Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: torna)

Attack on Titan-Jelentkezés
Megosztás: f

Attack on Titan-Jelentkezés

Történet: Ez a szerep inkább emberes lesz. Egy anime-ről készítem,de a lényeg: A szerep 800 valamennyiben fog játszódni, szóval "Kicsit" visszaugrunk az időben. Az emberek három falat építettek: Rosa, Maria és Shina falat. Hogy mi ellen? Óriások ellen, amiket titánoknak hívnak. A titánok ember szerűek, csak nagyobbak, és rondábbak. Nekik a céljuk az emberek elpusztítása, senki sem tudja, hogy miért. A titánok szinte minden napon támadnak, és próbálják a három falat lerombolni, hogy az emberekhez juthassanak. Többféle titán létezik: 4-6-8-10 méteresek, egészen 20 méterig. De van két náluk nagyobb, erősebb titán: Páncélos, és kolosszális titán. Ők 60 méteresek, magasabbak a falaknál, mert a falak 50 méteresek. Ők képesek áttörni a falat, és a többi titánnal be tudnak jutni az emberekhez. Ezért az emberek mind a három falakból összehívták azokat az embereket, akik harcolni akarnak a titánok ellen. Ők még nagyon fiatalok általában, tizen valamennyi évesek. Kiképzésre mennek, ahol felkészítik őket a titánok elleni harcra. Megtanulják a 3D-s támadást is, ami annyi, hogy kötéllel tudnak "repülni", vagyis a végén van egy kis kampó féle, azt eldobják valahova, akkor a kötél odahúzza őket. A szerep onnan kezdődik, hogy elmennek a kiképzésre. Később van 3 választásuk, hova mennek: Helyőrség, Katonaság, vagy Felderítő egység. A Felderítőknek van a legnehezebb feladatuk, mivel kimennek a falakon kívülre, ahol mégtöbb titán vár rájuk.

A falak: (A piros emberfélék a titánok)

szabályok:
- Ne irányítsátok más karakterét!
- Káromkodást ne vigyétek túlzásba!
- Nincs vita!
- Reálisan szerepezzetek!
- Legyetek aktívak!
- Nincs legerősebb, legjobb, stb!
- Felőlem hozhattok előre felnőtteket, de ne csak felnőttek legyenek!

Karakterlap:

Név: (Bármilyen, csak ne magyar)
Kor: (Ha olyan,aki kiképzésre megy, 10-től 20 évig, ha felnőtt, 20-tól 40 évig)
Nem: (Fiú/Lány)
Hova fog menni? (Melyik csapatba fog menni a három közül: Helyőrség, Katonaság, Felderítő Egység. Ha felnőttet hoztok,akkor is ide kell írni melyikben van, és lehet hozni ide hadnagyokat, parancsnokokat. A Felderítő Egység hadnagyát foglalom)
Tulajdonságok: (Min. 6 mondat,vagy felsorolás)
Történet: (Milyen volt a múltja, halt-e meg családtagja,stb. Min. 3 sor)
Kinézet: (Kép a karakteredről, leginkább anime-s legyen)
Egyéb: (Ha akarsz valami egyebet a karakteredről)

Három csapat jelképe: (Balról jobbra: ) Helyőrség, Katonaság, Felderítő Egység

Ennyi lenne, fogok egy klubot is készíteni,ahova részletesebben leírok mindent.

( 442 megtekintés )

Szólj hozzá:

cegelil201 2017. 09. 29. 22:51  
Ezt komolyan megkérdezted? Nem!

lulilla009 2017. 08. 23. 11:01  
olyan létezik...?

Cica baba 2017. 08. 21. 12:49  
Ő igy született...

lulilla009 2017. 08. 19. 19:23  
Cb,Nana-nál elfelejtettem mondani,ne legyen nagyon pink hajú,mivel ez a szerep 800 környékén játszódik.

lulilla009 2017. 08. 19. 16:16  
Oki,lassan írjátok a karilapokat

Frostbyte 2017. 08. 13. 20:47  
Szerintem én is várható vagyok, de a karakterlapra még várni kell :"3

Elza01 2017. 08. 12. 22:59  
A történetnél elírtam, nem kilenc, hanem tíz éves korában tűnt el az anyja.

Elza01 2017. 08. 12. 19:32  
Név: Misa
Kor: 15
Nem: Lány
Hova fog menni? Felderítő egység
Tulajdonságok: Misa nem az a személy, akit feltétlenül meg akarsz ismerni. Elsőre mindenkivel közönyös, és ez általában így is marad, kivéve, ha a helyzet nem rosszabbodik. Mélyfekete szemeivel hidegen néz rád, a gondolatait teljesen elrejti. Zárkózott természetű, szinte lehetetlen megismerni, és ha esetleg sikerül is vele szóba elegyedned, alig tudhatsz meg róla bármit - múltja pedig örökre titok marad. Elsőre csak egy antiszociális senkinek tűnik, pedig ez nem így van. Ő csak arra vár, hogy megbosszulhassa múltját, és ha bekövetkezik ez a pillanat, rögtön más lesz. Vérengző, agresszív vadállat. Van, amikor nagyon elkeseredik, és kihasználva a titokzatosságával járó bájt, lelkileg kínoz valakit, azon az alapon, hogy ne csak neki legyen rossz.Ez egészen addig ment, ameddig nem csatlakozott katonának, és elhatározta, hogy bosszúz áll mind az embereken, akik ártottak neki, mind az óriásokon.
Történet: Sosem volt igazán boldog élete. Az apját meg sem ismerhette, mert fél éves korában, szívinfarktusban meghalt. Bátyjával együtt anyja nevelte őket. Nagyon szegények voltak, olyannyira, hogy ő titokban eljárt lopni. Azonban ha azt hitte, hogy ennél már nem lehet rosszabb, akkor nagyot tévedett. Tíz éves korában, rajtakapták egy lopásán, de nem őt, hanem az anyját büntették érte. Kilenc éves volt, amikor az anyja elment egyszer a piacra, de sosem jött vissza... Magát okolta ezért, de bosszút akar állni. Bátyja akkor volt tizenkét éves, és elment katonának, de Misát, valószínűleg mert még mindig haragos volt rá, sorsára hagyta. Bár a lány tudta, hogy rosszat tett, sosem bocsátotta meg neki ezt a tettét, de már soha nem is teheti. Bátyja sajnos nem bizonyult a legjobb katonának, se elég gyors, se elég ügyes nem volt, és egy támadásnál egy óriás felfalta. Tizenkét éves koráig az óriásoknak "hála" minden nap jutott ételhez, de őt már rég nem ez érdekelte. Jelentkezett katonának, ahol a tőle telhetően tanul.
Kinézet: Egy-egy kép ellentmond valamennyire valódi külsejének, de szeme mélyfekete, akár csak haja, bőre hófehér. Haja kb. a mellkasáig ér. Izomzatáról is érdemes szót ejteni, kockahassal és más rendkívül erős izmokkal rendelkezik.

Egyéb: -

cegelil201 2017. 08. 12. 19:11  
Nina Crossfire, Luna White és Jane Bloom ^^

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat