor – felelte Kes. – Fogalmam sincs, hogy fogok felkelni olyan korán.
A nő hatalmasat sóhajtva belekortyolt a kólájába. Nem kirándulni megy. A nagynénjénél súlyos betegséget diagnosztizáltak, és egyedüli elérhető rokonaként Kestől kért segítséget. Ettől a gondolattól azonnal elszállt a jókedve, mintha az őszi szellő felkapta volna, ő pedig nem érzett magában elég erőt, hogy utána rohanjon. Madisyn, látván barátnője hirtelen elkomolyodott arcát, teljesen kikapcsolta a zenét, Kes mellé lépett, és megsimogatta a hátát.
– Jobban lesz. Még kezdeti stádiumban van, korán észrevették. Nem is értem, miért rángat el téged olyan messzire!
Kes szemrehányóan nézett a szőke nőre.
– Teljesen egyedül van! Anyával sosem volt jó a kapcsolata, a nyugdíjas szüleit pedig nem rángathatja el, hogy vezessék a háztartást, és gondoskodjanak róla, ha ő esetleg nem tudja majd elhagyni a kórházat. – Kes szinte suttogta az utolsó szót. – Jajj, Mad, annyira el vagyok keseredve!

Hét fele Kes elindult haza. Elköszönt barátnőjétől, kisétált a lépcsőházból. Nem ért haza. Három sarokkal arrébb befordult az utcába, ahol lakott. Ráköszönt a felette lakó Rossen nénire, aki éppen Bobby nevű spánieljét sétáltatta, azonban a kutya automata póráza rátekeredett a lábára, amikor az eb vidáman üdvözölte.
– Ne haragudjon, kedveském! – szabadkozott Rossen néni, és megpróbálta kiszabadítani Kest a zsinór fogságából.
És ekkor történt. Bobby izgalmában még egyszer körbetekerte a nő lába körül a pórázt, aki elvesztette az egyensúlyát. Kes a meglepettségtől sikoltott egyet, igyekezett a kezeivel tompítani az esést, ám sosem zuhant a földre. Csak a testének borzalmas zsibbadását érezte, majd a végtelen semmit, és végül Rossen néni szeme láttára szertefoszlott.

Köszönöm, hogy elolvastad! Ennyi lett volna ez a rövid prológus, a későbbiekben ennél bőven hosszabb részek lesznek, ígérem! Sajnos egy kicsit elszoktam az írástól, úgyhogy ne kíméljetek a kritikákkal!

( 125 megtekintés )

Szólj hozzá:

Astrum 2017. 08. 14. 11:12  
Köszönöm Freeze!

Freeze
 
2017. 08. 13. 15:29  
Egyetértek az alattam szólókkal, Nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a többi részre^^

Astrum 2017. 08. 12. 20:02  
Biám, köszi!^^

Amethyst 2017. 08. 12. 14:18  
Verám.
A folytatás kötelező, máris kíváncsivá tett.
Aww, spániel c:
Egy szóval, várom a részeket ^^

Astrum 2017. 08. 12. 11:57  
Köszönöm!^^ Már készül az első rész!

K. Ruby 2017. 08. 12. 10:42  
Huhh, abba ne hagyd, ha már így felcsigáztál minket! *-*

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 12. 9:33  
Csak egyet tudok érteni Victoriával, nekem nagyon bejön. Folytasd hamar^^

Victoria♦ 2017. 08. 12. 1:12  
A fogalmazásod nekem személy szerint nagyon tetszett, a vesszők jó helyen voltak. A szavakat is jól használtad, pluszba tetszett a múltbéli visszatekintés, mikor még gyerekek voltak.(Kicsit ismerős számomra.) Az utolsó mondatod megfogott, mondhatni nem erre számítottam. Izgatottan várom a folytatást.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat