Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: <3Detti<3)

Ruby, a bátor
Megosztás: f

Ruby, a bátor

Íme, tigriddel, Cicaa SE-vel és Ostoba fiatalemberrel írt történetünk:

Egyszer volt, hol nem, legalábbis a valóságban nem, volt egy varázsfarkas, Ruby. Király is lenne, ha én volnék, de nem rólam lett mintázva sajnos. Ez a farkas a hang erejével bírt, pajzsot, fegyvert formált belőle. Békés völgyükben sok állat élt, többek között szülei és húga, Giny is. De egy nap gonosz varázsló érkezett völgyükbe, oldalán egy sötét farkashaddal, a jók elpusztításának tervével és egy adag Nutellával. Ruby elszántan harcolt, de a varázsló végül bejuttatta a farkasokat, akik elrabolták Ginyt. Na erre Ruby iszonyatosan bepipult, és elindult kiszabadítani hugiját. Azaz elindult VOLNA, de szülei nem engedték, mert a mágus átmosta az agyukat, így hát egyedül, titokban kellett mennie. Útközben beleütközött valakibe.
-Héé!-mondta.-Figyelj a lábad elé!
-Bocs-mondta a szuka, mert az volt.-Egyébként én Carly vagyok.
-Én Ruby.
-Hova tartasz?
Erre Ruby elmesélte, mi történt, Carly meg elhatározta, hogy segít. Együtt mentek tovább.
Rájuk támadt egy sereg köpenyes csillámláma. Körülvették őket.
-Ha odaadjátok minden burritótokat, békén hagyunk. De ha nem, Despacito áradatot zúdítunk rátok.
-Nincs burritónk-mondta Carly, és elszaladtak. Tovább barangoltak.
Közben találtak egy üveg nutellát. Carly meg akarta enni.
-Ne egyél meg?-kértelte Nutell, mert az volt a neve.-Ha meghagyod az életem, segítek neked.
Megkérték, hogy vezesse őket Ginyhez. De a csalfa Nutell Nutellániába vezette őket. Carly mérgében megette az összes nutellát, amitől szörnyen dagadt lett.
-Így nem mehetsz velem-közölte Ruby. Egyszer csak egy félvak kandúr termett mögötte.
-Üdv a szép nutelláknak-mondta, és csinos pukedlt vetett.-Kovács Szafaládé volnék. Félvak és bolond. Legalábbis a hangok a fejemben ezt mondták.
Azt mondta, tudja, hol van Giny, de nem mondja meg, mert ő egy népművészeti cserépedény, és ezért nem árulhat el semmi ilyesmit. Ruby felpofozta, és továbbment. Egyszer csak rátámadt egy nutellafaló sárkány.
-Meghagyom az életed, ha adsz nutellát.
Ruby adott neki, majd megkérte, vigye Ginyhez, az meg elvitte. Kiszabadította húgát, és hazament. Otthon boldogan éltek, míg rájuk nem talált Szafaládé úr. Idegrohamot kapott a sok Despacitótól, és meg akarta ölni őket. Carly felpofozta, Szafaládé megtántorodott, és belezuhant egy szakadékba. Ezek után boldogan éltek, míg a malac túr, és amíg sláger a Shape of you.
VÉGE

Na mi a tanulság? Sose bízz egy nutellában, vagy egy pukedliző félvak bolondban.

( 221 megtekintés )

Szólj hozzá:

K. Ruby 2017. 08. 14. 9:36  
Lehetséges.

Cuki Susu Powa 2017. 08. 11. 16:47  
Lesz folytatás?

~ Smaragd ~ 2017. 08. 11. 15:06  
Én voltam az a tutellafaló sárkány. Nyami, nyami! Nem tudom Ruby, de ami nutella hozzán kerül, mindig megbízok benne, és megeszem. A Shape of You-t pedig nagyon imádom. Ez volt a legértelmesebb történet! Gratulálok hozzá! Ez csak is 5 pontot kaphat! Legalábbis én ennyit adok rá. Ezt folytatnod kell!
Tutifrutti, én is sokat nevettem rajta.

lulilla009 2017. 08. 10. 19:53  
Egyeértek Mayline-vel.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 07. 12:06  
Hát én gondolkodtam szóló folytatáson, ami nem ilyen erőltetett, de nem vagyok biztos benne... Megértelek, néhány dolog nekem se annyira tetszett, bár a Despacitót és a csillámlámát speciel én találtam ki, a nutellát meg tigrid.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 07. 11:16  
Nos. Nem szeretnék kötekedni, de ez még százéves népmesének is nagyon gyors. Aztán, most komolyan. Nutella? Despacito? Csillámláma? Szerintem ez a ,,mese" nagyon erőltetetten vicces, és a szereplőkről semmi bemutatás. Már ne is haragudj, de az eredeti sem valami jó, és szerintem, amiket te szoktál írni az újságba, sokkal jobban fogalmazol, és sokkal jobb leírásokat készítesz, és bár nem ismerem azokat a felhasználókat, akikkel ezt a ,,történetet" összehoztad, látszik, hogy közös mű. Sajnálom, ez akár a Gyerekszáj, akár nem, szerintem ez nagyon rosszul sikerült, és még csak nem is idevaló. Alapsztori nincs. Szerintem ezen még dolgozzatok, fejtsétek ki jobban, mert ez így nem valami jó.

2 pontot adok rá, sajnálom

Dwala
 
2017. 08. 02. 18:25  
tutifrutti, a Burrito egyfajta étel. Méghozzá nagyon finom.
A történettel kapcsolatban nincs mit mondanom.

tutifrutti 2017. 08. 02. 18:20  
Mi az a burritó? ^^

K. Ruby 2017. 08. 02. 18:09  
Ez az eredeti:

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy farkas. Ruby-nak hívták. Ruby egy varázsfarkas volt és a családjával élt a fantázia-erdőben... Ott ahol gonoszok nem élnek, csak jószívű farkasok. Csak ők és nem háborgatja őket senki sem. Egyszer viszont egy gonosz varázsló érkezett. A varázsló sötét farkasokat hozott, hogy elpusztítsák a jókat. Rubynak különleges képessége volt: egy hangpajzs, ami burokként védte minden zajtól és bajtól. Szirén is volt, ami annyit tett, hogy hangjával bárkit elbűvölt. Nem, nem gonosz szirén, hanem jó. A sötét farkasok ki bírták védeni ezeket az erőket így hát be tudtak hatolni. Így hát elrabolták Ruby kishúgát Giny-t. Ruby pedig utána akart menni  de nem tudott mert a szülei megakadályozták. Átmosta az agyukat a sötét erő. Rubynak egyedül kellett mennie, titokban. Útközben összefutott egy barátságos farkassal aki segített neki abban hogy megkeressék Giny-t. De útközben rájuk támadt egy csapat fekete csillámláma, és követelték, hogy adják át a burritójukat. De ők nem adták mert nagyon drágán vették meg ezért lenindzsázták őket és megmenekültek.Aztán megjelent egy üveg nutella. Ruby barátja, Carly meg akarta enni, de nem sikerült neki mert gyorsan elment. Hazudott a Nutella nekik mert Nutáliába vitte őket nem pedig Ginyhez. Ott Carly bosszúból felfalta az összes nutellát, és dagadt lett, így nem mehetett tovább. Habár Carly-t hátrahagyták, csapatuk egy új taggal bővült, Kovács Szafaládéval, aki bár fél szemére vak volt, emellett bolond is, úgy tudott pukedlizni, mint egy igazi hercegnő. Kovács Szafaládé egy macska volt, aki tudta az utat Ginyhez, ám nem mondta meg, mert ő egy népművészeti cserépedény volt. (szépen mondva) Így aztán otthagyta Ruby, és nem is sejtette, hogy rátámad egy sárkány. Egy churrosevő sárkány. Ezert oda kellett adnia amit még Nuteliában csórt. A sárkány megette. Smaragdnak hívták, és az ételért cserébe elrepítette Ginyhez. Nagyon nem akarta de nem volt más választása. Ezért megtalálta Ginyt és kiszabadította és boldogok voltak.De a boldogságuk nem tartott sokáig, mert Szafaládéra rájött egy erőteljes idegrángás. És rájuk támadt, de végül megsemmisült, és boldogan éltek, míg a malac túr.
VÉGE

(Így elég száraz volt, ezért felspéciztem)

K. Ruby 2017. 08. 02. 18:03  
Mind közösen, de én írtam át Gyerekszájra. A despacitot speciel én találtam ki.
Csak az alapsztori közös, egy-két dolgot hozzáírtam, plusz a párbeszédeket.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat