Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: <3Detti<3)

Desoto, a varázsfarkas
Megosztás: f

Desoto, a varázsfarkas

Mikor megszületett, csak sötétséget láttam. Minden korom fekete volt, de azt éreztem, hogy egyre jobban emelkedem, majd valami nedves valami érinti meg fejem búbját. Később újra a talajon voltam és a mellettem fekvő lényt vették ki a sorból. Később rájöttem, hogy a szüleim voltak azok. Na, de persze nem csak az én szüleim, hanem még öt kölyök farkasé, akik elméletileg a testvéreim. Én mindig kilógtam a sorból, különös kinézetem miatt. Damien, az egyik testvéren, szintén ugyan úgy volt mint én, de őt a többiek a kölkök vezérének tekintették. Biztos pirosas, vöröses bundája miatt, ami kihívónak, merésznek ígérkezik, nem úgy mint az én kék bundám. A többiek átlagos kinézetű farkasok voltak, barna, fekete, fehér bunda. Én, mindig egyedül egy fa alatt szoktam lenni és a szép, színes virágokat nézem. Ők, a falka területén játszottak, ami egy rét, és mindig a barlangunk tetején szoktak vezéreset játszani. Na, de most vissza a jelenbe és elmesélek egy kis történetet...

Tizenkettő hónapos koromban, éjfélkor:

A barlangunk előtt ültem és a csillagokat bámulva gondolkodtam.
- Vajon, miért születtem ilyennek? Ha én is olyan lennék, mint Damien biztos ugyan úgy csodálnának és tisztelnének... - gondoltam.
- Desoto! - hallatszott bentről. - Mit keresel itt, az éjszaka közepén? - kérdezte valaki és közben egy nagyot ásított. Hátranéztem és csak apát láttam.
- Tudod... csak elgondolkodtam... miért nem vagyok olyan, mint a bátyám? Miért taszítanak ki a saját testvéreim? - kérdeztem és újra felnéztem a csillagos égre. Ő mellém ült, majd megnyalta arcom.
- Tudod... az életet nem lehet kedved szerint alakítani. Azt nem mi jósoljuk meg - mondta, majd felvett.
- Értem... - sóhajtottam.
- Na, most gyere aludni! Késő van már! - mondta és letett anya mellé. Összekuporodtam, majd lehunytam szemem és mély álomba merültem. Még a "jó éjszakát" -ot is elfelejtettem elmondani.

Reggel:

Egy új napra virradtunk. A nap erősen és melegen sütött, a madarak vígan csiripeltek, a farkasok vonyítottak. Mikor felkeltünk, vagyis csak én, mert már a többiek kint voltak, nem láttam semmit, csak a feketeséget.
- Felébredtél már végre? - kérdezte valaki bunkón és unott hangon.
- I...igen, miért? - kérdeztem és közben kinyújtózkodtam. A reggeli nyújtózkodás közben, megláttam, hogy az aki kérdezett, Damien volt. Felnyüszítettem, mire a a testvéreim, az élén a bátyám, nagy nevetésben tört ki.
- Nézzétek, hogy fél! - nevetett tovább a vörös bundájú kan. Behúzott füllel és farokkal suhantam el a kölykök mellett, akik még mindig csak röhögtek. Mikor kiértem a barlangból, nem láttam egy tagot sem. Egyszer csak valaki megérintett, mire én felugrottam és megfordultam. A barna bundás tesóm, Ayel (Ájel) volt az.
- Nincs itt senki, elmentek vadászni. Nekünk kell vigyázni... egymásra - mondta Ayel, szintén unottan. Megharaptam a mancsát és elfutottam... még azt se tudhatta, hogy aznap lettem egy éves. A többiek már néhány hete lettek kifejlett farkasok, akiknek természetesen szarvassal, meg őzzel és egyéb állatokat hoztak nekik. Igen, én elszöktem a buliról, de nem messze, csak a kedvenc fám alá. De ezzel senki sem foglalkozott...
Úgy futottam ahogy csak tudtam, de most nem a a tölgy alá, hanem a falka nyomait követtem.

Remélem tetszik! Ha elolvastad, mindenképpen komizz! Ha megkérhetlek, írd le, hogy ide folytassam-e vagy a történetek/sorozatokoz.

( 108 megtekintés )

Szólj hozzá:

K. Ruby 2 2017. 08. 07. 12:04  
Bocsi, csak említettem. A Despacitót én imádom, az eredetit *-*

ZooGirl88 2017. 08. 05. 21:07  
Akkor esetleg hallgasd meg az eredetit. Lehet, hogy nem szereted meg, de talán egy fokkal kevésbé fogod utálni. Mondjuk nem értem, hogy lehet utálni egy jó latin-amerikai dal...

tutifrutti 2017. 08. 05. 19:09  
Egyébként Rubynak miért kell a cikkeit mindig más cikke alatt reklámoznia?

Cuki Susu Powa 2017. 08. 05. 11:32  
Wokongola: Hallgasd meg a Pamkutya paródiát . Oké, ahogy írtam figyelni fogok!

Wokongola 2017. 08. 05. 11:30  
Előttem mindent elmondtak. Én nem Despacito-t olvastam, de gondolom azért mert nagyon utálom a dalt. Deszpászítónál jobban egy dalt sem utálok, hányni tudnék tőle, de ez van nem csoda, hisz ft. Justin Bieber, akit szintén nagyon de nagyon utálok

Cuki Susu Powa 2017. 08. 05. 11:02  
"Ha Despacito ember lenne..." van ilyen videó is Mi átköltjük: "Ha Despacito farkas volna..."

K. Ruby 2017. 08. 05. 9:10  
Én már írtam egy sztorit, amiben van Despacito. Itt van Susu története előtt a Gyerekszájban.

ZooGirl888 2017. 08. 05. 0:19  
Lassacskán. Komoly név volna! X"D De végül is... Miért ne?! Despasito.

Cuki Susu Powa 2017. 08. 04. 22:09  
ZooGirl: Despacito, a varázsfarkas?

Cuki Susu Powa 2017. 08. 04. 21:36  
Köszönöm a kritikákat tanácsokat! Ezekre fogok figyelni.

Kriza: Azért harapta meg, Ayel mancsát, mert, vissza szerette volna adni a  fájdalmat (de csak egy kicsit, de tudja, hogy a lelki fájdalom nagyobb.). És azért futott el, mert... majd a második részben kiderül!

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat