Újság >> Történetek / Sorozatok

Roni és Jessie 2
Megosztás: f

Roni és Jessie 2

Roni és Jessie élete szépen alakult. Boldogok voltak együtt. Bejárták az erdőt és mivel vadászataik nem gyakran sikerültek, így a városba is bementek kaját lopni.
Eljött a nyár. A gyerekek kimozdultak az utcákra, terekre biciklizni és játszani. Roni és Jessie is kiment. Nagy meglepetés érte őket. Meglátták a falkát.
- Roni Jessie! Itt vagyunk! - kiáltotta Roni egy régi ismerőse, Gert, aki most a falka élén áll.
- Szia Gred! Régen láttalak!
- Én is Roni! Lenne egy kérdésem!
- És pedig?
- Nem akarsz újra vezér lenni?
Roni szája tátva maradt. Jessiere nézett.
- De Roni akar vezér lenni! - mondta Jessie és előlépett Roni mögül.
- Tényleg Roni?
- ö... Igen!
- Rendben! Akkor alázatosan átadom helyemet! - mondta Gert és lehajtott fejjel átengedte Ronit az élre. Roni boldog volt. Egy állam vált valóra. Végre meg volt mindene: a régi falka és Jessie. Neki nem kellett több. A falka Roni vezetésével egyre gyarapodott és terülteteket foglalt el. Egy új, sokkal barátságosabb telep lett a kutyák új otthona. Nem volt aki zavarja az életüket. Nem volt se Vicsor, se Castor, se Lisa. A kutyák életét semmi nem zavarta. Roni és Jessie örömmel gondolt vissza találkozásra és az együtt eltöltött szép, és néha rossz emlékekre. Mennyi mindenen keresztül mentek? amint így gondolkoztak egy fiatal kutya lépett elő. Félénken nézett Ronira.
- Vezér, én Castor kölyke vagyok! - mondta és behunyta a szemét és várta a következményeket. Roni elfordult és beszélni kezdett:
- Lenne egy kérdésem! Castor kölykével mit csináltatok?
Az egyhangú válasz az volt hogy fölnevelték és Bort névre hallgat. Nem kellet sok idő, hogy rájöjjenek, Bort nem olyan mint az apja. Jámbor, kedves eb. Roni kedvelte őt. Mintha a kölyke lett volna úgy bánt vele.

Kedves olvasók! Ezennel a Roni és Jessie véget ért! Nem lesz több évad, de kezdek egy új történetet! Az új sorozat titok hogy miről fog szólni!
Köszönöm, hogy olvastátok!

( 59 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat