Újság >> Történetek / Sorozatok

The music forever /109.rész/
Megosztás: f

The music forever /109.rész/

Csak egy lágy puszit lehelt az ajkaimra, nem úgy mint a legelső alkalommal, amikor rögtön letámadott. Valószínűleg tudta, hogy ha most is úgy viselkedne, mint akkor, egyszerűen mindent elrontana, én pedig végképp nem tudnék benne bízni többé. Szóval csak egy pusziit kaptam tőle, de továbbra se hajolt el az arcomtól és a tekintete felváltva vándorolt a szám és a szemem között. Sejtettem mire gondolhat. Ismét lehunytam a szememet.
- Nyugodtan megteheted. - suttogtam, noha még én magam se tudtam miért. Shane közelebb hajolt, majd ismét hozzáért ajkaimhoz, de ezúttal ott is maradt. Lassan közeledett várta mit reagálok. Mégis mit reagálhattam volna? Olyan sok választási lehetőségem nemigen volt. Vagy elhúzódok tőle és ismét megütöm, vagy pedig támogatom, vagyis visszacsókolom. De mivel szeretem, úgy istenigazából, persze, hogy az utóbbit választottam. Erre ő még jobban felbátorodott, de még mindig finom volt velem. Nekem viszont a pulzusom már így is valahol az egekben volt, így amikor engedett levegőhöz jutni, vadul dobogó szívvel néztem rá. Megragadta  a csuklóm, majd az egyik sarokban lévő bársonykanapéhoz vezetett. Bár ezt már csak akkor vettem észre, amikor az ölében ültem, és ő ismét hevesen csókolt.
- Nem vagy egy csöppet pofátlan? - toltam el magamtól kis idő múlva. Ő csak kacéran mosolygott, majd megnyalta  szája szegletét. - Szóval úgy gondold, nem. - vettem elő én is meggyőző mosolyomat. Azután ismét szájon csókolt. Majd még egyszer. És megint. Nem tudom, hogy ő döntött hátra, vagy magamtól vesztettem el az egyensúlyom, de hirtelen már a kanapén feküdtem, bár ezt Shane-t a jelek szerint nem zavarta, ugyan úgy folytatta a kábításom. Én pedig bevallom őszintén, nem tudom miért, de hagytam neki. Talán azért mert már egész kisgyerek kora óta ismerem, és tudom, hogy sose tenne olyat ami nekem fájdalmat okozna. Legalább is fizikai fájdalmát. Úgy bíztam benne, mintha testvérem lenne. Csak hát, akit egész régóta ismersz, majd elváltok, végül évek múlva újra találkoztok, aziránt akaratlanul változhatnak az érzéseid...És nekem változtak is, épp ezért engedtem meg, hogy nem csak az első csókom tudhassa magáénak... Lassan elkezdett levándorolni az ajkamról, végig az arcom alján, egész a nyakamig, ahol aztán megállt, és olyan lágy puszikat kaptam tőle, hogy a hideg futkosott a hátamon. Végül, úgy döntött, a számat mégis jobb csókolni, és visszavándorolt az imént említett testrészemre. Kaptam tőle oda is néhány lágy, szinte pillekönnyű csókot, majd két kezével, amik valahol a karom és a fejem között helyezkedett el, felnyomta magát, és a szemembe nézett. Mélyen. Nagyon mélyen. Szőke tincsei, melyek itt-ott belelógtak az azúrkék szempárba, csak még többet dobtak egyébként gyönyörű kinézetén. Kicsit szaporán lélegzett, de ezzel nem volt egyedül.
- Annyira szeretlek! - mondta halkan, majd megint közelebb hajolt hozzám. - Annyira...hogy nem bírok ellenállni neked. - ismét megéreztem ajkát ajkamon.
- Én..én se bírok ellenállni neked. - gondoltam, de hangosan nem mondtam ki, mert nem tudtam, lévén, hogy Shane épp játékosan harapdálta az ajkam. Teljesen hatalmába kerített, ahogy ismét a nyakamat csókolta,  de ezúttal rám hajolt, így néhány szőke tincse játékosan csikizte az arcom. Felemeltem a karom, és felfúrtam a hajzuhatagba. Erre leállt, és zihálva  figyelt. - Nagyon szeretlek! - mondtam ki azt a két szót, amit  akkor a világ két legszebb szavának gondoltam. Shane erre halvány mosolyt villantott rám, még egyszer végigvándorolt vörös ajka a számon, majd valahogy befurakodott mellém a kanapéra, ahol átölelte a derekam és szorosan tartott magánál.
- Te vagy az életem értelme. - duruzsolta mézédes hangon a fülembe, majd úgy döntött nem engedd el. Így még jobban hozzábújtam, és be kellett magamnak vallanom: képtelen vagyok nélküle meglenni.

( 146 megtekintés )

Szólj hozzá:

Tamó 2013. 05. 04. 21:40  
Imááádom! Egyszerűen annyira képes vagyok beleélni magam, hogy gyorsabbban vert a szívem! Csodálatos, nagyon jó rész volt! *-*
Én már az eleje óta Shane pártoló vagyok, és az is maradok! ^^ 

Lúcia 2013. 04. 06. 21:22  
Jajj ez olyan szép rész volt! Foyltasd minél hamarabb imádom! De kár hogy nemsokára vége

susie0117 2013. 04. 05. 16:04  
Szóhoz se jutok... egyszerűen képtelen vagyok bármit is mondani. Most azonnal folytasd!!

Bosszi 2013. 04. 05. 8:13  
Áaaaaaaaaaa ez nem ér annyira olvastam és most meg szakadt mint a sorozat részek!Folyti légy-szí  gyorsan!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 04. 21:12  
Most kitettél magadért, ez minden várakozást felül múlt ;D Várom a hasonló hangvételű folytatást DD

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 04. 20:19  
Nem is tudom mit mondjak...fantasztikus lett

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 04. 17:38  
ÚÚ! *-* Nem tudok bármit is kinyögni! Csak mosolygok és képtelen vagyok abbahagyni.
Folytatást gyorsan! : D


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat