Neera
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Neera Teljes neve:   Még mindig Amulet lennék^^   
Pénze:   1500 ¢ 
TP:   52 pont 
Versenyek:   0 · 0
Utolsó belépés:   128 napja, 21:12
További klubjaimat amulet és Nikki nevű felhasználóimon találod.
Képemért harapok!

A little bit of...Loki'd :D

I want to live in Asgard...
I want to be an excellent fighter...
And maybe even succeed...
Even Loki does not pull my plans out...
The end (:
Sorry...Not sorry!

Best part ever^^ Xd
Thor: Hozzám ne érj még egyszer!
Vasember: Akkor ne vidd el a pajtimat!
Thor: Fogalmad sincs mivel állsz szemben.
Vasember: Öhm...A Shakespeare összessel? Jó anyá.d tudja hogy ruháit viseled?
Thor: Ez túlmutat rajtad, fémember. Loki sorsáról Asgardban döntenek.
Vasember: Ha ide adja kockát, a tied. Addig is, a kocka el van vetve. Turista.

"Félresikerült nap (részlet)

A nap lemenőfélben volt. Utolsó sugarai Asgard hatalmas kastélyának nyitott helyiségét világították be, majd adták át helyüket a szoba közepén égő tűznek. Aranyszínű kanapé, és egy nagy asztal, tele mindenféle finomsággal, amit csak kívánhat az ember. Eme helyiségben tartózkodtam én, Lady Leidala, Asgard hadseregének főbb parancsnoka, és magam mellett tudhattam az ifjú Loki herceget.
- Furcsa, hogy a jégóriások pont a mai napon törtek be a fegyvertárba, és próbálták ellopni a szelencét. És Heimdall hogy nem látta őket, hisz nincs olyan világ vagy hely, ahol ne lenne képes bárkit is meglátni - tanakodtam közepes hangerővel, majd mikor befejeztem mondandómat, Lokira pillantottam, aki csak halvány, mégis sejtelmes mosolyt húzott szájára. - Persze, te erről nem tudsz semmit, ugye?
- Miért? Kéne? - felelt kérdéssel kérdésemre, vicces képet vágva.
Erre nem tudtam mit mondani, csak lehajtott fejjel nevettem vele együtt. Az ég már sötétkékre festette magát, és dísznek csillagokkal borította el hatalmas területét.
- Szép éjszakának nézünk elébe - pillantott fel Loki az égboltra, rátámaszkodva az erkély aranyszínű, masszív fából farikcsált korlátjára, és kezét egymásba fogva, ökölbe szorította.
Zöld szemeimmel vizslattam ők egy darabig, majd becsatlakoztam mellé, és tekintetemet felfelé emeltem.
- Minden bizonnyal! - szólalt meg a hátunk mögül egy finom női hang, kedves jellemmel."
~Saját, szóval örülnék ha nem lopnád, kösz!

"Számtalan legenda született a vadnyugaton. A legendákból talán jobban megérthetjük a természetfelettit, az életünket formáló erőket, a megmagyarázhatatlant, s azokat az embereket, akik a mennybe emelkednek, és a pokolba taszíttatnak. Belőlük születnek a legendák."

"Mindenkiben ott van a gonoszság, de ugyanúgy ott van a jóság is. És emiatt a jó miatt érdemes élni."

"Nagyon kellett szeretnem ahhoz, hogy ennyire tudjam gyűlölni."

"Tudod, lehetséges, hogy valaki szellemé váljon úgy, hogy még meg sem halt."

"Az emberek és a tények elmúlnak, de a legenda, az örök!"


Mi a te spirituális adottságod?
×A te spirituális adottságod
az erő!
Teljesen mindegy, hogy mennyi akadályt állít utadba az élet – te végigharcolod magad rajtuk! Nem volt mindig könnyű életed, de jámbor maradtál, összeszorítottad a fogad és folytattad. Mint egy született győztes , soha nem éred be a második hellyel – hisz neked a főnyeremény kell!

Mi a lelki állatod?
×A lelki állatod
egy tigris!
Életutadon a tigrisek szenvedélyes és lázadó népe kísér végig. Benned is megvan a vadmacskák néhány tulajdonsága: talán ezekre eddig még nem is figyeltél fel, de te egy született vezető jellem vagy. Téged tisztelnek az emberek, sőt néha ez márt félelembe is átmegy. Csak nagyon kevés személynek sikerül megszelídítenie téged!

Mi a spirituális dalod?
×A te spirituális dalod:
Michael Jackson:The Earth Song!
Válaszaid elemzése azt mutatja, hogy ez a dal tökéletesen illik a személyiségedhez! Te egy nagyon érzékeny ember vagy, aki a környezete hangulatváltozását nagyon intenzíven megérzi. Tisztában vagy azzal, hogy minden tettednek következménye van. Ezért nagyon magabiztosan élsz és arra is odafigyelsz, hogy embertársaid hogy érzik magukat. Emiatt barátaid nagyra értékelnek téged!(VÉTÓ-ez nem én vagyok O.O)

Mi a japán neved?
×Kameko (hosszú élet)

Vannak különleges képességeid?
×Telepátia, harmadik szem, megérzések… Számodra ezek egyáltalán nem homályos fogalmak. Pontosan tudod, mit jelentenek, mint ahogyan az is világos előtted, hogy paranormális képességekkel rendelkezel. Egy vagy több paranormális élményed is volt már. Bízol a megérzéseidben, és a legkevésbé sem vagy bizonytalan, vagy félénk. A paranormális jelenségek semmi félelmetesen nem tartogatnak számodra. Ismerős vagy ebben a világban, és nyitottan reagálsz az eseményekre. A paranormális világ hozzád tartozik.

Mi a totemállatod?
×A te totemállatod a
puma.
A puma nem túl erős, de hihetetlenül gyors. A kiváló reflexeinek hála a puma reagál a veszélyekre, mielőtt más észrevenné azokat. Védett vagy sok olyan nehéz helyzettől, amely mások életét megnehezítené.

Mennyire vagy vicces?
×A te humorod olyan, mint Johnny Depp. Alapvetően nem vagy egy vicces alkat , de ha a helyzet megkívánja , azonnal beindulsz . Keveset beszélsz , nagyon megválogatod a szavaidat , de talán pont ezért annyira ütősek a beoszlásaid . Néha kicsit talán mogorva vagy , de egyedi stílusod miatt senki sem veszi zokon. (Johnny Depp ever:3)

Mennyire vagy őrült?
×Te
90%-ban vagy őrült! Kezdődhet a hibbant show!
Helyet kérünk, hiszen itt jössz te! Neked teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak rólad. Te éled az életed, azt veszed fel, amit akarsz és teljesen világosan megmondod a véleményed, legyen az bármilyen abszurd! Igen, igen... ezerévnyi hírnév múlhat egy órányi viselkedésen. (Loki'd Xd)

Főgonosznak születtél?
×Világuralom, tömegpusztítás ? Nem akadály ! Te egy vérbő főgonosz vagy !
(Loki'd, I'm a bad girl Xd)
 
 Kutyái:
Fajtája: Cairn terrier
Kora: 421 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 4 kg
Gazdája: Neera
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Pingu:3    

 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat