Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Magic Spirit - Farkashad
Megosztás: f

Magic Spirit - Farkashad

Történet:

Él valahol a messzi erdőkben, a Halál-szirten túl egy falka. Vannak benne kutyák, farkasok, de leginkább a kettő keveréke, a farkaskutyák. A kutyáknak nincs varázsereje, csak azoknak, akikben van farkasvér. Kutya nagyon kevés maradt, szóval belőlük nem kell sok. Ezek a négylábúak békében élnek egymással, az alfanőstény, Sialy (ez az én állandó szerepneven ) és farkaskutya-párja, Charmin vezérlete alatt. Ám egy napon egy vigyázatlan tag egy barlangba lépett, ahol éjfekete szobrocskát talált, mely egy farkast ábrázolt. Nem tudta, hogy a sötét falka vezetője, Clarissa szorult a babába, így véletlenül eltörte. Clarissa feléledt, és sereget gyűjtött sötét varázsfarkasokból, hogy megbosszulja a falkán, amiért a régi vezér bezárta. A jóknak, vagyis a Magic Spirit falkának most sietniük kell. Még mielőtt Clarissa összegyűjt egy erős sereget, meg kell találniuk a szobor párját a Halál-szirt környékén, hogy visszazárják a gonosz alfát méltó helyére, és békében élhessenek tovább.

Karakterlap:

Név: (Bármi)
Kor: (Nem kell olyan pontosan, csak kölyköknél mondjuk olyat, hogy 2 hónapos)
Nem: (Kan/szuka)
Falka: (Magic Spirit/Dark Ghost)
Tulajdonságok: (Minimum 5 mondat, nem tőmondat)
Történet: (Minimum 3 mondat, itt is legyen szép nagy)
Rang: (Lent)
Kinézet: (KÉP)

Rangok:

Alfahím: Megvan, Clarissa párja meghalt.
Alfanőstény: Clarissát hozzátok!
Béta: 1 kell
Őr: 4 kell
Tag: Bármennyi
Kölyök: Bármennyi
Omega: Csak a Dark Ghostnál, 2 kell

Remélem, jöttök sokan! Sziasztok! ;)

( 938 megtekintés )

Szólj hozzá:

K. Ruby 2017. 07. 31. 20:15  
Beküldtem, de még le se ellenőrizték...

K. Ruby 2017. 07. 31. 18:22  
Lesso még a sajátját se hozta... Elfogadva, beküldöm a kezdést.

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:51  
*ezen

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:48  
Ezd de cuki:

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:46  
Kinézet: n (Itt Damiennal van)
Bocsi, az egyiket kétszer tettem be.

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:38  
Név: Desoto
Kor: három éves
Nem: kan
Falka: MS
Mágia: A felhők. A felhőket képes még lehozni a földre is, és a jég, a villám és a víz elemű farkas segítségével képes megváltoztatni az időjárást.
Tulajdonság: Desoto... nehéz elmondani, szinte a fele agya a jóra törekszik a másik pedig csakis a rosszra gondol. Egy kicsit makacs, akkor inkább ő parancsol a másiknak. Nem szereti a csendet és a magányt és ezért, mindig sokat beszél, amit a többiek már valamikor ki sem állhatnak. Szereti a kölyköket, de a csatákat ugyan úgy. A felkészülés, számára már a harc ás mindent belead, hogy jól teljesítsen. Nagyon szeret enni, mindig ő akar enni legelőször, de utána meg mohón megeszi az ételt és már megy a másikért, azt hazudva, hogy ő még nem evett. Bátyja amolyan vetélytársa, mindig versengenek, de szeretik egymást. Tulajdonképpen, ők olyanok, mint a tűz és víz. Nem csak a bundájuk színe miatt, hanem tulajdonságuk miatt is. De most csak, Desoto-ról beszélünk. Szereti a falkát megvédeni, már alfának érzi magát, valamikor. A durvább harcokat os szereti, még ha kék bundáját, elönti a vörös vér. Szereti a vicceket, de valamikor már inkább nem is figyel a viccmondóra, vagy inkább ő se mind. Ez inkább akkor szokott leni, mikor szomorú, vagy, mikor csak bamba. Ez sokszor előfordul, de mindig próbál toppon maradni.
Történet: Egy valamiféle, gödörben született, ami egy órával a születése előtt készült. Kettő kicsi kölyök született, ő, Desoto és egy kicsivel idősebb, a bátyja, Damien. A szülők közül, csak az anyuka halt meg, az apa még életben maradt. Ő nevelte fel a két kölyköt, mégha kicsi szám is, nagyon nehéz volt nevelni, egyedül. Mikor felnőttek, a két tesóval egyre nehezebb volt, mindig csak veszekedtek. Egy nap, Desoto elszökött, de okét még senki sem tudta. Apukája és bátyja, mindenhol keresték, mikor egy kötél rabságában találták meg. Gyorsan megpróbáltak elharapni a kötelet, amivel sikerrel jártak. Boldogan köszöngette, mind ezt. Ezután együtt élnek, de a többi, majd kiderül...
Rang: tag
Kinézet: mindjárt...
Rang: Van egy tesója, Damien. (Őt minden bizonnyal Lesso hozza.)

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:13  
Okk. Hozom most, úgyis unatkozom és később megyünk ki a medencébe fürödni.


K. Ruby 2017. 07. 31. 16:06  
Ha még ma 6-ig hozod Desotot, beküldöm a kezdést.

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 16:05  
Oké akkor Desoto lesz tag.

K. Ruby 2017. 07. 31. 13:33  
Nem.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 07. 31. 12:13  
Őr még szabad a Magic Spirit-nál?

Cuki Susu Powa 2017. 07. 31. 11:43  
Szerintem igen! De, szerintem akkor, mikor van időd!

K. Ruby 2017. 07. 31. 8:21  
Ma beküldöm a kezdést! Mit gondoltok, megtegyem már most?

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat