Lupuz
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Lupuz Teljes neve:   Egy farkasfan!   
Pénze:   450 ¢ 
TP:   127 pont 
Versenyek:   18 · 81
Utolsó belépés:   1 napja, 23:26
Klubjai:   · Karaktereim:)

Klubok, amikbe tag vagyok:
-Kutyatanya segítők(Swedy)
-Hands and leg fractures! : D(Alvilági)
-Ashley a rendíthetetlen ~ Klub(Swedy)
-Szerepes karaktereim(Swedy)
-Farkas karaktereim(Swedy)
-Kutya karaktereim(Swedy)
-Tescos személyzet(CN)(Lulilla)
-War to the end(CN)(Alvilági)

Regisztrálásom ideje:
-2020.július 17.(KT)
-2020.július 18.(CN)

-100TP! (2020.október.4)

Kutyáim:
-Száva: németjuhász, szuka és természetesen törzskönyvezett is. Az első saját kutyám, az adatlapja kék.
-Molva: Shetlandi juhászkutya, kan, törzskönyvezett és 9 nappal fiatalabb, mint Száva. Pár napos korában ajándékozta nekem egy másik játékos, az adatlapja zöld.
-Bella: Bernáthegyi, szuka, törzskönyvezett és 3033 naposan fogadtam be a menhelyről. Az adatlapja piros. A férje Bay, most vemhes.
-Bay: Szibériai husky, kan, törzskönyvezett és 137 naposan fogadtam be őt is a menhelyről. Az adatlapja fekete, a felesége pedig Bella.
-Füge: Az első törzskönyvezett különlegesem, október elején szereztem úgy, hogy szinte semmit nem aludtam éjszaka, de szt megérte, hisz ezzel elértem egy célom. Füge 2010. november 16-án született, tehát lassan 10 éves lesz szegénykém. Az adatlapja fekete.

Cicáim:

-Tintin: Bengáli, nőstény és törzskönyvezett. Az első macskám, az adatlapja narancs. Tintinnek hívják az egyik valódi macskámat is, azért neveztem így a játékbelit is, mivel nagyon hasonlít a külsejük, a macskám is ugyanilyen cirmos és hát jó macskanév is.
-Klea: Thai, nőstény és törzskönyvezett, 77 nappal idősebb Tintinnél. Menhelyről fogadtam be nem sokkal Tintin ,, megszületése" után, az adatlapja sárga. A férje Kuro, most vemhes.
-Kuro: Maine Coon, kandúr, törzskönyvezett és 131 naposan fogadtam be a menhelyről. Az adatlapja zöld, a felesége Klea.
-Simba: Szibériai, kandúr, törzskönyvezett és 111 naposan fogadtam be a menhelyről. Az adatlapja kék.

A profilképem a kedvenc farkasos képem egyben is, egyszerűen imádom, természetes, hogy ezt állítottam be! Szerintem ez mindent elárul egy farkas életéről és lelkéről. Szomorú, fájdalmas, sebzett és magányos, de mégis kitartó és csodálatos.
Másrészt nagyon tetszik a színezése is, a fekete-szürke-piros árnyalatok és beütések jellemzik a kép és egy sebzett lélek hangulatát. Egy hosszú küzdelem, ami fájdalmas, de mégis reményteljes. Ha farkas lennék, én csakis ez a farkas lennék, ugyanis teljes mértékben magamat látom benne, mintha csak tükörkép lenne. Egy farkas, aki vonyít a reményért és az életért fájdalmába és bánatába. Nehéz megérteni teljesen a kép üzenetét, de aki igazán belelát, az mindent ért. A kép üzenete mélyreható és elgondolkodtató, de ezt így csak nem lehet leírni pár szóban. Ezt átkell érezni és megérteni, rákell jönni a lényegre. Máshogy nem fogod megérteni sohase.

Kedvenc zenéim: Hát...sok van. Én a modern és a régi zenéket is szeretem, főleg a '80-as '90-es évekbelieket. A magyar zenékből is van pár kedvenc, de ne az ilyen Manuelesekre, Bódi Gusztira, Follow the flowra meg társaikra gondolj, mert azokat utálom meg az ilyen reppelős fasságokat is, amik nem is rímelnek. Az olyan magyar zenéket szeretem, mint pl. Ákos-Hűtlen, Nagyvárosi angyal, Compact Disco-Veled, Demjén Ferenc-Honfoglalás stb. Persze van egy-két baromság is, amit én se értek, hogy mér szeretek, mint pl. Irigy hónaljmirigy-Numerakirály meg Pixa-Isztambul, ja és Majka-90'es évek. A rendes címét elfelejtettem. xD
Nahát ennyit a magyar stílusomról. Modern angol zenékből nagy kedvenc pl. a Dua Lipa-Phisycal, DISCO'S HIT-Sunglasses, Ava Max-Sweet but psycho és a TheWeeknd-Blinding Lights se rossz. A régi zenékből a Fancy-Slice me nice, L'amour Toujours, Hans Zimmer zenéi és Bad boys blue-You're a woman példaként, amik nagyon bejönnek. 

Röviden egy .. éves lány vagyok, aki most megy majd nyolcadikba(hurrá!😒), de mint ahogy a zárójelbe láthattad, nem sok örömmel. Ês hogy mért? Mert eddig is nehéz volt a suli és semmi kedvem nincs a felvételihez, másrészt pedig ismét láthatom a rendkívüli kedves és megértő osztálytársaim.(🤮) Egyébként viszonylag jó tanuló vagyok(ahhoz képest,hogy sokszor a házit se csinálom meg:D), de sajnos sok rossz jegy is becsúszott az idén. Iskolán kívül általában otthon szoktam lenni, mivel nem sokat utazunk, vagy a kutyákat viszem sétálni. Apropó,kedvenc állatom a farkas,de kedvelem a kutyákat és a macskákat is.Otthon is van belőlük 2-2, nagyon szeretem őket.Ha nem kutyát sétáltatok,de mégis utcán vagyok,a közelben lakó barátnőmmel szoktunk csövezni és beszélgetni.Álmom,hogy felnőttkoromba kutyákkal foglalkozhassak és hogy sok szép helyet lássak.Mint interneten,farkasos szerepjátékot keresek már több hónapja (sajnos nem sok sikerrel),ezért is szívesen csatlakoznék ilyen jellegű oldalakra.Bevallom,ezért regisztráltam a Cicaneveldére és ide is.

🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mint személyiség, visszahúzódó és csöndes vagyok,megmaradok a háttérben és nem szeretem a túlzsúfoltságot,szóval ne lepődj meg,ha az ilyen nagy társasági party-kon nem veszek részt weboldalakon se.Nehezen barátkozok, ugyanakkor elkell mondanom, hajlamos vagyok sokat hazudni és sunyiba dolgokat csinálni.Egyenlőre legyen ennyi elég,a többit majd megtapasztalod,ha megismersz. Az öltözködésem egyszerű,utálom túlságosan kicsicsomázni magam,kedvenc színpárosításaim a piros-fekete,szürke-fekete és a kék-fekete.

🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

Na ennyit a bemutatkozásról, szerintem ez is elég véleményalkotó és bő volt,a többi adatomat pedig nem kívánom kiterjeszteni az internetre.

🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Levelezési etikettem:

-Az ilyen primitív,értelmetlen leveleket,pl.szia,leszel a barátom,csatlakozz a klubbomba,nézd meg ezt,nézd meg azt,ari a profid,mizu,boldog karácsonyt,hogy vagy stb.nem érdemes nekem küldeni,mert egyből törlöm,és aki tovább írogat,azt letiltom.Ez a helyzet az ilyen ,, beleverem a fejem a billentyűzetbe"levelekkel is,szóval hogy xygdjhdhjfrhjsatzi,meg ilyesmik.
-Amit még nem akarok látni a leveleim közt,az az adatkérés,pl.mi a neved,telefonszámod,elérhetőségeid,mit gondolsz erről és arról,szereted ezt ,szereted azt,mert ezeket is kivágom a kukába.
-Az ilyen pedofil leveleket,hogy hogy vagy kislány,tetszel nekem,találkozzunk,szeretlek,küldj magadról képet,adok neked valamit,egyből tiltom,és az a legkevesebb,mert még jelentem is a felhasználót.
-A spamelés,hogy gyere,mert ilyen jó ez a játék,ez az oldal és ez a klub,meg hogy milyen jó ez a weboldal és termék, nem érdekel,ahogy a mindenféle bemásolt link se.Amit egyedül elfogadok,az a farkasos szerepjáték hirdetés,ugyanis mindenáron szeretnék szerepelni egybe, tehát ilyen leveleket lehet küldeni.
-Az engem szidó,megalázó,fenyegető vagy zsaroló levelek,vagy ami tele van humortalam tömény káromkodással,azokat is tiltom és jelentem.Ez a helyzet a szexes és erőszakos levelekkel is.
-Az ilyen add meg a jelszavad,cserélj velem profilt,küldj pénzt meg SMS-eket, nem foglalkozok,mert egyrészt mivan ha nem, másrészt meg őszintén,ki az az idióta,aki ezeknek eleget tesz?
-Mivel én végig tisztelettel szólok hozzád,elvárom,hogy te is így reagálj!
-Amit nagyon utálok,az a körlevelek,pl.hogyha ezt nem küldöd tovább 10 embernek,fél órán belül meghal az egyik családtagod,szóval ilyet meg se próbálj küldeni!
-Mivel én nem kritizálak téged,én is elvárom,hogy te se,max építőjellegűekkel!
-Én szeretem,ha valaki helyesen ír,de félreértés ne essék, nem kell minden egyes szót helyesen írnod,de örülnék,ha eltudnám olvasni,amit írsz!
-Mint mindenki,én is szeretem,ha dicsérnek,de azért ne írj rám,hogy milyen szép és jó a profilod,meg hogy milyen helyes vagy.

****************************************

Végül pedig:Csak akkor írj nekem,ha okod van rá,tehát ha valami fontosat akarsz kérdezni,vagy ha farkasos szerepjátékról van szó.Feleslegesen nem akarok szót váltani senkivel.

💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

----------------*******------------------

Milyen lennék farkasnak?
Hát egy fekete, alacsonyabb,erősebb testalkatú, hosszú szőrű és borostyán szemű szuka,aki a kém szerepét töltené be,ha lenne olyan.

🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

-Egy Alfa vagyok,aki határozottan dönt,de belül fél a hibáktól.🐺
-Egy Béta vagyok,aki hallgat a felettesére és készen áll mindenre.🐺
-Egy Mogur vagyok,aki hisz a Túlvilágba és a Lehetetlenbe.🐺
-Egy Gyógyító vagyok,aki hisz Magába és a Társaiba.🐺
-Egy Felderítő vagyok,aki suttog és csendben hallgatózik.🐺
-Egy Őrző vagyok,aki éberen figyel és éjszaka sem alszik.🐺
-Egy Mester vagyok,aki türelmesen tanul és tanít.🐺
-Egy Ellenörző vagyok,aki másban keresi a hibát,de tudja,hogy csak magában találja.🐺
-Egy Nyomozó vagyok,aki nem ítél ok nélkül,és minden pillanatban megállja a helyét.🐺
-Egy Harcos vagyok,aki az utolsó csepp vérig küzd,és ugrik,ha kell.🐺
-Egy Vadász vagyok,aki egyszerű,de mégis bonyolult.🐺
-Egy Őr vagyok,aki a végsőkig kitart és megvédi,akiket szeret.🐺
-Egy Diplomata vagyok,aki kerüli a konfliktust és szereti a békét.🐺
-Egy Idős vagyok,aki mindig okoskodik és sok mindent megélt.🐺
-Egy Dada vagyok,aki bátor,de mégis fél.🐺
-Egy Kölyök vagyok,aki naiv és örökre kicsi akar maradni.🐺
-Egy Omega vagyok,aki gyenge,de mégis remél.🐺

-Egy Falkabeli Farkas vagyok,aki a társaira van utalva,de egyedül harcol.🐺
-Egy Magányos Farkas vagyok,aki egyszerre küzd és menekül.🐺

-EGY FARKAS VAGYOK,AKI SOHA NEM ADJA FEL ÉS TÚLÉL MINDENT.🐺

🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺

=========================================

-A falka megvédi a tagjait.
-A falka együtt harcol és vadász.
-A falka együtt veszt és nyer.
-A falka közösen ünnepel és sirat.
-A falka közösen dönt.
-A falka közösen neveli a kölyköket.
-A falka közösen ápolja a beteg,sérült és idős tagjait.
-A falka összetart.
-A falka közösen lép fel az ellenséggel szemben.
-A falka együtt küzd.
-A falka soha nem hagyja magára a tagjait.
-A falkának mindegyik tagja ugyanannyit ér.
-A falka nem vet ki és néz le senkit.
-A falka együtt igazán erős.
-A falka megosztja a munkát,és mindenki részt vesz benne.
-A falka több egy farkasokból álló hordánál.A falka egy család.

-A falka egy olyan család,amiről mi,emberek is példát vehetnénk!

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Az nem világ,ahol a gyengéket eldobják"

"Nem mindig az nyer,aki győz"

"Mi az árnyékba vagyunk igazán erősek"

"Eddigi életem során nem találtam jobb társat a magánynál"

"Az emberi nagyság nem a kivételes pillanatokban, hanem a szürke hétköznapi munkába világlik ki."

"Nem hiszek a véletlenekbe,mert minden véletlenül történik"

"Egy jó vezér mindig okkal cselekszik"

"Nem a sors és a szerencse irányítja az embert, hanem az ember a maga szerencséjét és sorsát"

"Akinek a legtöbb barátja van,valójában az a legmagányosabb"

"Gyakran azt a dolgot látjuk meg legelőször,amit valaki rejtegetni próbál"

"Csak egy fény világítson a saját utadon"

"Az utunkat maguknak kell kitaposni"

"Vadászol,vagy téged vadásznak"

"Csak azért kútba ugrani,mert valaki azt mondja,nincs értelme,mert utána hogy mászol ki?"

"Futsz a múlt elől,de minek,ha úgyis mindig ott lesz az emlékezetében? Nem egyszerűbb szembenézni vele?"

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

#########################################

            Hideg van és fú a hó,
            Ilyenkor csak a barlangban jó
            Valaki mégis kint sétál,
            Átfagyva és csendben jár,
            Nem törődik a hideggel,
            Csak vonyít szívvel-lélekkel,
            Nem más mint ez a farkas,
            Aki fázik,de mégis szabad.

            Ha csatlakozna egy falkába,
            Biztos lenne a dolgában,
            Nem éhezne és nem fázna,
            De ki járkálna a tajgába?

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Egy farkas:
-túlél!
-harcol!
-vadász!
-küzd!
-nem adja fel!
-hallgat!
-vonyít!
-védi akiket szeret!
-kitart!
-elviseli,ha veszt!
-tanul a hibáiból!
-engedelmeskedik!
-megvédi magát!
-lopakodik!
-kihasználja,amije van!
-próbálkozik!
-segít!
-bosszút áll!
-éberen figyel!
-kutat!
-szívből cselekszik!
-ösztönből tesz!
-nem alszik!
-rejtőzködik!
-belát!
-észreveszi magát!
-magányosan jár!
-elfogad!
-fejlődik!
-átérez!
-törődik!
-szeret!
-csak magában bízik!
-elrejti az érzelmeit!
-hisz!
-megjegyzi a sérelmeit!
-nem felejt!

TANÍT.

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Egy farkas:
Hűséges
Elfogadó
Együttérző
Barátságos
Kitartó
Büszke
Csendes
Határozott
Felelősségteljes
Rideg
Kemény
Ravasz
Megfontolt
Játékos
Óvatos
Félénk
Megbízható
Türelmes
Gyengéd
Családcentrikus
Ambiciózus
Karizmatikus
Szkeptikus
Jó humorérzékű
Makacs
Békés
Segítőkész
Problémamegoldó
Őszinte
Becsületes
Igazságos
Önzetlen
Szerény
Egyszerű
Megfejthetetlen
Vad
Szabad
Bátor
Éber
Gondos
Tanulékony
Kreatív
Természetszerető
Halk
Erős
Csapatjátékos
Háttérbe húzódó
Együttműködő
Konfliktuskerülő
Sunyi
Kíváncsi
Jószívű
Bosszúálló
Fürge
Gyors
Észrevehetetlen
Elkaphatatlan

IGAZI TÚLÉLŐ.

🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Random fasságok:

Olvassátok el! ezen én nagyot röhögtem:
Fiú:- Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
Lány:- Elköltözzek?
Fiú:- Nem, ne is gondolj rá!
Lány:- Szeretsz?
Fiú:- Természetesen!
Lány:- Megcsaltál valaha is?
Fiú:- Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
Lány:- Adsz egy csókot?
Fiú:-IGEN!
Lány:- Fogsz verni?
Fiú:- Soha!
Lány:- Hihetek neked?
Ezt olvassátok fentről lefelé majd, lentről felfelé!


Neved?:ha nem látnád ott van fenn
Hol laksz?: Otthon
Azon belül?. Házban
És hol van az a ház?: Pont a szomszéd mellett
Korod?: van
Mennyi?: Egy évvel több mint tavaly
Hobbid?: Hülyének nézni másokat
Hogy vagy?: Jól voltam míg te meg nem jelentél
Hogy nézel ki?: Jobban mint te
Miért ez a neved?: Hogy legyen mit kérdezned
MSN?: van
Címed?: Kopj le utca 39
Jó de az MSN címed?:kopj le @mert meghalsz .hu
Hogy öltözködsz?: ha késésben vagyok kénytelen vagyok gyorsan
Milyen pasik  jönnek be?: akiknek kinyitom az ajtót
Van most kapcsolatod?: persze a vodafonnál
Miért ilyen nagy a pofád? :mert szeretem a pizzát és, hogy több férjen bele.


Ezt csinálod éppen most:
1.Internetezel
2.Játszasz a kutyatanyán.
3.Az adatlapomat olvasod.
5.Nem vetted észre hogy hiányzik a négyes pont.
6.Most megnézed hogy hiányzik a négyes pont.
7.Mosolyogsz vagy röhögsz.
8.Átmásolod a sajátodba
Na ugye? :D
Minek a suli?-.-
.Matek = > mire van a számológép?
.Magyar= >beszélni tudok
.Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán
....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító
.Tor na => tudok járni, ha kell még futni is
.Föci =>észak, dél, kelet, nyugat
.Töri = >tudom mi volt tegnap
.Tedd ki te is, ha egyet értesz!


Átlagos fej az iskolában: (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)
Dolgozatot írunk: (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O)
Dolgozat közben: (←.←) (→.→) (←.←) (→.→) (←.←) (→.→)
Amikor jön a tanár: (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓)
A teszt megírása után: (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏)


Én és a többiek, lányok :
~ Fogkefével sétálunk a házban.
~ A zuhany alatt olvasgatjuk a samponos flakont.
~ Már előre nevetünk a vicceinken , pedig még el se meséltük.
~ 10x eltudunk olvasni valamit anélkül, hogy értenénk.
~ Toljuk az ajtót, pedig nagy betűkkel ott a HÚZNI felirat.
~ Utáljuk ha a szél szétfújja a hajunkat.
~ mindenkinek végignézzük az adatlapját a kt-en
~ 10 x nézünk a hűtőbe anélkül, hogy ennénk valamit.
~ Felhívjuk a saját telefonunkat, ha megakarjuk találni.
~ Nézzük az órát anélkül, hogy tudnánk mennyi az idő.
~ Forgatjuk a párnát, mert a hűvös része mindig jobb.
~ A WC-be 1 lány kíséri ki:
- Mert Társaságra vágyik.
~ a nyelvtan könyvünk tele van lányos rövidítésekkel
~ annyi ruhánk van, hogy magunk se tudjuk mennyi
~ ott szerepel a radírunkon a szerelmünk/pasink neve
~ kikészülünk, ha nem találjuk a hajguminkat reggel
~ lehülyézzük egymást miközben mi vagyunk azok .
~ minden üvegen megnézzük, hogy jó áll-e a hajunk .
~ kiskorunkban sellők akartunk lenni.
~ Nagy hullámokat csináltunk kiskorunkban a kádban.**
- Ha leülünk a fűbe elkezdjük tépkedni a fűszálakat**.
- A telefonunkkal szoktunk világítani a sötétben.**
- Nem értjük hova tűnnek el a ceruzáink, fél pár zoknijaink, csatjaink.**
- Nem szállunk ki a kádból, míg meleg a víz, mert nem akarunk fázni.**
- Azt mondjuk hogy úton vagyunk, miközben még el sem indultunk.**
- Mentünk el úgy egy fájlt, hogy 'fheuksfgkwglkngbhdgresa' csak mert nem volt kedvünk jobbat kitalálni.**
- Ha megtetszik nekünk egy szám rongyosra hallgatjuk azt napokig.**
- Percekig tanulunk, és több órás szüneteket tartunk.**
- Bepánikolunk, ha egy teszten sorban ugyanazt a betűt karikázzuk.**
- Nem lógatjuk le az ágyról a lábunkat, nehogy megegyék a szörnyek.**
- Kiskorunkban a kiürült tusfürdős flakonokkal játszottunk a kádban.**
- Bevizezzük a fogkefét, mielőtt fogkrémet nyomunk rá.**
- Idiótán vigyorgunk, miközben olyat írunk valakinek, ami nekünk tetszik.**
- Nem értjük, hogy amit kivettünk a dobozból miért nem megy vissza bele.**
- Fürdés után órákig ücsörgünk a szobánkban törölközőben, csak mert lusták vagyunk felöltözni.**
- Ha valami ropogósat eszünk elgondolkodunk, hogy mások is ugyanilyen hangosan hallják e.**
- Reggel amíg csak lehet pizsamában mászkálunk, mert lusták vagyunk felöltözni ))**
BÜSZKE VAGYOK ARRA HOGY LÁNY VAGYOK!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

./\„,„/\.......... <<<---- Lucifer<3
...( =';'= )........
.../*♥♥*\.........
..(.|.|..|.|.)......
Tedd ki ezt a cicát te is az adatlapodra, hogy távol tartsa a Patkányokat, akik a szemedbe jó pofiznak, de a hátad mögött meg kibeszélnek!


Ne lopj!Farkas fan vagyok,tehát a farkasaimmal gyűlik meg a bajod,ha lopsz a saját írásomból!(Kivétel a random fasságok,mert az másolt)

Első szerepjátékom:War to the end Alvilági Kandúrtól, remélem hosszú életű szerep lesz😁🐕🐺
Második szerepjátékom: Farkasok harca KT-n Swedytől, remélem, hamarosan itt is játszhatok, amint elkészülök a kariaimmal.😁😃🐺


Karaktereim:

Közös:

-Athena(felderítő, fekete farkas)
-Hador (gyógyító, kevert ordas)
-Razor(őrző, fekete farkas)
-Wicasa(őrző, vörös ordas)

War to the end:

-Wendigo (alfa, szürke ordas)
-Csillagpor(alfa, fehér farkas)
-Jana(vadász, sarki róka)
-Cinksi(vörös hiúz)
-Zina:(gyógyító, fehér farkas)

Farkasok harca:

-Marany(alfa, fehér farkas)
-Zina(béta, fehér farkas)


   
*Ez a profil még munka alatt áll,tehát még bármi változhat rajta, nem ez a végleges formája! Köszönöm,hogy végigolvastad,és hogy eljutottál idáig!*


 
 Kutyái:
Fajtája: Különleges
Kora: 3631 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 7.2 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
§§FÜGE§§    

 

Fajtája: Német juhászkutya
Kora: 99 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 3.1 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Száva    

 

Fajtája: Bernáthegyi
Kora: 3053 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 6.6 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Bay
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák:
Vemhes...
   
   
bella    

 

Fajtája: Szibériai husky
Kora: 157 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 3.7 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: bella
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák:
Apa lesz...
   
   
Bay    

 

Fajtája: Dán dog
Kora: 8 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 1.2 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Dorka    

 

Fajtája: Shetlandi juhászkutya
Kora: 90 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 2.9 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Molva    

 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat