Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Demigod Vocational School
Megosztás: f

Demigod Vocational School

Sziasztok! Ez egy Félvérekről szóló szerepjáték! Remélem felkelti a figyelmeteket!

Történet:
Az istenek a múltban és most is szívesen társulnak az emberekkel. Ezeknek a kapcsolatoknak a gyümölcseit nevezik Félisteneknek, hiszen félig istenek, félig halandók.
A múltban a három Nagynak is voltak gyermekei, de mivel megállapították, hogy azok túl erősek, és rájuk is veszélyesek lehetnek, vagy megölték őket, vagy istenné tették, ezzel eltéve a láb alól.
Azonban mindenkinek lehetnek rossz napjai nem igaz?
A Görög mitológia igaz. Létezik. A rómaival együtt.
A félistenek mindig két hely közül választhatnak. Ha görög istentől származik, akkor a Félvér táborba tartozhatnak, ha Rómaiak, akkor a Jupiter táborban. Illetve a második lehetőség a Félvérképző szakiskola, ahová a kiterjesztett életkor 12 és 18 év között van, és Római és Görög félvéreket is felvesznek.

Ezek a fiatal és tehetséges félvérek leszünk mi!

Szabályok:
- Ne káromkodj!
- Legfeljebb annyi karaktert hozz, amennyivel elbírsz!
- Ne irányítsd mások karakterét!
- KT szabályok!
- Senki nem halhatatlan, nem legyőzhetetlen!
- Veszekedjetek Privátban!
- Nagy Triász gyermekeivel ne gyertek. Először kérjetek rá engedélyt, mert hatalmas igazságtalanság lenne a többiekre nézve. Akik mégis hozni akarnak, nekem küldjék el először a karakterlapot! Köszönöm!

Karakterlap:
Név: (Lehetőleg angolt, de lehet akár spanyol is, illetve adjatok neki becenevet, hogy mindenki megtudhassa, milyen neveken szólíthatják)
Kor: (mint a történetben említettem 12-18 évig!)
Származás: (Az istenek Görög vagy Római nevét használhatjátok, és ezzel tudjátok jelezni hogy Görögök vagy Rómaiak. Ezek a Görög istenek nem lehetnek a szüleitek: Héra, Artemisz, Hesztia - előbbinek csak istenektől, utóbbiak szűz istennők - Rómaiaknál Diana, vesta, illetve Minerva tabu.)
Képességek: (Bármi, ami az isteni szülőkhöz köthető)
Történet: (Szülei, milyen volt a gyermekkora, mikor került a Suliba, hogyan ismerte meg a képességeit, történt e vele valami furcsa, amire mindig emlékszik. Minimum öt mondat, nem szabok felső határt, mert szeretek olvasni. Tőmondatok kíméljenek! )
Tulajdonságok: (Egyértelmű. Minimum öt sor, felső határ nincs, tőmondatokat ide se írjatok!
Kinézet: (Nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat. Hiszen, ha a pokémon sorozatban a 10 éveseknek zöld, meg kék haja van, nektek sem kell szőkének meg barnának lennetek!^^)
Fegyverek: (Szerintem egyértelmű, hogy ide fegyvereket meg egyéb hasznos kütyüket kellene írnotok. Fantázia itt is jöhet, hiszen a varázslás köztudottan lehetséges, és a különleges erővel felruházó tárgyak is elterjedtek.)

Félvérek órarendje:
Az első osztály (12-13 éveseknek): 1. Íjászat, 2. Vívás, 3. Mitológia, 30 perc szünet, 4. Stratégia építés, 5. Testnevelés, Ebéd, Szabad foglalkozás kijárási engedéllyel, este nyolckor villanyoltás.
Második osztály (14-15 éveseknek): 1. Testnevelés, 2. Íjászat, 3. Vívás, 30 perc szünet, 4. Mitológia, 5. Stratégia építés, 6. Görög-Latin nyelv, Ebéd - 60 perces szünet -, - innentől ugyan az mint az elsősöknek.
Harmadik osztály (16-17 éveseknek): 1. Görög-Latin nyelv, 2. Stratégia építés, 3. íjászat, 30 perc szünet, 4. vívás, 5. Mitológia, Ebéd, Délutáni kötelező testnevelés, - innentől ugyanaz mint a többi osztálynak.
Negyedik osztály (18 éveseknek): 1. Vívás, Mitológia, 3. Stratégia építés, 4. Íjászat, 5. Erőhasználat, Ebéd - 90 perces szünet - Délutáni kötelező testnevelés, - ugyan az mint a többi osztálynak.

Várom a jelentkezőket - és a kritikákat is, hiszen az is kell!
Pikachu legyen veletek!
PikaGirl

( 1195 megtekintés )

Szólj hozzá:

<3Detti<3
 
2017. 07. 27. 20:54  
Spectra, lehetséges törölve lettek szabályszegés miatt. (Esetleg témaelterelés, ami miatt nem kell szólni)

Spectra 2017. 07. 20. 22:38  
/Várj, miért nem látom a legutolsó három kommentet?/

Spectra 2017. 07. 20. 16:00  
/kihaltunk, nem ír senki semmit, nem sokat számít, hogy itt van-e valaki elméletileg, aki eddig se volt gyakorlatilag. tehát teljesen felesleges volt ez leírnod, ha eddig nem tetted meg, miért most teszed?/

cegelil201 2017. 07. 17. 18:48  
Auróra

Pár perc némán sétálás következett, és az én agyamban közben folyamatosan száguldoztak a kérdések, és egyéb dolgok, életfilozófiák, meg minden fontos, és kevésbé, valamint egyáltalán nem fontos dolog.

AliNati2 2017. 07. 17. 18:15  
Wyatt

Megvontam a vállam. - Ahogy gondolod, nekem most a járáshoz van kedvem.

cegelil201 2017. 07. 17. 17:59  
Auróra

- Szerintem kétszer. - makacskodtam, majd az ég felé kinyújtottam kezeimet, hogy nyújtózkodjak, hiszen hátam kissé fáradt volt már. - Na mindegy. Nincs kedved leülni egy kicsit? - kérdeztem továbbra is fáradhatatlan vigyorral.

AliNati2 2017. 07. 17. 17:55  
Wyatt

- Hát... Annyira nem fontos. És csak egyszer kérdeztem meg - vágtam rá egyszerűen.

cegelil201 2017. 07. 17. 17:54  
Auróra

- Egyébként miért kérdezgetted folyton, hogy nem félek-e? - döntöttem oldalra a fejemet, közben szemeimmel a fiút vizslatva.

cegelil201 2017. 07. 17. 13:25  
Auróra

- Így van! - bólintottam továbbra is letörölhetetlen mosollyal.

AliNati2 2017. 07. 17. 13:22  
Wyatt

Tovább sétáltam. - Venus a szerelem és szépség istennője, igaz? - néztem a lányra.
Nem mintha nem tudtam volna. Most már egy kisebb kísértés fogott el, hogy Ameliat visszahívjam, de tudtam, hogy akkor karddá változik, ami elég megriasztó lehet szerencsétlen lánynak.

cegelil201 2017. 07. 17. 13:10  
Auróra

Egy "egyszerű" ugrással, közben pördüléssel visszakerültem mellé.
- Az én anyukám Venus. - mondtam vigyorogva.

AliNati2 2017. 07. 17. 12:32  
Wyatt

- Deimosz - feleltem semlegesen; már megszoktam az emberek reakcióját erre. Azt mondjuk nem értettem, hogy miért állt elém, de ha neki jól esik... Hát hajrá.

cegelil201 2017. 07. 16. 23:41  
Auróra

- Mond csak... Neked ki az isteni ágú szülőd? - kérdeztem a fiú elé lépve, meg után egyből mondtam. - Ha nem akarod elmondani nem muszáj! - mutogattam kézzel is, mert kicsit sok volt bennem az energia. Végül megpillantottam egy padot is, amire kényelmesen leülhetünk, ha eljutunk odáig.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat