Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: <3Detti<3)

Kalandok Tashina naplójából
Megosztás: f

Kalandok Tashina naplójából

 Tashina szemszöge:

Másnap reggel tovább indultunk Benjamin-nal, és Iron-nal, viszont miután elköszöntünk Melindától, egy szót sem szóltunk egymáshoz. Én fáradt voltam, mert nem bírtam aludni, Ben-nel pedig nem tudom, mi volt, de ő még csendesebb volt nálam. Ahogyan lépkedtünk a fák között, igyekeztem egy kicsit összeszedni magam, és egy nagy levegőt vettem, majd egy öreg fára néztem, ami mellett elmentünk. Vastag törzsű, karmolt fa volt, minden bizonnyal egy medve talált rá, és kihegyezte a karmait rajta.
- De ijesztő ez a fa - törtem meg a csendet elcsodálkozva az idős, több száz éves fán. Ben azonban semmit nem reagált, hidegen hagyta, amit mondtam, így kissé kényelmetlenül éreztem magam, mintha csak a falnak beszélnék, sőt őrültnek, mintha senki nem is lenne ott velem, de dumálnék magamban. Kicsit köhögtem, majd a kanra néztem, aki elszántan ballagott előre.
- Ben, mi a baj? - szólaltam meg újra, de nem válaszolt erre sem. Már tényleg untam, hogy játssza a csendkirályt, máris mérgesebben néztem.
- Hozzád beszélek, válaszolj már! - ugrottam elé, hogy megállítsam, ez végre sikeres volt. Meglepetten állt meg, egyik lábát a levegőben tartva, amivel éppen lépni akart. Mogorva arckifejezésre váltott, és megpróbált kikerülni, de újból elé vágtam.
- Tashina, hidd el, semmi bajom, csak nem akarom ezt! A farkasok... - kezdte volna magyarázni, de magunk mellől valami mély morgást hallottunk meg. Odakaptuk a fejünket, és egy koromfekete, magas farkasra lettünk figyelmesek, aki éppen előjött egy sűrű mogyoróbokor mögül.
- Mi van a farkasokkal? - nézett ránk gonoszan elvigyorodva. Hirtelen megfagyott bennem a vér, mozdulni sem mertem, csak álltam Ben előtt, aki szintén ijedt volt, hogy a farkas meghallotta elkezdett mondatát.
- Se... semmi... - dadogta Ben zavartan, és kissé alább hajtotta a fejét.
- Kik vagytok ti? Én Spiritus vagyok, és itt élünk a falkámmal - morogta, majd több farkas is előlépett a bokor mögül, szintén morogtak. Nagyot nyeltem, nem akartam megszólalni, legszívesebben a világból kiszaladtam volna. A kan mellé egy szintén feketés színű szuka lépett, akinek vastag szőrzetű bundájában már volt sötét gesztenyebarna szín is. Ő is morgott, bár halkabban, mint a kan, aki ezek szerint az alfa, ő pedig az alfa szuka.
- Én... Tashina vagyok, ő pedig a barátom, Benjamin - dadogtam én is, és észrevettem, hogy amint ezt elmondtam, Spiritus egy lépést előrébb lépett.
- Ő a párom, Bryn - biccentett a szuka felé, hogy tisztázza a dolgokat, majd tovább morgott. - Mit kerestek ti itt?
- Csak... csak... eltévedtünk... - mondtam remegő hangon, és Ben-re néztem, aki féltőn nézett vissza rám. Kis bátorságot merítettem, majd visszanéztem a kanra.
- Menjetek visszafele, a területünkön vagytok, balekok - vicsorgott fenyegetően Spiritus.
- Hé, ne beszélj így velünk, hiszen egy részt mi is farkasok vagyunk - ugrott elém Ben. Kicsit oldalaztam, hogy lássam a reakciókat, és a malamut ne takarja el a farkasokat, akik ekkor támadó állásba állva vicsorogtak, fehér, erős fogaikat kimutatva.
- Én tudom hogy beszélek a magatokfajta nyápicokkal! Egy részt vagytok farkasok, attól még kutyák vagytok, ne menjünk vissza az őskorba, ez több millió évet jelent, ti szánalmas dögök! Illetve a lovat most adjátok át, vagy nem csak ő döglik meg! - morgott tovább a farkas, én viszont erre már feldühödve előugrottam, és előre elterveztem szónokolásom első pár mondatát.
- Igen, több millió év! De ez a több millió év a vérünkben folyik, a vérünkön szárad, a mi vérünk mossa olyan tisztára, amilyen! Még tiszta a kutyák és farkasok neve, mert még nem tettünk semmi ártalmasat, de a legkönnyebb, amit be lehet piszkolni, az a név! Legyetek már az eszeteknél, nem akarjuk a területeteket, csak ki szeretnénk jutni innen! Higgyetek nekünk, és Iron-t sem adjuk át! - morogtam én is támadó állásban állva. A farkasok abba hagyták a morgást, és egymásra néztek, még Spiritus is tanácskérő pillantásokat vetett Bryn-re, aki visszatolatott a többi farkas közé. Az alfa visszanézett ránk, és kicsit hátrált, majd kihúzta magát.
- Ne légy naiv, kedvesem, ne légy naiv - mosolyodott el ravaszan, rám szegezve tekintetét. Mély levegőt vettem, és hátrább léptem egy lépést.
Hogy lehetsz te ennyire naiv? „ hallottam meg apám kiabálását a fejemben, lelki szemeim előtt láttam a képkockákat, ahogyan végigpörögnek az események, amik olyan mély nyomot ütöttek a szívemben. Igazuk volt... Mindenben igazuk volt! És én, aki olyan tökéletesnek képzelte magát, én, aki azt hitte, olyan bátor, és erős, én, aki naivan elindult egy hosszú útra, bajba sodorva két másik társát, nem hittem nekik, akik sokkal tapasztaltabbak, és bölcsebbek. Szívem szakadt meg a gondolatok újraélése közben, tudtam, hogy innen már nincs visszaút. Halál, ennyi a menekvés. És ez visszafordíthatatlan hiba, éreztem, hogy ma valaki meg fog halni. És nekem jók a megérzéseim.

Ennyi lett volna ez a rész, remélem tetszett. ^^
Vajon ki fog meghalni? (Ha megtudjátok, akkor szerintem mély csalódás ér titeket.)

( 71 megtekintés )

Szólj hozzá:

tutifrutti 2017. 08. 09. 13:51  
Jó, nem így lesz, ezt már eldöntöttem. xd

ZooGirl88 2017. 08. 09. 1:38  
Ne merd!

tutifrutti 2017. 08. 08. 9:32  
Igen, Ancsi, ez tény és való, de tudok olyan szemét lenni, hogy kinyírom a főszereplőt, és csak a szelleme mesél nekünk. ^^

Cica baba 2017. 08. 08. 8:58  
Iron vagy Ben fog meghalni, Tash erős! Illetve ja, ő a főszereplő.

tutifrutti 2017. 08. 07. 21:26  
Köszike. ^^ Tash nem fog meghalni, megnyugtatlak, de merész leszek, azt elárulom. ;) Illetve ZooGirl mondja jól a dolgot.

ZooGirl88 2017. 08. 07. 16:30  
A főszereplő nem halhat meg, mert az ő szemszegéből van az egész. A farkasokból sem hiszem, hogy valaki odaveszne, szóval valaki a társak közül. Folytasd!

Cuki Susu Powa 2017. 08. 07. 16:21  
Nagyon tetszet, folytasd! 10 000000000/5

Csak nem... Tash?   Vagy Ben?


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat