Újság >> Történetek / Sorozatok

The music forever /100.rész/
Megosztás: f

The music forever /100.rész/

A londoni utcák este 7 lévén fényárban úsztak és a forgalmat se mondhattam épp kevésnek. Szerencsére nem akadtunk el nagy dugóban, nem fogyott ki a benzin, nem lett defektes a kerék, szóval minden gond nélkül megérkeztünk az Arénába. Mikor megálltunk, a taxis kezébe nyomtam a táskában lévő két papírpénzt, majd kiszálltam a járműből. És csak ott jöttem rá, hogy mégis mekkora tömeg van.  Bejutok én ide egyáltalán? Mire eljutottam  a jegyszedőig, már öten nekem jöttek.
- Jó estét! - köszöntöttem a  pufók férfit. Inkább biztonsági őr, mint jegyszedő kinézete volt, de ez van. Amíg elfogadja a jegyem, a kinézete különösebben nem hat meg.
- Kérem a jegyét, kisasszony. - előszedtem a táskából a jegyet, majd átnyújtottam a férfinak. Aki egy darabig nézte, majd olyan megsemmisítő mosolyt villantott rám, hogy azt hittem elsüllyedek. - Ön komolyan ezzel akar bejutni?
- Igen! Talán van valami problémája vele? - kérdeztem és igyekeztem magabiztosnak tűnni.
- Probléma? Csupán annyi, hogy ilyen jegyet nem árultunk! Szóval, ha megkérhetem, távozzon! -semmisített meg teljesen. De én nem akarok távozni!
- Van jegyem! Engedjenek be! - fortyogtam magamban, megjegyzem, felesleges. Ugyanis miután a jegyszedő elküldött melegebb tájakra, a következő visongató lánycsapat furakodott a helyemre. Ezeket a lányokat elnézve volt egy olyan sejtésem, hogy még azzal sincsenek tisztában milyen koncertre jöttek. De engem bizony nem fognak ilyen könnyen lerázni. Távolabb mentem a tömegtől majd előszedtem  a telefonom, és tárcsáztam.  Már épp le akartam tenni, mert  a hívott fél egyszerűen nem vette fel, amikor végre mégis beleszóltak.
- Mi az Megumi? Hol vagy? - üvöltötte, mire el kellett tartani a fülemtől a telefont.
- Nem vagyok süket, ne üvölts! Az van....
- Várj, nem hallak! Tartsd egy picit, lécci! - mondta, majd pár percig süket volt  a telefonom. - Itt vagyok, mondd. - szólt normális hangon. Gondolom bement valahová.
- Jaj, Saga van egy kis gond. - sopánkodtam. - Shou adott nekem V.I.P. jegyet, és itt állok az aréna előtt, de  a jegyszedő nem enged be, mert azt mondta, soha nem látott még ilyen jegyet. És egyébként is. Egy halom ember van itt, nem tudom, hogy jutok be! Pedig már annyira vártam...
- Semmi vész. Megoldjuk, ne aggódj! Ha tudsz, akkor menj olyan messze a tömegtől amennyire lehet de maradj a kerítésnél. Mindjárt ott vagyok. - azzal letette. Én pedig még távolabb mentem a visítozó tömegtől. Hamarosan megláttam Saga-t, a kerítés másik végén, amint zseblámpával a kezében egyre közelebb ér. - Állj hátrébb! - mondta, én pedig engedelmeskedtem. Majd tátott szájjal bámultam, ugyanis a szájába vette a lámpát és elkezdett felmászni a kerítésen! Majd pár pillanat múlva halk puffanással ért földet mellettem.
- Majmok voltak az őseid, vagy mi? - nevettem fel, mire a srác tenyerét a számra tapasztotta.
- Maradj csendben, különben észrevesznek. Most pedig mész fel a hátamra. Bejutsz a koncertre, ez részletkérdés, milyen módon. És egyébként is: Shou képes lenne lefújni az egészet, ah rájön, hogy nem vagy itt. - forgatta a szemét. Én pedig közben engedelmesen felmásztam a hátára. - Kapaszkodj erősen! - aztán mire észbe kaphattam volna, már  a kerítésen belül voltunk. sőt Saga a művész bejáró felől bevitt a kulisszák mögé is, majd  a színpad közelében leültetett egy székre. - Ha már V.I.P. jeggyel nem engedtek be, a legjobb ülőhely akkor is neked dukál. - mosolygott rám. - Mindjárt kezdünk, szóval visszamegyek a többiekhez. Remélem tetszeni fog a koncert. - mondta, azzal már el is tűnt, én pedig ottmaradtam egyedül az izgalmammal. Tudtam, hogy a nézőtérre egyre többen gyűlnek, mivel lassan kezdetét vette a koncert. Pár perc múlva el is sötétült  a nézőtér, csak a színpadot világították meg különböző színű reflektorfények.
- Are you ready? - futott fel az első Alice nine tag a színpadra, és mivel a dobok mögé pattant be, tudtam, hoyg Nao-san az.A következő Hiroto volt, szintén 'Are you ready?' felkiáltással. Majd jött Saga ugyan ilyen belépővel. Végül megjött a frontember Shou is. Mikor feltette a kérdést, sikoltás rázta meg az egész arénát. A srác rezzenéstelen arccal hagyta figyelmen kívül a sikongatásokat....azután felém nézett, és olyan ragyogó mosolyt kaptam tőle ajándékba, hogy rögtön elpirultam. Azután Hiroto a húrok közé csapott, és kezdetét vette a koncert. Jobbnál jobb dalok mentek le egymás után tökéletes előadásban. Imádtam a koncert minden percét. Ám, mielőtt vége lett volna a koncertnek, Shou olyat tett, ami miatt azt hittem mentem szívrohamot kapott. A szájához emelte a mikrofont, és  a következő szavak hagyták el a száját:
- Most pedig szeretném a színpadra hívni, azt a lányt, aki nagyon sok erőt adott sokunknak a bandából. Ő adott olyankor is, amikor teljesen összetört. Nagyra tartom, és nem csak a személyisége, hanem az énekhangja miatt is. Megumi, kérlek, gyere a színpadra! - kérte, bennem pedig meghűlt a vér. Odafordult hozzám. "Kérlek!" Formálta némán ismét. Vettem egy mély levegőt, felálltam és kisétáltam a fényárban úszó színpadra. Megálltam Shou mellett a színpad közepén, és elborzadva pillantottam le. Tele volt az aréna. Shou odanyújtotta nekem a mikrofont. - Veled vagyunk kicsi lány! - suttogta a fülembe. Körbenéztem a többieken. Mindannyian biztató mosolyt küldtek felém. Bólintottam egy aprót, mire Hiroto és Nao ismét játszani kezdett és Saga is beállt hozzájuk. Úgy döntöttem FripSide-től fogom énekelni a Only my railgun-ot. Az elég pörgős. Nem tudom, mégis hogy sikerült, de tökéletes összhangban voltam a srácokkal. Miután vége lett a dalnak és meghajoltam, tapsvihar rázta meg az Arénát. - Ügyes voltál, Megumi! Sikerült! - puszilta meg a fejem búbját. 
- Valóban Shou! Sikerült! - ismételtem suttogva, mosollyal az arcomon.

FripSide - Only my railgun:

( 149 megtekintés )

Szólj hozzá:

Tamó 2013. 05. 04. 20:46  
Legeslegjobb rész! ^^ 
Istenem de szeretem! *o* A szám pörgős, tökéletes, pont egy Alice nine koncertre való... x))
Imádom a sorozatod, bár nem sikerült behoznom a történetet, így utólag is remek! ^^ 

Lúcia 2013. 04. 02. 22:14  
Imádtam! Valami fantasztikus lett!

Lyra 2013. 03. 27. 15:28  
Váááá, annyira jó lett, hogy nem találok szavakat : DD. Egyik legjobb sztori ♥ *-*.

Bosszi 2013. 03. 26. 19:07  
Folytiiii könyörgök térden állva!!!!!!!!!!!!!

susie0117 2013. 03. 26. 18:48  
Tökéletes, úgy ahogy van! Ráadásul 100. rész, hmm, nem semmi. *.* Le a kalappal!

Starlight 2013. 03. 26. 17:20  
Nagyon jó lett. Folytasd hamar!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 03. 26. 16:43  
Nagyon tetszett ez a rész! Shou olyan édes *-* Folytasd nagyon-nagyon gyorsan,mert nem bírom ki *^*


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat