Újság >> „Az én kutyám“

(ellenőrizte: Stormy)

Horizont kutya története!
Megosztás: f

Horizont kutya története!

Másnap reggel Fred Kicsit korábban fel kelt. Meg reggelizett, majd távozott otthonról. Először a kórházban látogatta meg a kutyákat, Majd a polgármesterhez ment hogy valamit tegyen a farkas ügyben, és persze hogy Horizontot meg keresse. Mivel neki fogalma sincs hogy mi történt. Miután megérkezett a polgármesterhez várnia kellett, mivel voltak bent nála. Amíg várakozott meg ivott egy csésze kávét. Majd mondták neki hogy bemehet. Kopogott, majd kinyitotta az ajtót. Köszönt és bemutatkozott.
- Jónapot Fred vagyok, és egy farkas iránt érdeklődnék.
- Üdvözlöm Fred, én Huan vagyok. Miért érdeklődik egy farkas iránt? Csak nem az öné? Nézett Fredre.
- Nem, nem az enyém, hanem tegnap a kutyámat meg támadta és csúnyán meg sebesítette. Jelenleg most is kórházban vannak. A másik kutyámnak meg egyszerűen nyoma veszett, és úgy gondoltam hogy ön tudna valamiben segíteni.
- Értem én hogy mi a gondja, de amint látja van jobb dolgom is, mint hogy egy halott korcsot keressek. Nézze itt rengeteg kutya van válasszon egyet, és vigye haza. Azt a kutyát meg ne keresse. A farkas biztosan végzett vele. Ha csak ezt szerette volna közölni, akkor a viszont látásra.
Majd elő vette a verseny papírokat, és azt nézegette.
- Na de kérem, ő nem egy korcs hanem egy Husky és az én kutyám!  Ha ön nem segít, akkor egyedül is meg fogom találni. És még ön mondja magát polgármesternek hát gratulálok hozzá! Remélem a következő választáskor önt le fogják szavazni!
- Mit képzel magáról, hogy így beszél velem! Ne hidje azt hogy ezt meg fogja úszni, akár fel is jelenthetném! Tünjön el innen, és ha még egyszer itt meg látom, akkor nem állok jót magamért! Majd Fred köszönés nélkül távozott, még az ajtó kilincse is el romlott olyan erősen csapta be az ajtót. Út közben azon gondolkozott, hogy lehet egy ember ilyen gonosz és szerencsétlen. Azzal viszont tisztában volt, hogy egyedül nem tudja át kutatni az egész erdőt. Majd haza ment, és lepihent hátha valami ötlet eszébe fog jutni. Később a fia csengetett be hozzá. Fred pár perc elteltével kinyitotta az ajtót.
- Helló fater! Azért jöttem hogy meg kérdezzem, hogy miért kiabáltál a polgármesterrel?
- Mert megérdemelte, ugyanis nem akar tenni semmit a farkas ügyben. Meg abban sem hajlandó segíteni, hogy Horizontot meg találjam. Ez az ember csak magával törődik, és hát őszintén szólva nem is normális.
- Ebben igazad van, de akkor sem kéne neki támadni. Majd ketten meg keressük őt, nekem is hiányzik, de ha tényleg farkas volt a támadó akkor ki kell lőni.

( 116 megtekintés )

Szólj hozzá:

zsarnok kutya
 
 
2017. 07. 21. 22:36  
Amulet, én meg a gyakorlás. Sajnos időm sincs rá nagyon.

<3Detti<3
 
2017. 07. 19. 21:51  
Legközelebb az ilyen nézeteltéréseket legyetek szívesek privátban, kulturáltan elintézni.
Mindenkinek lehet saját véleménye, de ezért nem kell senkit leszólni.
Normálisan is meg lehet vitatni az ilyeneket.
Ellenőrizve.

amulet
 
2017. 07. 17. 16:24  
Ákosom, mintha az előző részek jobbak, és összeszedettebbek lettek volna nem? AliNati pártján állok, gyakorolni!

Sarafina
 
2017. 07. 17. 13:47  
(De de hugica, én le foglak szólni.)
Cegelil, én nyugodt vagyok.
De csak hogy lenyugodjanak a kedélyek, most őszintén bocsánatot kérek. Remélem most már be lesz fejezve. AliNati-nak meg igaza volt, azt én nem mondtam hogy nem.

Elza01 2017. 07. 17. 13:48  
Költői kérdésnek szántam, mert egyébként is nehezen barátkozom, mert valamiért taszítom az embereket. De szerintem ez most teljesen lényegtelen, nem egy cikk hozzászólásaiban kell ilyenekről beszélni.

cegelil201 2017. 07. 17. 13:44  
Nem szándékoztalak megsérteni, nyugi van.

Vanilla Ice 2017. 07. 17. 13:44  
Abba ehet hagyni, mind a hárman! Semmi értelme a kötekedésnek! (Te engem ne csitíts!)
Elza, erre nehéz a válasz, tesóm kissé nehéz eset. De szerintem először jobb megismerni, és utána ítélkezni felette.

zsarnok kutya
 
 
2017. 07. 17. 13:41  
Ne itt veszekedjetek! Beszéljétek meg levélben!

Elza01 2017. 07. 17. 13:40  
"Ha ismernél, tudnád"? Hát akkor k. Mivel járok jobban, ha ismerlek, vagy ha nem? Na mindegy, a történethez szólva, AliNatinak igaza van.

Sarafina
 
2017. 07. 17. 13:40  
Lili, befoghatod, most húgi!
AliNati, még szerencse hogy nem vagy az anyám, és nem fogod nekem megmondani mit csináljak. És utoljára mondom, csak kérdeztem tőled valamit. A kommenteddel teljességgel egyet értettem, csak feltettem egy irtó egyszerű kérdést.
Cegelil, ezen meg kellett volna sértődnöm? Mert ha igen, ez nem jött be.

Vanilla Ice 2017. 07. 17. 13:37  
Cegelil, amúgy ilyeneken tényleg nem szokott besértődni, én már csak ismerem, tesóm. És hidd el hogy nem ilyen, sokkal kedvesebb mielőtt fel nem húzzák agyilag, *szemeket lesuny* (ebben ma kivételesen szerepet játszottam). Bár egy ilyen kommentelés után, elhiszem hogy örülsz annak, hogy nem ismered.

AliNati2 2017. 07. 17. 13:33  
Ne vitatkozzatok! Sarafina, utoljára reagálom le amit írtál, mert nem süllyedek le a te szintedre: Az, hogy "miért ne folytathatná", igenis arra utal, amit én leírtam véleményem szerint. Nem kérte senki, hogy reagáld le az én kommentemet, ezzel vitát keltve. És nem, ezt szerintem senki sem akarta hallani, ahogy kötekedsz. Leszel szíves magadba olvadni és abbahagyni a vitatkozást.
(És nem kaptam fel a vizet, "ha ismernél tudnád")

cegelil201 2017. 07. 17. 13:29  
De szerencsémre nem ismerlek

Sarafina
 
2017. 07. 17. 13:27  
Nem sértődtem meg, csak leírtam amit mindenki hallani akar ilyen szitunál. Nem szokásom hogy besértődök az ilyeneken, ha ismernél tudnád.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat