Újság >> A KutyaTanya Hírei

Ötletdoboz
Megosztás: f

Ötletdoboz

Sziasztok!

Ahogy a rövid leírásban is olvashattátok, az oldal fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket várjuk ebbe a hírbe. Kérlek, ne kérjetek megvalósíthatatlan dolgokat, és legyetek tekintettel arra, hogy az oldal adminisztrátora nap mint nap rengeteget dolgozik a neveldéken!
Olyan dolgokat, amik (remélhetőleg) a közeljövőben meg lesznek valósítva, (mint például a tanítás, cikk kereső funkció, stb.) szintén felesleges kérni, hisz tervben vannak már. Negatív véleményeiteket kérlek civilizáltan kifejezni!

NE KÉRJETEK több fizetést! A fizetésen kívül számtalan pénzszerzési lehetőség áll rendelkezésetekre. Fizetés emelés úgysem lesz. Szintén felesleges kérni "centért vásárolható különleges fajtájú kutyát a boltban", mivel nagy valószínűséggel az sem lesz megvalósítva!
ILLETVE szintén ne kérjetek olyat, hogy minden héten/hónapban TP alapján új moderátort válasszunk, és hasonló, moderátorokkal kapcsolatos ötletet. Az eddigiek közül az összes értékelhetetlen volt, így a továbbiakat azt hiszem felesleges is tárgyalnunk erről. Ezekből amúgy sem fog egy sem megvalósulni, hisz ez nem így megy!


A megvalósíthatónak tűnő ötleteket felírjuk a listára, a nem megvalósíthatónak tűnő ötleteket pedig töröljük!


Ötletek:

• A kutyák számára, neveléséhez és gondozásához
1. Több verseny a kutyák számára. (Csóválóverseny: Kiírja a Kutyám menüpontba, hogy melyik kutya csóválja a farkát és melyik nem.)
2. Legyen újra orvos, legyenek betegek a kutyák, így ezáltal lehessen használni a vitaminokat is.
3. Adagok beállítása a víznél (mint a tápnál).
4. Bármelyik kutya átnevezése bármikor, ingyen.
5. 100 nap alatt kiskutya képe legyen a kutyának, 100 nap fölött felnőtt.
6. A megvásárolt tárgyakat féláron el lehessen adni (akár a "neveldének") vagy másoknak odaajándékozni (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
7. Ne csak kiskutyát lehessen elajándékozni, hanem felnőtt kutyákat is.
8. Több kutyafajta. Hogy könnyebb legyen, felsoroljuk a neveldén még nem szereplő kutyafajtákat: Brittany spániel, Weimari vizsla, Bracco Italiano, Kooikerhondje, Portugál vizikutya, Ibizai agár, Petit Basset griffon vendéen, Nagy Gascogne-i kopó, Hamilton kopó, Karéliai medvekutya,
Cseh terrier, Afrikai oroszlánkutya, Jack Russel terrier, Simaszörű foxterrier, Soft-Coated Wheaten terrier, Ausztrál selyemszőrű terrier, Hortobágyi terelő sinka, Catahoulai leopárdkutya, Német spicc, Német pincser, Shiba Inu, Kánaán, Finn Lapphund, Bordeaux-i dog, Argentin dog, Portugál pásztorkutya, Szakállas collie, Simaszőrű skótjuhász, Ausztrál juhászkutya, Ausztrál marhapásztorkutya, Bergamói juhász, Fekete Labrador, Lengyel síksági juhászkutya, Anatóliai juhászkutya, Csehszlovák farkaskutya, Saarloosi farkaskutya, Sulimov-kutya, Cane Corso, Shar Pei, Tibeti masztiff, Nápolyi masztiff.
9. El lehessen válni attól a kutyától is, melyet vagy elaltattak vagy menhelyen van vagy vemhes/apa lesz.
10. Több oldal és hozzászólás szín. Pl: Rózsaszín, fehér, bordó, stb.
11. Centért lehessen átírni a törzskönyvet.
12. “Menhelyre adom a kutyámat „ gomb, így egyszerűbb a kutyánk menhelyre adása.
13. A menhelyen lévő kutyákat ne csak bizonyos időben lehessen örökbe fogadni és ne kelljen egy napot várni, hanem bármikor örökbe lehessen fogadni bármelyiket.
14. Ne csak 500 kutyának legyen hely biztosítva a menhelyen.


• A függöny rész bővítése
1. A Boltból vásárolt tárgyak látszódjanak a kutya házában (lehessen őket mozgatni, "berendezni" vele a házat).
2. A hűtőben legyen található az étel, illetve lehessen kinyitni és onnan kivenni a kutya kajáját, amit odahúzol a kutya táljára, így megetetve.
3. Legyenek új szobarészek, amiket bizonyos összegért meg lehet majd vásárolni.
4. Az udvar rész bővítésének lehetősége illetve dísztárgyak és növények elhelyezése az udvaron.


• Bolt
1. Új áruk a boltba, esetleg testre szabható kutyaruhák a boltban (ha lesz, akkor a ruha a függöny menünél is látszódhatna).
2. A tárgyak testreszabása vásárláskor (minta, színezés). (A testre szabott tárgyak drágábbak).
3. Legyenek ünnepi ajándékok.


• Klubok
1. A klubalapító az összes klubtagnak egyszerre írhat egy levelet, hogyha valami frissül a klubban (vagy bármi más esetén - úgymond klubkörlevél) amit ha a tagok szeretnének, kikapcsolhatnak.
2. Lehessen privát, illetve publikus klubokat alapítani: a privátba kizárólag meghívóval lehet belépni (a meghívót csakis az alapító küldheti), a publikus pedig a mostaniakhoz hasonló, ahová bárki beléphet. Ez azért fontos, mert felmerült ötletnek az is, hogy a klubok rendelkezzenek külön fórummal.
3. A klubok rendelkezzenek külön fórumokkal, ahol a klubalapító hozhat létre, illetve törölhet témákat. (természetesen az oldalra vonatkozó szabályokkal)
4. Legyen lehetőség a kluboknak kategóriát választani, illetve kategória által is keresni őket.
5. Ha egy klub vezetője törli magát az oldalról, vagy netán nem szeretne már vezető lenni, legyen olyan opció, hogy átadja a pozícióját más felhasználónak egy kérelemmel.
6. Ha törlöd a klubbod, akkor kapd vissza a pénzt.
7. Láthassuk, hogy hány játékos nézte meg a klubunkat.
8. Az adatlapon ne csak a saját klubjainkat mutassa ki, hanem azokat is, amelyekbe beléptünk. Ezzel könnyebben találnánk meg őket, illetve jobb képet kapnánk a másik játékosról, hogy mik az érdeklődési körei, még ha nem is írja ki.


• Levelezés
1. Smileyek és linkelő ikonok a levelekhez (bár kiadja a smileyeket, és a linkeket is, csak az ikonok nincsenek ott konkrétan).
2. Keresés a levelek között (dátum alapján), illetve visszalapozni a régi levelek között, hogyha a régi leveleket vissza akarod olvasni, ne kelljen a frisseket töröld. (Pl. az első oldalon feltüntetve 20 levelet, aztán lapozol a másodikra, ahol a későbbi 20 leveled van, és így tovább.)
3. Csoportos levelezések létrehozása.


• Biztonság
1. Jelszó megjegyzése.
2. Jelszó/e-mail cím változtatása esetén engedélyező levél küldése az e-mail címre vagy egy személyes kérdés feltétele.


• Egyéb
1. Olyan versenyek mint a Nyuszitanyán.
2. Az újságban legyen külön rész a versenyeknek.
3. Kutyákat nem és kor alapján is lehessen keresni a Kutyák menüpontban.
4. Itt is legyen napi fizetés mint Cicaneveldén.
5. Ne csak Magyarországról lehessen SMS-t küldeni, hanem a szomszédos országokból is.
6. Egy felhasználó bármikor törölhesse magát az oldalról.
7. A történeteknél ha a címre kattint rá az illető akkor ki adhatja az oldal az egész sorozatot.
8. Legyen az oldalon rangsorolás. (Általános rangsorolás, Rangidő, Vagyon, Népszerűség, Megnyert versenyek száma, stb.)
9. Akiknek több felhasználójuk van, jelenjenek meg az adatlapjukon ha a felhasználó szeretné úgy beállítani.
10. Az adatlapunkra lehessen smiley-kat írni, látszódjanak a vastag és dőlt betűk illetve képeket és linkeket is lehessen illeszteni az adatlapunkra, mint Paw-on.
11. Több hangulatjel.
12. A képeknél kritikázó.
13. Külön topic a videójátékoknak illetve a sima videóknak.
14. Pénzküldési lehetőség. (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
15. Kiskutyákat centért lehetne adni, meg ingyen is. Mi döntenénk el az árukat.
16. Itt is meg lehessen adni a születésnapunkat ahogy Pawon.
17. Mutassa az adatlapunkon hogy mikor regisztráltunk. Év/Hó/Nap.
18. Az újságban író alapján is lehessen keresni.
19. Lehessen egymást barátnak jelölni illetve törölni és a lista (ha a felhasználó szeretné úgy beállítani) jelenjen meg az adatlapunkon.
20. Ne 1 hét után tudjuk kivenni a kutyánkat a panzióból hanem lehessen berakni 1-2 napokra is vagy amennyit mi szeretnénk beállítani.
21. Ha valaki nem tudja gondozni a kutyáját és nem akarja vagy nincs pénze berakni a panzióba, lehessen másnak elküldeni hogy ő gondozza és x idő múlva (ahogy a kutya gazdája beállítja) kerüljön vissza a valódi gazdihoz.
22. Lenne egy olyan topic, ahol az újságban megjelent/készülő történetünket tudnánk reklámozni/ajánlani, bemutatókkal, pár szóval, és belinkelni így lehet, hogy többen tévednének oda. Ajánlók lehetne a címe.
23. Sms-ért át lehessen nevezni a felhasználónkat.
24. Kommentelés lehetősége a képekhez.
25. Ha egy játékosnak nincsenek kutyái, akkor is rá tudjunk keresni.
26. A beküldött cikkeink színét be lehessen állítani kedvünk szerint.

( 34335 megtekintés )

Szólj hozzá:

Aurora kutya kennel 2020. 10. 07. 7:28  
Felnőtt kutya küldési lehetőség, hogy úgymond
privátban „ lefoglaljuk másnak a kutyát menhelyen és akkor ott más nem tudja örökbe fogadni csak az akinek lefoglaltuk, és akkor a menhelyen örökbefogadás helyett lehetne az a gomb hogy “lefoglalva xy játékosnak „ és akkor más nem tudja örökbe fogadni. És ehhez kötve ha ez megvalósítható akkor lehetne egy olyan ikon amire kattintva megnézhetjük hogy ki és milyen kutyát foglalt le nekünk, mondjuk egy “Neked lefoglalt kutyák „ és akkor lehetne az is hogy megnézhetjük hogy mi kinek foglalták le, mondjuk “Lefoglaláson lévő kutyáim

Aurora kutya kennel 2020. 10. 06. 22:07  
Igen, meg lehetne hogy a saját cikkünkhöz beállíthatnánk hogy xy nem írhat oda

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 10. 05. 15:55  
Utolsó ötletem (egyelőre):
Lehessen a kutyákat kiképezni. Pl. rendőr kutya, vakvezető kutya, stb. Végigjátszanánk a kiképzés menetét, és levizsgáznánk. A neve, neme, fajtája, stb. mellett lenne a hivatása is. Persze lehetne hobbikutya is.

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 10. 02. 5:42  
Jaj, majd el felejtettem! A szerepjátékokból, klubokból tudjuk tiltani az embereket.

Aurora kutya kennel 2020. 10. 01. 20:45  
A klubok alatti komment szekcó jó lenne, mert ha bármi kérdés, panasz, óhaj, sóhaj van akkor jobb lenne ha rögtön a klubbal alá le lehetne írni, és nem kéne levélben megkérdezni mindenfélét, mert így legalább mindenki láthatja, és így sokkal jobb is lenne.
A másik ötletem az az hogy kapjunk valami értesítést ha komment érkezik az egyik cikkünkhöz.
A harmadik ötletem az, ha meglesz az hogy a klubbokba lesz komment szekció akkor törölni tudjuk mások üzeneteit, de csak a sajátunkban, mert lehet hogy érkezik egy olyan üzenet egy kutyás klubhoz hogy xy szereti a macskákat, de ez nem oda illik ezért törölhetjük. Ehhez kapcsolódnak az is hogy kirúghassunk tagokat a klubból, mert nem biztos hogy mindenkit szívesen látnánk egy klubban, szerintem vannak akik tudják hogy kikre gondolok, de nevet nem fogok írni.
Swedy ötletét támogatom hogy a kutyáknak legyen több színük és képes is (:

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 09. 30. 20:48  
Ha már így ötletírós kedvem van, akkor:

Hiányzó kutyafajták a listáról, szerintem:
- Karolina kutya
- Pungsan dog
- Fríz vizsla
- Catahoulai leopárdkutya
- Kai ken
- Grönlandi kutya
- Norvég lundehund

Egyéb ötletem:
Lehet hogy ez sok munkát jelentene az Adminoknak, de arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a felnőtt korba lépő kutyáknak ki lehetne választani a színét. Pl.: a border collienak is van barna, fekete, és szürke színe is. Ha lenne külön kölyök, és felnőtt kép, a kölyök egyszínű lenne.

Bocsánat, ha valami már felírt, vagy megvalósíthatatlan dolgot írtam.

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 09. 26. 19:18  
Nem rossz ötlet Lupuz!

Lupuz 2020. 09. 26. 17:02  
Lehet, ezt az ötletet már valaki felvetette, de most több ezer kommentet nem fogok visszaolvasni, tehát leírom.
Lehetne verseny a cikkeknél, mondjuk hogy kié a legjobb szerepjáték vagy történet, aki megnyeri, az meg mondjuk jelentősebb kutyacent jutalomba részesül, kedvezményt vagy prémiumot kap a boltba, vagy valami ilyesmi, amiért érdemes versenybe szállni mindenkinek. A verseny mondjuk lehetne hetente vagy kéthetente, vagy akár hónapokra és a verseny lezárása után van pár nappal az eredményhirdetés. A bírák a moderátorok lennének, akik közül mindenki választ magának egy cikket, ami szerinte a legjobb, a legizgalmasabb, a legjobban fogalmazott stb. aztán ezek a cikkek közül  választják ki szavazással a nyertest. A második és a harmadik nem kapna jutalmat a nagyobb hajtás érdekében, csakis az első részesül nyereménybe. Ezt minden topicnál meglehetne csinálni és mondjuk csak azok vehetnek részt, akik rendszeresen fellépnek vagy aktívak, tehát aki már több hónapja sehol, az nem kerül be. Az első versenynél az egy hónapja kirakott cikkek versenyezhet ének, majd egy hónap múlva, ha úgy lesz beütemezve, az azóta kirakott cikkek, hogy ne győzhessen mindig ugyanaz. Ha nagyon kevés a versenyben lévő, akkor meg mondjuk a két hónapja kirakott írásokat is beveszik, persze csak azt, aminek a szerzője aktív még.
Nem tudom, mennyire megvalósítható ötlet, mennyire van idejük a moderátoroknak, és hogy egyáltalán lenne elég induló, de talán ezzel kicsit népszerűsíteni lehetne a KT-t. Ha nem jó ötlet, megértem, de szt érdemes legalább átgondolni.

Stormy
 
2020. 09. 15. 14:48  
Ha minden igaz, akkor nemsokára lesz még lehetőség különleges kutyákra.

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 07. 31. 21:29  
Támogatom, de lehetne 10000+ cent, mivel különben mindenkinek küli kutyája lenne, és akkor már nem is lenne olyan különleges.

Aurora kutya kennel 2020. 07. 29. 20:21  
Vissza lehetne hozni a különleges kutyákat úgy hogy pl.  100 kutyacentért lehet különlegessé tenni egy kutyát vagy valami ilyesmi, mert biztos vannak akik szeretnék vissza hozni a kutya tanya életébe a küli kutyikat

Stormy
 
2020. 05. 19. 14:24  
Breeze azért nem lehet első napon még a fórumra írni, hogy az új játékos tudjon kicsit ismerkedni az oldallal illetve a szabályokkal.

Breeze 2020. 05. 01. 16:05  
Szerintem azt kellene megszüntetni, hogy első nap ne lehessen a fórumra írni. Nem értem mi a lényege szóval ha valaki elmagyarázná megköszönném.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat