Újság >> A KutyaTanya Hírei

Ötletdoboz
Megosztás: f

Ötletdoboz

Sziasztok!

Ahogy a rövid leírásban is olvashattátok, az oldal fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket várjuk ebbe a hírbe. Kérlek, ne kérjetek megvalósíthatatlan dolgokat, és legyetek tekintettel arra, hogy az oldal adminisztrátora nap mint nap rengeteget dolgozik a neveldéken!
Olyan dolgokat, amik (remélhetőleg) a közeljövőben meg lesznek valósítva, (mint például a tanítás, cikk kereső funkció, stb.) szintén felesleges kérni, hisz tervben vannak már. Negatív véleményeiteket kérlek civilizáltan kifejezni!

NE KÉRJETEK több fizetést! A fizetésen kívül számtalan pénzszerzési lehetőség áll rendelkezésetekre. Fizetés emelés úgysem lesz. Szintén felesleges kérni "centért vásárolható különleges fajtájú kutyát a boltban", mivel nagy valószínűséggel az sem lesz megvalósítva!
ILLETVE szintén ne kérjetek olyat, hogy minden héten/hónapban TP alapján új moderátort válasszunk, és hasonló, moderátorokkal kapcsolatos ötletet. Az eddigiek közül az összes értékelhetetlen volt, így a továbbiakat azt hiszem felesleges is tárgyalnunk erről. Ezekből amúgy sem fog egy sem megvalósulni, hisz ez nem így megy!


A megvalósíthatónak tűnő ötleteket felírjuk a listára, a nem megvalósíthatónak tűnő ötleteket pedig töröljük!


Ötletek:

• A kutyák számára, neveléséhez és gondozásához
1. Több verseny a kutyák számára. (Csóválóverseny: Kiírja a Kutyám menüpontba, hogy melyik kutya csóválja a farkát és melyik nem.)
2. Legyen újra orvos, legyenek betegek a kutyák, így ezáltal lehessen használni a vitaminokat is.
3. Adagok beállítása a víznél (mint a tápnál).
4. Bármelyik kutya átnevezése bármikor, ingyen.
5. 100 nap alatt kiskutya képe legyen a kutyának, 100 nap fölött felnőtt.
6. A megvásárolt tárgyakat féláron el lehessen adni (akár a "neveldének") vagy másoknak odaajándékozni (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
7. Ne csak kiskutyát lehessen elajándékozni, hanem felnőtt kutyákat is.
8. Több kutyafajta. Hogy könnyebb legyen, felsoroljuk a neveldén még nem szereplő kutyafajtákat: Brittany spániel, Weimari vizsla, Bracco Italiano, Kooikerhondje, Portugál vizikutya, Ibizai agár, Petit Basset griffon vendéen, Nagy Gascogne-i kopó, Hamilton kopó, Karéliai medvekutya,
Cseh terrier, Afrikai oroszlánkutya, Jack Russel terrier, Simaszörű foxterrier, Soft-Coated Wheaten terrier, Ausztrál selyemszőrű terrier, Hortobágyi terelő sinka, Catahoulai leopárdkutya, Német spicc, Német pincser, Shiba Inu, Kánaán, Finn Lapphund, Bordeaux-i dog, Argentin dog, Portugál pásztorkutya, Szakállas collie, Simaszőrű skótjuhász, Ausztrál juhászkutya, Ausztrál marhapásztorkutya, Bergamói juhász, Fekete Labrador, Lengyel síksági juhászkutya, Anatóliai juhászkutya, Csehszlovák farkaskutya, Saarloosi farkaskutya, Sulimov-kutya, Cane Corso, Shar Pei, Tibeti masztiff, Nápolyi masztiff.
9. El lehessen válni attól a kutyától is, melyet vagy elaltattak vagy menhelyen van vagy vemhes/apa lesz.
10. Több oldal és hozzászólás szín. Pl: Rózsaszín, fehér, bordó, stb.
11. Centért lehessen átírni a törzskönyvet.
12. “Menhelyre adom a kutyámat „ gomb, így egyszerűbb a kutyánk menhelyre adása.
13. A menhelyen lévő kutyákat ne csak bizonyos időben lehessen örökbe fogadni és ne kelljen egy napot várni, hanem bármikor örökbe lehessen fogadni bármelyiket.
14. Ne csak 500 kutyának legyen hely biztosítva a menhelyen.


• A függöny rész bővítése
1. A Boltból vásárolt tárgyak látszódjanak a kutya házában (lehessen őket mozgatni, "berendezni" vele a házat).
2. A hűtőben legyen található az étel, illetve lehessen kinyitni és onnan kivenni a kutya kajáját, amit odahúzol a kutya táljára, így megetetve.
3. Legyenek új szobarészek, amiket bizonyos összegért meg lehet majd vásárolni.
4. Az udvar rész bővítésének lehetősége illetve dísztárgyak és növények elhelyezése az udvaron.


• Bolt
1. Új áruk a boltba, esetleg testre szabható kutyaruhák a boltban (ha lesz, akkor a ruha a függöny menünél is látszódhatna).
2. A tárgyak testreszabása vásárláskor (minta, színezés). (A testre szabott tárgyak drágábbak).
3. Legyenek ünnepi ajándékok.


• Klubok
1. A klubalapító az összes klubtagnak egyszerre írhat egy levelet, hogyha valami frissül a klubban (vagy bármi más esetén - úgymond klubkörlevél) amit ha a tagok szeretnének, kikapcsolhatnak.
2. Lehessen privát, illetve publikus klubokat alapítani: a privátba kizárólag meghívóval lehet belépni (a meghívót csakis az alapító küldheti), a publikus pedig a mostaniakhoz hasonló, ahová bárki beléphet. Ez azért fontos, mert felmerült ötletnek az is, hogy a klubok rendelkezzenek külön fórummal.
3. A klubok rendelkezzenek külön fórumokkal, ahol a klubalapító hozhat létre, illetve törölhet témákat. (természetesen az oldalra vonatkozó szabályokkal)
4. Legyen lehetőség a kluboknak kategóriát választani, illetve kategória által is keresni őket.
5. Ha egy klub vezetője törli magát az oldalról, vagy netán nem szeretne már vezető lenni, legyen olyan opció, hogy átadja a pozícióját más felhasználónak egy kérelemmel.
6. Ha törlöd a klubbod, akkor kapd vissza a pénzt.
7. Láthassuk, hogy hány játékos nézte meg a klubunkat.
8. Az adatlapon ne csak a saját klubjainkat mutassa ki, hanem azokat is, amelyekbe beléptünk. Ezzel könnyebben találnánk meg őket, illetve jobb képet kapnánk a másik játékosról, hogy mik az érdeklődési körei, még ha nem is írja ki.


• Levelezés
1. Smileyek és linkelő ikonok a levelekhez (bár kiadja a smileyeket, és a linkeket is, csak az ikonok nincsenek ott konkrétan).
2. Keresés a levelek között (dátum alapján), illetve visszalapozni a régi levelek között, hogyha a régi leveleket vissza akarod olvasni, ne kelljen a frisseket töröld. (Pl. az első oldalon feltüntetve 20 levelet, aztán lapozol a másodikra, ahol a későbbi 20 leveled van, és így tovább.)
3. Csoportos levelezések létrehozása.


• Biztonság
1. Jelszó megjegyzése.
2. Jelszó/e-mail cím változtatása esetén engedélyező levél küldése az e-mail címre vagy egy személyes kérdés feltétele.


• Egyéb
1. Olyan versenyek mint a Nyuszitanyán.
2. Az újságban legyen külön rész a versenyeknek.
3. Kutyákat nem és kor alapján is lehessen keresni a Kutyák menüpontban.
4. Itt is legyen napi fizetés mint Cicaneveldén.
5. Ne csak Magyarországról lehessen SMS-t küldeni, hanem a szomszédos országokból is.
6. Egy felhasználó bármikor törölhesse magát az oldalról.
7. A történeteknél ha a címre kattint rá az illető akkor ki adhatja az oldal az egész sorozatot.
8. Legyen az oldalon rangsorolás. (Általános rangsorolás, Rangidő, Vagyon, Népszerűség, Megnyert versenyek száma, stb.)
9. Akiknek több felhasználójuk van, jelenjenek meg az adatlapjukon ha a felhasználó szeretné úgy beállítani.
10. Az adatlapunkra lehessen smiley-kat írni, látszódjanak a vastag és dőlt betűk illetve képeket és linkeket is lehessen illeszteni az adatlapunkra, mint Paw-on.
11. Több hangulatjel.
12. A képeknél kritikázó.
13. Külön topic a videójátékoknak illetve a sima videóknak.
14. Pénzküldési lehetőség. (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
15. Kiskutyákat centért lehetne adni, meg ingyen is. Mi döntenénk el az árukat.
16. Itt is meg lehessen adni a születésnapunkat ahogy Pawon.
17. Mutassa az adatlapunkon hogy mikor regisztráltunk. Év/Hó/Nap.
18. Az újságban író alapján is lehessen keresni.
19. Lehessen egymást barátnak jelölni illetve törölni és a lista (ha a felhasználó szeretné úgy beállítani) jelenjen meg az adatlapunkon.
20. Ne 1 hét után tudjuk kivenni a kutyánkat a panzióból hanem lehessen berakni 1-2 napokra is vagy amennyit mi szeretnénk beállítani.
21. Ha valaki nem tudja gondozni a kutyáját és nem akarja vagy nincs pénze berakni a panzióba, lehessen másnak elküldeni hogy ő gondozza és x idő múlva (ahogy a kutya gazdája beállítja) kerüljön vissza a valódi gazdihoz.
22. Lenne egy olyan topic, ahol az újságban megjelent/készülő történetünket tudnánk reklámozni/ajánlani, bemutatókkal, pár szóval, és belinkelni így lehet, hogy többen tévednének oda. Ajánlók lehetne a címe.
23. Sms-ért át lehessen nevezni a felhasználónkat.
24. Kommentelés lehetősége a képekhez.
25. Ha egy játékosnak nincsenek kutyái, akkor is rá tudjunk keresni.
26. A beküldött cikkeink színét be lehessen állítani kedvünk szerint.

( 34021 megtekintés )

Szólj hozzá:

Stormy
 
2020. 05. 19. 14:24  
Breeze azért nem lehet első napon még a fórumra írni, hogy az új játékos tudjon kicsit ismerkedni az oldallal illetve a szabályokkal.

Breeze 2020. 05. 01. 16:05  
Szerintem azt kellene megszüntetni, hogy első nap ne lehessen a fórumra írni. Nem értem mi a lényege szóval ha valaki elmagyarázná megköszönném.

Amira_Belle 2020. 04. 30. 18:37  
Ilyesmit nem igazán láttam a fentiek között, se a kommentekbe ezért leírom.
Szerintem jó lenne akkor, ha valaki bead egy történetet, verset stb. az újságba és bekerül a posztja, amint valaki kommentelne alá a szerzőnek menne egy üzenet, hogy láthassa és ne kelljen esetleg állandóan azt néznie jött-e valami vagy sem. És akkor ez jelezné, hogy kapott egy "kritikát", bármilyen szöveget a szerzeménye alá.
Lehet ennek csak én örülnék, de szeretem tudni , hogyha valaki ír a történetem alá és minél előbb tudok válaszolni neki/jelezni azt tudomásul vettem, javítok rajta ha szükséges.

Itsme 2020. 03. 26. 12:05  
Én a kategóriás klubokhoz szeretném hozzátenni, hogy lehessenek a klubokon belül kategóriák vagyis különböző ablakokat
lehessen létrehozni bennük, mint mondjuk a szerepesek létrehozzák a karaktereik klubjait és azon belül az egyes címkére kattintva különbözően rendszerezett karaktereket ad ki. El lehetne ezeket a címkéket nevezni, hogy "ember karakterek", "fantasy karakterek", stb. és mind egyetlen klubban lenne. Ezt lehetne használni sorozatok klubjainál is mondjuk hogy "szereplők", meg más tudnivalók. Lehetne használni ismeretterjesztő kluboknál is, mondjuk egy kutyafajtás klubban "képek a kutyáról", "fajtaleírás", "érdekességek", stb.

Magyarkriki 2020. 03. 03. 20:52  
lehetne olyan hogy két kutyát (más emberével) össze tesznek hogy játszanak, lehetne néha farok csóváló Stb. verseny fő nyereménye hogy egy 1 napos kutyát választhatsz ingyen a boltból

Stormy
 
2020. 01. 09. 12:32  
Akela Farce kennel ezt sajnos előre senki sem tudja megmondani.
Fight run kennel lehetőleg megvalósítható, normális ötletet írj ami ehhez a neveldéhez tartozik, nem pedig a való élethez! Itt nem lehet átírni a törzskönyvet.

  - megszűnt felhasználó - 2020. 01. 01. 10:35  
Ja és lehetnének tenyészemlék.

  - megszűnt felhasználó - 2019. 12. 26. 10:53  
Ezek megvalósítása mikorra várható
Ezek megvalósítása mikorra várható

Salem 2019. 11. 12. 19:20  
A Cavalier King Charles spániel felkerülhetne a kutyafajták listájára, ha jól látom még nincs rajta.

borika0013
 
2019. 11. 06. 13:34  
Lehetnének bizonyos eventek, ahol lehet kutyakaját, vagy jutalomfalatot nyerni.

Stormy
 
2019. 10. 19. 8:27  
PiciKutyus ezért van a panzió, oda bármikor be tudod tenni a kutyádat/kutyáidat amikor például nyaralni mész és nem tudsz gondoskodni róluk.

  - megszűnt felhasználó - 2019. 10. 01. 21:00  
Az Ötletek közül a tizenhármas pont nekem nem nagyon tetszik. Mondjuk hogyha van kedvenc kutyusunk és elmegyünk egy hétig nyaralni és elveszik a kutyánk és menhelyre kerül akkor fenn áll a veszélye annak hogy örökbe fogadják a kutyánk azelőtt hogy haza érnénk

Stormy
 
2019. 09. 17. 10:00  
Kérlek titeket, mielőtt bármiféle ötletet írnátok, figyelmesen olvassátok végig az egész cikket! Olyan ötleteket ne írjatok le, ami már szerepel a fenti listán!

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat