Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Demigod Vocational School
Megosztás: f

Demigod Vocational School

Sziasztok! Ez egy Félvérekről szóló szerepjáték! Remélem felkelti a figyelmeteket!

Történet:
Az istenek a múltban és most is szívesen társulnak az emberekkel. Ezeknek a kapcsolatoknak a gyümölcseit nevezik Félisteneknek, hiszen félig istenek, félig halandók.
A múltban a három Nagynak is voltak gyermekei, de mivel megállapították, hogy azok túl erősek, és rájuk is veszélyesek lehetnek, vagy megölték őket, vagy istenné tették, ezzel eltéve a láb alól.
Azonban mindenkinek lehetnek rossz napjai nem igaz?
A Görög mitológia igaz. Létezik. A rómaival együtt.
A félistenek mindig két hely közül választhatnak. Ha görög istentől származik, akkor a Félvér táborba tartozhatnak, ha Rómaiak, akkor a Jupiter táborban. Illetve a második lehetőség a Félvérképző szakiskola, ahová a kiterjesztett életkor 12 és 18 év között van, és Római és Görög félvéreket is felvesznek.

Ezek a fiatal és tehetséges félvérek leszünk mi!

Szabályok:
- Ne káromkodj!
- Legfeljebb annyi karaktert hozz, amennyivel elbírsz!
- Ne irányítsd mások karakterét!
- KT szabályok!
- Senki nem halhatatlan, nem legyőzhetetlen!
- Veszekedjetek Privátban!
- Nagy Triász gyermekeivel ne gyertek. Először kérjetek rá engedélyt, mert hatalmas igazságtalanság lenne a többiekre nézve. Akik mégis hozni akarnak, nekem küldjék el először a karakterlapot! Köszönöm!

Karakterlap:
Név: (Lehetőleg angolt, de lehet akár spanyol is, illetve adjatok neki becenevet, hogy mindenki megtudhassa, milyen neveken szólíthatják)
Kor: (mint a történetben említettem 12-18 évig!)
Származás: (Az istenek Görög vagy Római nevét használhatjátok, és ezzel tudjátok jelezni hogy Görögök vagy Rómaiak. Ezek a Görög istenek nem lehetnek a szüleitek: Héra, Artemisz, Hesztia - előbbinek csak istenektől, utóbbiak szűz istennők - Rómaiaknál Diana, vesta, illetve Minerva tabu.)
Képességek: (Bármi, ami az isteni szülőkhöz köthető)
Történet: (Szülei, milyen volt a gyermekkora, mikor került a Suliba, hogyan ismerte meg a képességeit, történt e vele valami furcsa, amire mindig emlékszik. Minimum öt mondat, nem szabok felső határt, mert szeretek olvasni. Tőmondatok kíméljenek! )
Tulajdonságok: (Egyértelmű. Minimum öt sor, felső határ nincs, tőmondatokat ide se írjatok!
Kinézet: (Nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat. Hiszen, ha a pokémon sorozatban a 10 éveseknek zöld, meg kék haja van, nektek sem kell szőkének meg barnának lennetek!^^)
Fegyverek: (Szerintem egyértelmű, hogy ide fegyvereket meg egyéb hasznos kütyüket kellene írnotok. Fantázia itt is jöhet, hiszen a varázslás köztudottan lehetséges, és a különleges erővel felruházó tárgyak is elterjedtek.)

Félvérek órarendje:
Az első osztály (12-13 éveseknek): 1. Íjászat, 2. Vívás, 3. Mitológia, 30 perc szünet, 4. Stratégia építés, 5. Testnevelés, Ebéd, Szabad foglalkozás kijárási engedéllyel, este nyolckor villanyoltás.
Második osztály (14-15 éveseknek): 1. Testnevelés, 2. Íjászat, 3. Vívás, 30 perc szünet, 4. Mitológia, 5. Stratégia építés, 6. Görög-Latin nyelv, Ebéd - 60 perces szünet -, - innentől ugyan az mint az elsősöknek.
Harmadik osztály (16-17 éveseknek): 1. Görög-Latin nyelv, 2. Stratégia építés, 3. íjászat, 30 perc szünet, 4. vívás, 5. Mitológia, Ebéd, Délutáni kötelező testnevelés, - innentől ugyanaz mint a többi osztálynak.
Negyedik osztály (18 éveseknek): 1. Vívás, Mitológia, 3. Stratégia építés, 4. Íjászat, 5. Erőhasználat, Ebéd - 90 perces szünet - Délutáni kötelező testnevelés, - ugyan az mint a többi osztálynak.

Várom a jelentkezőket - és a kritikákat is, hiszen az is kell!
Pikachu legyen veletek!
PikaGirl

( 775 megtekintés )

Szólj hozzá:

Spectra 2017. 07. 20. 22:38  
/Várj, miért nem látom a legutolsó három kommentet?/

Spectra 2017. 07. 20. 16:00  
/kihaltunk, nem ír senki semmit, nem sokat számít, hogy itt van-e valaki elméletileg, aki eddig se volt gyakorlatilag. tehát teljesen felesleges volt ez leírnod, ha eddig nem tetted meg, miért most teszed?/

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 18:48  
Auróra

Pár perc némán sétálás következett, és az én agyamban közben folyamatosan száguldoztak a kérdések, és egyéb dolgok, életfilozófiák, meg minden fontos, és kevésbé, valamint egyáltalán nem fontos dolog.

AliNati2
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 18:15  
Wyatt

Megvontam a vállam. - Ahogy gondolod, nekem most a járáshoz van kedvem.

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 17:59  
Auróra

- Szerintem kétszer. - makacskodtam, majd az ég felé kinyújtottam kezeimet, hogy nyújtózkodjak, hiszen hátam kissé fáradt volt már. - Na mindegy. Nincs kedved leülni egy kicsit? - kérdeztem továbbra is fáradhatatlan vigyorral.

AliNati2
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 17:55  
Wyatt

- Hát... Annyira nem fontos. És csak egyszer kérdeztem meg - vágtam rá egyszerűen.

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 17:54  
Auróra

- Egyébként miért kérdezgetted folyton, hogy nem félek-e? - döntöttem oldalra a fejemet, közben szemeimmel a fiút vizslatva.

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 13:25  
Auróra

- Így van! - bólintottam továbbra is letörölhetetlen mosollyal.

AliNati2
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 13:22  
Wyatt

Tovább sétáltam. - Venus a szerelem és szépség istennője, igaz? - néztem a lányra.
Nem mintha nem tudtam volna. Most már egy kisebb kísértés fogott el, hogy Ameliat visszahívjam, de tudtam, hogy akkor karddá változik, ami elég megriasztó lehet szerencsétlen lánynak.

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 13:10  
Auróra

Egy "egyszerű" ugrással, közben pördüléssel visszakerültem mellé.
- Az én anyukám Venus. - mondtam vigyorogva.

AliNati2
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 17. 12:32  
Wyatt

- Deimosz - feleltem semlegesen; már megszoktam az emberek reakcióját erre. Azt mondjuk nem értettem, hogy miért állt elém, de ha neki jól esik... Hát hajrá.

cegelil201
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 16. 23:41  
Auróra

- Mond csak... Neked ki az isteni ágú szülőd? - kérdeztem a fiú elé lépve, meg után egyből mondtam. - Ha nem akarod elmondani nem muszáj! - mutogattam kézzel is, mert kicsit sok volt bennem az energia. Végül megpillantottam egy padot is, amire kényelmesen leülhetünk, ha eljutunk odáig.

AliNati2
- tiltva:1 napig!
2017. 07. 16. 22:34  
Wyatt

Csak bólintottam, nem tudtam igazán mit kezdeni ezzel a létfontosságú információval, amit a nyakamba aggatott.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat