Újság >> „Kutyám emlékére“

<3 Kántor emlékére.. <3
Megosztás: f

<3 Kántor emlékére.. <3

Ez az igaz történet, egy erős,és bátor,keverékfajta, kan (fiú) kutyáról fog szólni, Kántor-ról.(apja komondor ,anyja Német-juhász volt.)
Kezdjük az elején,én még meg sem születtem, mikor téged az egyik barátnőm apukája odaajándékozott téged a szüleimnek. Két ajtó között nőttél fel,sokat nyűszögtél,és amikor anyu velem volt terhes ,elájult,és annyira beverte a fejét,hogy vérzett, te akkor már egyéves voltál,odamentél,majd meg nyaltad az arcát,amitől magához tért,te nem mozdultál mellőle.
Majd mikor megszülettem,és kint voltam a babakocsiban,mert kint mert hagyni veled az udvaron, te csak lefeküdtél a fűre a babakocsi mellé,és vigyáztál rám,még egy macska miatt sem mertél otthagyni egyedül,pedig te nagyon utáltad a macskákat. Nagyon kedves és hűséges kutyám voltál, nem ártottál senkinek sem,mindenkit elfogadtál,de sokszor megszöktél,minden ami fából volt azt szét szedted, sok gödröt is ástál, és kaptam egy nyuszit is húsvétra, te meg addig nem nyugodtál el még ki nem szedted a ketrecből,majd a Trabantunk alá kergette,és el nem varázsoltad teljesen, úgy ,hogy még egy vércsepp sem maradt, két-három éves lehettem kb akkor.
Mivel mindig elszöktél ,mert megláttad ,hogy más kutyák is kint lehetnek,így te is menni akartál, de  apu nem akarta,hogy csavarogj ,így láncot tett rád,szomorú voltam,de téged semmi sem állíthatott meg, mert te mindig elszakítottad a láncaidat,és mentél.
Azután apu csinált neked egy kifutót ahol tudsz futkosni, láncok nélkül is, de neked az sem tetszett, és gödröket ástál,szét rágtad az ajtót is,csak hogy kint szaladgálhass.
De sajnos tízéves korodban kijött rajtad, az a betegség, amit anyukádtól örököltél (epilepszia)
Mindig segíteni akartam rajtad, és szomorúan néztem, hogy remegsz,és össze esel, de vettem egy nagy levegőt,és biztatni kezdtelek,hogy állj fel,és sétálj,ami jó ötletnek bizonyult ,mert lassacskán elmúlt a remegésed,és újra boldogan szaladgáltál. Aminek nagyon örültem, de anyu azt mondta,hogy ez csak átlagos, és ez a betegség állatoknál nem gyógyítható, az állat orvos is megerősítette ,hogy már nem sok éved van hátra, és mikor tízen-kétéves lettél, egy téli estén kimentem hozzád anyuval adtunk neked enni, de te nem akartál kijönni a házadból, akkor ott azt mondtam anyunak,hogy reggelre ő már meg fog halni,és igazam lett, reggelre már nem éltél,aznap éjjel már meg haltál.
Reggel kiakartam menni, hogy meg nézzelek, de anyu azt mondta,hogy már nem talállak kint,mert már jobb helyen vagy, akkor nagyon sírtam,és anyu próbált meg vigasztalni, de nem ment,csak öleltem anyut, és sírtam. Te voltál a legjobb kutyám,már kicsi korom óta vigyáztál rám.

Született: 1994.03.16.
Meghalt: 2006.12.24.
 

( 464 megtekintés )

Szólj hozzá:

Magányosrocker 2017. 12. 21. 1:37  
Köszönöm.

hunor08 2017. 08. 14. 20:56  
Őszinte részvétel

nonti 2017. 02. 23. 19:31  
Sajnállak titeket. Szomorú, de sajnos igaz. Velem is ilyesmi történt, én is ilyen helyzetben voltam.

Magányosrocker 2017. 02. 13. 21:19  
Köszi...

Dawn Flower
 
2017. 02. 12. 15:00  
Részvétem....

Magányosrocker 2017. 02. 11. 13:21  
Nem gond Vikike555..
Tudom h nem vok jó író és nem is szeretek helyesen írni ,épp ezért nem veszem magamra..
De azért mindenkinek köszönöm az együttérzért..

Vikike555 2017. 02. 10. 17:51  
Bocsi, hogy én nem ilyen szépen beszéltem, mint a többiek. Én azért írtam le a hibákat, mert az én ilyen történetemet Cicaneveldén viszont teljesen kritikázták. Oké, akkor még nem voltam jó író, de akkor is. Sorolták a hibákat, én meg teljesen kiborultam tőle.

Bocsáss meg, hogy leírtam a hibákat. Őszinte részvétem.

KutyiDóri 2017. 02. 10. 14:41  
Szívesen! Én megértelek téged!
Szívesen! Én megértelek téged!

Magányosrocker 2017. 02. 09. 1:44  
Köszi mindenki,és igen tudom hogy sok hiba van benne,főleg a veszők miatt ,de úgy is elég nehéz írni ha a könnyekkel küszködök, és tényleg köszönöm a sok szép szavakat és részvétem azoknak akik úgyan úgy elvesztették az állataikat..
Főleg neked köszönöm kutyiDóri a megértésed..

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat