Sombra
 
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Sombra Teljes neve:   Dietrich Von Stein (Rachel and Gar)   
Pénze:   920 ¢ 
TP:   28 pont 
Versenyek:   0 · 0
Utolsó belépés:   1 napja, 23:14
Klubjai:   · Sombra human character pages
· Sombra Wrolf’s family (human)
· ~ Karakter leírás: Kutya ~
· Falkák
· Foglalt karakterek + kölykök + Ló
· NightMare/NightWite falka
Sziasztok. ಥ ͜ʖಥ

~ Constantine & Spectre *3*
  Stout & Destiny ~

Egy 19 éves nő nemű létforma volnék akit születésekor a Niki névvel ruháztak fel és sokkal szívesebben használom mint az Annát ami a második nevem lett. Két kutyám és egy sünim van most ők boldogitják az életem minden apró részét. El fogom hagyni nagyjából két év múlva a családi fészket hogy Katonai egyetemen tanuljak tovább. Ez az első az életemben ezért értelemszerűen nem járok el bulizni, lógni másokkal mint a fiatalság nagy része. A figyelmemet legfőképpen a könyvek terelik el de persze a tanulásra is százszázalékos szeretnék lenni hogy jól sikerüljön az érettségi vizsgám, a szakmát már le tettem 5-ős jeggyel és mit ne mondjak nagyon büszke vagyok magamra főleg mivel szinte semmit se tanultam. Nem voltam magamra büszke azzal kapcsolatban hogy nem tanultam de sikerült és csak ez a fontos. A családban én vagyok a legfiatalabb  a legfiatalabb bátyám 4 évvel idősebb nálam, és persze nem is ápolók velük jó viszonyt. Nem mitha ez zavarna.
Egyébként pontosan nem tudom mióta vagyok itt KT-t.. jó pár éve az már biztos, egyébként szívesen beszélgetek bárkivel de ne egy - két szavas dolgokat vágjatok hozzám mint a: “ Szia. Miuz?” Mert erre nagy valószínűséggel nem válaszolok. Ahogy nem csatlakozom klubba se, nem veszek neked különleges kutyát se semmi számomra hasztalan dolgot se kérek üzenetbe.

Egyébként ha szerepezésről lenne szó azzal kapcsolatban bármikor lehet keresni, este - reggel mert arra mindig vévő vagyok. ^^
Nagyon szeretem Rachel és Garfield párosát (a profilképemen vannak) őket bármikor szívesen shipelem csak meg kell dobni egy üzenettel amire ha lesz alkalmam vissza írok.
 
 Kutyái:

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat