Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Stormy)

Tanácskérő...
Megosztás: f

Tanácskérő...

 Sziasztok! Tudom, hogy az előző sorozatom végén két másikat ígértem, de sajnos nem fog menni, hogy egyszerre kettőt adjak ki két-három naponta a kezem alól. Az egyik úgyis összecsapottabb, idő vertebb lesz a másiknál (minden bizonnyal a másodiknak megírt), így nem szeretném, ha elölről kéne kezdenem a történetírás mesterségét, és kapnék pár lenéző kritikát. Mostanában úgyis "nehéz állapotban vagyok", ezzel meg csak bonyolítanám a dolgot.
Először a történetét írom le mindegyik ötletnek, amiben benne lesznek a megemlített szereplők névkiejtései is. Utána a megemlítettek képei.

1. Adventures From Tashina's Diary vagy Kalandok Tashina naplójából
A “By Meena „ című sorozatom folytatása. A cím saját fordítású, nem is biztos, hogy ez lesz, az sem biztos, hogy helyes, vagy pontos, esetleg hogy figyelemfelkeltő, így adhattok rá ötleteket. A két cím közül is választhattok, ha jók.
Tashina (tásiná), Meena (ména) és Noble (nóböl) lánya egy nagyon harcias, vezérjellegű kölyök. Az örök beadás során is agresszív volt a vevőkkel, ezért nem igazán  érdeklődtek iránta. Tashina a szüleivel nőtt fel, a gazdái pedig megpróbálták kinevelni belőle az erőszakos tulajdonságait. Sikertelen próbatételek követték egymást, és a remény egyre csak elveszett. Noble-t viselte meg a legjobban, hogy hagyta lányát idáig süllyedni, így eldöntötte, hogy beszél vele, Tashina azonban vitatkozni kezdett apjával, és végül legjobb lóbarátjával, Iron (ájron)-nal otthagyták a farmot. Noble Bay (béj)-el, Iron apjával indult lánya után, ezt a mént már az előző évadból ismerjük. Tashina megismerkedik egy alaszkai malamut kannal, aki egy kóbor kutya. Összeismerkednek, és az is kiderül, hogy a kan neve Benjamin (bendzsámin) és egy menhelyről szökött meg. Elhatározza, hogy Tashina-val tart.
E sorozatomba nem tervezek olyat, hogy két főszereplőnk (Tashina és Benjamin) egymásba szeret, meg ilyenek, de sok fordulatot próbálok bele vinni, ezeket ide nem írtam le, hogy izgalmasabb legyen.

Tashina:
Benjamin:
Iron:
Bay:
Noble:

2. Forever Enemy vagy Örök ellenség
A cím saját fordítású, nem is biztos, hogy ez lesz, az sem biztos, hogy helyes, vagy pontos, esetleg hogy figyelemfelkeltő, így adhattok rá ötleteket. A két cím közül is választhattok, ha jók.
Egy ménesben két ikercsikó születik, Mystery (misztöri) és Scorpio (szkorpio). A két kicsi nagyon szép csikókornak örvend, míg az emberek meg nem támadják a ménest. Apjukat, a vezérmént megölik, így a ménes szétoszlik, anyjuk pedig elrejti csikóit, és eltereli az emberek figyelmét, amíg azok el nem menekülnek. Az elárvult ikerpár közül Scorpio Mystery-t hibáztatja a történtek után, így elindul egyedül új ménes után nézni, ugyanígy a kancacsikó is. Mindkettőjüket felnőttként befogadják egy ménesbe. Pár év elteltével Mystery elkezd gondolkozni, hogy hogyan béküljön ki bátyjával, de végül arra jut, hogy elmegy hozzá. Útja közben találkozik Illusion (ájlúzsön)-nel és Amnesia (ámnízsá)-val, akik együtt keresnek ménest. Mystery-vel tartanak.
Eközben Scorpio jól elvan a ménesben. Sikeresen megszerezte a vezéri posztot, hogy legyőzte az előző mént. Cimborái Echo (Ekó), Chawanetty (kávánetti), Waii (váj) és barátnője Akia (ákiá). A mént nem igazán hatja meg Misty érkezése, sőt még harcba is száll Illusion-nel, ha a két kanca nem áll közéjük, akkor Scorp meg is ölheti a meglepett mént. Scorp viszont eléggé vonakodik Misty bocsánatkérésétől...
Ez volna a vadlovas. Ebben is lesznek fordulatok bőven, aminek csak egy részéről beszéltem.

Scorp:
Misty:
Illusion:
Amnesia:
Echo:
Chawanetty:
Waii:
Akia:


Felőlem nyugodtan bíráskodhattok felettük, egyenként vagy csak az egyiket, kritizálhatjátok (csak finoman), ötletelhettek, ahogyan jónak látjátok. Sértéseket kerüljétek, tudom, hogy nem hallatszik egyik se túl szupi-szupernek, de én így terveztem. Az izgalmakat direkt nem írtam bele. (A kép kapcsolódik a témához, mert egy kutyás meg egy lovas sorozatról van szó, a képen meg egy kutyus és egy packó látható. Kreativitás lvl 100000, tudom.)

További szép napot! (=
Üdv.: tutifrutti

( 316 megtekintés )

Szólj hozzá:

~ Smaragd ~ 2017. 07. 23. 21:51  
Az első legyen.

ZooGirl888 2017. 07. 13. 14:49  
Nem unatkoztok

tutifrutti 2017. 07. 12. 16:54  
Nem kell, köszönöm. ^^

lulilla009 2017. 07. 12. 16:52  
de még regisztráltathatok pár fiút :3

tutifrutti 2017. 07. 12. 16:45  
Jahj, istenem... xd És azt mondják, még süllyedhetünk lejjebb is... :")

lulilla009 2017. 07. 12. 16:43  
tényleg. xD

tutifrutti 2017. 07. 12. 16:42  
Akkor írjanak rám...

lulilla009 2017. 07. 12. 16:40  
nem. De még nem írhatnak a fórumraaaaa.....

tutifrutti 2017. 07. 12. 16:40  
De miért tetted ezt velem? Nem a te felhasználóid?

tutifrutti 2017. 07. 12. 16:39  
Ne...

lulilla009 2017. 07. 12. 16:34  
Idehívjam őket?  ^^

tutifrutti 2017. 07. 12. 15:51  
Te jó ég! xD Hát ez tényleg bizarr. xD

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat