Újság >> Cikkek

Tinikalandok-jelentkezz!
Megosztás: f

Tinikalandok-jelentkezz!

Történet : Sok tini eljön hogy másokkal is megismerkedjen , egy kicsit leváljon a szüleiről . Ezen a helyen a tinik tervezik a programot és egy forintjukba sem kerül .  Akik ezt a helyet tartják fenn mindent kifizetnek . ( Majd úgy vesszük a szülők befizették nekik a pénzt és ezért nem kerül egy forintjukba sem )Sok napon át bennt vannak . Kialakulnak majd barátságok vagy épp ellentétek . Majd közben kitaláljuk hogy milyen programok lesznek .

Szabályok :

-Ne írányítsd más karakterét !
-Ne káromkodj cenzúra nélül !
-Aki nem jelentkezik ne zaklassa a szerepezőket !
-Ne legyen több karaktered hétnél !
-A házikedvenceket nem vesszük karakternek !

Karakterlap :

Név : ( vezetéknév+keresztnév )
Kor : ( 15-25 évig )
Nem : ( fiú/lány )
Tulajdonságok : ( Legalább 4 sor )
Történet : ( Eddigi élete , legalább 3 sor )
Kapcsolat : ( párja , szülei , testvére stb... )
Egyéb : ( Ha hoz magával házikedvencet akkor ide a nevét , fajtáját , korát , nemét , és esetleg egy képet vagy 2 sor leírást )
Kinézet : ( Kép és 2 sor leírás , ha nincs kép 3 sor leírás )

Karakterem :


Név : Varga Viktória
Kor : 15 év
Nem : lány
Tulajdonságok : Ő egy nagyon nyitott személyiség . Mindenkivel jóba szeretne lenni és könnyen megbocsát . A titkokat megőrzi . Nagyon szeret nevetni és a humora is jó . Szeret enni de mivel szülei vékonyak voltak így ő se hízik el . Imádja az édességeket főleg a pogácsát . Szeret beszélni ha egyszer elkezdi alig tudja abba hagyni . Könnyen megbocsát . Barátai előtt nincs titka . Szeret a barátaival elmenni szórakozni . Imádja a kutyáját Brúnót . Nagyon szereti a szüleit és a barátait . Szeret gyúrni .
Történet : Gazdag családból származik . Szülei és ő Hawaiban laknak . Viktória ezért kítűnően tud szörfözni és úszni is . Egy ideig vízimentőként kereste a pénzt . Megvette kutyáját Brúnót 14 éves korában . Egyszer elvitte versenyre is . Már kiskora óta szeret gyúrni .
Kapcsolat : szüleivel
Egyéb : Van egy kutyája Brúnó . Ő egy Törpe Spicc . 1 éves és fiú . Szép dús bundája van . Kicsi tappancsai és fülei vannak . Kis pofija elbűvölő . Alig lehet neki ellenálni . Nagyon picike . Kb . 20 cm magasságú ,és 30 cm hosszúságú , és 10 cm szélességű . 5-15 kg között alakul súllya .
Kinézet : Szőkésbarna hosszú haja van . Vékony testalkatú . Ki van gyúrva a lába és a keze . A hasa kockás . Kék szeme van . 35-ös lába van és 42 kg . Közepes magasságú kb . 165 cm .

A többi karakterem kommentba leírom .

Remélem tetszett és sokan jelentkeztek rá ! Sziasztok !

( 1708 megtekintés )

Szólj hozzá:

Csillagfény 2017. 01. 21. 16:22  
Most küldtem be ide már ne írjatok karilapot csak a kezdéshez ha kijön !

Kriza 2017. 01. 21. 15:41  
Azt remélem...

~Annie~ 2017. 01. 21. 15:36  
Nyugi nem fog, nekik még nevük sincs.

Kriza 2017. 01. 21. 15:33  
Mi ezt a banda dolgot már régebb óta tervezzük Somi123-mal, csak most tudtuk megvalósítani, mert egyedinek gondoltuk és még ilyennel nem találkoztunk és szerettük volna elsőként kipróbálni... Mindegy, de nem fog ez a bandák dolog átcsapni versengésbe? Amiből általában nem sülnek ki jó dolgok...

Csillagfény 2017. 01. 21. 15:23  
Akkor kezdéshez írd azért mert most írom !

~Annie~ 2017. 01. 21. 15:11  
Nekem lehet bandám?

Csillagfény 2017. 01. 21. 14:55  
Jó elf . Mindjárt megírom !

Kriza 2017. 01. 21. 14:18  
Zhi End
2 éve alakult a banda. Eleinte csak iskolán belül kezdték, de később már iskolán kívüli versenyekre is eljutottak ahol kimagasló eredményt értek el. Nagyon sokféle zenét játszanak, köztük a saját szerzeményeiket is.
Kabala kutyájuk: Misa
Egyen pólók:
Női:póló
Férfi:póló

(ja és Rékának itt a gitárja:

Cica baba 2017. 01. 21. 13:29  
Nem hivatalos hobbibót játszanak.

Csillagfény 2017. 01. 21. 12:37  
Jó most elfogadva mindenkinek és akkor mindenkinek annyi karaktere lehet annyit akar! Zsarnok, amulet ha nem csináljátok meg akkor kezdéshez írjátok oda.  Ma kezdünk!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 21. 9:42  
Név: Brazil Benedek
Kor: 14 év
Nem: fiú
Tulajdonságok: vicces, humoros,bűnbak, szerelmes, imádja a focit, oda van a baseball sapkákért, barátságos, szereti a zenét, imádja a veszélyt, bátor, okos, szeret verekedni és veszekedni, ügyes, fél a víztől, bolondos, vakmerő, megtesz bármit Ramónáért, főnökösködő, Nem ismer félelmet
Történet: Van két húga Anna és Zsófia. A lányok egypetéjű ikrek. Anna és Zsófia 10 évesek. Van két bátyja, Zsolt, és tamás. Zsolt az idősebb bátyja, Tamás a fiatalabb. Tamás 16 éves, Zsolt 19. A szülei Tímea és Botond. Tímea 39 éves, Botond 43. Nagyon jóban van a családjával, és egész Vámossal.
Kapcsolat: A családja, Ádám a barátja, és Ramóna a barátnője
Egyéb: Volt egy foltos macskája, de meghalt. Per pillanat van egy nőstény fekete macskája. A neve Mialy, kora 3 év,
Kinézet: Változatos ruhát hord, csak a farmernadrágja mindig ugyanaz. A haja hullámos, barna színű. A szeme olyan szép meleg barna, mint senki másnak. A cipője egy narancsszínű bakancs. A zonija kék-zöld csíkos. A haja nagyon kócos, csintalan. A bal fülében van egy lyuk, mert tavaly hordott fülbevalót.
Ez a másik karakterem. Felőlem kezdhetjük is.

Kriza 2017. 01. 21. 7:22  
CB de akkor ők ugye nem hivatalosan banda?

Ja és ma még írok majd egy kicsit bővebben a ZhiEnd-ről ha lehet.

Cica baba 2017. 01. 20. 22:33  
Név: Scott és Eric Wasley
Kor: 16 év
Nem: fiúk
Tulajdonság: Ki gondolta volna, hogy a két lökött szőke ikerlánynak van két még lököttebb fiú unokatesójuk, akik szintén ikrek. Eric és Scott tipikus menő srácok, akik szeretnek játszadozni a lányokkal. Akár csak Rebi és Léna szeretnek azzal játszani, hogy azt hazudják Scott Eric és Eric Scott. Néha még Ádám, Leó és Niki sem tudja meg különböztetni őket. Csak Léna és Rebi, ők túl jól ismerik őket. Nagy bolondok, minden hüly.eségben benne vannak.Szép hangjuk van, ráadásul tudnak gitározni is. Imádnak gördeszkázni és zenét hallgatni, és ha ezt a kettőt párosítják tökéletesen elvannak. Amúgy nagyon jó fej fiúk, mindenki szívesen keresi fel a társaságukat. Öt nyelven beszélnek, angolul, németül, franciául, magyarul és spanyolul. Mivel Amerikában csak angolul beszélnek és ritkán jönnek vissza Magyarországra magyarul még nem tudnak olyan jól, de megy nekik. Elég kényesek, nem mindegy mit esznek, mi van rajtuk és hogy áll a hajuk. Tele vannak energiával, sosem lehet őket lenyugtatni, folyton pörögnek és sosem képesek egy helyben maradni. Amilyen kalandvágyóak olyan szerencsétlenek. Csak néha kerüli el őket a szerencsétlenség, igazából mindig levernek valamit, megütnek valakit vagy elrontanak dolgokat. Egyikük sem valami okos, de ha kell akkor használják az agyukat. A legkisebb dolog miatt is felkapják a vizet és vernek agyon másokat.  Szeretik az édességeket, minden nap nyomatják, de mivel Scott elrángatta Eric- et kondizni pár óra alatt simán fogynak pár kilót. Estén ként meg híznak, mert tömik magukat. Folyton mosolyognak, életvidám, aranyos fiúk. Azért tudnak flegmák és gonoszak lenni, mikor milyen kedvük van. Szeretik az állatokat, csak nekik nem lehet.
Történet: Miután Rebi és Léna anyjának a testvére kiköltözött Amerikába és találkozott egy bún gazdag pasassal, akihez végül feleségül ment megszületett a két fiú. Életük első nyolc évében csak Amerikában éltek, utána elmentek nyaralni Magyarországba. Akkor ismerkedtek Lénával és Rebivel, akiket azonnal megutáltak. Igen, nem voltak valami jóban, de egyre többet mentek oda, szóval azóta már jóban vannak. Amerikában egy haverjuk bandát alapított és mivel a fiúk tudnak gitározni és énekelni is bevették őket. Lénáék által a fiúk hamar jóban lettek Ádámmal, Nikivel és Leóval. Leginkább Nikivel, mert tökre bejön neki Niki, de az ikerlányok nem akarnak rokonságban lenni Nikivel, szóval a fiúk lemondtak róla. Amúgy szoktak együtt zenélni. Scott és Eri basszus gitároznak, Ádám gitározik, Leó és Niki énekel, Léna a szintetizátort uralja, Rebi meg szintén gitározik és énekel. Idén az egész nyarat itt töltik.
Kinézet: Mivel lassan egy éve járnak kondizni van egy minimális kockahasuk és elég izmosak,hogy agyoncsapjanak valakit. Dús, fekete hajuk van, amiben néha található pár szőke tincs. Mogyoróbarna szemeikben kedvesség csillog. Méregdrága ruhákban járnak, a legmenőbb legújabb cuccokat szokták felvenni. Mind a kettőnek van tetkója, ami ugyan olyan.
Ők: ( A hátsó Scott, akinek kék pólója van, az első Eric, akinek kalap van a fején. )
Tetkójuk: Mind a kettőjüknek egy gyémánt, akár csak Amerikai barátaiknak, akiket ovi óta ismernek.
Gitárjaik: Scott:
Eric:
Egyéb: Nincs
Kapcsolat: Szüleik

Cica baba 2017. 01. 20. 21:53  
Fúú, most tökre akarok hozni még egy ikerpárt, de már annyi karakterem van. >< Mindegy, nekem kellenek azok a fiúk.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat