Újság >> A KutyaTanya Hírei

Ötletdoboz
Megosztás: f

Ötletdoboz

Sziasztok!

Ahogy a rövid leírásban is olvashattátok, az oldal fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket várjuk ebbe a hírbe. Kérlek, ne kérjetek megvalósíthatatlan dolgokat, és legyetek tekintettel arra, hogy az oldal adminisztrátora nap mint nap rengeteget dolgozik a neveldéken!
Olyan dolgokat, amik (remélhetőleg) a közeljövőben meg lesznek valósítva, (mint például a tanítás, cikk kereső funkció, stb.) szintén felesleges kérni, hisz tervben vannak már. Negatív véleményeiteket kérlek civilizáltan kifejezni!

NE KÉRJETEK több fizetést! A fizetésen kívül számtalan pénzszerzési lehetőség áll rendelkezésetekre. Fizetés emelés úgysem lesz. Szintén felesleges kérni "centért vásárolható különleges fajtájú kutyát a boltban", mivel nagy valószínűséggel az sem lesz megvalósítva!
ILLETVE szintén ne kérjetek olyat, hogy minden héten/hónapban TP alapján új moderátort válasszunk, és hasonló, moderátorokkal kapcsolatos ötletet. Az eddigiek közül az összes értékelhetetlen volt, így a továbbiakat azt hiszem felesleges is tárgyalnunk erről. Ezekből amúgy sem fog egy sem megvalósulni, hisz ez nem így megy!


A megvalósíthatónak tűnő ötleteket felírjuk a listára, a nem megvalósíthatónak tűnő ötleteket pedig töröljük!


Ötletek:

• A kutyák számára, neveléséhez és gondozásához
1. Több verseny a kutyák számára. (Csóválóverseny: Kiírja a Kutyám menüpontba, hogy melyik kutya csóválja a farkát és melyik nem.)
2. Legyen újra orvos, legyenek betegek a kutyák, így ezáltal lehessen használni a vitaminokat is.
3. Adagok beállítása a víznél (mint a tápnál).
4. Bármelyik kutya átnevezése bármikor, ingyen.
5. 100 nap alatt kiskutya képe legyen a kutyának, 100 nap fölött felnőtt.
6. A megvásárolt tárgyakat féláron el lehessen adni (akár a "neveldének") vagy másoknak odaajándékozni (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
7. Ne csak kiskutyát lehessen elajándékozni, hanem felnőtt kutyákat is.
8. Több kutyafajta. Hogy könnyebb legyen, felsoroljuk a neveldén még nem szereplő kutyafajtákat: Brittany spániel, Weimari vizsla, Bracco Italiano, Kooikerhondje, Portugál vizikutya, Ibizai agár, Petit Basset griffon vendéen, Nagy Gascogne-i kopó, Hamilton kopó, Karéliai medvekutya,
Cseh terrier, Afrikai oroszlánkutya, Jack Russel terrier, Simaszörű foxterrier, Soft-Coated Wheaten terrier, Ausztrál selyemszőrű terrier, Hortobágyi terelő sinka, Catahoulai leopárdkutya, Német spicc, Német pincser, Shiba Inu, Kánaán, Finn Lapphund, Bordeaux-i dog, Argentin dog, Portugál pásztorkutya, Szakállas collie, Simaszőrű skótjuhász, Ausztrál juhászkutya, Ausztrál marhapásztorkutya, Bergamói juhász, Fekete Labrador, Lengyel síksági juhászkutya, Anatóliai juhászkutya, Csehszlovák farkaskutya, Saarloosi farkaskutya, Sulimov-kutya, Cane Corso, Shar Pei, Tibeti masztiff, Nápolyi masztiff.
9. El lehessen válni attól a kutyától is, melyet vagy elaltattak vagy menhelyen van vagy vemhes/apa lesz.
10. Több oldal és hozzászólás szín. Pl: Rózsaszín, fehér, bordó, stb.
11. Centért lehessen átírni a törzskönyvet.
12. “Menhelyre adom a kutyámat „ gomb, így egyszerűbb a kutyánk menhelyre adása.
13. A menhelyen lévő kutyákat ne csak bizonyos időben lehessen örökbe fogadni és ne kelljen egy napot várni, hanem bármikor örökbe lehessen fogadni bármelyiket.
14. Ne csak 500 kutyának legyen hely biztosítva a menhelyen.


• A függöny rész bővítése
1. A Boltból vásárolt tárgyak látszódjanak a kutya házában (lehessen őket mozgatni, "berendezni" vele a házat).
2. A hűtőben legyen található az étel, illetve lehessen kinyitni és onnan kivenni a kutya kajáját, amit odahúzol a kutya táljára, így megetetve.
3. Legyenek új szobarészek, amiket bizonyos összegért meg lehet majd vásárolni.
4. Az udvar rész bővítésének lehetősége illetve dísztárgyak és növények elhelyezése az udvaron.


• Bolt
1. Új áruk a boltba, esetleg testre szabható kutyaruhák a boltban (ha lesz, akkor a ruha a függöny menünél is látszódhatna).
2. A tárgyak testreszabása vásárláskor (minta, színezés). (A testre szabott tárgyak drágábbak).
3. Legyenek ünnepi ajándékok.


• Klubok
1. A klubalapító az összes klubtagnak egyszerre írhat egy levelet, hogyha valami frissül a klubban (vagy bármi más esetén - úgymond klubkörlevél) amit ha a tagok szeretnének, kikapcsolhatnak.
2. Lehessen privát, illetve publikus klubokat alapítani: a privátba kizárólag meghívóval lehet belépni (a meghívót csakis az alapító küldheti), a publikus pedig a mostaniakhoz hasonló, ahová bárki beléphet. Ez azért fontos, mert felmerült ötletnek az is, hogy a klubok rendelkezzenek külön fórummal.
3. A klubok rendelkezzenek külön fórumokkal, ahol a klubalapító hozhat létre, illetve törölhet témákat. (természetesen az oldalra vonatkozó szabályokkal)
4. Legyen lehetőség a kluboknak kategóriát választani, illetve kategória által is keresni őket.
5. Ha egy klub vezetője törli magát az oldalról, vagy netán nem szeretne már vezető lenni, legyen olyan opció, hogy átadja a pozícióját más felhasználónak egy kérelemmel.
6. Ha törlöd a klubbod, akkor kapd vissza a pénzt.
7. Láthassuk, hogy hány játékos nézte meg a klubunkat.


• Levelezés
1. Smileyek és linkelő ikonok a levelekhez (bár kiadja a smileyeket, és a linkeket is, csak az ikonok nincsenek ott konkrétan).
2. Keresés a levelek között (dátum alapján), illetve visszalapozni a régi levelek között, hogyha a régi leveleket vissza akarod olvasni, ne kelljen a frisseket töröld. (Pl. az első oldalon feltüntetve 20 levelet, aztán lapozol a másodikra, ahol a későbbi 20 leveled van, és így tovább.)
3. Csoportos levelezések létrehozása.


• Biztonság
1. Jelszó megjegyzése.
2. Jelszó/e-mail cím változtatása esetén engedélyező levél küldése az e-mail címre vagy egy személyes kérdés feltétele.


• Egyéb
1. Olyan versenyek mint a Nyuszitanyán.
2. Az újságban legyen külön rész a versenyeknek.
3. Kutyákat nem és kor alapján is lehessen keresni a Kutyák menüpontban.
4. Itt is legyen napi fizetés mint Cicaneveldén.
5. Ne csak Magyarországról lehessen SMS-t küldeni, hanem a szomszédos országokból is.
6. Egy felhasználó bármikor törölhesse magát az oldalról.
7. A történeteknél ha a címre kattint rá az illető akkor ki adhatja az oldal az egész sorozatot.
8. Legyen az oldalon rangsorolás. (Általános rangsorolás, Rangidő, Vagyon, Népszerűség, Megnyert versenyek száma, stb.)
9. Akiknek több felhasználójuk van, jelenjenek meg az adatlapjukon ha a felhasználó szeretné úgy beállítani.
10. Az adatlapunkra lehessen smiley-kat írni, látszódjanak a vastag és dőlt betűk illetve képeket és linkeket is lehessen illeszteni az adatlapunkra, mint Paw-on.
11. Több hangulatjel.
12. A képeknél kritikázó.
13. Külön topic a videójátékoknak illetve a sima videóknak.
14. Pénzküldési lehetőség. (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
15. Kiskutyákat centért lehetne adni, meg ingyen is. Mi döntenénk el az árukat.
16. Itt is meg lehessen adni a születésnapunkat ahogy Pawon.
17. Mutassa az adatlapunkon hogy mikor regisztráltunk. Év/Hó/Nap.
18. Az újságban író alapján is lehessen keresni.
19. Lehessen egymást barátnak jelölni illetve törölni és a lista (ha a felhasználó szeretné úgy beállítani) jelenjen meg az adatlapunkon.
20. Ne 1 hét után tudjuk kivenni a kutyánkat a panzióból hanem lehessen berakni 1-2 napokra is vagy amennyit mi szeretnénk beállítani.
21. Ha valaki nem tudja gondozni a kutyáját és nem akarja vagy nincs pénze berakni a panzióba, lehessen másnak elküldeni hogy ő gondozza és x idő múlva (ahogy a kutya gazdája beállítja) kerüljön vissza a valódi gazdihoz.
22. Lenne egy olyan topic, ahol az újságban megjelent/készülő történetünket tudnánk reklámozni/ajánlani, bemutatókkal, pár szóval, és belinkelni így lehet, hogy többen tévednének oda. Ajánlók lehetne a címe.
23. Sms-ért át lehessen nevezni a felhasználónkat.
24. Kommentelés lehetősége a képekhez.
25. Ha egy játékosnak nincsenek kutyái, akkor is rá tudjunk keresni.
26. A beküldött cikkeink színét be lehessen állítani kedvünk szerint.

( 32433 megtekintés )

Szólj hozzá:

lili0023 2018. 04. 06. 18:23  
Szerintem az is jó ötlet lenne, ha esetleg több játék lenne.
Mint pl. : NyusziTanyán

RoseLight 2018. 04. 03. 21:02  
Nekem eszembe jutott egy ötlet!
Ha például beküldünk valamit az újságba, és miután bekerült oda kapjunk értesítést, hogy valaki hozzászólt.

CampDirector 2018. 03. 29. 18:18  
Néhány ötlet:
- A kutyák felé lehetne írva a nevük (ez 2 egyforma kutya megkülönböztetésére lenne jó)
- A ételt és a vizet mi tennék a tányérjukba, de úgy hogy ilyenkor kinagyítja a tálakat és saját kézzel öntjük bele pl a vizet.
- A kutyákat lehessen felemelni és ilyenkor jelenjenek meg opciók pl: altatás, simogatás, leültetés (ilyenkor maradjon addig ott amíg fel nem állítjuk), stb
- Legyen egy "város", ahhová kivehetjük a kutyáinkat és itt találkozhatunk az összes olyan kutyussal, aki éppen a városban van.
- Amikor a boltba megygünk, legyen olyan mint egy igazi bolt, legyen polcok és sorok amik közt járkálhatunk. Legyenek ugyan ezek a termékek nagyobb kinálatban több márka, több ízesítés, több szín.
- A bankkártyát egy bizonyos kortól lehessen kapni, ne sms-ben lehessen venni.
- A cikkek között legyen tábor részleg.
- A súgóban legyen több kérdésre válasz. ezt úgy gondolom, hogyha valaki fel szeretne tenni egy kérdést amire még nem találhatunk választ a súgóban. Lenne a súgó részlegnél egy ilyen: Tedd fel a kérdésed!: Ide leírná valaki a kérdését és ez eljut az adminokhoz, modikhoz. ha erre a kérdésre még tényleg nincs válasz akkor ezt is kiteszik a sugóba.

lili0023 2018. 03. 29. 8:57  
Valaki?

lili0023 2018. 03. 26. 16:35  
Sziasztok. Lehet, hogy lehetetlen dolgot kérek de egy próbát megér...ha valaki belép valakinek a klubbjába...hozzá tudjon szólni mint az újságba bármilyen cikknél.

mirae0 2018. 03. 15. 14:41  
szia! én szeretném remélem megvalósítható hogy amikor megveszek egy fajta kutyajátékot azt adja ki a játék és, ha már több játékot vettél akkor,lehessen közülük választani Megvalósítható?

Pinghorizon 2018. 01. 21. 20:54  
cuki71, ennek nem látom sok értelmét...

cuki71 2018. 01. 13. 8:40  
Külön topic top 10 legtöbb tapasztalat pontosnak.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 12. 9:37  
szerintem jólett a fejlesztés a tesómnak tetszik

Csillagfény 2017. 12. 29. 22:09  
Arra gondoltam hogy a társalgóban legyen egy új idén a "Rajzolni jó" vagy valami ilyen névvel egy olyan rész amire a játékosok feltehetik új műveiket
Idén helyett ikon

Stormy
 
2017. 11. 09. 8:36  
Olyan ötleteket ne hozzatok fel amik már szerepelnek a fenti listán!

Sky. 2017. 11. 08. 19:11  
Mikor egy cikk alá hozzászólást írunk, akkor mutassa, hogy mennyien tekintették meg azt a kommentet! ^^

Soko 2017. 11. 06. 17:45  
Sky.: Mindkettő kutyafajtát felírták a listára, a többivel együtt lehetőleg bevezetésre kerülnek. ^^

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 06. 1:00  
Azt énis jónak találtam hogy ne csak max 11 kutyát lehessen tartani

Sky. 2017. 11. 03. 17:29  
Nem mintha eddig nem lenne elég kérés a kutyafajták terén, de nekem van kettő, amit nagyon szeretnék látni a kutyaválasztásnál felsorolva. Az egyik a Schipperke, a másik pedig a Catahoulai leopárdkutya. Remélem a moderátoroknak is tetszik ez az ötlet, persze nem baj ha nem. Plusz egy utolsó ötlet, hogy legyen toplista. A legtöbb csillagot kapó cikk az első, stb. Vagy ezek a toplisták is külön csoportokra bontva. Ennyit akartam. ^^

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat